AcasăDezvaluiriAncheteUS Army recunoaște: Războiul cu Rusia începe în Marea Neagră!

US Army recunoaște: Războiul cu Rusia începe în Marea Neagră!

Amiralul Robert Burke, șeful Comandamentului NATO al Forțelor Întrunite de la Napoli a ieșit public cu declarații care în mod normal ar trebui să producă frisoane la vârful Ministerului Apărării Naționale de la București.

Prinși în menghina din Marea Neagră

Acolo unde semnarea contractului pentru începerea construcției a noi corvete moderne pentru Armata Română este blocată strict din interese ”comisionare”, în timp ce comandantul Joint Force Command  – JFC avertizează că declanșarea ostilităților în Marea Neagră este practic inevitabilă, în urma provocărilor tot mai agresive ale Flotei Federației Ruse!

Intimidări în ”Lacul rusesc”

” Aliații care operează în zona Mării Negre interacționează în permanență cu nave rusești. În general interacțiunile sunt sigure, deși ele sunt menite să intimideze” a avertizat amiralul american Robert Burke. Cel care a subliniat și că ” atunci când un avion de vânătoare survolează un distrugător la o atitudine de 30 de metri este necesară o decizie imediată dacă acel avion are intenția de a ataca. Putem argumenta că încearcă să ne facă pe noi să tragem primii”.

Reacție timidă

Iar așa cum era de așteptat, reacția aliaților NATO la provocările tot mai agresive ale avioanelor și navelor rusești nu a întârziat să apară. Astfel că tocmai ce a fost anunțată organizarea exercițiului multinațional ”Eurasian Partnership MCM Dive 21”, desfășurat în Marea Neagră. Și la care ”masiva” prezență românească se rezumă la ”puitorul de mine și plase Viceamiral Constantin Bălescu; nava maritimă hidrografică Căpitan – comandor Alexandru Cătuneanu; vedeta maritimă pentru scafandri Venus, cinci ambarcațiuni rapide, un vehicul subacvatic autonom, două detașamente specializate în dezamorsarea minelor marine și a unui detașament de scafandri militari. Adică un total de 250 militari. În timp ce ”marii aliați” ucraineni participă cu ”remorcherul de salvare și recuperare Oleksandr Okhrimenko”…

author avatar
Catalin Tache
3.182 afisari

13 COMENTARII

  1. Defense Romania , 25 iulie 2021 , ora 18:03 : ” ZUMWALT – distrugatoarele Stealth prin care SUA VOR CONTINUA SA DOMINE MARILE : Rachete hipersonice si semnatura radar a unei barci de pescuit „.

  2. Generalul asta amerloc ori e prost ori ne ia pe noi de prosti. Dacă e prost să-i spunem noi cum e treaba. Bai prostule, rusii nu-și trimit avioanele sa le luați voi la țintă ca pe rate sau gâște. Și apoi cu ce bai sa le doborâti? cu praștia poate. Ai uitat de pățania distrugătorului USS Donald Cook? care după ce l-a vizitat Bashescu cu mare fast la Constanța, a plecat să-i lase cu gura căscată pe rusi, cu faimosul lui sistem Aegis. Și, au trimis rusii niște avioane cu niște stații de bruiere iar pe USS Donald Cook s-a stins lumina și a murit Aegis, la propriu și la figurat. Și au survolat avioanele rusești nava, simulând atacuri, pana s-au saturat. Urmarea, când nava a ajuns la Hamburg, în jur de 20 de ofițeri și-au dat demisia pe motivul ca ei nu-și risca viata cu astfel de sisteme de lupta nesigure. În presa romana bashista și amerlocpupincurista nu s-a suflat o vorba, da mai afla lumea și din alta parte. Asa ca lasă-ne mister Bruke cu ifosele asta, ca știi bine ca va fac rusii mucii haturi când vor ei, mai ales acum după dotarea navelor lor cu rachete hipersonice Zirkon. Și apoi cu cine vreți sa va bateți mai întâi? Cu rusii în Marea Neagra, cu iranienii în Golf sau cu chinezii in Marea Chinei de Sud? i-am uitat pe coreeni, turci și alții adică restul Globului, care nu mai vor sa stea sub jugul vostru, cu excepția pupincuriști lor voștri din Romanica. Am zis.

    • Gica, sunt povesti cu sistemele de bruiaj cu bazare aeriana. Su-24 nu a primit niciodata sistemul ala, doar alea noi, Su-34 si Su-35. Americanii din prostie s-au dus prea aproape de Crimeea si cum rusilor le plac mult statiile cu puteri mari la emisie, le-au tras-o la fix, de pe tarm, in timp ce avioanele lor vechi de 30 de ani simulau atacuri asupra navei, oarba, chioara si cu operatorii debusolati la maxim.

      • Mulțumesc Razorblade pentru completare. Important este ca deții informații și confirmi incidentul. Felicitări pentru atitudine, care ar trebui să-i pună pe gânduri și pe băieții de la propaganda. Rusii sunt deja iritați de prostiile la care se dedau „ai noștrii” prin zona, împreună cu amerlocii și s-a cam stricat vremea în Romanica. Pentru binele lor, dar mai ales al Tarii le recomand să-l asculte pe dl prof. Valentin Stan, omul cu leptopul, în ultimele emisiuni ale lui Marius Tuca. Sunt pe you tube si puteți sa va luați notițe băieți. Dacă unii au pierdut partida dar sunt prea orbiți de furie sa accepte realitatea, e treaba lor, pot sa coacă oricâte scenarii proaste vor. Voi țineti cont ca Romanica noastră e aproape de Federația Rusa nu US.

  3. Dacă nu ma crezi pe mine crede-l pe ala care ia de bune știrile din războiul hibrid amerloc, cu nave stealth fantomă, cu rachete hipersonice pe care nu le au, vrajeli. Ce-i drepta la rachete amerlocii se străduiesc. La primul test nu le-a ieșit glonțul din țeavă, la ultimul racheta s-a separat de celula de lansare dar nu i-a pornit motorul. Ghinion. Sa mai încerce, poate or ajunge sa le folosească în viitorul lor război de secesiune. Problema Americii nu este de natura militara, chiar dacă sunt în urma altor cu tehnica din dotare. Nimeni nu vrea să-i distrugă ci să-i pună sa stea capra, cum au pus ei toata Lumea după WWII. Problema US este de natura economica și sociala și nu au soluții pentru ea, decât un război cu o alta superputere sau măcar una zonala unde să-i trimită pe amărâții lor sa moara. Numai ca nici amărâții lor nu prea mai sunt prosti sa moara pentru cei bogați și apoi când te pun pe goana talibanii ce speranțe mai ai la un război cu o superputere. Oricum ai da-o cine a pariat pe yankei a făcut un pariu prost care-i va costa nu peste mult timp. Treaba lor, dar ce facem cu Tara. Am întrebat.

  4. Cand am intrebat ce facem cu Tara , m-am referit la sarmana mea Transnistrie . Am intrebat , situatia e oabla rau …

  5. Mai tremite rusii cate unu sa intre fortat in Pentagon da nu trece de gloante. Cade repede.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger