DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Vela a trecut la ”peștii mari”!

Vela a trecut la ”peștii mari”!

Autor:

Iată că Marcel Vela tocmai ce se jura că a găsit soluția de stopa fenomenul numirilor pe pile în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, printr-o alambicată strategie de ”înghețare” a tuturor concursurilor! Și declanșarea unui ”faraonic” Audit generalizat ce va fi declanșat la nivelul tuturor structurilor din cadrul MAI. Operațiune care, chiar și în cazul în care totul va merge ca pe roate, tot nu va putea fi finalizată mai devreme de șase luni, până la ”reorganizarea finală”. Totul, bineînțeles, de-abia după ce l-a executat pe comisarul șef Viorel Avram de la șefia IPJ Caraș Severin, județul peste care Vela se visează încă de acum  viitorul președinte al CJ!

 

02 xcxxc03 Vela a trecut la ”peștii mari”!Până atunci însă, iată că totuși seria execuțiilor sumare continuă, noul ministru având barem meritul de a reuși ca în scurtul său mandat să scape Poliția Română de adjunctul Constantin Nicolescu, exponentul de frunte al ”furiei roșii”, cel plantat la vârful IGPR în ciuda dezvăluirilor ”Național” și a ”mapei negre” prezentate pe atunci de către structurile informative. Astfel că, ”începând cu data de 25 noiembrie 2019, comisarul șef de poliție Nicolescu Constantin, împuternicit adjunct al inspectorului general al Poliției Române și inspector șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj și-a încetat raporturile de serviciu la împlinirea limitei de vârstă și vechimii în grad, cu drept la pensionare. Iar la fel cum ”furia roșie” Constantin Nicolescu a fost convins să se pensioneze, la fel a acceptat și cel identificat drept ”omul lui Ică”, chestorul Pandelea Pelmuș să nu strice ”horoscopul” din ”Național”! 02sfsfs03 Vela a trecut la ”peștii mari”!Astfel că deja a fost parafată ”Decizia privind aplicarea, la cerere, a mobilității pentru domnul Pelmuș Pandelea din funcția publică de secretar general al Ministerului Afacerilor Interne în funcția publică de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului”.

Se dă la Arafat?

Totuși, începutul de mandat al lui Marcel Vela va putea fi cu adevărat evaluat de-abia după ce acesta își va arăta loialitatea față de susținătorii săi în cazul Arafat. Pentru că ministrul de Interne trebuie să-și asume responsabilitatea luării unei decizii în ceea ce privește rămânerea lui Raed Arafat în fruntea ”Situaților de Urgență”! Pentru că după ce chiar președintele Iohannis a cerut o analiză ”de îndată” este greu de crezut că liberalul Vela își va permite să tragă de timp și să propună și aici tot o misiune de audit care să se întindă pe parcursul mai multor luni de zile. Astfel că de-abia după ce va arăta dacă ”va muri sau nu” cu Raed Arafat ”de gât” se vor pronunța și inițiații sistemului dacă noul ministru este unul de drum lung sau i se va aplica și lui ”mobilitatea” la Consiliul Județean Caraș – Severin…


11 comentarii to Vela a trecut la ”peștii mari”!

 1. TILICA

  SUNT DOUA NULITATI CELEBRE.
  SISTEMUL DE ORDINE SI SIGURANTA PUBLICA N-A PIERDUT NIMIC.
  CEI DOI MERITA PENSIE DE SERVICIU DE SEF DE POST.

 2. Coarnă

  Fals, foarte fals, ăștia doi cum spune antevorbitorul meu nu au depășit niciodată statutul de șefi de post au știut doar când să dea din vâsle. Unul din pestii mari, de fapt e o balenă dar protejat de dl ministru, este CMS șef Dancu Constantin, șeful poliției constantene care nu numai că și-a securizat șederea ptr încă un an de zile dar în nebunia și machiavelismul lui speră încă la Steaua de chestor.Probabil că ia fost promisă de dl Vela pentru merite deosebite…dar și când se va sparge buba!!!

 3. Anonymous

  Participa la sondaje online platite
  Bonus la inregistrare 1,50 Euro
  Inscrie-te aici, e gratuit si usor
  http://bit.ly/31pLncZ

 4. Ovidiu

  Veniți domnule Lache cu alte știri,gen desființezi jandarmeria sau îl dai afară pe ministru!astea sunt știri verificate și pline pline de adevăr!ești un mare jurnalist!!!

 5. Curios

  Ți a tras o lache la Mache și nu te a plătit de esti asa fiert?😂

 6. cunoscator

  si pe tine te-a ars adi minune la cret și nu ti-a dat banu inainte?

 7. Arhimandrit raspopit

  Atât?! Doar pânzele si pelmus??? Pai e cloaca plină de nemernici! Cum sa te rezumi la 2 habarnistii?!! Ar trebui luate urgent două măsuri: trecerea în rezervă a tuturor activilor peste 50 de ani si schimbarea din funcțiile de comandă a tuturor celor girati politic și care fac jocuri politice indiferent de nivelul funcției. Ulterior, prim măsurile luate, trebuie scos acest minister de sub comanda politicului. Tot ulterior reorganizarea totală a elementelor de structura a MAI si eliminarea conflictului de rol organizațional intra si inter ministerial. Spuneau unii ca trebuie redenumita poliția LOCALĂ în gardieni publici. Nonsens total! Poliția locală trebuie desfintata iar sumele imense ce se cheltuiesc cu acest nonsens major sa fie redirectionate prin execuția bugetară, la nivel stat, către POLIȚIA STATULUI ROMÂN sau către jandarmerie. Sunt multe de făcut.. Numai sa fie cineva cu capacitatea profesională de a le face de pe nivel de management ȚARĂ!!! Amin!

 8. Anonymous

  cei ce au iesit la pensie de la interne si lucreaza ca civili tot acolo ,cu doua venituri din acelasi loc ,trebuie sa plece la pensie
  sunt destui sefuti ,medici , etc , tot felul de pilosi…

 9. ??????

  @ Stolojan cu PNL, ! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 5-12-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!