AcasăDezvaluiriValentin Florin Neagoe de la Garda Națională de Mediu face jocurile murdare...

Valentin Florin Neagoe de la Garda Națională de Mediu face jocurile murdare ale unor grupări de business și de interese transpartinice

Este deja de notorietate că șefii de la Garda de Mediu se comportă ca niște Dumnezei, iar Valentin Florin Neagoe, șef Serviciu Gestionarea Deșeurilor în cadrul Gărzii Naționale de Mediu nu face nici el excepție de la această regulă.

Despre Neagoe, posesor al unei averi impresionante, nu toată cuprinsă în declarația de avere, se știe clar în toată Garda de Mediu, că este slujitorul fidel al unor grupări obscure din business-ul cu deșeuri, grupări ce au interese extrem de necurate și sunt în strânsă legătură cu grupuri de interese transpartinice. Asta este și motivul pentru care acest Valentin Florin Neagoe nu poate fi schimbat de ani de zile din importanta funcție pe care o ocupă, în ciuda faptului că există o sumedenie de motive pentru a fi schimbat din funcție. Motive profesionale, morale ba chiar și motive legate de posibile probleme penale pe care acesta pare că le are.

Și soția sa, Luminița Georgeta Neagoe lucrează în același domeniu, însă la Ministerul Mediului și ocupă tot funcția de șef serviciu, la Gestionare Programe Europene.

Trebuie menționat și faptul că despre Neagoe se știe că a fost puternic susținut politic încă din vremea în care Victor Ponta era premierul României și chiar persoane din anturajul apropiat al lui Ponta l-au susținut pe Neagoe pentru a executa tot ceea ce i se cere în favoarea acelor grupări de interese, din importanta să funcție de la Garda Națională de Mediu. Ceea ce face și în prezent, nestanjenit de nimeni, nici măcar de lege sau de procurorii anticorupție. Neagoe merge în așa-zise controale, de fapt execuții mascate, la anumiți întreprinzători din domeniul deșeurilor, pe care are ordin să îi distrugă, de la cei ale căror interese le servește. Bineînțeles că activitatea acelor grupuri de interese din domeniul deșeurilor nu o controlează niciodată căci pe aceștia îi slujește.

author avatar
Andrei Coman
1.525 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger