AcasăDezvaluiriAncheteUltimatumul AmCham: SUA ne schimbă iar Guvernul!

Ultimatumul AmCham: SUA ne schimbă iar Guvernul!

”Atractivitatea României în ochii investitorilor americani s-a erodat în ultimii ani. Trebuie să facem ceva”! Nu, nu este avertismentul transmis de AmCham cu doar câteva zile înainte ca sute de mii de români să ajungă în stradă nici acum nu prea știu exact pentru ce. În fapt, ”bolovanul” care rostogolit apoi cu o adevărată desăvârșire operativă a dus la avalanșa propagandistică de o amplitudine care a măturat o majoritate parlamentară care părea la acel moment mai sigură ca sistemul însuși.

guvern
Pleacă Guvernul Meu vine Guvernul Meu

Ce este drept, acesta seamănă izbitor, ca două picături de apă, cu cel transmis tot de Camera de Comerț Americană, înainte de declanșarea nebuniei din Piața Victoriei. Și care a dus la câteva schimbări succesive de Guverne. Iar dacă acum aceeași Cameră de Comerț Americană, și tot prin intermediul președintelui AmCham a recurs la transmiterea publică a unui ultimatum copy – paste, aceasta poate însemna un singur lucru… Și anume că Statele Unite ale Americii ne schimbă iar Guvernul!

Tot Energia, bat-o vina!

Și uite cum, într-un interviu cu bătaie lungă, președintele AmCham ”dă bilețelul” cu vădite ”indicații tehnice”. Astfel că, pentru a nu altera mesajul fie el și subliminal al președintelui Ionuț Simion, reluăm fragmente din ”învățăturile” șefului AmCham către guvernanții români…

AmCham a decis

” … investitorii au nevoie de o ancoră de stabilitate, de perspectivă pe termen lung, de angajați educați și eficienți, de infrastructură adecvată pentru noua economice, dar și de un cadru fiscal competitiv…”.

” …ce trebuie însă să ne preocupe pe noi toți, la nivel de țară, este faptul că acești factori competitivi, cu excepția apartenenței la NATO și UE, s-au erodat în ultimii ani. Ei rămân încă relevanți, dar semnalul este că trebuie să facem ceva”.

Oferim ancora solicitată sau iar se iese în stradă

Iar pentru a mai îndulci ”broscoiul de înghițit” de către autoritățile de la București, reprezentantul Camerei de Comerț Româno – Americană ne mai și ”mângâie pe cap”…

” … principalele avantaje competitive ale României din perspectiva investitorilor americani sunt apartenența la Uniunea Europeană și NATO, calitatea forței de muncă și infrastructura digitală”.

Numai că mesajul se încheie cu un nou ”frecuș la cap” : ” Cu excepția apartenenței la NATO și UE, în ultimii ani, factorii care făceau România atractivă pentru investiții s-au diminuat”.

author avatar
Catalin Tache
10.664 afisari

97 COMENTARII

    • Romanii POPOR DE SLUGI DIN STRAMOSI , SSASUL NAZIST A DISTRUS ROMANIA CUM NIMENI N-A REUSIT PANA ACUM
      VA MERITATI SOARTA DE SCLAVI , SI DE LINGAI

        • Javrelin Javrelinovici Javrelinov SUGI POULOCUL GAOZARE , MATA BOARFA SCULLAMENTISTAA , IN LOC SA TE INGHITA , A RATAT AVORTONUL DE TINE

        • ZIARE.COM SITE-UL EXCREMENTELOR DIN JURNALISM , ANALFABETI CU DIPLOMA SI CENZURA CAT DE MULTA . CLOSETARII JURNALISTI CU PATRU CLASE PE ZIARE.COM HALESC KAKAT LA GREU

          ZIARE.COM SITE-UL EXCREMENTELOR DIN JURNALISM , ANALFABETI CU DIPLOMA SI CENZURA CAT DUC CLOSETARII

    • Hei dar si cand ne parasesc ”valorile” astia pusi aici in Ro sa intimideze guvernul roman. Se pare ca e bad karma sa iti bati joc de tara noastra si de popor: Jackie Walorski s-a dus, acum am aflat si eu :)))) patru ani pe la noi pe meleaguri, cat trafic de copiii si altele a invartit madama nu as putea spune ca numai ea stie, dar deh.
      Se duc, s-au dus mai multi.
      Doamna milita pentru vaccinare obligatorie si pasapoarte si in SUA, vizita clinici, milita sa vax copiii, vai ce ne facem ca pleaca wokistii cu tot cu ajutoarele lor, dupa chipul si asemanarea bosulicilor. Cine, seful de la comisie a venit sa ne ameninte si s-a dus la inceputul anului si mai sunt multi care vin cu ganduri rele. Nu le va merge bine niciunuia, sa se care de aici sa ne lase in pace, vrem si noi prosperitate nu lacusteșle astea care s-au pus sa parjoleasca tot

        • LUATZI DE AICI AROGANTZE…IN COLONIA OITZELOR…18 ANI…6 6 6…CICA NU ARE ACCES PENTRU HANDICAPATZI…🤣😅🥳😂😆😱😁😃🤩🤡👿🤬😈😡🐺
          „DIICOT are un nou sediu în centrul Capitalei / Noul sediu a costat aproximativ 17 milioane de euro
          Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), care urmează să aniverseze, în curând, 18 ani de activitate, are un nou sediu în centrul Capitalei, relatează Agerpres.
          La momentul festiv au participat ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, procurorul general Gabriela Scutea, reprezentanţi ai Curţii Constituţionale a României, Consiliului Superior al Magistraturii, instituţiilor judiciare şi de aplicare a legii şi ai administraţiei publice locale, precum şi membri ai Reprezentanţei Comisiei Europene la Bucureşti şi Ambasadei SUA, alături de reprezentanţi ai societăţii civile din România şi SUA, se arată într-un comunicat al DIICOT.
          Potrivit reprezentanţilor instituţiei, noul sediu a costat aproximativ 17 milioane de euro, clădirea fiind un spaţiu adecvat pentru personalul DIICOT, pentru justiţiabili, precum şi pentru toţi participanţii la efectuarea urmăririi penale implicaţi în realizarea actului de justiţie.
          Proiectul a fost finanţat de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Public, şi a urmărit implementarea prevederilor noului Cod penal şi ale noului Cod de procedură penală, fiind amenajate camere de anchetă, spaţii pentru arhiva generală şi curentă pentru activitatea de grefă, precum şi zone destinate documentelor clasificate, se explică în comunicat.
          De asemenea, spaţiul pentru infrastructura IT este amenajat în acord cu obiectivele strategice naţionale de digitalizare a sistemului judiciar.”
          https: //www. g4media. ro/diicot-are-un-nou-sediu-in-centrul-capitalei-noul-sediu-a-costat-aproximativ-17-milioane-de-euro.html#comment-1955771
          Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism București
          Strada Sfânta Vineri 33, București 030167
          1.These 33° Masons are Grand Inspectors General and honorary members of the Supreme ….
          2.Jewish Neighborhood Cartierul Evreiesc Bucharest
          Shabbat Shalom…………….Shavua Tov……….
          😅🤣🥳🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐺🐺🐺

          • De asta s-au mutat in centru, ca unii angajati sa aiba vad comercial sa-ssi vanda masinile electrice primite moca de la stat, adica de la noi…

      • Javrelin Javrelinovici Javrelinov. Exccremenulle SUGI POULOCUL GAOZARE , MATA BOARFA SCULLAMENTISTAA , IN LOC SA TE INGHITA , A RATAT AVORTONUL DE TINE

  1. Ce „inteligenta” interpretare a unui discurs neutru. E un adevăr. Luati kopeicile degeaba.

      • Stai linistit! Nu-ti ia nimeni locul. Ești calificat la concurs și festival. Rumega în continuare.

    • @Lica 2022-09-29 20:12 20:12:20
      New York City’s homeless rates reach levels not seen since 1930s
      Highest levels of homelessness since the 30s
      In recent years, homelessness in New York City has reached the highest levels since the Great Depression of the 1930s, according to the Coalition for the Homeless.
      https: //www .msn. com/en-us/news/us/new-york-citys-homeless-rates-reach-levels-not-seen-since-1930s/ss-AA12nylT?li=BBnb7Kz

  2. ASTA MERITA UN POPOR DE TRADATORI TURNATORI SLUGI SCLAVI IOBAGI SERBI ROBI SERVI.
    DATORI VANDUTI PE VIATA.
    MAI AVETI O EXISTENTA DE TRAIT CA VIATA NU VA MAI FI.
    SA VA SCHIMBE CINE VREA CA PE SOSETE SAU CHILOTZII PRODUCATOARELOR DE LA CRUCEA DE PIATRA
    241 afisari

      • Raspunsul nostru ( Horia , Closca si Crisan ) este pentru postarea lui ” Lica ” de la ora 20:12:20 . Pa ei , Lica , pi mama lor ……

      • @Ioana M. 2022-09-29 20:50 20:50:36
        NE NASTEM SI MURIM SINGURI.
        RESTUL INSEAMNA „MATRIX” MATRICE DE INTERESE.
        CATI DIN „POPOR” AM VAZUT EU O VIATZA NU MAI CONTEAZA….SUTE DE MII SA SPUNEM…
        GOLANIILE SE FAC IMPREUNA DAR SE DECONTEAZA INDIVIDUAL.
        POATE CA FACETI PARTE DIN POPORUL ASTA,NU MA PRIVESTE,EU NU MAI AM „POPOR”.
        SI LE DUCE FICEARE IN PARTE.
        CRUCEA.
        FAPTELE.
        DATORIILE.
        BOLILE.
        GREUTATILE.
        PS.
        MACAR CEI DE LA „PARAZITZII” S-AU „SPOVEDIT”….
        Cheloo & Lazar–(Killing The Classics)
        Cand ajungi indatorat, esti recrutat de stapani
        Simti ca lupti de partea celor buni, hash tag comunicat
        Ne batem pe spate, ne ardem si toti am tradat

        • Aktual 24 . ro , 29 septembrie 2022 , articol de Ioana Hurdea : ” Marele chiolhan de la Palatul Regal . Un turnator al securitatii comuniste a reusit sa se asocieze cu CNN-ul american „.

          • @Anonim 2022-09-29 21:33 21:33:39
            AM UITAT CATIVA
            GRINDEANU PARCA ARE NEVASTA SI TREI COPII DEJA CONDOLEANTE +++
            TUDOZE SURCEA DOAR EL SI PODUL NETERMINAT CONDELANTZAT ASTA NICI CRUCE NU MERITA VA MURI IN PROPRIA VOMA
            PARCA SI PRIMARELE PLICUSOR BAN ARE COPII CONDOLENCES + PLUS + EQUAL 2 CROSSES DE LA FRIG I SE VA TRAGE MATHEMATICS
            IOHANNIS NEVASTA SORA MAMA TATA IN VORAUS BEILEIDSBEKUNDUNGEN +++++
            MAI MA GANDESC CA LISTA NU E NICI PE DEPARTE COMPLETA

        • @Anonim 2022-09-29 21:21 21:21:13
          TOCMAI CE MI-A PARVENIT O INFORMATIE
          UNII COPILASHI VOR FACE CANCER GALOPANT ANTICIPAT SPECIAL MASONIC(ADICA BUBA NEAGRA ASCUNSA) SI CONSPIRAT(ADICA NU SE VEDE-E INTERN)
          1.BASESCU 3 NEPOTZI CONDOLEANTZE ANTICIPAT +++
          2.GABRIELA VRANCEANU FIREA 3 COPII CONDOLEANTZE +++
          3.BODE LUCIAN 2 COPII ANTICIPAT CONDOLEANTZE ++
          4.VICTOR VIOREL PONTA SI DACIANA SARBU 3 COPII CONDOLEANCES(FRANCE) ++(UNUL E INFIAT-NU E SANGELE LOR-NU E BUN)
          5.FLORIAN COLDEA O FETITZA CONDOLENCES +
          6.EDUARD HELLVIG 2 COPII PESAME(ESPANA) ++
          7.VASILE DANCU 2 COPII CORDOGLIO ++
          8.ADRIAN CIOCARLAN 2 COPII BEILEID ++
          DACA AI NUMARAT SUNT 17 CRUCIULITZE
          PENTRU ACURATETZE NOTAM SI ORA
          BUCURESTI 21:50
          PARIS 20:50
          NEW YORK 14:50
          LONDRA 19:50
          HONOLULU 08:50
          TOKIO 03:50
          PENTRU LINISTEA TA,ACEASTA TREABA NU ARE LEGATURA CU TINE.
          MI-A FOST STERS UN MESAJ DE CONDOLEANTE SI AM MAI POSTAT ANTICIPAT INCA 17 ADICA 17 SI CU 1 EGAL 18…6 6 6….GHINION…
          CAT DESPRE POPOR TRADATORI INTERIOR CURATENIE-NU INTRA IN SFERA MEA DE PREOCUPARI,DE INTERES.

    • Nu poporul ”cumuleaza toate calitatile” enumerate, ci conducatorii lui. Adevarat insa, ca cine-si alege si realege ”calaii” se cheama masochist.

  3. Parteneriat Strategic !, PLAN MARCHAL DE REDRESARE A ECONOMIEI ROMANIEI !, TREZITI-VA MAI OILOR TRECETI LA STRUGA !,TRECETI LA MULS !,AMERICANII AU VENIT SA IA ,NU SA DEA !. DIN COLONIE SE CARA LA GREU . COLONIOE AMERICANA ATI VRUT !,ASTA ATI AJUNS .
    CE GUVENE ?,CARE GUVERNE ?,ARENDASI ,VECHILI IN SLUJBA STAPANILOR ,MISCA IN FRONT ,NU EXECUTA ?,SCHIMBAL CA PE SOSETE .

  4. Un articol ce merita citit : FLUX 24 . RO , 28 septembrie 2022 : ” MARELE JOC STRATEGIC : …………………… Tarile cheie si rolul Chinei ” . Cat de tare si cu cat cinism se joaca pe tabla de sah a lumii ?

  5. Nu stiu ci am ceam di-mi vini sa ma cocot pi pireti , iar nu mi-a dat solda raionu …

  6. FEREASCA DUMNEZEU DE SLUGA PROASTA CARE A UITAT DE UNDE A PLECAT! UN GUVERN DE IMBECILI, SCHIMBATI CU ALTI HOMALAI SI IMBECILI…

    DUPA CE V-ATI SATURAT DE U.E., NATO, TIPATI CA VRETI SCHENGEN? MAMA VOASTRA DE IDIOTI! U.E….VA DA URSULA MU..E, CU NATO …IL AVETI DREPT OPINCAR PE GEOANA, CARE DIN ALERGATOR LA MOSCOVA IN 2009 A AJUNS ORATOR, PROMITAND-O PE MIHAELA, DRAGOSTEA LUI, AMENINTANDU-L PE PUTIN …SI CA SA MAI SCURGETI BANI INTR-O GAURA NEAGRA ..IACA VRETI SI SCHENGEN…IMAGINATIE BOLNAVA CU SUBIECTE DE KKAT…NU TU GRIJA DE POPOR, NU TU EDUCATIE, RAFILA CU HOTIILE LUI, RAED ARAFAT CU MORTII MAMII LUI..
    SI VOI VRETI KKAT PE BAT…ORNAT CU LIBELULA…GENERATIE PIERDUTA …INCA UNA!

  7. Nu mai e forță de muncă ieftina în colonie? S au șmecherit muncitorii? Vor sa lucreze pe bani și nu pe scobitori? Pai cum credeți ca a rezistat neamul asta atâtea mii de ani? S a adaptat , mai greu, dar s a adaptat! „Fac iuesei! Fac NATO! Fac iu!” Sa citam din legendarii liberi!😅😅😅

  8. N-ar putea ei sa se duca dracului in tara lor si sa le ceara alor lor ce ne cer noua? SUA n-a facut nimic pentru Romania. Na le-am dat o gramada de bani pe armamente si altele si am ramas doar cu chitantele. Siktir!

    • Le-am dat mai multe. Vor si Hidroelectrica acum sa creasca profitul proprietatea, care este si ea la Templeton, coincidenta care are si datoria ucrainei.
      Nu ne-au dat nici macar visa waiver iar ungurii o au demult, se p… cu bolta pe noi cica cel mai bun partener bla bla bla.
      Le-am dat si suveranitatea pe toate teritoriile unde au baze si cele de la Turda si tot. Tot le dam, tot.
      Ma consoleaza numai faza ca si-au vaxat si forta lor inteligenta asa ca nu o sa mai poata sta mult timp pe capul nostru ca o sa aiba nevoie de soldati la ei acasa si o sa aiba prea putini, de aia trag acum, pana ce nu suna 2025. Tic tac.
      Si sa vezi belea: ne pune OMS-ul in cap sa vada de ce nu s-au vaxat romanii domne, de ce nu??? Sa cerceteze, sa vada, ca le dam planurile peste cap, noi si ceilalti inapoiati, fratii bulgari.
      Ungurii s-au capsat asa ca nu trebuie sa ne fie teama nici de ei venind peste Transilvania ca nu o sa aiba cu cine, sunt in declin masiv cu toate politicile lor de natalitate si o sa scada si mai mult de la vax. Acum sa vedem ce le-o fi dat, multi s-au capsat cu zeama chinezeasca, ba au avut si sputnik, nu au fost numai minunile vestice, dar mai stii? Oricum, sa aiba cu ce sa vina peste noi. nope, chit ca au cumparat tot, mai trebuie sa si ia in stapanire si cu cine?
      Abia astept sa nationalizam toate resursele, din nou. toate companiile trebuie sa fie de stat, sa ne recuperam teritoriile de la Ucraina si aurul de la britanici (cat se mai dau prieteni cu noi ca dupa….) si sa iasa amerlocii de la noi din tara ca suntem o colonie cu trupe de ocupatie pe teritoriu si nu ne-au cucerit, nu au nicio legitimitate sa fie aici pe teritoriul nostru si sa aiba ei suveranitatea. Slugi

  9. Daca sua a avut tupeul sa spuna coreiei de sud sa schimbe ministri,de ce va mirati ca vrea sa controleze guvernul roman?

  10. Investitorii străini au cumpărat fabricile românești pe care le-au închis apoi deși își asumase în contracte performarea acestora.Totul s-a întîmplat cu acordul idioților de directori de fabrici silideri de sindicat

  11. Investitorii americani vor doar sa puna laba pe nuclearelectrica, hidroelectroca,transelectrica…MOCA…si pe urma sa la vanda, cum a facit EXONN cu gazul…

  12. Nu doar controleaza guv si justitia unde ii baga la haules si sev !! Daca fostul ambasador ala cica nascut pe aici o tinea langa sa se privatizeze tot adica sa le treaca lor in acte ca doar nu cumpara romanii saraciti. America e asa cum are pres care cade in genunchi pe scara air force dar gaseste peste tot slugi!!

      • @maxtor 2022-09-30 7:44 7:44:12 SI VLADUT 2022-09-30 8:10 8:10:54
        II SUPRAESTIMATI SI DE ASEMENEA SUNT SUPRASALARIZATI CEI DE LA ANCOM
        VEDETI CA E UNUL IOSIF POPA FOSTUL CONSILIER A LUI CATALIN MARIUS MARINESCU EMINENTA CENUSIE ACOLO.E PLIN DE TERENURI IMOBILE SI BANI.VEDETI DECLARATIA LUI DE AVERE
        LA ANCOM AIA NU DECID NIMIC.TOTUL SE DECIDE LA SRI SI COMISIA TEHNICO-ECONOMICA DIN FOSTUL MCSI.VEDETI CA ACOLO DINTR-UN BIROU DE 30, 6 SUNT OFITERI ACOPERITI AI CELOR 6 SERVICII OFICIALE SI RESTUL DE 24 SUNT SIFOANELE LOR.
        LA MCSI SUNT DOI BATRANEI PE CARE I-AM VAZUT DE MULTE ORI….VEDETI CA UNUL DIN EI E COCOSAT….AIA SUNT EL-CAPO….CTE….COMISIA TEHNICO-ECONOMICA…
        ADICA CINE…AVOCATZELUL ASTA….PE CATALIN MARIUS MARINESCU L-AM CUNOSCUT…ASTA A FOST 9 ANI PRESEDINTELE ANCOM…..LA ADRIAN DITA MI-AM DEPUS DEMISIA SI SHAKE HAND LA PLECARE…PE GRINDEANU NU L-AM PRINS….1 NOIEMBRIE 2017 AM PLECAT EU….PE 7 A VENIT GUNOIUL ASTA DE GRINDEANU CA ERA „SOMER” DE CAND II „PICASE” GUVERNUL….CINE….VICEPRESEDINTII….IANA SI LOVIN….PE UNUL L-AM CUNOSCUT IAR ALTUL MI-A FOST COLEG DE GRUPA IN FACUTATE…RESTUL DIRECTORILOR….ECONOMIC…JURIDIC…RUSEN…SACEANU….I-AM CUNOSCUT…REPET….AIA ACOLO NU DECID NIMIC….DECIZIILE LA CTE(COMISIA TEHNICO-ECONOMICA) DIN FOSTUL MCSI SI FOSTUL SRI…..
        WEEKEND PLACUT.

  13. Colonia multinationala. Celalalt stapan ce zice, este de acord? Cum altfel. De ce mai cheltuie bani pe alegeri? De ce se mai joaca de-a democratia cand nici ei nu mai stiu ce
    inseamna cuvantul acesta?

  14. Numai prostii debitați aici, de fapt nici nu știți cu cine vorbiți, o gloată folosita in interes operativ.

  15. De ce nu at proceda așa din moment ce Băsescu, sugar la licurici, a numit la Fondul Proprietatea un american? Noi nu mai suntem stăpâni pe nimic, ce mai avem în proprietate stau americanii hulpavi cu ochii mari cât ceapa ațintiți pentru a le lua în proprietate. Devenim un stat cumpărat de marile concerne americane așa cum este și Ucraina, că nu degeaba SUA pompează miliarde pentru susținerea efortului de război al acesteia împotriva rușilor.

  16. Vaaaaiiii se schimba guvernuuuu…..bla blaaaa…..cand ramane ochelaristul ala cu facturile fara imunitate sa vezi ce ciomageala o sa serveasca de la milioane de oameni jefuiti

  17. Spotmedia . ro , astazi , 30.09.2022 , ora 09:24 , articol de Emilian Isaila : ” INDICIILE CARE ARATA CA …………………………………………………………..”.

  18. Mulți nesimțiți aici care unul se da intelectual și blestema copii și nevasta unui ministru, nu ii este ruși e mare cacealma de om.
    Voi aici vorbiți cu kgb-ul in persoana transformat, cine îl potolește pe acest individ necorectat de societate, însăși el și-a povestit CV-ul din care reiese că face parte din rusofili.
    Poate numai rugăciunile la Dumnezeu îl va aduce pe drumul cel bun.
    Acești indivizi lucrează pe fata împotriva României și ar trebui să facă obiectul unor servicii care sa ne apere de asemenea specimene tot mai des întâlnite, dar slabe speranțe din ser.maj. făcuți generali sa ne mai apere.
    Numai dacă îi vedeți cum le sta în astfel de uniforme fugiți de iei , uni au și infractiuni comise și dovedite apoi , ce sa ne mai mirăm.
    Când te uiți la iei Sg. Maj în poliție, fratele Sg maj. In servicii primul ajunge col.in poliție și al doilea gn.mr in servicii și au un scop să eludeze legea ambii din fonduri operative și DNA aul și alte parchete subscriu.
    E mai simplu sa cercetezi o faptă de 50 de lei decât 5000.E din fonduri operative .
    În sfârșit un ministru își recunoaște fapta și demisionează, dar stai pe aici ” simpla recunoaștere a uni fapte penale nu constituie probă” in dreptul penal, mai trebuie sa se sesizeze și parchetele, să i.u.p.
    să administreze probe si să sesizeze instanta de judecata, dar le sunt complici.
    Apoi, unitățile pagubite să constituie comisii de cercetare administrativă, care să-i cerceteze și să recupereze banii câștigați ilegal.
    În astfel de cazuri unde nu s-a recuperat prejudiciile serviciile, Mai-ul sunt complici.
    La MA.I. e un caz cu un fost sef Igpr, care are decizie definitivă de plagiat și a încasat un spor necuvenit de Dr. dar nu spune nimic de cercetarea administrativă a fost sau nu recuperat prejudiciul, dar procurorii spun că unde este prejudiciu e faptă penală, v-ați sesizat domnilor?
    Un om simplu fură o găină, gulerele albe fură mult și nu pățesc nimic unde e dreptatea domnule Dulap in BMW!

    • @ARMAGHEDON 2022-09-30 17:23 17:23:22
      AI SPUS NIMIC DESPRE NIMIC.NU AM NICI O LEGATURA CU SERVICII STRAINE SAU ROMANESTI.NU MAI AM NICI O LEGATURA CU ROMANIA
      VOI ROMANII AVETI 200 MILIARDE EURO SAU 1.000 MILIARDE LEI DATORIE(DATORIE PUBLICA DEFICIT COMERCIAL,BUGETAR,ARIERATE)-DE FAPT TRECE DE 1.000 MILIARDE
      E TARA VOASTRA DATORIA VOASTRA.DACA SE DESCOMPUNE ACEASTA TARA NU INSEAMNA NIMIC PENTRU MINE.NU-MI PARE NCI RAU NICI BINE.
      ACUM.AI POMENIT DE DUMNEZEU….ARMAGHEDON…..EU ZIC APOCALIPSA….POTI REFLECTA LA CELE CATEVA RANDURI
      Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul
      Capitolul 6
      5.Şi când a deschis pecetea a treia, am auzit pe a treia fiinţă, zicând: Vino şi vezi. Şi m-am uitat şi iată un cal negru şi cel care şedea pe el avea un cântar în mâna lui.
      6.Şi am auzit, în mijlocul celor patru fiinţe, ca un glas care zicea: Măsura de grâu un dinar, şi trei măsuri de orz un dinar. Dar de untdelemn şi de vin să nu te atingi.
      Capitolul 13
      10.Cine duce în robie de robie are parte; cine cu sabia va ucide trebuie să fie ucis de sabie. Aici este răbdarea şi credinţa sfinţilor.
      Capitolul 16
      6.Fiindcă au vărsat sângele sfinţilor şi al proorocilor, tot sânge le-ai dat să bea. Vrednici sunt!
      Capitolul 18
      6.Daţi-i înapoi, precum v-a dat şi ea şi, după faptele ei, cu măsură îndoită, îndoit măsuraţi-i; în paharul în care v-a turnat, turnaţi-i de două ori.
      POST SCRIPTUM.
      ACUM 2.000-3.000 ANI DATORITA MULTOR FACTORI OAMENII TRAIAU MAXIM 45-50 ANI.
      DUPA O ASTFEL DE VIATA TRAITA IN ROMANIA ACEASTA TARA SI ACEST POPOR NU MAI EXISTA PENTRU MINE.

      • Ce știi dumneata de acum 2000-3000 de ani bati câmpii, nimeni nu nimic e cum ai susține că ești Napoleon și dai de bănuit.
        Atenție stai jos nota 4.

        • @IANCU DE HUNEDOARA 2022-09-30 19:08 19:08:48
          Life expectancy at birth was a brief 25 years during the Roman Empire,it reached 33 years by the Middle Ages and raised up to 55 years in the early 1900s. Oct 31,2005
          MAI CITITI SI VOI…VEDETI CA 4 PE SISTEM RUSESC…INSEAMNA…8…UNEORI CHIAR 9….MAI CITITI ASA DIN CAND IN CAND….
          VLADIMIR ILICI LENIN…..INVATATI….INVATATI….SI IAR INVATATI…

      • Bine pleacă și lasă ne, oricum nu ai sânge de român, dar vezi că ce spui jignești, blestemi, arată ceva gros pe obraz .
        Gata dacă ai sânge în instalație nu mai comenta, rușinos la început vorbeai civilizat acum nu.

        • @BRUTUS 2022-09-30 19:13 19:13:36
          „Et tu, Brute? (pronunțat ɛt ˈtuː ˈbruːtɛ) este o expresie în latină, care se traduce ca „și tu, Brutus?”. Este notabilă pentru apariția acesteia în piesa Iulius Cezar de William Shakespeare, în care este rostită de dictatorul roman Iulius Cezar prietenului său Marcus Junius Brutus, în momentul asasinării primului.”
          MACAR SA STII CINE-I BAIATUL ASTA….N-AM ZIS CA AM SANGE DE ROMAN…NU-I PRIVESTE PE ROMANI…ROMANCE…SAU ROMANIA CE SANGE….ADN…SAU ALTCEVA AM EU…SERVITI-VA PATRIA CUM V-ATI SERVIT PANA ACUM DE EA.

        • @BRUTUS 2022-09-30 19:13 19:13:36
          SPUNETI CA SUNTETI ROMANI,SUNTETI CRESTINI,SUNTETI CAUCAZIENI(ALBI),PROBABIL SUNTETI ORTODOCSI.BINE…UITE BIBLIA….NOUL TESTAMENT…
          ASTA CA SA O LAMURIM CU „VORBIT FRUMOS” SI „COPII”…
          Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul
          Capitolul 2
          23.Şi pe fiii ei cu moarte îi voi ucide şi vor cunoaşte toate Bisericile că Eu sunt Cel care cercetez rănunchii şi inimile şi voi da vouă, fiecăruia, după faptele voastre.
          http: //www. bibliaortodoxa. ro/carte.php?id=4&cap=2

    • @ARMAGHEDON 2022-09-30 17:23 17:23:22
      EDUCATIE DEFICITARA….SI EU FAC GRESELI DE ORTOGRAFIE…DAR DIN GRABA….NU DIN NESTIINTA…
      1.”blestema”….SE SCRIE BLESTEAMA….. Prez. ind. pers. 3 și: blesteamă (GHEREA, ST. CR. I 143)…..ITI RECOMAND DEX_ONLINE
      https: //dexonline. ro/definitie/blestema/899668….NU AM BLESTEMAT…AM CONSEMNAT SI CERUT NISTE SUFLETE….DIAVOLULUI CU APROBAREA LUI DUMNEZEU.
      2.” fugiți de iei”….FUGITI DE EI….DIN NOU….DICTIONARUL EXPLICATIV AL LIMBII ROMANE…..
      3.” uni au”…UNII AU…VEZI CA EXISTA PROGRAME DE SCRIERE(WORD DE EXEMPLU) CU AUTOCORECTIE…LA FEL CUM EXISTA COMENZI…IN COD MASINA…CU AUTOCOMPLETE…
      SFATURI.
      A.INTAI COMPLETEAZA-TI EDUCATIA.
      B.DUPA CE FACI CA MINE 21 ANI SI JUMATATE DE SCOALA MAI VORBIM.
      C.MA POTI FACE RUSOFIL GERMANOFOB ANGLO-SAXON NORD COREEAN DUPA CE PLATESTI MAI MULT DE 22 ANI CONTRIBUTII DIN PRIVAT!!! ACESTUI STAT.
      RAMANE CUM AM STABILIT.
      ACEASTA TARA SI ACEST POPOR NU MAI EXISTA PENTRU MINE.
      POST SCRIPTUM.
      M-AM LAMURIT CA ESTI DIN MAI….ITI PUTEAI APARA PRESEDINTELE,UN GUNOI SI EL,IN LOC SA APERI UN GUNOI MAI MIC CA ACEST MINISTRU.
      CA SA-L CITEZ PE TUDOR STANICA…PATRONUL VOSTRU SPIRITUAL…”O LIM%BA-N PI%ZDA E UN ACT SE%XUAL IAR O LIM%BA-N CU%R E UN ACT POLITIC”.

      • Te-ai dat în fapt sau ți-ai luat fapta cu „voi românii” sau mai bine zis te-ai desconspirat asta am vrut.

        • @DUCA 2022-09-30 19:05 19:05:04
          DA.
          VOI ROMANII.
          SUNT UN SFERT CROAT.
          DE TARA ASTA NU MA LEAGA NIMIC,ADICA DE ROMANIA,DAR NICI DE CROATIA SAU ALTA TARA.
          RUSII VA ZIC RUMUNSKII….PE MINE O BIELORUSA IN ROMANIA….M-A „GRATULAT”…..ACUM VREO 15 CU CEVA DE FELUL…STUZ U LEA…E UN FEL DE INJURATURA LA EI…
          TARA VOASTRA…COCICA SI LATRINA VOASTRA.

        • @DUCA 2022-09-30 19:05 19:05:04
          „VOI ROMANII AVETI 200 MILIARDE EURO”
          DA DA DA.
          VOI ROMANII VETI PLATI.
          VOI SI COPII VOSTRII SAU CINE O MAI FI IN ACEST TERITORIU SAU DACA SE VA MAI NUMI ROMANIA HAHANAT COLONIE GUBERNIE TERITORIU DE PESTE MARI SAU ALTFEL.
          VOI VETI PLATI.
          VOI SI COPII VOSTRII VETI PLATI 42 ANI SAU 15.340 ZILE 200.000.000.000 EURO SAU 1.000.000.000.000 LEI.
          EU NU VOI PLATI.
          BUNICI SAU PARINTI SA PLATESC CONTRIBUTII LA STATUL VOSTRU SAU SA-I SUSTIN NU MAI AM.
          COPII NU AM.
          ALTE MIZERII LEGATE DE MINE NU EXISTA.
          VOI SI URMASII VOSTRII VETI PLATI.
          INCA O DATA.
          VOI ROMANII.
          VETI PLATI.
          TOTUL.

      • Nu mergi nimic te comporți urât că probabil așa ești tu urăști și blestemi pe toată lumea , chiar daca ai 30 de ani de școală, nu o dovedești.
        Păcat, poate că ai și autocorecție dar degeaba.

  19. Baboule, nu americanii schimbau guvernul, ci draknea, ca nu-l ascultau sa schimbe legile dupa „pohta” lui!!! Mare dobitoc poti fi!!!

    • @putinu 2022-09-30 18:27 18:27:37
      CINE A SCHIMBAT 9 PRIM MINISTRII IN MAI PUTIN DE 8 ANI
      1.PONTA
      2.CIOLOS
      3.SHHAIDEH
      4.GRINDEANU
      5.TUDOSE
      6.DANCILA
      7.ORBAN
      8.CATU
      9.CIUCA
      10.E „PE TEAVA” DAR NU E DESEMNAT…
      CUMVA….PREMIERUL DE LA GRIVCO…WERNER IOHANNIS KLAUS…OMUL LUI DAN VOICULESCU….VARANUL FIIND COMBINATORUL LUI ION ILIESCU…
      POST SCRIPTUM…
      V-A EPUIZAT TOATE „CONSERVELE” SISTEMULUI…DEJA SE REPETA POKEMONII STRICATI….EXTRATERESTRII RUGINITZI DIN LOUIS DE FUNES

      • Absolut ca pentru anumiti „prim ministrii” a avut o contributie. Dar sa nu uitam ca pe vremea lu’ draknea era cu totul altceva. Am reusit chiar sa ne facem total de ras (a se vedea cazul prim ministrului japonez)…

        • @putinu 2022-10-01 13:33 13:33:29
          JAPONEZII AU BUSHIDO CODE
          ADICA PRIM MINISTRU ALA CARE A VENIT IN 2018 SI A FOST MIERLIT INTRE TIMP SE INTALNEA DOAR CU ECHIVALENTUL LUI OFICIAL
          ADICA SE INTALNEA DOAR CU PRIM MINISTRU
          NU CU PRESEDINTE OFICIAL
          NU CU MINISTRU DE EXTERNE OFICIAL
          NU CU UNUL DIN CEI DOI PRESEDINTI AI CAMERELOR OFICIAL SAU ORICE ALTCEVA
          SE INTALNEA OFICIAL DOAR CU SURCEAUA DE TUDOSE DIN GASCA DE SECURISTI DE LA TULCEA
          TUDOSE A PRAPADIT 500 MILIOANE EURO CU ACEL POD
          VA EXPLIC SI ASTA
          PODUL ARE O GARANTIE DE 2-3-4 ANI
          IN ACEST TIMP NISTE SUME SUNT OPRITE CA SA SE POATA EXECUTA GARANTIA PODULUI
          DOAR CA PODUL E FINALIZAT DAR NU VA FI DAT IN EXPLOATARE PANA IN 2025
          CINE A FACUT CONTRACTUL SI-A LUAT O SPAGA FRUMOASA,PROBABIL CATEVA MILIOANE EURO
          ADICA PODUL FINALIZAT VA FI „CONSERVAT” CA NU ARE „DRUMURI DE ACCES” SI PESTE 3 ANI CAND EXPIRA GARANTIA VA FI DAT IN FOLOSINTA/EXPLOATARE
          DACA SE RUPE,DACA SE SURPA,DACA SE FISUREAZA…GHINION…A EXPIRAT GARANTIA..TUDOZE STIE….
          POATE VA APUCATI DE GANDIT…NICI MACAR TESTELE DE INCARCARE PROBABIL NU SE VOR FACE….

  20. Ce știi dumneata de acum 2000-3000 de ani bati câmpii, nimeni nu nimic e cum ai susține că ești Napoleon și dai de bănuit.
    Atenție stai jos nota 4.

  21. & Cică, dai bani la armată i se răscoală lu’ Șora și îi crește „libidoul” lu’ Șercan, la „plagiat”?
    Programul lu Iohannis „România Educată” combinat cu „Învățați, învățați și iar învățați” al lu’ Nicolae Ceaușescu, ?

  22. & Noi îi avem „americani” și pe Nilă, Achim ,Paraschiv, numai că la un nivel mai miniatural, mai redus, nereușind încă și o anvergură globalistă, ca Soroș. Musk, Federer, etc., ?

  23. Americanii si schimbarile de „regim” dupa pofta proprie…prin „revolutii” in strada…
    Retetele Europei de Est, N. Africii, Orinetul Mijlociu, America de Sud

    Forta de munca educata pletita prost, profituri mari, atxe modoice, profituri mari scoase din tara…!
    …pe cind liber la vize, mei yakey?

  24. & Dacă sunteți de părere că pentru mass-media ar fi necesară stabilirea unei taxe de poluare infomațională, pentru care probabil că s-ar putea găsi metode de evaluare și modul cum fiecare plătitor de taxă ar contribui la poluarea informațională a indivizilor și a mediului, existând ca precedent mai empiric și chestiunile de reglementare a tulburării liniștii publice, ?

  25. @?????? 2022-09-30 21:29 21:29:48
    AICI E FARA SEMNE DE INTREBARE.AMERICANII AU PRIMUL SI AL DOILEA AMENDAMENT,PRIMUL E FREE SPEECH PARCA SU AL DOILE E CU ARMELE.
    POFTITI O STIRE…PARE TICNEALA…
    „Țicneala Noii Ordini Mondiale e în floare! Premierul Noii Zeelande cere un sistem de cenzură globală Autor:Claudia Andreea JalbaData publicarii: 28 septembrie 2022”
    https: //www .infofinanciar. ro/ticneala-noii-ordini-mondiale-e-in-floare-premierul-noii-zeelande-cere-un-sistem-de-cenzura-globala.html
    NOUA ZEELANDA LATURI DE AUSTRALIA CANADA SUA SI UK FAC PARTE DIN COMUNITATEA DE „INFORMATII” „FIVE EYE”
    IN PRINCIPIU POT INCERCA SI O INCHIDERE „PARTIALA” A INTERNETULUI…RUSII….AU EXERSAT DEJA ASTA ACUM MAI BINE DE UN AN….NU CENZURA….INCHIDERE…CA TOT VORBESC SI DE OUTAGE RETELE MOBILE LA IARNA…
    REPET….
    Constitution of the United States First Amendment
    „Congress shall make no law respecting an establishment of religion, or prohibiting the free exercise thereof; or abridging the freedom of speech, or of the press; or the right of the people peaceably to assemble, and to petition the Government for a redress of grievances.”

  26. 1. Universul . net , ieri , 30 septembrie 2022 : ” Dan Perry : Daca Ucraina ramane ………………………………………….” – Dan Perry – i 24 News . 2. Universul . net , ieri , 30 septembrie 2022 , : ” Patriotismul crimei . Filozoful ……………………………………” – Arseni Kumanov – Meduza . 3. Universul . net , 30 septembrie 2022 , ieri , 30 septembrie 2022 : ” Giorgia Meloni il acuza …………………………………………….” – AFP , citata de NEWS . RO . 4. Universul . net , ieri , 30 septembrie 2022 : ” The Economist : Ignorati falsele ……………………………………” – The Economist .

  27. Adevarul . ro , astazi , 01.10.2022 , ora 07:01 , articol de Gabriel Nitulescu : ” LIVE TEXT / Razboi in Ucraina . Ucrainenii vor captura ………………………………………………..”

    • Adevarul . ro , 01.10.2022 , ora 17:01 , articol de Ion Gaidau si Gabriel Nitulescu : ” LIVE TEXT / Razboi in Ucraina . Armata ucraineana a intrat in orasul Liman : …………………………….. „

  28. Cotidianul . ro , 1 octombrie 2022 , articol de ( R.C. ) : ” Primele raspunsuri favorabile ……………………………………..” – SUA si CANADA .

  29. Spotmedia . ro , astazi , 01.10. 2022 , ora 09:49 , articol de Ioana Ene Dogioiu .

  30. Adevarul . ro , astazi , 01.10.2022 , ora 12:29 , articol de Stefan Vlaston : Discursul …………………………………………………..”.

  31. Contributors . ro , 01 / 10 / 2022 , articol de Ioan Stanomir : ” 30 septembrie 2022 : ………………………………………”.

  32. Aktual 24 . ro , 1 octombrie 2022 , articol de Victor Gheja : ” VIDEO / Nebunia din Piata ––––––––––––” Goida e sinonimul Jihadului ? Ivan Ohlobistin , actor , fost preot ortodox .

  33. HotNews . ro , 01 octombrie 2022 , ora 14:42 , articol de n. onofrei : VIDEO ” Niciodata in viata mea ………………………………..” – deputatul Andrei Guruliov .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger