AcasăDezvaluiriAncheteUSR nu glumește: Iohannis, după Dragnea!

USR nu glumește: Iohannis, după Dragnea!

Liderii liberali trebuiau să conștientizeze cât de solidă este actuala coaliție de guvernare încă de la prima ieșire publică a lui Dan Barna, imediat după alegerile parlamentare. Atunci când vicepremierul nominalizat a dat cel mai clar semnal despre cum ”va merge cu liberalii”, ducându-se val-vârtej în studioul Antenei 3. La fel cum și puternica promovare din ultima vreme a deputatului userist Emanuel Ungureanu de către Antena 3 nu are cum să nu treacă neobservată taberei prezidențiale. Deși aici, ce-i drept, poate fi vorba și de o ”frăție de credință” pe persoană fizică…

Barna și Cioloș au ordonat foc de voie la președinte

Numai că lucrurile se agravează pe zi ce trece. Nu atât pentru Partidul Național Liberal, indiferent de ”aripa” din care fac parte miniștrii sabotați pe față de către colegii de Cabinet provenind din pepiniera de cadre tehnocrate a USR – PLUS, cât mai ales pentru președintele Klaus Iohannis. Iar transformarea acestuia în principala ”țintă în mișcare” a oamenilor lui Dan Barna și Dacian Cioloș este una cu atât mai surprinzătoare, cu cât șeful statului a fost principalul artizan al strategiei de non-combat impusă de la Palatul Cotroceni liderilor Partidului Național Liberal. Iar dovada că la mijloc este vorba despre un plan cât se poate de elaborat, ci nu de deja tradiționalele răbufniri de orgoliu ale politicienilor este ”obsesia” cu care diverși fruntași ai USR – PLUS deja îl ”toacă” pe Klaus Iohannis strict pe tematica Justiției. Forțând deja transformarea acestuia, cel puțin din punct de vedere al percepției publice, într-un nou Liviu Dragnea care îndrăznește să controleze Justiția prin tot felul de interpuși. Existând informații mai mult decât îngrijorătoare intrate deja în posesia oamenilor președintelui din sistem că USR – PLUS nu glumește deloc și că liderii alianței vor continua să îi lipească președintelui Klaus Iohannis eticheta de un alt Liviu Dragnea. Unul care se amestecă în problemele Justiției.

Ungureanu și Pîrlog deja îl calcă pe cap pe șeful statului

În tabăra prezidențială existând chiar temerea că useriștii nu vor avea nicio jenă să ceară redeschiderea unor dosare sau implicarea cu orice preț a lui Iohannis în altele noi, imediat ce ”dinamica operativă” o va impune.

I-au dat ”briciul”, acum se tem!

Acum, singura consolare a liberalilor rămași loiali lui Klaus Iohannis pe persoană fizică  poate fi aceea că nu mai pot urla ca din gură de șarpe că ”PSD-ul e de vină”! Pur și simplu pentru că ”de bună voie și nesilit de nimeni”, Partidul Național Liberal a dat ”briciul” Justiției pe mâna fostului avocat al lui Radu Mazăre. Iar acum chiar că nu mai au de ce să se mire cum de Stelian Ion se înconjoară numai de personaje mai mult decât controversate. Și cărora le-a delegat practic toate atribuțiile ministeriale! Astfel că numirile viitorilor șefi de structuri de Parchet, fie ele DNA, DIICOT sau altele dau deja dureri de cap nu doar liderilor sistemului, cât mai ales celor extrem de apropiați de Klaus Iohannis. Mai ales că deja le este limpede și celor din urmă că de la nivelul strategilor din spatele partidelor ”anti-sistem” USR și PLUS s-a dat ordinul pe unitate de ”foc de voie” împotriva președintelui.

Schamlos! Pervers!

Și uite cum , deși de această dată a avut barem reacție, fie ea bună sau rea, solicitându-i ministrului Justiției explicații după închiderea definitivă a Dosarului 10 August, Klaus Iohannis nu a mai reușit să țină agenda publică pe acest subiect.

Închiderea dosarului 10 August fumigena ideală pentru declanșarea atacului

Șeful statului fiind imediat terfelit ca niciodată de către vocalul deputat USR – PLUS, Emanuel Ungureanu. Cel care a sărit ca ars ”la beregata” prezidențială, tăvălind pe jos cu imaginea președintelui : ” Rușinos! Schamlos(în limba germană). Președintele Iohannis, care a numit-o pe Elena Georgiana Hosu în fruntea DIICOT este responsabil direct din punct de vedere moral și politic de trântirea dosarului 10 August. Pervers, în stil pesedist, domnul Iohannis îl roagă pe actualul ministru al Justiției să lămurească povestea clasării dosarului 10 August. Domnul Iohannis mai bine mergea la ski zilele acestea…”

Pîrlog, setat pe președinte!

Iar la fel cum diverși demnitari ai statului român sau lideri politici sunt ”vânați” peste tot de ”protestatarul Ceaușescu”, la fel trebuie să se aștepte de acum înainte și președintele Klaus Iohannis să fie combătut de procurorul Pîrlog. Mai ales că nici nu a apucat bine șeful statului să își revină după atacul furibund al ”doctorului” userist Emanuel Ungureanu, că simbolul ”rezistenților” din Justiție i-a administrat o nouă ”rangă în dinți”. Procurorul militar Bogdan Pîrlog denunțând public ”atitudinea ipocrită” a șefului statului.

Vor să-i ia Sibiul!

Iar după cum susțin sursele noastre, teribila mașinărie propagandistică a USR – PLUS din mediul virtual se pregătește să dea asaltul la președinte exact acolo unde se așteaptă acesta mai puțin : la Sibiu! Mai ales că Dan Barna nu a ”înghițit” nici măcar acum ”umilința” că PNL-ul și-a păstrat postul de prefect la Sibiu, deși USR- PLUS îl solicitase insistent!

author avatar
Catalin Tache
22.020 afisari

30 COMENTARII

  1. Bine i fac!!!!o sa i iasa pe neamt alianta cu USR!astia nu au mama,daca pot sa i o lege pe Carmencita or s o faca,nu ca fatalaii de la PSD

    • Tot mai multe voci se ridica impotriva numirii lui Mircea Toma la CNA . Ultima , cea a lui Iulian Fota , Presedintele Institutului Diplomatic Roman . Comisarul .ro , azi , 09-03-2021 , ora 10:46 : ” FOTA : ” MIRCEA TOMA NU ARE CE CAUTA IN CNA . ISI ASCUNDE POZITIILE ANTI-OCCIDENTALE SI ANTI-DEMOCRATICE SUB MASCA NEUTRALITATII ”. Cititi cele 8 motive invocate de domnul Fota in finalul articolului si reveniti asupra propunerii !

      • Adevarul .ro , azi , 9 martie 2021 , ora 8:24 , articol de Iulian Birzoi : ” EURACTIV : PROBLEME PENTRU DACIAN CIOLOS . LIDERUL RENEW EUROPE , DIN CE IN CE MAI CONTESTAT IN INTERIORUL GRUPULUI ”.

        • Comisarul.ro , astazi , 09:40 : ” ASA O FI ? ” . Tensiuni in al treilea cel mai mare grup politic din Parlamentul European , Renew Europe , condus de Dacian Ciolos .

          • LIVIU POPESCU , PROPUNEREA USR-PLUS LA SEFIA RADIOULUI PUBLIC / A LUCRAT LA BBC ROMANIA SI TVR .

  2. Foc de paie al USR-PLUS , ii pune Iohannis in genunchi pe coji de nuca si o sa behaie ca niste mielusei dupa tita oii .

  3. Hop , hop , hop , Ungureanu si Pirlog / Balbaitu si nea Floc ! O sa vedeti curand cu ce smerenie si plecaciuni se dezic Barna si Ciolos de cei doi rataciti in care s-a umflat tarata …

  4. Asa i trebuie Plavanului,casa luata cu acte false…si nu Doar lui de la PNL,sunt multi derbedei corupti acolo.care îi diferenta dintre el(Plavanul) si Dragnea?????

    • Antonio , krasivaia debocika , iar behai in maracini in duet cu Vrabiuta Livia ? Vedeti ce se intampla daca nebunatica Kostyuska Sugiuk a labuit borcanul cu vaselina de tanc sa-si atenueze prelucrarile prin aschiere ale acarului ?

    • O diferenta este! Toate încercările de a dovedi ca Dragnea a furat au dat greș, deși l-au condamnat *penal*! Pe cand aceeași justiție, a dovedit, pe cale *civilă*însă, ca Iohannis a falsificat acte pt a-si însuși niște case- fapta cu mult mai gravă decât ceea ce i-au pus în cârcă lui Dragnea! Lipseste numai *mâna* care sa-i intocmeasca un dosar penal lui Iohannis, care, în carpanosenia lui nici nu si-a achitat suma care trebuia restituită–urmare a furaciunilor cu acte false descoperite!

      • Oare va venii vremea si la noi în țară cand vor plati toti pentru faptele comise? Pentru unii muma pentru altii ciumă.

        • Cina a fost saracacioasa , am suplimentat cu doua galeti de borhot la 22:53 si 23:40 , ma simt confortabil , ragai si am inceput sa motai , sa vezi ce sforai …..

        • Mai devreme sau mai tarziu criminalul traficant si ucigas de copii iohanis impreuna cu toti sustinatorii sai va fi mazilit. problema e ca cei care vin in lcoul lui vor niste comunisti si mai feroce decat spurcaciunea asta saseasca degenerata ca toti saxonii.

  5. Pai bine ca i spun barem puii de securisti in fata daca batranii securisti ai lui Ciolacu si Dincu nu o fac

    • Ciolacu si Dancu sint ”securisti” ?
      De ce ii jignesti pe adevaratii securisti !
      Pai, astia doi nu ar fi acceptati in Securitate nici ca secretari la primirea si inregistrarea corespondentei, fiindca si-ar baga ochii in hirtii si pe urma ar varsa la dusman !
      Nu mai faceti greseala de a numi ”securist” orice arierat sau tradator !

  6. Oare va venii vremea si la noi în țară cand vor plati toti pentru faptele comise? Pentru unii muma pentru altii ciumă.

  7. Nu pot sa-i sufar pe puii de securisti, dar daca ii dau perversa de la Targu Ocna lui klaun, ma voi bucura mult. Asa ii trebuie. El i-a cultivat pe acesti baieti, acum sa suporte. Toti cei agresati verbal se vor simti razbunati. Mai ales PeeeSeeeDeee.

    • Fa , Livio , ce treaba ai tu cu securisti , PSD si politica din Romania cand interpretezi moltto vivvace la perversele zburlite ale navetistilor de Rabnita in boschetii din spatele garii Tiraspol ? Fa , tu , te-ai ticnit , te-ai inhaitat cu tembelul de Kostya Sugiuk , ala de lipeste afise la Raion de frica sa nu-l priponeasca meletia garii cand umbla travestit in minijupa si peruca pi piron ?

  8. Dacă iohann a făcut coaliția perdantilor în care usr a deținut o gămălie de ac, dar Orban subsemnatul pt asi asigura postul dorit a dat altora ce au vrut, acum tot,el sa i detroneze prin dărâmarea din funcțiile luate prin raptus!!!!!

  9. Zice cineva p-acilea ca Dragnea nua fost dovedit,atunci de ce este ” mecanic auto” ?

  10. AK-24 : ” VOT ISTORIC IN PARLAMENTUL EUROPEAN . TREI EURODEPUTATI AU RAMAS FARA IMUNITATE , ACESTIA SUNT ACUZATI DE SPANIA DE TENTATIVE DE SECESIUNE . ” 1. Carles Puigdemont . 2. Toni Comin . 3. Clara Ponsati . Doar Verzii si Stanga Unita Europeana au votat impotriva . SE REACTIVEAZA MANDATELE EUROPENE DE ARESTARE .

  11. Pentru cel de la 9: 40: 42 Dragnea a fost inchis pentru ca era realist ,practic si bun gospodar A fost inchis politic de unul care este mai penal de 10 ori decat el ,un alogen fatalau hot si prost II vine randul si lui la fel cum ii va veni si lui Petrov . Romanul nu uita !

    • Sunt un fatalau travestit hot si prost , asa mi-a dictat Raionu Tiraspol , eu sunt sluga umila si execut intocmai , m-am asigurat de portia de stevie la masa de pranz . Diseara am o buseala , deservesc la flautele zburlite cu ocarina botoxata doi handralai navetisti din Rabnita , asa ma incropesc de fofonei , vai batranetilii miele de hodorog senil …

  12. Cînd usr v-a avea sri, sie, sta, etc sub control ,articolul v-a fi credibil.
    Pînă atunci este un basm jurnalistic.

  13. Dupa DREAKNEA, un „BOSCHETAR POLITIC” impins in fata de unchiul sau G-EAL băligar DRAGNEA fost sef la CLUB STEAUA pana mai ieri si semntarul marsav pt RO (fara a tine cont de CLOSCA CU PUII DE AUR SI ALTELE) al actulului de intelegere cu URSSSSSSSS…din 1945, TREBUIE ARUNCATA LA GUNOI TOATA CLASA POLITICA DE DUPA 1989, DE LA CARE TREBUIE RECUPERATA cat se mai poate si PIERDEREA NATIONALA (furăciunea) DIN ULTIMII 31 DE ANI .

  14. kostea sugiuk hodorog senil
    Fatalau travestit hot si prost
    Japita nebuna lingator fosil
    Dai replici la toate ,scarbavnic anost!

    Stai pe web non-stop fante satanist
    Nu mai ai rusine nici frica, deloc
    Bosorog scarbos din gasca rezist
    Ai capul patrat insa mintea ti e ioc

    Ai mintea umpluta cu stevie Rusa
    Si umil il lingi pe penalul pres
    Canti aria proastei din opera glosa
    Fiinta drogata ,individ pervers

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger