AcasăDezvaluiriAncheteULTIMA ORĂ! Vela, umilit de omul lui Iohannis!

ULTIMA ORĂ! Vela, umilit de omul lui Iohannis!

Vela, în teritoriu zmeu, la minister, mielușel

De parcă nu ar fi fost de ajuns că i-a predat – nici acum nu se știe exact din ce motiv!- conducerea operativă a Ministerului Afacerilor Interne secretarului de stat Bogdan Despescu, Marcel Vela a ajuns din nou să fie ”măgărușul” a influenți oameni de la vârful sistemului și politicii deopotrivă. Astfel că inclusiv oameni apropiați ministrului conștientizează că retragerea la Caraș -Severin, pentru a candida la președinția Consiliului Județean ar reprezneta o adevărată izbăvire pentru acesta. Iar după ce Bogdan Despescu a ajuns să contrasemneze în locul ministrului, anulând astfel chiar ordine date de acesta cu doar câteva zile înainte, Raed Arafat a ajuns să îl contrazică și el public în față cu situația paturilor de la ATI. Iar luni Vela a mai trebuit să înghită o nouă umilință, la ceas de seară…

Despescu și Arafat deja l-au încălecat pe ministru

Iar umilința este una cu atât mai mare cu cât atât secretarul de stat Bogdan Despescu, dar și ministrul Marcel Vela își dăduseră deja OK-ul pentru a nu i se mai prelungi colonelului Bogdan Enescu împuternicirea în fruntea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române. Mai ales că dezvăluirea ”Național” privind leafa lunară de 350 de milioane pe care inspectorul general și-a tras-o în luna aprilie prin pontarea a sute de ore suplimentare efectuate noaptea și în weekend provocase o adevărată ”rebeliune” din partea celorlalți șefi de structuri. Ca să nu mai vorbim de chiar oamenii din subordinea colonelului Bogdan ”Mâțu” Enescu, sătui de a fi folosiți de atâtea luni ”carne de tun” în misiunile anti – COVID, fără a li se plăti însă întotdeauna orele suplimentare. Astfel că luni, 20 iulie, data la care expira împuternicirea lui Enescu, deja se cereau avizele necesare pentru desemnarea la comandă a unei noi conduceri a Jandarmeriei Române. Numai că Marcel Vela a primit o ”rugăminte” pe care nu a putut-o refuza, mai ales că venea din partea unui coleg de partid cunoscut ca fiind printre cei mai apropiați oameni ai președintelui. Astfel că Vela a pus mâna pe pix și a semnat prelungirea împuternicirii colonelului Enescu cu încă o ”tură”, ridicând însă astfel  o nouă minge la fileu celor care documentează acest caz. Mai ales că duminică ”Motănelul” Enescu bântuia încă disperat prin minister, căutând să i se semneze retroactiv raportul…

A schimbat stăpânul…

Presiunile din sistem penrtu schimbarea colonelului Enescu din fruntea Jandarmeriei Române sunt tot mai multe. Ca și rapoartele informative și anchetele deschise în urma ”boroboațelor” făcute la conducerea Jandarmeriei Române de cuplul ”Mâțu” Enescu – ”Iubi” Constantin, care se află de facto la butoanele Inspectoratului General al Jandarmeriei. Repet, vorbim aici de o documentare operativă care nu avea cum să nu fie adusă la cunoștința ministrului. Ca și faptul că șeful Jandarmeriei dă deja cu subsemnatul ”la Militar”… Numai că, iată, presiunea pentru menținerea în funcție a colonelului Enescu cu orice risc de imagine sau chiar penal pare să fi fost mai puternică. Și asta în ciuda faptului că Marian Petrache, cel care l-a impus inițial pe Enescu în fruntea Jandarmeriei nu mai are această forță. Iată însă că prins între cele două grupuri de interes, Vela  a ales ”să se împiedice”, mai ceva decât în bancul cu găina alergată de cocoș… Singura explicație pentru schimbarea de macaz pe care a primit-o și el fiind doar că ”gata, rămâne, că a schimbat stăpânul”…

Au rămas la butoanele IGJR!
author avatar
Catalin Tache
4.611 afisari

10 COMENTARII

  1. Nea Tache , mii de scuze , cred ca esti seful la National , spune-i lui INUTILUL ala de Boeru sa nu se mai ascunda in brusturi umflat in pene ca un las , sa lase liber la comentarii daca se da zmardoi , sa-l vezi cum striga ” i-al de pe mine , ca-l omor !”. Trebuia sa mearga el , sluga lui Dragnea , la Bruxells , ar fi venit cu masca plina de UE ! Ziariciul asta crapa in suc propriu , nici platit de Sputnik nu ai scrie asa ceva , Dumnezeu sa-i dea dupa suflet , are nevoie de internare urgenta la neuro-psihiatrie , ifosele boerului asta miroase identic cu ale arendasului Fischer din 1907 , a intrecut orice limite , e antiroman si a pierdut simtul masurii ! Merita scuipat pentru propaganda antiromaneasca ce o desfasoara in paginile acestui ZIAR ROMANESC , sa mearga la Sputnik si sa-si verse zoaile si cretinismele , n-are toate tiglele pe casa boiericiu asta …!

    • Si lui Boanchis sa-i transmita acelasi lucru. Betivane, daca esti scrib de forta, zmardoi al literelor, da drumul la comentarii sa te certam. Papagalule buhait.

  2. despescu e mascariciul cu doctoratul plagiat ? Am ramas setat pe chestia asta , vreau sa acopar postarea de la 19: 50 , am repetat postarea de trei ori , am si gresit folosind pseudonime diferite ( am abandonat in prima luna cursurile pe Savuskina 55 ) , faceti un pustiu de bine si stergeti-o , iar ma baga sefii sub masa , va implor …! Nu pot nici sa-i iau apararea lui Boeru , m-as deconspira (desi toata lumea stie ca sunt troll-ul talamb stalinist diliu CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL ) si imi umfla ROMANII falcile si rozeta mintenas . Domnule Tache , ai mila , scoate-ma din incurcatura …!

  3. Alo , alfa , zulu , kilovat , nu se pune in miscare marfaru ? Repet : despescu e mascariciul cu doctoratul plagiat ? A sosit vrabiuta cu cireasa-n cioc , ca am un disconfort de la stevie …?!

  4. Proba de microfon ….adin , dva , tri ……mmmmhhhhhh…..DESPESCU E MASCARICIUL CU DOCTORATUL PLAGIAT ? Alo , gara ? Bastree ….!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger