AcasăDezvaluiriAncheteVIDEO! Uite cum Carmen Dan ”pupa ghiulul” lui Oprea!

VIDEO! Uite cum Carmen Dan ”pupa ghiulul” lui Oprea!

Pe 7 aprilie dezvaluiam o posibila operatiune de tip troll privind penetrarea informativa a ministrului de Interne Carmen Dan de catre ”mereu surprinzatorul” fost vicepremier Gabriel Oprea. Totul dupa ce MAI anuntase cu surlele si trambitele mediatice de rigoare numirea fostului sef de la Rutiera, pensionarul colonel in rezerva Lucian Dinita drept cel mai important consilier al ministrului de Interne. Iar de atunci, singura grija a lui Carmen Dan, in loc sa-si vada de traumatizanta problema de acasa a fost sa dezminta, pe canale neoficiale, la toata ”lumea buna” din MAI si PSD ca Lucian Dinita ar fi fost, este sau va fi vreodata membru al UNPR-ului lui Gabriel Oprea. Desigur, asta dupa ce consilierul pentru care ministrul a convocat de urgenta o sedinta solemna de prezentare cu toti sefii de structuri din MAI ”s-a jurat”, nici nu mai conteaza pe ce, ca nici nu a mancat ”usturoi” uneperist si prin urmare nici gura nu- miroase.

Iar probabil dupa ce ”falanga” Rares Vaduva din DGPI a imbrobodit-o din nou pe Carmen Dan ca in urma verificarilor ”Doi s’un sfert” a reiesit ca Dinita nu este membru al vreunui partid politic si atat mai putin al UNPR-ului ”dusmanului de moarte” Gabriel Oprea, ”Blonda de la Interne” si-a luat inima in dinti si a anuntat si ”partidul” ca ea una gireaza sprijinul politic al PSD pentru noua sa mana dreapta. Astfel ca alaturi de Liviu Dragnea, toti ceilalti lideri importanti ai principalului partid de guvernamant au fost asigurati ca omul pe mana caruia a lasat cele mai spinoase probleme ale ministerului, in frunte cu supervizarea Summit-ului U.E. de la Sibiu si mai ales vizita Papei este ”trup si suflet” alaturi de partid. Ceea ce, de altfel si Lucian Dinita afirma clar si raspicat in filmul care probabil ii va bulversa pe liderii pesedisti. Atata doar ca Dinita declama ca la ”Cantarea Romaniei” ca ”sunt mandru ca am fost primit in familia UNPR” si ca ”va asigur ca sunt trup si suflet alaturi de aceasta structura, de UNPR”!Aoleu, pai ce-ati facut doamna Carmen Dan, ati incurcat deja partidele intre ele? Ca uite, si adeziunea pe care o publicam alaturi de alte documente si inscrisuri oficiale arata ca omul pe care l-ati adus la butoanele MAI este nu doar membru,dar si presedinte executiv al UNPR – Ilfov! Pai chiar asa, sa fi ”pupat ghiulul” mai intelegem, ca asa-i politica de la noi, dar nici macar sa nu stiti ca-i al lui Gabriel Oprea?

Trup si suflet in UNPR

In data de 05.03.2019, Lucian Dinita, avand ocupatia de ”pensionar” depunea ”ADEZIUNEA”  prin care, sub propria semnatura, scrie ”va rog sa aprobati inscrierea ca membru in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei. Declar pe propria raspundere ca indeplinesc prevederile art. 8 din Legea partidelor politice nr. 14/2003”. Adeziune care i-a fost aprobata de presedintele Gabriel Oprea, astfel ca in cadrul unei sedinte de partid la Hotelul ”CARO” din Bucuresti, Lucian Dinita a tinut un discurs prin care, dupa cum lesne se poate urmari in inregistrarea video intrata in posesia noastra a dorit sa-si exprime ”emotiile” ca a fost primit in ”noua mea familie a UNPR”-ului si sa dea asigurari ca ”sunt trup si suflet alaturi de structura UNPR”. Acum, ca ”urecheatii” lui Rares Vaduva de la DGPI nu au putut sau nu au vrut sa verifice aceasta informatie nici ca mai conteaza… Poate doar pentru Carmen Dan, cea care, scriptic fiind totusi inca ministru de Interne ar putea cere totusi lamuriri celor care nu doar ca l-au ”girat politic” pe Dinita, dar i-au acordat acestuia si avizul din partea ”Doi s’ un sfert”. Astfel incat ministrul de Interne s-a incumetat sa deschida ”Cutia Pandorei”, cea care fusese inchisa odata cu ”ejectarea” din sistem a lui Gabriel Cornel Ciocoiu, tocmai pentru ca acesta cumula pensia speciala cu salariul de reangajat in MAI.

Ajutorul lui Babus!

Mai mult decat atat, documentele pe care le publicam astazi arata nu doar ca Dinita si-a exprimat ”formal” adeziunea la UNPR, dar acesta s-a implicat activ la varful partidului lui Gabriel Oprea. Astfel, prin Hotararea nr.108/05.03.2019 se decide acordarea urmatorului ”MANDAT : Art. 1- Se mandateaza in functia de PRESEDINTE EXECUTIV al organizatiei Judetene UNPR Ilfov domnul Lucian Dinita, membru al UNPR. Art. 2- Presedintele executiv  mandatat indeplineste , cu puteri depline toate atributiile prevazute in statut si reprezinta partidul la nivelul organizatiei Judetene Ilfov. Art. 3 – Prezentul mandat este valabil pana la Conferinta de alegeri sau pana la revocare”. Iar prin Hotararea nr. 155/18.03.2019, ”Biroul Politic Permanent National UNPR, reunit in sedinta statutara, a hotarat imputernicirea d-lui. Col(r) Dinita Lucian sa sprijine activitatea Coordonatorului REGIUNII VII CENTRU – Col.(r) Babus Ioan , in reconstructia organizatiilor ce compun Regiunea mai sus mentionata. Prezenta Hotarare este valabila de la data emiterii, pana la data 01.06.2019 si se aduce la cunostinta Presedintilor de organizatii judetene din regiune, pentru sprijin”. Mai mult chiar, si la aceasta ora oficial Lucian Dinita inca este membru si presedinte executiv  al UNPR Ilfov, cu toate ca dupa dezvaluirea din ”National”, pe data de 10 aprilie, la UNPR a fost primit urmatorul  email fara nicio valoare juridica : ” In atentia domnului presedinte- Subsemnatul Dinita Lucian prin prezenta va solicit eliberarea din toate functiile ce le detin in UNPR la nivelul judetului Ilfov si Central, din motive personale”.

author avatar
Catalin Tache