AcasăDezvaluiriAncheteUltima decizie a lui Iohannis: Colonie sau Gubernie!

Ultima decizie a lui Iohannis: Colonie sau Gubernie!

”Guvernul meu” l-a expulzat pe Alexey Grishaev, adjunctul atașatului militar al Ambasadei Federației Ruse în România! Președintele României a convocat în chiar Săptămâna Mare o ședință extraordinară și fără precedent a Consiliului Suprem de Apărare a Țării! Ministrul de Externe Bogdan Aurescu l-a luat ”la mișto” pe ambasadorul rus, că Moscova nu ar fi aflat că România a intrat în NATO! Propaganda operativă a DGIA s-a autoexcitat deja de o manieră grețoasă, cântând osanale generalului Marian Hăpău, cel care ar fi reușit ”documentarea de spionaj a diplomatului militar rus”.

Ce se face neamțul fără Merkel

Și uite cum mai că ai putea crede că statul român are o poziție proprie fermă în domeniul politicii externe, cea al cărei girant este chiar președintele României. Numai că până și Klaus Iohannis conștientizează că decizia pe care o va lua în cadrul ședinței CSAT de la Palatul Cotroceni, chiar înaintea Paștelui ortodox este practic ”ultima” pe care o va lua și care să conteze cu adevărat. Mai ales că, în România, CSAT-ul este Iohannis! Și atât! Iar justificarea mărturisită chiar de către Iohannis pentru convocarea CSAT o reprezintă tocmai ”acumularea de trupe pe granița de Est a Ucrainei”! Ieșire publică prin care Iohannis a dat deja un semn concret, în afară de ”fumigena” expulzării diplomatului rus, despre ”strategia” pe care o adoptă cu privire la ”tensiunile din Marea Neagră”.

Șefii GRU la dispoziția lui Putin

CSAT fiind convocat expres pentru ”acumularea de trupe” rusești la granița cu Ucraina, la aproape două săptămâni după ce acestea au fost deja retrase! Practic singura decizie pe care Iohannis o va lua la Cotroceni fiind doar cea dacă ”va pasa” România urmașului să ca ”gubernie” sau tot ”colonie”…

Hăpău, documentează-l pe Zisu!

Nu se vor opri arestările în ancheta ”fabricii de bani falși” de la Galați, în dosarul instrumentat de procurorii DIICOT ! Iar acest avertisment este cel mai de înțeles mesaj pe care autoritățile române îl pot transmite. Barem ca să arate că se știe ce se petrece ”la gurile Dunării”. Chiar dacă primele trei rețineri operate până acum nu sunt nici pe departe la fel de spectaculoase ca ”limbile” date în direct de către ”analiștii militari” oamenilor lui Hăpău de la DGIA. Cei care, la doar câteva zeci de ore după ce Iohannis și-a umflat mușchii informativi că ”suntem pe fază”, și-au pus ”lătrăii” să prezinte banala respectare a cutumei expulzării unui diplomat rus drept urmarea unei ”documentări” contra-informative a lui Alexey Grishaev. Implicat în activități GRU de spionaj. Ceea ce poate este adevărat… Dar în niciun caz nu este meritul lui Hăpău. Sau al lui Zisu.

Decorat de americani generalul Sima dă cu cardul pentru politicieni în loc să ia urma banilor falși de la Galați

Cei doi ”decontatori” care mai bine ar face să se documenteze unul pe altul, la o vișinată de casă… Știu ei de ce! Decât să aibă nerușinarea de a se împăuna cu munca altora, punându-i astfel într-o situație cel puțin delicată pe adevărații ofițeri români de contrainformații care au lucrat sub acoperire totală la documentarea rezidenței GRU din România. Pentru că nici măcar acum, când speră în zadar că își vor salva pielea cu cazul Grishaev, ofițerii DGIA din cadrul Direcției anti- GRU a DIM încă habar nu au de desubturile afacerii ”fabricii de bani falși” de la Galați. Cea documentată ca la carte, de multă vreme, de o cu totul altă structură contra-informativă decât DGIA! Fiind suficient astfel să le dăm ”în cap” generalilor Hăpău și Sima cu ziarul din 12 august anul trecut, atunci când titram: ”Au intrat în țară! GRU își spală banii falși la Galați”! Și când dezvăluiam că misiunea singurei Direcții anti- Rusia din România care contează operativ ”este îngreunată de faptul că tupeul tot mai obraznic al SZRU – Serviciul de Informații Externe al Ucrainei – în ceea ce privește raportarea față de structura omoloagă din România este deja altoit pe o mai veche operațiune a GRU. Fiind vorba de un proiect de suflet al Moscovei derulat de ani buni și care, deși unul extrem de costisitor, și-a atins totuși scopul propus. Și anume divizarea mișcării unioniste de pe ambele tabere ale Prutului”.

GRU a penetrat totul!

Încă de atunci avertizând că ”supraveghetorii ruși au reușit deja să penetreze atât clasa politică românească la chiar vârful comisiilor parlamentare de specialitate, cât mai ales ”elita” socio – politică din Republica Moldova. Pentru că, dacă în România principala țintă a operațiunilor hibride desfășurate chipurile de FSB sau SVR, dar având de fapt în spate serviciul de spionaj militar GRU a fost Partidul Mișcarea Populară, în Republica Moldova există informații privind ”blatul secret anti-unionist” între principalii lideri care susțin interesele Partidului Social Democrat și ale Partidului Național Liberal în Basarabia. Și la care pun umărul agenții dubli racolați la Centrul Universitar Bălți și trimiși apoi să se bată în piept cu cărămida unionismului la București. Iar dacă ”spălații pe creier” de la Bălți au fost ”plantați” la nivelul tuturor partidelor politice, rezidența GRU anti-românească de la Odesa s-a axat pe penetrarea ”societății civile și a intelectualității” românești.

Banca din Geneva și ”Lista din Miami”

Strict instituțional vorbind, Direcția de Informații Militare din cadrul DGIA este singura care are atribuțiuni în combaterea acțiunilor GRU pe teritoriul României. Da, da, este vorba de structura condusă de generalul maior Marian Sima. Cel despre care chiar zilele trecute dezvăluiam că plătea cu cardul operativ al lui Hăpău vizitele politicienilor români la Washington, în frunte cu fostul ministru al Apărării, Mihai Fifor. În loc să ia ”urma banilor” falși de la Galați. Mai ales că încă din august avertizam că există suspiciuni rezonabile că GRU își asigură ”auto-finanțarea” operațiunilor derulate în România printr-o rețea specializată în spălarea banilor falși.

Hăpău chiar ești tu sigur că DGIA a instrumentat spionajul GRU din România

Iar circuitul banilor rusești destinați destabilizării relațiilor româno – moldovene are drept destinație finală o anume bancă din Geneva. Una extrem de permisivă cu conturile oligarhilor ruși agreați de Regimul Putin… Cum la fel ar fi trebuit să îl pună pe gânduri pe ”creierul” Informațiilor Militare și că ”Lista de la Miami”, cea dată de Vladimir Plahotniuc agenților CIA nu a avut nicio urmare operativă… Deși fugit din România în SUA și înspăimântat că agenții GRU i-au luat urma încă de la Iași, ”Țarul Moldovei” a încercat să joace corect barem de această dată. Iată însă că ”spovedania” sa controlată de la Miami nu a produs încă niciun efect practic, ceea ce dovedește că până și CIA ezită în acest caz.

Sub ale cărui fuste se mai ascunde…?

Merkel este istorie, astfel că Germania deja țipă ca din gură de șarpe să nu se impună noi sancțiuni economice Federației Ruse. Iar după șapte ani petrecuți la adăpostul diplomatic ”de sub fustele ” Angelei Merkel, Klaus Iohannis încearcă o repoziționare pe plan extern. Dar va fi greu, fie și pentru că Macron nu uită și nu iartă atât de ușor ofensele lui Ciucă. Plus că Cioloș ”îl toacă” pe ”neamț” la Bruxelles cu o încăpățânare demnă de o cauză mai bună. Ușile Casei Albe sunt de asemenea închise președintelui României, după ce acesta nu și-ar fi onorat promisiunea de a preda ”guvernul meu” pe mâinile influenților pastori baptiști, penticostali sau adventiști care îl promovaseră peste Ocean. Iar la viitoarea întâlnire din iunie dintre Vladimir Putin și Joe Biden, numai grija României nu o are uitucul președinte american. Mai ales dacă Băsescu a avut gura aurită și Putin chiar se arată interesat să își relocheze omuleții verzi la Gurile Dunării. Situație în care ultima și singura decizie pe care mai poate să o ia Iohannis, după atâția ani de obediență diplomatică, fiind dacă rămânem ”colonie” americană sau devenim ”gubernie” rusească. Mai ales că Moscova nici nu trebuie să ne cucerească militar, fiind suficient să-i pună pe olandezi, germani, francezi sau mai ales unguri să le spele ”rufele murdare” din România…

author avatar
Catalin Tache
5.920 afisari

62 COMENTARII

    • NU SUNT ROMAN , ma duc dupa baba de Merkel sa-i altoiesc un muah tandru la semaforul rosu din intersectia bulevardului fesier . Muahhhhh ! Gut …..gut …..danke !

    • N-a spus destul ? ” CSAT fiind convocat expres pentru ” acumularea de trupe ” rusesti la granita cu Ucraina , LA APROAPE DOUA SAPTAMANI DUPA CE ACESTEA AU FOST RETRASE „. De vineri , 23 aprilie 2021 , cand au inceput retragerea in cazarmi , pana azi , marti , 27 aprilie 2021 , cand are loc sedinta CSAT , sunt DOUA SAPTAMANI sau 4 ZILE ?

  1. Juma colonie,juma gubernie…ne impart in iunie Biden cu Putin.daca nu i se face mila lui Macron sa se bage Franta iar pentru noi o sugem…

  2. Tache , cu ungurii mai treaca-mearga , abia reusim sa inghitim chibrite , vrei sa ne obligi si la stalpi de telegraf ? Cum ramane cu Moscova care ii pune pe olandezi , germani si francezi sa spele ” rufele murdare ” din Romania ?

  3. Labagiule,autorul spune ca exista riscul ca Rusia sa ne transforme un Gubernie iar statul roman se pisa pe el.si de cateva zile da toate datele de identificare operativa a agentilor GRU din Romania.ceea ce trebyia sa faca DGIA!!!cat de javre puteri sa fiti?cat de tradatori???nu rusii se la sputnik sar aici la beregata lui Tache si voi zdrentele lui Hapau ca v a demascat.luati as IP ul de postac anonim in pul!!!!

    • Eu sunt labagiul Semper Fideluta , iau des IP ul de flasnetar postac anonim in pul si il ling ca un caine batran .

  4. Sincer,DGIA ar trebui destructurata si infiintata din nou.nu mai e nim8c de reparat acolo. Sa speram ca nu cedeaza singura cealalta entitate anti Rusia,altfel e jale.succes Tache tie si structurii tale

  5. Buna intrebare , demna de un referendum : ” Ramanem colonie americana sau devenim gubernie ruseasca ? ” Interesant cum ar vota autorul articolului , s-ar lamuri multe necunoscute . Cert este ca : 1. G4 Media . ro , 28 0ct . 2018 ” Studiu Avangarde : ROMANII SUNT PRO-AMERICANI , isi doresc in continuare ca SUA sa sustina lupta anticoruptie si sa ramana PRINCIPALUL PARTENER AL TARII NOASTRE „. 2. G4 Media .ro , 22 MARTIE 2021 : ” SONDAJ Ce cred romanii despre Uniunea Europeana , NATO , bazele militare americane , Rusia si Occident . O MAJORITATE COVARSITOARE A ROMANILOR ( 81 % ) este de parere ca ROMANIA TREBUIE SA ALEAGA DIRECTIA VEST ( adica UE , SUA , NATO ) din punct de vedere al aliantelor politice „

    • Universul.net , ieri , 26 aprilie 2021 , articol de Dan Ofrim : ” Factorul ” Mana Rosie „. De ce actiunile GRU din Cehia au legatura mai mult cu 1950 decat cu prezentul „

  6. Pai Avangarde…adica Pieleanu…adica Radu Tudor…adica DGIA…adica Hapau…bai,daca nici la dezinformare nu va mai descurcatj chiar ca tocati degeaba fondurile operative…daca nu comentai,tot postac prost ramaneai…va sta Tache in gat ca visinata lui Zisu!!!!

    • Ba , Curios Cunoscator , pune mana si citeste , lasa vrajeala , puturosule ! Ne cunoastem bine , am halit toti trei govno din aceeasi galeata cand se privea Kostyuska Sugiuk Tiraspol in oglinda cu falcile umflate de la polonicele fara numar …….hihihihihihihihi

  7. Comisarul.ro , azi , ora 21:16 : ” Spion sub acoperire . Ce informatii cauta sa afle diplomatul rus expulzat din Romania ” -vezi si ” Spion GRU de la Ambasada Rusiei din Bucuresti , expulzat din Romania de Ministerul de Interne ” , Romania Libera , articol de Eugen Cismasu , azi , ora 13:36 .

  8. Acoperitii lui peste prajit,de asta va da DGIA soldele alea nesimtite?doar sa postati aici,zi si noapte,articole din site urile de propaganda?v a dat Tache cu avarie in gura,dauna totalA de mandibula si voi,pasarici in blugi ce sunteti,doar postati alte articole???hapau,cu astia iti ruli gatul..

  9. Ce pe faza au fost serviciili si cum l-au mai expiulzat ele pe rus! Dar cu ambasadorii americani care numai in fund nu ne-au cautat sa vada daca avem viermi intestinali , de ce nu au procedat asa? Vai de capul tarii cu astfel de viermi-marfa. Ca doar marfa se vinde si se cumpara, iar la conducerea coloniei este doar marfa.

  10. Fa urduroasa nazdravana , te-ai sculat cu hulubele in sus sictirita de viermii marfa intestinali ?

  11. Ba rapanosule , tu vorbesti ? Sa vedem cum scoti camasa la Raion , azi-noapte n-ai produs nimic , ai dormit bustean cu mufa ascunsa intre hulubele mele diafane . Siktir !

  12. National.ro , astazi , 27 aprilie 2021 , ora 08:42 , articol de Tudor Borcea : ” Efectul Ucraina . Statele Unite isi intaresc capacitatile antiaeriene in Europa „.

    • Suntem parteneri NATO si avem Parteneriat Strategic cu SUA , e firesc sa existe preocupare din partea ambasadorilor americani ca lucrurile sa functioneze la parametrii optimi . Despre ” cum l-au expulzat ele pe rus ” , citeste in Universul .net , astazi , 27 aprilie 2021 , articol de Vlad Damien : ” Cristian Diaconescu , despre expulzarea diplomatului rus : ” E O DECIZIE CARE NU SE MOTIVEAZA , SE TRANSMITE PUR SI SIMPLU „.

  13. Am fost pe rand si Gubernie si Colonie….vin ai nostrii pleaca ai nostrii ,noi rămânem tot ca prostii…cam asta e adevarul.Daca tot ni i am pus in cap pe fratii nostrii ortodocși ca si noi de la rasarit macar sa ne fi ridicat vizele noi nostrii aliati de peste ocean,sa stim si noi o treaba.

  14. Alba 24.ro , 7 ianuarie 2021 : ” 7 ianuarie : Craciunul pe rit vechi . De ce Nasterea Domnului este sarbatorita in doua luni diferite „.

  15. tache, am o curiozitate…A cui jocuri le faci? Deci daca mergem cu tarile din Europa, memebre UE, suntem gubernie Ruseasca? Asa reiese din lungul tau articol….Deci e mai bine cu americanii care ne papa miliardele de euro, ne-a facut justitia franjuri, decat cu tarile Europene….Serios? mai halim mult babaul rusesc? Rusii ne-au jefuit in ultimii 30 de ani sau ne-au luat pentru industria de armanet vreo 20 de miliarde in plina pandemie? Rusdii ne-au facut hoti cand l-am dat jos la referendum pe Base si a venit mai marele american si ne-a facut hoti ca stie el ca s-au furat 2,5 miliane de voturi? Au romanii o vorba si cred ca e cazul sa o aplicam – fereste-ma doamne de preieteni ca de dusmani ma feresc singuri. Pana nu a adus Base scutul in tara rusii nici nu ne-au bagat in seama. Acu americanii ne-au fortat sa ne aliem cu uikrainienii, care isi bat joc de romanii nostri si de toate minoritatile, iar noi nu suflam un cuvintel…Chiar nu nmai ai pic de rusine tache?

    • Ce faci , Kostea , talambule salvamar , ti-a picat pe Tache ? Poate te alegi cu macaroana taiata , deconspirarea I.P -ului si niste spituri in basanau sa-ti taie din tupeul de mojic mujic si sa te faca de ras in comunitatea boschetarilor poponauti din spatele garii Tiraspol …..hihihihihihi……interneaza-te de urgenta in ospiciu , salveaza omenirea si astruca-te intr-un salon select cu Kutuzovi carora sa le explici strategia victoriei de la Borodino …..Ai fost mortal , s-a rusinat Tache cu asemenea dobitoc …..hihihihihihihi

  16. Johannis s-a trezit din somn și a convocat și el, de ochii lumii, CSAT, deoarece altceva mai bun nu avea ce să facă. Oare câți diplomați români vor expulza rușii, având în vedere și măsurile luate împotriva altor state europene? Mă tem ca la „… viitoarea întâlnire din iunie dintre Vladimir Putin și Joe Biden …” să nu se folosească același creion al lui Molotov la trasarea „liniei roșii” de care pomenea Putinică.

  17. Ciolacu rasufla usurat : Comisarul .ro , azi , ora 14:20 : ” Judecatorii au respins cererea lui Liviu Dragnea de eliberare conditionata . Infractorul ramane la inchisoare „.

  18. Nu va mai luati de Kostea ,e loaza protejata de National,va luati de el,va cenzureaza de nu va vedeti.Doar el are dreptul sa injure si sa spuna pocarii pe site.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger