AcasăDezvaluiriAncheteVezi că ți-o ”umflă” pe Carmen ăia de pe Mortier, 141!

Vezi că ți-o ”umflă” pe Carmen ăia de pe Mortier, 141!

Este panică la Cotroceni și Sibiu deopotrivă! Și de această dată nu doar printre iohaniștii sistemului sau puținii oameni cu adevărat apropiați șefului statului, ci chiar în sânul familiei prezidențiale. Ultimele răbufniri de furie ale lui Klaus Iohannis nemaiavând nimic de-a face cu criza politică din care nu mai știe cum să iasă sau cu obișnuitele jocuri de culise specifice unor negocieri subterane. Și nici măcar cu de acum tradiționala ranchiună prezidențială. Nu, pentru că de acum Klaus Iohannis simte deja că s-a transformat din ”vânător” în ”vânat”! Cu tot cu frica aferentă…

Experimentul reușit Băsescu repetat în cazul Iohannis

Strategia fiind copiată exact după ”experimentul reușit” aplicat și în cazul predecesorului său, Traian Băsescu. Cu diferența că acesta chiar crease sistemul ticăloșit, ci nu doar îl moștenise… Și, cu toate acestea, atunci când ”dinamica operativă” a impus-o, Traian Băsescu a fost redus la tăcere, după ce a fost ”înmuiat” cu ”umflarea” fratelui Mircea și apoi cu dosarele penale vizându-le pe chiar cele două fiice ale sale. Cu unul dintre acestea, soldat între timp cu o primă condamnare, Băsescu fiind de altfel ținut în șah chiar și acum… Și, stranie ironie a sorții, în raportul informativ pe care americanii de la DOD – Departamentul Apărării din SUA au avut grijă să îi parvină și președintelui român, Iohannis a putut afla că exact aceasta ar fi fost ”terminologia” folosită de Dacian Cioloș atunci când a solicitat ”sprijinul logistic” necesar pentru ”înmuierea” lui Klaus Iohannis. Și asta la doar câteva zile după ce îl avertizam pe șeful statului că nu se poate baza pe strania ”clasare disjunsă” a lui Carmen Iohannis din ”dosarul caselor”, dispusă de procurorul Lazăr…

Pe ce a bătut palma Cioloș cu Macron

Iar atacurile furibunde ale lui Iohannis la adresa USR, unele care oricum nu au cum să ajute la refacerea coaliției s-au întețit după ce favoritul prezidențial Dan Barna nu doar că s-a dovedit o nouă ”mână moartă”, dar deja simte în ceafă ”transpirația” unui nou dosar deschis de DNA zilele trecute. Pe o altă firmă deținută de ”alesul lui Iohannis” în trecut. Astfel că ditamai ”masculul alfa” al politicii a ajuns să ”atârne” tot la mâna generalului Lucian Pahonțu. Cel despre care însă, în toată ”gargara” debitată pe la televiziuni după eliberare, gura păcătosului Liviu Dragnea a „grăit” că s-ar fi ”apropiat” mai nou de Florian Coldea. Ceea ce nu poate decât să îi dea noi fiori ”neamțului”… Mai ales că instinctele de supraviețuitor ale generalului Pahonțu s-au dovedit intangibile în toți acești ultimi 16 ani, de când a fost adus la SPP de Băsescu ca să îi spele rufele murdare!

Cioloș cu Christian Panizza

Publicăm astăzi fragmente din raportul care poate decide chiar soarta României, pentru multă vreme de acum înainte.. Mai ales că dacă aceste informații au ajuns publice, înseamnă că s-a vrut ”să se știe că se știe”… Și că războiul a două dintre cele mai influente agenții de spionaj ale lumii, DGSE-ul francez și USSOCOM-ul american pentru ”colonia” România este deja unul total. Cu o miză financiară uriașă și cu inevitabile victime colaterale pe măsură. Astfel că de la bun început trebuie precizat că, în timp ce Klaus Iohannis se întâlnea la Palatul Cotroceni doar cu Dan Barna, Dacian Cioloș a declinat invitația, preferând să se afle la Paris. Desigur, acest lucru se știe…

Panizza omul DGSE pentru România protectorul lui Clotilde Armand

Ceea ce nu se știe însă este că doar cu două ore înainte de întâlnirea cu președintele Macron, în calitate de lider al grupului RENEW Europe, Dacian Cioloș intra într-o discretă locație de pe Boulevard Mortier, 141! Acolo unde era așteptat de Christian Panizza! Panniza nefiind doar un ofițer oarecare din cadrul Direction Generale de la Securite Exterieure, ci chiar omul din Centrala DGSE care răspunde de România, din partea influentei Divizii Spionaj Financiar! Panizza fiind cunoscut structurilor contrainformative românești și ca protectorul din umbră al ”intangibilei” Clotilde Armand. Dar și cel care, așa  după cum se subliniază în raportul intrat în posesia noastră nu ar fi deloc străin de ”celeritatea” cu care procurorii au detonat la momentul oportun dosarul lui Dan Barna. Într-un moment în care, să nu uităm, nu doar că acesta era mare favorit în confruntarea internă din USR – PLUS cu Dacian Cioloș, dar beneficia și de susținerea șefului statului.

Chiar îl va confrunta Pahonțu pe Coldea sau

Cel care decisese, pe persoană fizică, ce-i drept, că ”Barna rămâne, Cioloș pleacă”. Numai că sistemul nu a mai putut – sau mai degrabă nu a mai vrut!!!- să ”se riște” pentru satisfacerea acestui ”capriciu prezidențial”. Astfel că în timp ce Barna este deja istorie, Dacian Cioloș tocmai ce se pregătește de o nouă ”aroganță” pregătită lui Klaus Iohannis încă din 7 septembrie, în cadrul întîlnirii de pe Mortier 141, cu Panizza de la Divizia Spionaj Financiar a DGSE.

Subsecretar de stat la MApN!

Pentru că, înainte de fi primit ostentativ de către președintele francez, Dacian Cioloș ar fi primit personal de la Christian Panizza ”to do list” cu care să se prezinte la Palatul Cotroceni, atunci când Iohannis va fi nevoit să negocieze cu el rămânerea la Putere a ”guvernului meu”. Ceea ce iată că tocmai ce se întâmplă… Iar în ciuda declarațiilor oficiale care vor urma, Dacian Cioloș îi va da lui Iohannis ”în cap” cu lista lui Panizza! Omul DGSE pentru România cerând ca și condiții imperative pentru ca USR să se întoarcă la guvernare preluarea Ministerului Afacerilor Externe, luarea înapoi a Ministerului Justiției și mai ales un ”biet” post de subsecretar de stat la Ministerul Apărării Naționale. Dar nu oricare! Ci cel răspunzător de Direcția Generală pentru Armamente.

Barna prea mic pentru un război atât de mare

Pentru ca astfel să poată fi ”securizate” contractele militare și să fie ”închis cercul” contractului corvetelor. După toate umilințele înghițite de partea franceză în ultimii doi ani, de când obedientul general pro-american Nicolae Ionel Ciucă refuză sub orice formă să semneze contractul câștigat de către compania franceză Naval Group în urma unei licitații internaționale. Și uite cum ne-am întoarce la ”lovitura” din 15 august, atunci când titram ”Cîțu, făcut de DGSE! Urmează Ciucă”! Și în care insistam că ”președintele Macron nu a glumit deloc atunci când a avertizat partea română că nu va tolera mitocăniile la care cei mai înalți reprezentanți ai Republicii au fost supuși de către premierul Florin Cîțu și ministrul Apărării, Nicolae Ionel Ciucă”.

DGSE – USSOCOM! Care pe care!

Astfel că, la acest moment, DGSE – SIE francez- pare să transmită un adevărat semnal de război despre ”fermitatea” deciziei de apărare a intereselor Parisului în România. Mai ales acum, după retragerea Angelei Merkel. Îndârjirea fiind accentuată și de dorința de răzbunare după ”prigoana” declanșată în anii trecuți împotriva ofițerilor acoperiți ai DGSE în România sau a partenerilor acestora din ”zona gri” a SIE. Însă nu trebuie uitat că DGSE are de înfruntat un ”colos” informativ precum USSOCOM, temuta structură de informații a Armatei SUA. Și care doar formal este ”omoloaga” DGIA din România, în realitate fiind vorba de o teribilă mașinărie informativă cu care peste tot în lume se știe că ”nu este de glumit”. Și care astfel vrea să arate la rândul său că nu are nicio ”greață” în a îl ține ”tehnic operativ” pe Dacian Cioloș inclusiv pe parcursul vizitelor de ”instruire” ale acestuia la Paris.

Partea americană ”plusând” chiar că știe tot ce mișcă omul francezilor până și în sediul DGSE, prin informarea președintelui român cum că Dacian Cioloș i-ar fi ”sugerat” lui Christian Panizza, textual, că ” ar fi o bună variantă de a îl slăbi pe neamț după metoda cum a fost umflat fratele lui Băsescu”!!! Iar după ce SUA le-a ”tras-o” la greu francezilor pe falia militară în ultima vreme, ar fi posibilă și varianta de lucru ca americanii ”să înghită” totuși revenirea USR la guvernare. Dar doar penrtu ca astfel să se mai liniștească apele deja ”incontrolabil” de tulburi ale politicii românești. Și pentru ca în cel mai scurt timp useriștilor să li se facă apoi ”dosare grele”de corupție, mizându-se pe ”foamea” de ”material” a unora dintre ministeriabilii lui Cioloș. Cel care nu ar trebui să uite totuși cine a făcut lobby pentru el la Andreotti, ca să ajungă comisar european pe Agricultură cu cele 15 voturi ale europarlamenterilor italieni, la rugămintea personală a lui Gelu Oltean… Și chiar dacă USSOCOM pare o ”nucă” prea tare chiar și pentru DGSE, nu trebuie uitat că francezii au la rândul lor un ”as” teribil în mânecă, prin ”recuperarea” de SIE a ”radicalizatului” general Florian Coldea… Așa că încă se joacă, spre disperarea tot mai evidentă a unui Klaus Iohannis care pare să nu fi înțeles nimic din ”lecția Băsescu”!

author avatar
Catalin Tache
19.818 afisari

71 COMENTARII

  1. Sa mi bag plaaa !!! TACHE ESTI ZDRAVAN LA CAP? pai ori esti DGSE si chiar declarati asa razboi pe fata ori eu unul chiar nu mai inteleg nimî…cat de mare coaeee sa aveti sa faceti asa ceva????

    • Suntem o natie inventiva, cu talent de povestitori de vrajeli. Chiar daca Tache e cam …rosu la statul de plata, talentul narativ de aici dintre Carpati i se trage

  2. Ce drak e asa greu de inteles????cand doi se cearya,castiga GRU!!! Asa ca v-ati luat mue cu franceza voastra,tot GRU a fost si este!

  3. DGSE ramanem prietene/doua mii de secole/fara intrerupere!!!daca faceti asta pentru noi!Vive la France!!!

  4. TACHE TU CHIAR ANUNTI PUBLIC CA VRETI SA O ARESTATI PE NEVASTA PRESEDINTELUI????DUPA CE ACUM CATEVA ZILE I AI LUAT DIRECT MORTII LYI IOHANNIS???ASTA NU AI CUM SA O FACI DE CAPUL TAU!!!

  5. Ghiul,ai iesit de sub masa?sau xand se termina bataia intre francezi,rusi si americani?

  6. Data viitoare sa nu o mai cheme pe Carmen la parchet noaptea pe usa din spate cu baticu n cap, sa vina si penala la 10 dimineata , sa fie așteptată de 20 de televiziuni si sa i puna intrebari incomode penalei.

  7. Klaus putea sa fie un nou Ferdinand dar nu a vrut asa ca sa ajunga ceea ce a vrut pt romani…praf
    si pulbere!!!

  8. Ba Tache poate s o bucura neamțul daca i o va salta pe fiica fostului sef al securitatii din Sibiu-Carmencita.
    Ai uitat ca si a tras mutul amanta?
    S a cam babacit prima lady a României.

  9. Nu stam Ca Carmencita,scuzati caca,este progenitura din neam de securisti. Deci inca o dovada ca fara ” aviz ” dela Secu nu poti sa te Cocoti.

  10. Nu stiam Ca Carmencita,scuzati caca,este progenitura din neam de securisti. Deci inca o dovada ca fara ” aviz ” dela Secu nu poti sa te Cocoti.

  11. Hapau e sluga USSOCOM le face laba informativa pe unde n au chef americanii sa apara. Asa ca daca DGSE castiga ,a supt-o si Happy…

  12. Cum adica curiosule, Nu se opresc aici??? Sugerezi ca ar putea urma si altcineva???Poate seful BMW Bavaria, schmidt?

  13. Totusi,greu de descalcit adevaratele ite ale acestui scandal declansat special de Tache…sigur informatiile sunt beton,ca sa aiba efectul scontat…dar de unde…?multe s-ar lamuri…

  14. Pe clotilda a dat-o Tache aici victima colaterala,mesaj pentru adevaratii destinatari ai mesajului DGSE…e prea mica si asta…alta e miza…

  15. Si,totusi, cine a iesit mai sifonat seara asta?Ciolos sau Iohannis? Cui este dedicat avertismentul?

  16. NU exista GRAD DE COMPARATIE INTRE COLDEA si pahotu, ultimul E UN TARAN AGRAMAT , INFATUAT cu limbrici ca d aia îi zice SCARPINICI.o sa îi dea CU REST JAVREI SECURISTE DIN LERESTI la un moment dat.

  17. Daca am ajuns sa se inteleaga intre ei doi tradatori ca Werner si Julien,praful se alege de tara asta

  18. Werner, nu o mai suni pe mama Angela sa te plangi?unde ti este BND ul? S a retras?esti singir?pahotu si padurarii nu se baga la nivelul asta? Te intrebi si tu cum a castigat Ciolosu la USR? GHINION…esti singur…tot mai singur…

  19. Corect Tache, DGSE -SIE L A FACUT pe Citu,s a adeverit dar akm mai pierde timpul cu maCiuca sau trece direct la neamt???ne poti lumina si cu asta?

  20. Nastase primul Premier arestat dupa Revolutie iar Plavanis va fi primul Presedinte arestat dupa Revolutie.Celor doi le plac CASELÈEE, deci si …RAHOVAAA!

  21. Dacă se întoarce Coldea la butoane zboară Iohannis și valetul Ciolacu mai rău ca Băsescu 😉!Nu de alta dar Hellvig văd că stă la pian cu PSD și PNL doar doar să-și securizeze încă un mandat ca șef SRI ….

  22. Bătălia sau marea „alianță” subterană deep state se dă între :
    Hellvig,Cioloș,Bode,șeful DNA(grup de sălaj) etc împotriva lui Dâncu,Coldea, Ciolacu,Ioan Rus,Boc(grup de Cluj)…Dar și grupul „prieten” cu toți de Sibiu :Iohannis ,șeful STS ,Câțu etc.
    Unde este Pahonțu?Să fie la toate capetele:)?
    Este normal să-și mai aplice și ei câte un croșeu …dar jocurile mari se dau mult mai de sus 😎…
    Cei mai puternici își vor impune hegemonia dar nu uitați de factorul extern și agenții undercover externi care vor avea ultimul cuvânt de spus în colonie….

  23. Pahontu suge p.la!
    Idiotul e sub masă si i face o MUEEE neamtului!!!
    Pahonțu e o zdreanță de om, un pupincurist, un securist analfabet!
    Pahontule ce mai face d na Haineală…

    • A inceput sedinta la Raion , sub protectia anonimatului , la ora 8:10 :25 , sunt inghesuit sub prezidiu la Raion si sug pl.la . Sunt o zdreanta de om , un pupincurist , un oligofren analfabet . Intra in tura vrabiuta Livia , sunt epuizat , mi s-au umflat falcile ca la hamsteri , merg sa fac gargara cu mitilic .

  24. Tache e de mult racolat de Coldea,de la ruptura cu Codruta…asa ca i a facut rost de vila de la Corbeanca ca sa il tina sub observatie sa nu joace iar dublu,ca doar prima dragoste nu se uita niciodata

  25. Kosteo , tradatorule , daca te dibuie Pahontu te-ai k.kat la semnal , sa nu parasesti in ruptul capului boschetii din spatele garii Tiraspol , norocul tau ca nu postezi de pe teritoriul Romaniei si bagi la mat cate polonice cu k.kat poftesti in zooparkul remenist . Vine cisterna de la salubritate , o sa te mufeze la vidanja , sa te saturi , hulpavule , poate te vindeci de bulimie ….hihihihihihi….

  26. Tache,pe bune acuma,tii minte in birou la Bogdan cand ne-a informat ca Base stie ca iti vizeaza Coldea materialele inainte?uite ca au trecit anii,dar…

    • Sursa de inspiratie pentru Tache : postarea ” JOCUL AXELOR „, ora 11:32:37 , articolul din National ” Mortii tai „, Iohannis ” ( 06.10 . 2021 , ora 16:26 ) .

  27. Trecut in limba romana,nu trecit…greu cu propaganda cand ai tastatura in chirilice🤣asa si?au trecut anii si tot nu dormiti de grija lui Tache🤣si daca v-ar lua nevestele din pat tot nu ati misca,sunteti paralizati de frica…acoperitii plii..barem Tache a avut coaeee sa plece singur si de langa Base si de langa Codruta…voi?tot slugi?tot ghiocei?tot colonei?tot la bloc?uite ca el la Corbeanca…general cu 2…si tot pe plaaa lui…va place sau nu NATIONAL chiar a devenit o platforma pe care NU o controlati si turbati ca nu puteti executa la stapanii vostri de afara

    • NU SUNT ROMAN , sunt Curios de la 9:18 , adica tavarisci CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , cunoscut in lumea boschetarilor drept Kostyuska Sugiuk Sugimory . Raionul m-a trimis impachetat in vata de sticla intr-un marfar cu destinatia Paris . Am ajuns vai si-amar pe 6 septembrie 2021 cu mancarimi insuportabile pe tot corpul si mai ales in botox si fasna , mi-am pus pantofii cu toc cui si minijupa rosie mulata si am plecat pe jos hai-hui din gara sa caut Mortier 141 mort de oboseala si emotii . Pe biletel aveam scris Bagnolet , Pantin si Romainville , am reperat greu locatia , noroc ca aveam punct de reper o antena releu din spatele Siege de la Direction de la Securite EXTERIEURE -Batiment du 141 boulevard Mortier , Paris 20 arr.. Pe 7 septembrie am fost de fata , confirm ca am fost gheisa , l-am imbuzat pe Panizza sa o dea pe pizza , sa nu mai fie arogant si sa o llase mai moale . Revin cu amanunte picante din escapada la Paris , nici nu stiti prin ce peripetii am trecut , pacatilii mielii di hodoriog sinil ……..hihihihihihihihihi

  28. PAHOȚUUUUULEEEEEE UNDE ÎS BANII DI LA C.A.R.? HOȚULE, PRADUITORULE,SECURISTULE,MINCINOSULE ,HAHALERO CARE ESTI.

    • NU SUNT GHERGHE , recunosc ca labuiesc geamantane de pe peron si din sala de asteptare a garii Tiraspol , cand nu tine manevvra ma ocup si cu postari in National pentru 3 copeici postarea .

  29. DGSE nu va putea forta decat cu sprijin SIE…ceea ce se pare ca are…altfel nu dadeau in halul asta…

  30. Aktual 24 , azi , 11 octombrie 2021 , articol de Victor Gheja : ” APELUL UNUI INFLUENT LIDER PNL CATRE ILIE BOLOJAN : ” Preluati functia de premier , refaceti alianta , lasati pe Drula la Transporturi pentru ca a facut traba buna . Nu ne lasati pe mana PSD-ului cu un guvern minoritar „. ABSOLUT CORECT !

  31. Barna a ieșit pe ușa din dos de la Palatul Cotroceni, după întrevederea cu Ciolannis. Acum iese tot așa și din politică, Cioloș știind cum să-l faulteze și când, după metoda înghițiri PNL
    după fuziunea cu PDL. Uitați cine este acum în fruntea PNL, toată floarea cea vestită a urmașilor lui Traian, a lui Traian Băsescu, vorba Elenei Udrea. PDL, partid care ieșise din politică, a fost resuscitat de SMURD-ul PNL, a preluat conducerea, liberalii autentici, în frunte cu Orban, fiind ejaculați, vorba lui Vanghelie.

  32. Nu puteam sa ratez postarea numarul 69 , pe langa vin , pizza , tort si timp suficient , ma prezint si eu cu pozitii din kamasutra ondulandu-ma dupa poftele partenerilor si asigurand fondul sonor cu behaieli senzuale ……behehehehe …….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger