AcasăDezvaluiriAncheteVela, vezi că-s clanurile cu ochii pe tine!

Vela, vezi că-s clanurile cu ochii pe tine!

Vela, clanurile nu se tem de politicieni, ci de structurile operative! Așa că dă-le mână liberă!

Iată că în sfârșit s-a ”spart buboiul” de la Ministerul  Afacerilor Interne. Ceea ce era inevitabil oricum. Numai că din acest moment, fie și cu Vasilescu, fie și fără el, important este doar ca ministrul să înțeleagă că, de această dată, clanurile interlope sunt cu ochii pe el, ci nu invers! Pentru că liderii adevăratei crime oragnizate care contează știu foarte bine că aceste zile sunt hotărâtoare pentru mulți ani de acum dinainte. Și așteaptă cu sufletul la gură ce numiri va face ministrul de Interne în fruntea structurilor subordonate.

Pentru că dacă autoritățile bâjbâie și se lasă angrenate într-un război al orgoliilor între diversele ”frății” rivale din cadrul Poliției, atunci se anunță vremuri grele pentru liniștea publică. În schimb, dacă demisia șefului Poliției Române este privită drept un ”moment zero” care să ducă la resetarea colaborării inter-instituționale dintre diverse structuri operative și informative, atunci chiar că nu este nimic pierdut! Mai ales că, așa după cum dezvăluiam nu cu multă vreme în urmă, doar astfel s-a putea exploata operativ la maxim ultimele patru luni în care au fost ”documentate” unele dintre cele mai periculoase clanuri interlope!

Patru luni de foc!

Mai ales că, așa după cum se va vedea mult mai curând decât se așteaptă unii, au fost patru luni de foc! Perioadă în care s-au centralizat deja raportările cu privire la noua situație de pe ”tabla de șah” interlopă, inclusiv după revenirea în țară a grupărilor de crimă organizată care de ani de zile acționau în străinătate. Iar statul român are nevoie acum mai mult decât oricând de o astfel de reacție rapidă!

Una în care să fie lăsate la o parte orgoliile personale, interesele partinice sau alte obstacole ”pe persoană fizică” dintre cele care au îngreunat ”finalizarea” operativă a documentării clanurilor interlope. Și cum presiunea opiniei publice este una tot mai mare, în timp ce ”documentarea” este deja gata, rămâne doar o chestiune de zile până ce va fi declanșat contraatacul care să curețe România de clanurile interlope care vor să își ia țara înapoi! Singura strategie de urmat fiind cea a unei acțiuni comune a oamenilor legii, procurori, ofițeri de informații și polițiști, indiferent de structura din care aceștia fac parte!

author avatar
Catalin Tache
2.846 afisari

7 COMENTARII

  1. Clanurile interlope sunt transnationale deja.Controleaza piata Italiei, Spaniei, Germaniei.
    Tot cresc ca Fat.Frumos …intr un an, cat altii in zece..Au ajuns conationalii nostri( bine organizati) si in USA si in Canada…
    Si tot cresc…( la venituri ma refer).
    Ce urmeaza?
    Putere politica?

      • Te rogi degeaba! Are 100% dreptate! Uita-te la cazul țăndărei! Au fost achitați!!! Stii cât făceau țiganii ăștia pe an din cerșit/furat/escrocat/trafic…!? Zeci de milioane de lire sterline!!! Pune-te cu ei și vezi ce ti se întâmpla!!! Ăștia pun cap de lista la alegeri parlamentare! Ăștia tin in parlament senatori și deputați! Ăștia ung miniștri!!! Ăștia plătesc avocați ca să-i scape de justiție! Ăștia au încălecat țara asta puternica odată. Javrele care l-au omorât pe Ceaușescu le-au făcut cadou o țara sa o demoleze și sa o tiganizeze! Vremurile “Fiecare pentru el” vor fi tot mai ascuțite! Totul e făcut praf in țara asta!
        Și dacă tot era vorba de panarama asta de individ: nu cred ca Internele au avut vreodată ministru mai imbecil ca acest gecar..

    • Îngropați, și unii, și alții. ” Mafía nu trebuie ținută sub control, mafía trebuie ținută sub pământ ” (Corneliu Vadim Tudor)

  2. Ar fi simplu ceea ce se propune daca am sti cu exactitate ca cei cu stele pe umeri nu fac parte din Clanuri. Dar, dupa cum au decurs lucrurile in ultima vreme, prea seamana totul a fratie de „arme” . Eu unul nu cred ca se va intampla nimic. Merg ai nostrii, vin ai nostrii … noi…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger