Cauta

Voineag, te lepezi de Indrieș?

Marius Voineag și Marius Indrieș, prieteni vechi…

Marius Voineag a fost la ultima zi de naștere a lui Marius Indrieș. Gabriel Necșulescu este finul lui Cătălin Lăscuț. Sunt două informații seci, binecunoscute la un anumit nivel al sistemului. Unele fără de care nu se poate decoda cu adevărat ce se va întâmpla cu ”noua DNA”… Și nici cu ”viesparul” de la Poliția Capitalei… Sau care va fi ”noul” raport de forțe dintre procurori și polițiști. De fapt, dintre șefii structurilor de Parchet și cei ai Direcțiilor și Serviciilor din Poliție…

Unde crapă dosarul duty free

Așa că plecarea la drum cu aceste vulnerabilități pe persoană fizică nu are cum să fie una de bun augur. Și chiar nu are cum să ducă la spargerea ”buboiului” în care s-a transformat o bună parte a sistemului încă de pe vremea de aur a statului ticăloșit.

Astfel că, dacă tot bate la ușă curățenia de Paște, poate că a venit momentul zero și ca ”gospodarii” din sistem să își suflece mânecile și să hotărască odată pentru totdeauna, bărbătește, cu cine fac ”echipa câștigătoare”. Și să fie răsplătiți pentru success. Sau să răspundă pentru eșec! Pentru că, la fel ca în viața cea de toate zilele, și în sistem greu nu este să iei o decizie… Ci doar să ți-o și asumi…

Finul Necșulescu …

”Șandramaua” SICE se zdruncină deja din toate încheieturile, după ”loviturile” din 21 și 22 martie. Cele în care am dezvăluit halucinantele convorbiri telefonice dintre încă actualul șef al Serviciului de Investigații a Criminalității Economice, Marius Indrieș și Laurențiu Huică, cel prezentat de DIICOT, Poliția Română și toată mass-media drept ”capul” celei mai mari rețele de trafic de droguri din România.

Laurențiu Huică confidentul sexual al șefului SICE

Astfel că soarta comisarului șef Marius Indrieș este ca și pecetluită. Așa cum, în mod legal, pare să fi fost deja rezolvată și altfel extrem de spinoasa problemă a succesiunii la conducerea SICE.

Comisarul șef Gabriel Necșulescu fiind cel care, chiar în următoarele zile, ar trebui să revină la comandă.

”Saga” acestuia în justiție începând cu următorul comunicat oficial, nr. 494/VIII/3, din data de 21 august 2020:

”Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului Necșulescu Gabriel, la data faptei ofițer de poliție judiciară în cadrul Poliției Municipiului București – Serviciul de Investigare a Fraudelor, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:

În calitate de ofițer de poliție judiciară la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliției Municipiului București, inculpatul Necșulescu Gabriel ar fi pretins în mod direct, cu titlu de mită, de la un om de afaceri, suma de 15.000 euro, din care ar fi primit prin intermediar, la data de 5 martie 2010, suma de 25.000 lei, pentru a instrumenta, conform intereselor omului de afaceri, un dosar penal constituit la plângerea acestuia. Ulterior, în același scop, inculpatul ar mai fi pretins și primit de la același om de afaceri, prin intermediar, diferite bunuri în valoare de aproximativ 6.500 lei.

În vederea confiscării speciale s-a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra unui bun imobil din patrimoniul inculpatului.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului București”.

…Nașul Lăscuț! Îl mai puneți?

Numai că dosarul DNA ”a picat” în instanța de judecată. Astfel că, același comisar șef care a fost demis de la conducerea SICE în urma trimiterii sale în judecată, fiind astfel înlocuit de către comisarul șef Marius Indrieș, trebuie acum repus în funcție!

Cătălin Lăscuț nașul comisarului șef Gabriel Necșulescu

Prima soluție fiind pronunțată la Tribunalul București, în data de 22 octombrie 2021. După care, Curtea de Apel București a decis definitiv că Necșulescu trebuie repus în drepturi la șefia Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

În acest sens fiind mai mult decât relevantă ”minuta” de judecată a Curții de Apel București:

” Soluția pe scurt: ÎNCH. 593/CO – CP/ În baza art. 347 C.p.p. admite contestația formulată de inculpatul Necșulescu Gabriel împotriva încheierii de cameră preliminară, din cadrul Tribunalului București în dosarul nr. 21322/3/2020/a1. Desființează încheierea mai sus menționată și rejudecând : Anulează actele de procedură efectuate în cauză începând cu ordonanța de începere a urmăririi penale in rem din 22.03.2016, constatând incidența principiului ne bis in idem. În baza art. 346 alin.3 C.p.p. restituie cauza la procuror. În baza art. 275 alin. 3 C.p.p. cheltuielile judiciare efectuate în cauză rămân în sarcina statului. Definitivă. Examinată și pronunțată în camera de consiliu, azi, 29.11.2022.  Document: Încheiere finală camera de consiliu 593/2022 din 29.11.2022”.

Deci, comisarul șef TREBUIE REPUS în funcția de șef SICE – DGPMB. Numai că toți cei care se dau ”băieții deștepți” ai sistemului știu prea bine că odată cu repunerea de altfel obligatorie a sa pe funcție, în orice moment poate răbufni un alt scandal. Comisarul șef Necșulescu fiind cunoscut ”în tot orașul” finul omului de afaceri Cătălin Lăscuț. ”Regele Duty – Free”-urilor care tocmai ce a fost inculpat de către Direcția Națională Anticorupție în Dosarul OTOPENI. Astfel că, la această oră, nașul celui care urmează să fie pus din nou șef la SICE se află în stare de arest la domiciliu. Legătura de rudenie prin alianță nefiind, desigur, o infracțiune în sine! Numai că această legătură nici nu poate fi neglijată, din moment ce ea poate sta la baza unei eventuale operațiuni de ”vulnerabilizare” a viitorului șef al Poliției Economice. Așa că și această relație trebuie asumată, fiind de preferat să se joace de acum cu cărțile pe masă, decât să se apeleze apoi la tot felul de ”staboare” mai mult sau mai puțin instituționale…

Indrieș la DNA. Necșulescu la SICE. Berchet la DGPMB.

Aceasta pare a fi ”calea naturală” spre care se îndreptau lucrurile până la momentul dezvăluirilor noastre. Una în care actualul șef al SICE este adus de către noul procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție, șef la structura de Poliție Judiciară a DNA. Legătura personală dintre Marius Voineag și Marius Indrieș fiind cunoscută cel puțin de către toți ceilalți comeseni de la ultima aniversare a celui din urmă…

politia dna
Cine va prelua șefia Poliției Judiciare a DNA

La SICE urmând a fi numit comisarul șef Gabriel Necșulescu. Cel al cărui naș se află în ”epicentrul” celui mai mare răsunător scandal de corupție din ultimii ani…

În timp ce Bogdan Berechet ar urma să rămână la conducerea Poliției Capitalei, în ciuda afirmațiilor lui Indrieș despre implicarea sa directă în dosarele penale instrumentate de către SICE!

Și astfel, probabil că toată ”lumea bună” ar răsufla ușurată. Numai că, ghinion, ”dinamica operativă” ar putea fi cu totul schimbată de către apariția publică a altor interceptări… De genul celei dintre șeful SICE, Marius Indrieș și principalul inculpat al dosarului de trafic de droguri de 500.000.000 euro.

Și din care reluăm astăzi doar o mică parte a stenogramelor care au șocat o țară întreagă…

Bogdan Berechet numit pe viață

” Marius Indrieș: – Am lăsat doi copii pe drumuri din cauza unor oameni mizerabili ca tine. Faptul că ea  a vrut să trăiască cu tine și tu ai vrut să trăiești cu ea nu este problema mea. Singura mea problemă este că dacă aveați și tu și Ionela un dram de omenie, mi-ar fi spus Ionela… Uite, bă, eu m-am culcat cu omul ăsta. Vrei să îl invităm la noi în casă? Și mă culc cu el! Și îi sug p(…)a!

(…) Fata mea de aia a ajuns la spital, că a drogat-o nevastă-mea… Și te-a sunat pe tine!

(…) Pe Dana, cu care este șogoreană. Și cu care voi m-ați pus să stau la masă! Adică eu stăteam cu voi trei la masă, voi vă f(…)eați între voi și eu eram al patrulea în plus.

(…) Și prietena ta îmi arăta mie chiloții! Păi astfel de oameni să îmi calce mie în casă, de Sfânta Sărbătoare a Crăciunului?

(…) Băi, vrei să o f(…)t și eu pe nevastă-ta? Și pe urmă să stau cu tine la masă?

(…) Mi-ai dat m(…)ie! Băi, că i-ai dat lui Ionela m(…)ie și i-ai dat la astalalt, Dumitru m(…)ie, până la urmă e treaba ta! Băi, dar să îmi dai și mie m(…)ie, la mine în casă, în fața copiilor mei?

(…) Eu nu ți-am dat niciodată ție m(…)ie! Tu mi-ai dat mie! Și este și înregistrat când mi-ai dat m(…)ie în casă la mine, de față cu doi copii minori!

(…) Spune tu cine-I ăla, băi tată, că îi mănânc și c(…)atul de acum 10 ani!

(…) Păi tu nu ai fost la mine acasă să îmi f(…)ți nevasta?

(…) Băi, ști de ce mă c(…)c în gura ta? Domnule Huică, uite ce îți spun eu! Îți mai dau acum un email, ție personal, și își scriu așa: Mă c(…)c în gura ta! Mă c(…)c, mă c(…)c și iar mă c(…)c”!

Așa că nu ar fi oare mai bine ca noul procuror șef al DNA să transmită de acum dacă își asumă și profesional prietenia cu Marius Indrieș și îl pune sau nu pe acesta șeful Poliției Judiciare a DNA? Sau dacă Gabriel Necșulescu își asumă relația de nășie cu Cătălin Lăscuț? Sau dacă MAI ar anunța că Bogdan Berechet a fost numit ”pe viață” la conducerea Poliției Capitalei?

Nu de alta, dar poate se trece mai repede la ”next level” al curățeniei de Paște…

Sau barem ”să se știe că se știe” că nu toate structurile au puterea de a folosi aceste dezvăluiri în scopul de a își face singure ”curățenie”…

Ultimele stiri

  • Horoscop – duminică, 12 mai 2024. Vreţi să împăcaţi pe toată lumea, dar cu cineva tot veţi intra în conflict!
  • Fermierii din Vrancea au ajuns la disperare. Bieţii oameni au crezut că rachetele anti-grindină alungă ploaia şi le-au atacat cu pietre! (VIDEO)
  • Medicii de la Spitalul Foișor au făcut anunţul despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Fanii actorului, fără reacţie!
  • Mugur Isărescu încasează o pensie uriaşă de la statul român. La aceşti bani se adaugă salariul incredibil şi indemnizaţia de la Academia Română
  • Se schimbă buletinele, în România! Modificări la CNP, după punerea în funcțiune a Sistemului Informatic Integrat
  • Joe Biden, ameninţat cu punerea sub acuzare! Liderului de la Casa Albă i se aduc acuze foarte grave
  • Pensionarii vor întoarce banii cu lopata. Categoria care are dreptul la dublă recalculare. Vezi dacă eşti pe lista lor!
  • Coşul de cumpărături al lui Marcel Ciolacu s-a scumpit mult în doar câteva luni. Cu 100 lei nu te mai desurci!
  • Cu Lamborghini-ul către un nou mandat la şefia CJ Prahova? PSD, atac la Iulian Dumitrescu (FOTO)
  • Horoscop – sâmbătă, 11 mai 2024. Trebuie să gestionaţi mai bine situaţiile stresante!
  • Exit mobile version