AcasăDezvaluiriAncheteVoineag, noul șef DIICOT!

Voineag, noul șef DIICOT!

Vine șef nou la DIICOT

Apropierea ultimei zile în care se pot depune candidaturile pentru șefiile celor mai importante structuri de Parchet din România, de la Parchetul General și până la DIICOT a declanșat o nebună ”întrecere socialistă” de depășire a planului la dosare cu vedete.

Predoiu semnează ce i se dă

Cu toate acestea, în afara ”spiralei” judiciare astfel create, ”zarurile” par să fi fost totuși aruncate. Astfel că, în afara poate celor mai radicalizați magistrați care încă visează la ”minunea” venirii lui Bogdan Pîrlog direct procuror general al României, ”lumea bună” mai mult a sistemului, decât a magistraturii a negociat deja, în mare, delimitarea noilor sfere de influență din Justiție…

Se întoarce la ”locul faptei”…

Pe 26 octombrie 2021, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcția de procuror șef adjunct al Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a lui Marius Ionuț Voineag, procuror la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, pentru o perioadă de 3 ani, începând cu data de 27.10.2021.

Iată însă că procurorul Marius Ionuț Voineag s-ar putea să nu își ducă la bun sfârșit mandatul de la Parchetul de pe lângă ÎCCJ, acesta fiind în ”pole – position” pentru a se întoarce ”la locul faptei”… De această dată chiar în fruntea DIICOT…

În ultimele zile, nume grele ale Justiției fiind implicate activ în transmiterea către ”frățiorii” din sistem a ”ofertei de nerefuzat” a sprijinirii lui Voineag pentru șefia DIICOT. Sau barem cu rugămintea expresă de a nu îi pune piedici, ”că este băiat tânăr”…

În timp ce numirea lui Voineag ar putea veni la pachet cu revenirea mai mult decât spectaculoasă a ”bătrânului combinator” Marius Iacob.

Oricum, aducerea procurorului Voineag în fruntea DIICOT ar putea deschide ”Cutia Pandorei” operativă a mai multor dosare cel puțin controversate.

Inițiații sistemului, dar nu neapărat și ministrul Cătălin Predoiu,  știu de ce! Și mai ales, care dintre ele!

author avatar
Catalin Tache
4.713 afisari

5 COMENTARII

  1. MARIUS IACOB PARTENERUL LUI KOVESI LA TICALOSII…SPALATORUL DE CADAVRE DIN DOSARELE MUSAMALIZATE…CAND LA DIRECTIA PENITENCIARELOR, ȚUȚAR, CAND LATRATOR LA LUNA, PRIN PARCHET SAU MINISTER….
    DACA PRESA AR STI VIATA LUI PRIVATA, „PORTOCALA” E GENTLEMAN…CALITATE DE REBUT CU NEVOIE DE EXAMINARE PSIHIATRICA…
    DE CE NU IL LASATI PE MARIUS IACOB SA O CAUTE PE ELODIA PANA IESE LA PENSIE? II INTRERUPETI DELIRUL PROFESIONAL, MAI SAPA UN PIC SI TRECE CARPATII! TOATE CIURUCURILE JUSTITIEI IN FRUNTE CU PREDOIU SI CAZANGIUC…ALO, CAT E HALATUL?! Luati-o si pe Monica Macovei, mama voastra cu voi, ca sunteti de aceeasi gena!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger