AcasăDezvaluiriAncheteVINEREA NEAGRĂ: ȘEFII JANDARMERIEI, LUAȚI PE TEHNICĂ!

VINEREA NEAGRĂ: ȘEFII JANDARMERIEI, LUAȚI PE TEHNICĂ!

Mastane, tu știai foarte bine că al tău consătean Lucian Bode nu mai este ministrul Afacerilor Interne! Și că, în mod normal, ar trebui să îți pui mai degrabă singur alarma la 6 dimineața, să nu muncească prea mult subalternii cu spartul ușii…

La fel cum definitivarea ”Lotului Bode” este deja chestiune de săptămâni… Inițiații sistemului calculând și ei ”AMR”-ul ștergerii ultimelor ”rămășițe” ale ”regimului bodist” din ceea ce au lăsat în urma lor, la MAI, Bode, Mastan, Ferencz, Mihăilă, Ivașcu…

Dar, cu toate acestea, pe Alin Mastan l-a ”mâncat” să mai o pună de un concurs… Și acum se va ”scărpina”! Cu tot cu ”mâna sa dreaptă”, ”francezul” Louis Francois Dumitrache! ”Omul nostru” din comisia care, vinerea trecută, a ”lins clanța” sălii unde a avut loc concursul de unul singur al ”bad boy”-ului ieșean Chesaru!

ERATĂ MODIFICARE CONCURS

Iar atunci când se vor lamenta în fața procurorilor militari, Mastan, Dumitrache și Chesaru ar trebui să își curme barem puseul de umilință și să recunoască bărbătește cum, de ce, și mai ales pentru cine a fost organizat concursul pentru ocuparea funcției de inspector șef al Inspectoratului  de Jandarmi Județean Iași.

Pentru că uite că nu este chiar toată lumea bună a ministerului chiar atât de adormită ca atmosfera de la mesele chestorului ”anticorupție” Liviu Vasilescu, încât să nu se fi ”autosesizat” la timp de documentul pe care îl publicăm în continuare…

ERATĂ

În atenția celor înscriși la concursul organizat pentru ocuparea postului de conducere vacant de inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi județean I la Inspectoratul de Jandarmi Județean Iași, prevăzut la poziția 1 din statutul de organizare al unității, concurs demarat prin Anunțul din data de 05.05.2023, postat pe pagina de internet a unității.

Având în vedere anunțul de concurs în baza prevederilor art. 64 alin. (1) din Anexa nr. 3 la Ordinul MAI nr. 177/2016, vă facem următoarele precizări:

Vă informăm faptul că data desfășurării concursului probei de „interviul” se modifică, în sensul că aceasta se va desfășura în data de 16.06.2023, începând cu ora 11.00 și nu în data de 15.06.2023.

Celelalte date ale anunțului rămân neschimbate.

DOCUMENT Declarațiile de avere cu belele

Prezentul anunț este publicat pe site-ul unității și afișat la avizierul unității începând cu data de 12.06.2023”.

Și uite cum astrele s-au aliniat pentru ”vechiul” și ”noul” inspector șef de la Iași… Cel căruia joi, 15 iunie, îi expira ultima împuternicire posibilă la conducerea Inspectoratului Județean de Jandarm Iași. Și căruia, pentru chiar a doua zi de dimineață i s-a organizat un concurs de ”împământenire”. ”Omul prefectului”, al lui Costel Alexe și mai ales al partenerului de afaceri Alin Mastan trecând de unul singur interviul…

Fără ca măcar ”deranjul” președintelui de facto al comisiei de concurs, ”omul cu banii americanilor”, Louis Francois Dumitrache să aibă altă menire decât cea de a superviza ”blatul motocicliștilor”.

Numai că, ghinion, ziua de 16 iunie se va dovedi, mult mai curând decât se așteaptă șefii Jandarmeriei implicați, o adevărată ”Vinere Neagră”! Procurorii militari știu de ce…

Tremură chiloții pe Mastan!

Ce este drept, aproape că nici nu te-ai fi așteptat la un ”lover boy cu întindere inghinală” ca ”inima zburdalnică” de Alin Mastan să aibă bărbăția să își plătească datoriile! Cu orice preț! Și chiar cu riscul asumat ca, în ultimele sale zile la conducerea Jandarmeriei Române, să gireze concursul de la Iași.

Dar ”vinerea neagră” a ”interviului” de la Iași nu a făcut decât să ”închidă cercul” deschis de dezvăluirea din ”lovitura” din 28 august, anul trecut. Cea în urma căreia procurorii au declanșat verificări privind împuternicirile făcute de către inspectorul general Alin Mastan la mai multe unități teritoriale, în frunte cu IJJ Iași. Acolo unde la conducere a fost ”uns” Cosmin Chesaru. Cel căruia, oricât i s-a studiat CV-ul, tot nu i s-a putut identifica experiența necesară în unitățile operative, acesta fiind mai mult un ofițer de ”prevenire”.

Astfel că principala recomandare în preluarea IJJ Iași pare să fi fost doar ”socoteala” după care a calculat, la notariat, prețul motocicletei cedate șefului său direct, Alin Mastan. Inspectorul general dându-i la schimb un SUZUKI ”obosit”. În timp ce Chesaru a pus la bătaie un mult mai performant KAWASAKI adus de peste Ocean! Și care valora cu multe mii de euro în plus! Numai că Mastan și Chesaru par să fi bătut palma pentru ”prețul corect” pentru ca fiecare să primească exact ceea ce și-au dorit… Mastan motocicleta KAWASAKI cu care a și dat fuga cu ”Iubi” prin țară, după ce și-a lăsat familia pe Litoral. Iar Chesaru șefia IJJ Iași…

author avatar
Catalin Tache
8.169 afisari

34 COMENTARII

  1. Chesaruleee,mare talimb esti!Da-ti demisia fraiere și apucă-te de mecanica dar și pentru asta ar trebui sa te ducă capul și cum nu prea ai minte…

  2. 1. Adevarul . ro , 21.06.2023 , ora 17:38 , articol de Viorica Marin : ” SERBIA A AJUNS CA MEXICUL . PRESEDINTELE SARB ……………………………. ……………………………….. ” – Surse : The Guardian , The New York Times Magazine ( NYTM ) , Military Watch Magazine . 2. DefenseRomania.ro , 21 iun 2023 , ora 20:02 : ” LETONIA OFERA UCRAINEI INTREAGA SA FLOTA DE ELICOPTERE DE ATAC ………………………………………. „. 3. DefenseRomania . ro , 21 iun 2023 , ora 20:43 , , articol de Darius Muresan : ” UCRAINA A PUBLICAT O FOTOGRAFIE MISTERIOASA ……………………………………………….. ” – Surse : Ucrainian Air Force , The War Zone . 4. Digi 24.ro , 21.06.2023 , ora 20:59 , Editor C.L.B. : ” STATELE MEMBRE ALE UE AU ADOPTAT UN NOU PACHET DE SANCTIUNI …………………………………………………… ” – Sursa : AFP .

  3. 1. Comisarul . ro , astazi , ora 22:46 : ” AUTORITATEA MILITARA …………………………………………… / IESIRE FARA PRECEDENT ………………………….. ” – Expert militar Zhou Bo – Sursa : The Wall Street Journal . 2. Universul . net , 21 iunie 2023 : ” IRONICA ISTORIE . …………………………………………………………….. „. 3. Universul . net , 21 iunie 2023 : ” FOST AMBASADOR SUA LA NATO : E TIMPUL SA …………………………………………………………. ” – Kurt Volker – Analiza CEPA .

  4. Io sunt ” Militar ” , am luat lectii de yoga ca sa pot sa-mi execut buibui mumu …..hihihihihihi

  5. Sa se verifice imputernicirile făcute la IJJ Giurgiu, Iași, Argeș, Teleorman făcute de aceste jigodii și care ulterior au fost transformate in ocuparea posturilor prin ,,concurs” de către împuterniciți cu complicitatea obedienților președinți de comisii LUIS , Grigore. Sa fie de capul vostru!

  6. 1. Aktual 24 . ro , 22 Iunie 2023 , articol de Ioana Hurdea : ” EXCLUSIV / CINE SUNT ………………………………………. „. 2. Spotmedia . ro , 21.06.2023 , ora 15:26 , articol de Ioana Ene Dogioiu : ” CAND MAGISTRATII ………………………………………………………. ” . 3. Spotmedia . ro 22.06.2023 , ora 07:08 , articol de Magda Gradinaru : ” A FOST ULTIMA GENERATIE ………………. ? …………………………………………….. „. 4. Spotmedia . ro , 22.06.2023 , ora 07:09 , articol de Emilian Isaila : ” BARONII LEGII . DE CE GREVA …………………………………………………………………… „.

  7. ALOOOOOO , NATIONAL , SUNTEM LA NEBUNI ? CENZURATI SI TITLURILE ARTICOLELOR DIN ZIARELE ROMANESTI ?

  8. COMISARUL . RO , ASTAZI . ORA 11 : 27 : ” ULTIMA ORA / INSTITUTIILE EUROPENE SE PREGATESC SA ADMITA BULGARIA SI ROMANIA IN SCHENGEN IN ACEST AN . MAI INTAI CU GRANITELE AERIENE DIN OCTOMBRIE / CONTROALELE LA FRONTIERELE TERESTRE AR URMA SA FIE ELIMINATE PANA LA 1 IANUARIE ( 2024 ) „.

  9. Adevarul . ro , astazi , 22.06.2023 , ora 12:41 , arrticol de Gabriel Nitulescu : ” LIVE TEXT / RAZBOI IN UCRAINA . PRIGOJIN : ……………………………… ………………………………………………… ” .

  10. Aktual 24 . ro , 22 Iunie 2023 , articol de Victor Mihalache : ” PRESA DE LA BUDAPESTA : ” SUNTEM LA ANI-LUMINA DE PROSPERITATEA ROMANEASCA ” . ANALIZA PRIVIND CONSUMUL PE CAP DE LOCUITOR IN TARILE DIN EUROPA CENTRALA SI DE EST „.

  11. Universul . net , 22 iunie 2023 : ” AUR , LAUDAT DE AMBASADORUL RUSIEI ……………………………………………………………………………….. ” – Sursa : NEWS . RO .

  12. Chesaru…. individul asta e cat se poate de simplu, colac peste pupaza un inchipuit, un individ extrem de nesanatos psihic…. cum sa duci un la bar de doi lei sa iti bati joc de o unitate?! Aia de la iasi erau deja obisnuiti cu abuzurile. Acolo a fost tulica înainte….. si ala un alt monument al prostiei….
    Poate plecarea lui bode scoate tot k ktul asta lasat moștenire de vadana lingatoare de do suri politice cucoș…. a avut oare jandarmeria comandanti mai proști ca cei de acum?!!!
    Nu cred….

  13. Ăștia sunt prosti făcuți grămada, dar la fel de prosti au fost și Cucos cu Sindile . Cel puțin asta din urma nu își mai încăpea in piele. Un Islazean rupt de munca la solar la palageni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

SUA prezintă condoleanțe Iranului, dar continuă să-i condamne

Guvernul SUA a prezentat condoleanțe pentru moartea președintelui Raisi, dar va continua să ceară socoteală Iranului „pentru comportamentul destabilizator”, a anunțat luni purtătorul de...

VIDEO| Incendiu puternic în Sectorul 2

Pompierii din Capitală intervin luni seara la un incendiu cu degajări mari de fum izbucnit într-o clădire dezafectată din Sectorul 2.Potrivit ISU București-Ilfov, incendiul...
proger