AcasăDezvaluiriAncheteVîlceanu, pus să recupereze comisionul lui Cîțu!

Vîlceanu, pus să recupereze comisionul lui Cîțu!

Vîlceanu, prima misiune din partea lui Cîțu!

După cum dezvăluiam în urmă cu doar câteva zile, Florin Cîțu l-a schimbat pe fostul ministru al Finanțelor din cauza refuzului lui Alexandru Nazare de a îi face jocurile premierului în ”Afacerea Eurobond”. Una de 385 milioane de euro…

Nazare știe Va vorbi

De fapt, prima cerere de revocare a lui Nazare având loc chiar cu o zi înainte de respectiva emisiune de eurobonduri a statului român. Atunci când, o astfel de mișcare ”sinucigașă”, în chiar pragul complexei operațiuni financiare ar fi putut avea ”efecte adverse” catastrofale.

1,5 la sută… calculați voi!

De asemenea, după cum subliniam atunci, la vârful sistemului se știe deja foarte bine că aceasta este doar o parte din adevărul ”execuției sumare” a lui Nazare. Și că acesta ar fi fost schimbat pentru că a refuzat să ”colaboreze” în vederea unei ”subaprecieri” a  eurobondurilor! Ceea ce ar fi dus la o pierdere gata calculată de specialiștii Ministerului Finanțelor de aproximativ 385 milioane de euro. Numai că o informație de ultimă oră intrată în posesia noastră arată că deja oricând se poate trece la ”next level” al dezvăluirilor cu privire la ceea ce se ascundea de fapt în spatele acestei emisiuni de eurobonduri. Și anume un comision de 1,5 la sută! Adică o miză financiară absolut uriașă! Și la care ”beneficiarul final” nu ar vrea să renunțe nici în ruptul capului! Fie și cu prețul îngropării viitoarelor generații de români în noi ”datorii nebune”. Ceea ce, de altfel ar și putea explica în mare măsură încăpățânarea ”demnă de o cauză mai bună” cu care s-au bătut unii pentru a îl impune pe Dan Vîlceanu drept ministru al Finanțelor… La doar câteva luni după ce acesta era încă ”penal”… Dar și de ce Iohannis a înghițit un nou ”broscoi”, singurul gest de demnitate al Președintelui României fiind că șeful statului nu a dat mâna cu Vîlceanu…

author avatar
Catalin Tache
3.898 afisari

28 COMENTARII

  1. Nu e ce insinuezi , Tache , nu a dat mana cu Valceanu pentru ca asa era protocolul stabilit inainte , cu strambe d-astea ramai repetent la gradinita .

      • Pardon , jartea e mamuku care m-a fatat in sant la Rabnita in loc sa ma arunce in Nistru . De ce oare ma mai intreb ca sunt tratat cu cristosi si dumnezei de romanii de pretutindeni si ma alinta cu FMM ?

        • Futeoaipe Mata-n gura de PENELIST lingau in cur a lui Ioha si a puscariasului betiv spalator de case

          • Asa procedez yo cu Mamuku cand vreau sa o impac , sunt un STALINIST lingau in cur a lui Iosif si a tovarashilor de la Raion , la cei din prezidiu le altoiesc si niste sugiukuri tandre la flautele zburlite cu gusa cand ma inghesuie sub masa . Ador sa fiu injurat de romani si sa behai in pozitia capra cu falcile umflate si rozeta zdrente , sunt o zdreanta mankurta ce merita spanzurata de limba si aruncata la porci .

  2. La o analiza mai atenta, treaba e groasa cu acest Citu. După cum ranjeau unul la altul de Ziua Marinei este clar ca i-a fost impus lui Iohanis, inclusiv serviciilor secrete romane, care s-au chinuit cu tot arsenalul să-l compromita, dar degeaba. Numirea lui Vilceanu la M. F. arata ca Citu e jupan iar Iohanis nu are încotro. E grav, dar n-au ce face, se pare ca Citu e omul „partenerilor strategici”. A spus-o și Cosmin Gusa. Va place dragi propagandisti? Pana nu transforma amerlocii Romanica noastră în Afganistan, nu se lasă. Acușica vor începe importurile de afgani. Să-i cazați acasă la voi, dragi amerlocpupincuristi, ca doar au fost colaborationistii din Afganistan ai aliatului strategic, la fel ca voi în România. Revenind la subiect, cu Citu și Vilceanu puși de amerloci în frunte vom avea victorii multe. Cacofoniile sunt cu intenție pentru a arata unde va ajunge Romanica condusa de arcadasii amerlocilor. Doar suntem adepții modelului occidental, nu-i asa?

    • Noroc cu noi, nationalistii de pe malul stang al Nistrului. Suntem cei mai buni romani. Daca nu credeti, intrebati-l pe Cozmin Gusa, amicul rezidentilor eurasianisti din Romania, propovaduitorii doctrinei lui Dughin. Slava Evrasia! Noi suntem Behemoth si luptam contra lui Leviatan reprezentat de atlantisti.

      • William Blake ( 1757-1827 ) , cel care a pictat Behemoth si Leviathan , a fost ucenicul gravorului James Basire . Pictorul peisagist John Linnel ( 1792-1882 ) reproduce aceasta lucrare . Tablourile reproduceri ( 60×80 , 75×100 cm …) se vand online la preturi modice . Dinozaur , elefant , balena , rinocer , crocodil , tu ce crezi , Kostyuska , ca a fost Behemoth ? Sa fie tapul necurat castrat , dupa chipul si infatisarea ta ?

        • Bafomet ( Baphomet )-Wikipedia -imagine din secolul al XIX-lea creata de Eliphas Levi . Kostea , incornoratule , arati tare sexy …….

        • Behemoth e Eurasia, e reprezentarea telurocratiei, a civilizatiei continentale a carei comanda e asigurata de Rusia. Leviathan e Atlantismul, reprezentarea talasocratiei, a civilizatiei maritime condusa de America. Civilizatia pamantului vs civilizatia apei. Ceva idei imprumutate de Dughin de la Carl Smitt si altii cu menirea de a da anvergura ideologiei eurasianiste, un instrment de atras blegii ca Gica Gelu.
          Eurasianism = mixtura culturala si geopolitica in care elementul rus predomina, sicretism religios altoit cu ezoterism.

    • Vreau sa fiu sincer si sa nu va mai aburesc , NU SUNT GICA CONTRA SISTEMULUI , NU SUNT ANONIM , NU SUNT GELU si nici alta persoana , sunt unul si acelasi troll stalinist ce ma gasiti pe facebook : CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL zis KOSTEA SUGIUK , boschetarul poponaut cu domiciliul stabil in boschetii de sub pasarela garii Tiraspol ! Daca nu postez , nu supravietuiesc , la 3 copeici postarea abia ma incropesc de hleb , samagon si mahoarca , noroc cu talentul lasat de Boje sa interpretez menuete din Prokofiev la flautele zburlite cu gusa ale navetistilor de Rabnita , imi rotunjesc veniturile . Recunosc , in timpul executarii partiturilor , cand musterii sunt in extaz , le labuiesc portofelele , altfel nu trec iarna si nu fac fata schimbarilor climatice .

  3. Acestea sunt ” reformele ” ” liberalului” Catzu sub inaltul patronaj al altui penal Cocotat la varful statului Mafiot. Oare ce procent o avea parandaratul pt. afacerea prin care Riefhaisen Banc si cealalta banca parca tot austriaca au fost ” iertate ” anul trecut sa achite la BUGET 369 milioane de Euro. Prin incalcarea ,nepunerea in executare a Sentintei definitive a ICCJ.Ca sa NU fie bani la Buget pt. alocatii,pensii si deeeficit. Asemenea jafuri cofirma ce spunea Basescu, „Romania este un stat MAFIOT.Si eu stiu ce spun „.

    • Recunosc , sunt un cocotat diliu pe acoperisul ospiciului si pacalesc medicii ca ma arunc daca nu ma lasa in salon cu Kostea Sugiuk Tiraspol si cu Gelu Antigelu , vor sa ne sparga gasca de poponauti .

    • Katy a sesizat foarte bine in postarea de la 9:19 ca aduc cu mirificul Baphomet . E , ce ziceti , se compara cu mine dupa cum m-a jnfatisat Eliphas Levi in Wikipedia ?

  4. 23 august , ziua semnarii Pactului Ribbentrop – Molotov , a fost stabilita de Parlamentul European , printr-o Declaratie din anul 2008 , ca ZIUA EUROPEANA DE COMEMORARE A VICTIMELOR NAZISMULUI SI COMUNISMULUI . In 2011 , Parlamentul Romaniei , prin Legea nr.198 , a declarat ziua de 23 AUGUST , ZIUA COMEMORARII VICTIMELOR FASCISMULUI SI COMUNISMULUI . ” UITAREA SI PREZENTAREA TRUNCHIATA SAU DEFORMATA A FAPTELOR ISTORICE POT FACE ORICAND POSIBILA REPETAREA GRESELILOR TRECUTULUI . NIMENI , NICIODATA , NU TREBUIE SA MAI EXPERIMENTEZE ACELE ATROCITATI IZVORATE DINTR-UN DISPRET PROFUND LA ADRESA DEMNITATII UMANE „.

  5. Comisarul .ro , astazi , 23 august 2021 , ora 12:33 : ” VIDEO ” NU AM VAZUT ASA CEVA DE CAND PORT PUTZULIKA …….”. Cum a ajuns asta de la Botosani la Sibiu ? Cum a luat permisul ?

  6. Cine credeti voi ca dirijeaza pretul eurobond-urilor ??? :)))))))
    Naivi sunteti ! Cine va vinde povesti de astea de 2 lei ?

  7. …si poate ar fi bine sa explicati si ce inseamna datoriile astea. Datoria publica, care intereseaza pe fiecare cetatean in parte , este datoria guvernului .
    Imprumuturile care se fac privat au alte povesti si nu ne afecteaza in absolut nici un fel. Sunt garantate in cu totul alt mod.
    Daca sunteti jurnalisti adevarati explicati si nu dez informati

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger