AcasăDezvaluiriAncheteULTIMA ORĂ! Șeful Jandarmeriei, băgat în Consiliul Militar!

ULTIMA ORĂ! Șeful Jandarmeriei, băgat în Consiliul Militar!

Se strânge ”lațul” în jurul șefului IGJR

Iată că deși procurorii anticorupție, procurorii militari și Direcția Generală de Audit Intern din cadrul MAI lucrează cu celeritate la dosarele care îl privesc pe inspectorul general al Jandarmeriei Române, colonelul Bogdan Enescu tocmai ce este băgat până peste gât în ultimul său Consiliu Militar! Unul pe care îl organizează ”cu jacpa” tocmai la această oră, chiar sub nasul ministrului Marcel Vela, așteptat la rândul său să descindă în orele următoare la Băneasa.

Iar disperarea ”Motanului” Enescu de a forța ”mazilirea” subordonaților incomozi este dată de faptul că în zilele următoare pe numele acestuia vor fi depuse noi plângeri penale, care se adaugă deja celor existente. Ca și faptului că astfel Enescu încearcă să își țină promisiunea făcută ”doamnei specialist” lt.col. Dana Scrieciu de a-i oferi drept posibilă recompensă pentru loialitatea sa funcția de șef Serviciu Psihologie la Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București. Chiar dacă pentru aceasta șeful Jandarmeriei a fost nevoit să recurgă la o serie de abuzuri sistematice și persistente, încercând înlăturarea din funcție, sub orice formă, a actualei titulare Ioana Dragomir.

”Totul pentru Dana”!

Cea care chiar la această oră este ”judecată” la ordinul expres al colonelului Enescu, deși trimiterea sa în Consiliul de Onoare al IGJR încalcă prevederile legale, membrii Consiliului neavând competența materială să analizeze posibilele fapte ale actualei șefe a Serviciului Psihologie din DGJMB. Numai că, deși Ioana Dragomir a invocat acest aspect printr-o sesizare scrisă, membrii Consiliului ar fi invocat un ordin personal al inspectorului general Bogdan Enescu! Cel care odată declanșată operațiunea ”Totul pentru Dana” tocmai ce a pus anchetatorii pe o nouă pistă.

Mai ales că la prima ședință a Consiliului de Onoare membrii Biroului de Psihologie au refuzat să părăsească sala în ciuda solicitărilor exprese, susținând că sunt ”invitați”. Ceea ce se întâmplă și la această oră, când ”beneficiara finală” a acțiunii colonelului Enescu continuă să asigure ”acuzarea” în sala Consiliului de Onoare. De menționat și că trimiterea șefei Serviciu Psihologie în Consiliu a fost făcută în urma unei cercetări disciplinare prelabile dispuse tot de colonelul Enescu și de către o comisie tot din cadrul IGJR.

Mai mult, referitor la cercetarea disciplinară a Ioanei Dragomir, Corpul de control al premierului s-a pronunțat într-o notă de constatare că aceasta  fost făcută cu încălcarea legii și deci nulă! Numai că acum se va verifica și cum șeful IGJR a ținut această notă de constatatre ”ascunsă” în birou și a scos-o doar când i-a fost solicitată. Și uite cum Enescu încearcă să-și onoreze ultimele promisiuni printr-un ”circ” de Consiliu de Onoare făcut în baza unei propuneri semnate de ”loialul” Tudoran de la Resurse Umane, cel  care face parte și din Consiliu!

Oricum, vom reveni cu amănunte incendiare despre ce lider al statului român a fost tras de colonelul Bogdan ”Mîțu” Enescu în ancheta sa, după ce s-a lăudat cu protecția acestuia!

author avatar
Catalin Tache
4.678 afisari

18 COMENTARII

  1. Domnul Comandant Cucoș nu ar fi gandit sa comită un asemenea gest niciodată, pacat ca am pierdut un om de talia dumnealui cu o uriasa experienta in actul de Comandă. Din spate vin doar fripturisti, profesionistii sunt indepartati!!!

    • Adevarat ce spui.
      Cucos era ofiter, nu ca enescu un jegos si un MAFIOT, un jeg si un imputit care nu urmareste decat interesul propriu

      • Cocosul vostru fara coa.e, claponul ala nenorocit e un criminal care a gazat si batut femei si copii nevinovati. Ar trebui sa fie in puscarie…

    • cucos și profesionalismul, vaca și baletul!! Cam asta este claponul ista al tău. Care e experiența lui, aia imensa, in comanda!? Ce a comandat băiețelul asta!? Pizza cu cola, poate. In rest un tabula rasa. Un grasunel îmbuibat, de peste 100kg, cu dinti din tabla de trompeta precum țiganii. Jenant din toate punctele de vedere! Campionul lingăilor este acest clapon al tău, în cârdășie cu toate leprele care au furat și au sărăcit Jandarmeria in ultimii 20 de ani…

    • „Domnul comandant Cucos” ?
      Ai uitat sa adaugi ” slăvit să-i fie numele !”
      Un nemernic care a facut ce a vrut in Jandarmerie.
      Si-a pus toti cunoscutii in functii dupa bunul lui plac.
      Sigur va plati, intr-un fel sau in altul.

      • Exact!!! L-a pus pe colegul lui de clasa prim adjunct la dgjmb! Alin mastan – o nulitate absoluta! Probabil ca se caca mult la buda și altceva nimic! Cum naiba sa procedezi de maniera asta!? Un habarnist venit din ospiciul Zalău și adus in complexitatea dgjmb. Indica ca ești un bou și mai consistent decât mastan. Ce o fi fost in capul lor… niște târfe! Ce sa mai zic ne ceilalți… Sindile, merge bine comerțul pe olx!? Vai mama noastră…

  2. Tache esti formidabil cu curajul tau, iti imaginezi ca multi iti vor moartea pt dezvaluirile facute de tine. Ideea e ca ar trebui sa se cerceteze toti sefii si prim-sefii de la toate armele si toate directiile. Asa ar fi corect si imartial.

  3. Sa l pupe undeva pe domnul Tache,nu domnul Tache l a pus sa si treaca ore suplimentare pe Colonelul Bogdan Enescu!!!

    • V a dărîmat șandramaua papariciule acest Tache,nu vreti sa acceptați dar a fost,este si va fi mai smecher decat voi,chiar si mai informat decat voi.Ce ai mai vrea sa stai cu el la o discuție catar ce esti ,dar pt asta trebuie sa te înscrii în audiență la el.

  4. De aia turbați ca i se servesc numai note informative corecte care au scos la lumina mizeria lui Enescu de la IGJR?Bravo Tache nuci nu ma interesează de unde le ai dacă le dai drumul

  5. Adevarat ce spui.
    Cucos era ofiter, nu ca enescu un jegos si un MAFIOT, un jeg si un imputit care nu urmareste decat interesul propriu

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger