AcasăDezvaluiriAncheteUite cine vrea șefia MAI!

Uite cine vrea șefia MAI!

Udrea răzbunată, omul său ajunge șef la MAI!

La câte incertitudini domină încă scena politică în aceste zile, o singură certitudine pare să existe pe lista posibilului cabinet Orban! Și anume că Laurențiu Leoreanu, nominalizat la conducerea Ministerului Afacerilor Interne chiar că nu prea are cum să obțină avizele necesare! Și asta nu neapărat din cauza ”dublei comande” a fostului primar din Roman, cel căruia i-ar fi întors ”cheița” electorală atât condamnatul Gheorghe Ștefan ”Pinalti”, cât mai ales condamnata Elena Udrea! Ce-i drept, fiind cunoscut drept unul dintre politicienii rămași ”cu nașul în suflet”, fostul edil al Romanului s-a revanșat și el cum a putut, trăgând din greu pentru ca fostul președinte să-și vadă visul cu ochii și Elena Băsescu să prindă mult doritul loc de europarlamentar.

Udrea răzbunată, omul său ajunge șef la MAI!

Însă cel puțin atâta vreme cât DNA-ul a evitat încă să se pronunțe în vedere cu stadiul anchetei care vizează diverse contracte încredințate de Primăria Roman în timpul celor două mandate ale lui Laurențiu Leoreanu, chiar că Orban pare să se fi pripit atunci când a decis să-l propulseze pe acesta tocmai în fruntea Internelor! Mai ales că și prin sertarele anumitor structuri ale MAI există informații că s-ar mai regăsi și alți ”scheleți” de pe vremea mandatului de primar al lui Leoreanu…

În numele fiului

Cum ar fi cel din jurul Danway Consulting SRL, înființată în data de 15 iulie 2011 de către junele Mircea Leoreanu, acesta având o triplă calitate: administrator, acționar unic și fiu al primarului Laurențiu Leoreanu! Iar prima afacere ”în numele fiului” s-a făcut la doar câteva zile după înființare, când Agenția pentru Implementarea Proiectelor și Programelor pentru IMM-uri a aprobat pe repede înainte o finanțare de un miliard de lei vechi pentru tânărul antreprenor! Și astfel intrat în pâinea contractelor cu statul prin firma înființată chiar la domiciliul tatălui, studentul de 21 de ani, băiatul primarului de Roman a avut ”bafta” de a căpăta contracte de publicitate din partea a diverse firme locale, dintre care nu puține aveau interese sau chiar contracte cu… Primăria Roman! Printre sponsori ascunși sub paravanul unor contracte de publicitate/consultanță cu un post de televiziune ”apropiat familiei” numărându-se și firme precum SC Cersanit, Sc Agrana Roman sau Hidtroterm… Astfel că apoi s-a putut trece la ”next level”, cel al contractelor primite din partea Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului… Așa că o fi sigur Leoreanu că vrea să fie supus procedurilor obligatorii de verificare necesare avizării sale în fruntea MAI…?

author avatar
Catalin Tache
18.727 afisari

8 COMENTARII

  1. @ Nu remarci bă Tache și dumneata are nume cu Leo, ca Leonard și ca Leonaș și e și din Roman, altă marcă de camion,?

  2. Bine ca nu ati avansat un sectorist de prin salas… pur si curat… ozonat! si asezonat! Va duce MAI … pe noi culmi de progres si civilizatie (inchei citatul)!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger