AcasăDezvaluiriAncheteVine militarizarea mall-urilor!

Vine militarizarea mall-urilor!

Isteria măsurilor cel puțin stranii luate în cadrul campaniei de prevenire a infectării cu COVID a ajuns la ”next level”. Acolo unde ”distanțarea socială” cu care s-a făcut atât de multă vâlvă mediatică s-a transformat deja în tradiționala coadă românească!

Prefectul Stoica aduce haosul în mall urile bucureștene

Iar cum în această perioadă, cele mai vizibile din acest punct de vedere cel puțin sunt mall-urile, parcă toate autoritățile au declanșat o adevărată întrecere socialistă pentru depășirea planului cincinal la măsuri anti – COVID. Și după ce că întortocheatele ”culoare separate” de până acum oricum se întretăiau la ”etajul fast – food”, o nouă găselniță arată unde poate duce excesul de zel. Astfel că în timp ce prin  mall-uri patrulează de-a valma agenți, polițiști, polițiști locali, jandarmi și cât de curând poate și militari cu glonț pe țeavă, vizitatorii sunt astfel înghesuiți în adevărate ”țarcuri”. De acolo de unde trebuie să facă plata. Pentru că ”distanțarea socială” de la locurile tradiționale de comandă împing toți clienții către ”casă”. Câte una de fiecare unitate alimentară…

Mai bine ne închid!

De câteva zile, noul prefect userist al Capitalei defilează prin mediul virtual cu ”echipa mixtă” pe care Alin Stoica ar fi format-o chipurile alături de tot felul de specialiști și reprezentanți ai mall-urilor bucureștene. Numai că aceștia din urmă habar nu au că au făcut ”front comun” cu prefectul Capitalei! Mai ales că la toate adresele oficiale trimise chiar acestuia nu au primit nici măcar vreo confirmare de ”recepție”, ce să mai vorbim de un răspuns… Astfel că Prefectura se zbate pentru luarea unor noi măsuri care să militarizee și mai mult accesul clienților în mall-uri. Cu toate că sunt nenumărate astfel de mall-uri care deja merg de prea multă vreme pe minus. Concluzia comercianților fiind că dacă Prefectura mai vizează multe astfel de ”cordoane” și ”patrule”, atunci mai bine i-ar închide cu totul. Pentru că deja totul miroase prea mult a politizare și demagogie.

author avatar
Catalin Tache
4.373 afisari

7 COMENTARII

  1. Scenarii si invenții ale handicapaților ce conduc țara asta. Se vede cu ochiul liber. Tot felul de gaselnite ale papagalului de la ministerul sănătății care în primul rând nu este medic. Cu n-şpe consilieri pentru că nu-l ajută bila.
    Acum, baiețaşul ăsta Cuțu, nu era de postul pe care-l are. Ne spune el că terminăm pe 1 iunie? Ce looser! Suferă de scenarită băiatul. Si deja depăseste niște limite. Iar noi îi vom arăta limitele noastre fără limite! Guvern=Incompetență! Ceva cât se poate de logic. O bâjbâială permanentă fără sens. Iar Cuțu din mare „economist” a devenit medic. Ce mizerie! ARAHAT, un medic care nu ar avea cum să țină cu românii. Executanții UE cu m în față! Legaturi dubioase cu ue si cu oms. Bani spre companiile farmaceutice străine pentru refacerea economiilor altora. Românii să se trezească la realitate!
    Purtăm mască, dar să nu vă pună dracu să continuati să ne tratați ca pe niște VITE. Vă tăiem craca!

  2. Ii pot da eu o idee. Am o prietena care locuieste in Belgia. Am vorbit cu ea la telefon in week end.Mi-a spus ca pentru a merge la Ikea a trebuit sa se programeze cu 10 zile inainte. Sa nasca si Dl prefect o astfel de idee. Ce sa ne mai militarizeze, ne programeaza! Pe ore. Cum se viseaza o distantare fizica de 5 m in Malluri un Mall de 500 m poate primi 100 de persoane/ora. Sa-i ajunga Mallului cati ii vin pe zi!Clientii sa fie atentionati la intrare ca nu au voie sa stea la acelasi raft cate doua persoane . Asa se traduce in fapta si ideea geniala a Dnei dr Andreea Moldovan (fost director spital pneumologie Brasov si consultant Spital Militar, deci o capacitate in materie de idei} care ne sfatuieste sa fim mai cumpatati cu targuielile. Si sa apelam si la on line. Cine nu are sa-si cumpere!
    Cine nu poate suna pentru programari se descurca cu magazinul din coltul strazii sau merge la o benzinarie. Dezvolt si eu idea Dnei Moldovan.
    Ce doar ei au idei traznite de zici ca-s de gradinita? Avem si noi. Acum ca marea problema a virusarii a devenit in sfirsit aglomeratia din malluri. Pe cand se ocupa Dl prefect de distantarea la metrou si in mijloacele de trnsport in comun la orele de varf ? De distantarea la locurile de munca, inclusiv guvern si parlament..Bietul Domn prefect ca mult treaba mai are! Bine ca a scapat macar de testari si vaccinari!Acestea sunt prioritatea altora. Si sunt multi saracii de ei de nu mai stie stanga ce informeaza dreapta.
    Sper ca poznasul si inventivul Covid sa se sature de prostia istetilor nostri sefi de situatie de urgenta si sa se duca pe pustii pana la 1 Iunie cand a prognozat Dl Prim Ministru Citu. Pentru a ne linisti ca si Pastile acesta este la fel ca si cel de anul trecut. Pentru ca daca ne luam dupa Dl Ministru Voiculescu in iunie suntem in plin razboi cu nemernicul.Astept cu mare interes parerea Dlui presedinte Iohannis.Dansul a spus deja, in vara, dar nu a precizat si luna.

  3. Superb !
    Cind vinzarea va scadea semnificativ, sclavetii de la Bucuresti vor primi cite un telefon de l la Paris, Berlin etc. dupa care, intr-o ora, vor cadea toate aceste masuri !!!
    Abia astept sa-i vad zvircolindu-se in chinuri, pe nazistii slugoi !!!

  4. Eu nu pot sa inteleg de ce rumunasii nostri merg in aceste magazine ale asasin ilor economici, in aceste magazii de otravuri pentru cancere, boli cardio, etc…Treziti-va mai adormitilor si sabotati scarbele astea, ce p.m. asteptati ? Sabotati lidl, ckaufland, pennys,ccarfut, osan, si celelalte rahaturi !

  5. Ce sa le saboteze ,bre, cand lor le curg balele pe la usile astora.Ca sa intre acolo sunt capabili de orice ,vaccinarea nu e nimic,ar omora pe ma-sa si tac-su.Romanii sunt prostiti profesionist,regimul imbraca in bani mare parte dintre ei pentru ca apoi sa ii faca dependenti de cumparaturi,masina,concedii pe aiurea,etc.Daca cineva se incumeta sa le inchida supermarketurile imbuibatilor ,astia sunt in stare sa dea foc Romaniei.Am ajuns o tara de nebuni .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger