AcasăDezvaluiriCatalin TacheUITE CINE I-A SĂPAT GROAPA LUI BODE!

UITE CINE I-A SĂPAT GROAPA LUI BODE!

Chiar nu este treaba noastră să îi asigurăm protecția contrainformativă sindicalisto -pălincarului cu studii terminate la 37 de ani, Lucian Bode. Așa că dacă a știut sau nu că dintre toți ceilalți pretendenți la postul de ministru de Interne, cel mai mult și-l dorește Nicoleta Pauliuc, este strict treaba celui care ar putea lua calea ”Mânăstirii”…

Nicoleta Pauliuc, liberalo – iohannista care îi vrea postul lui Bode

Dar cert este că, da, Nicoleta Pauliuc își dorește mai mult ca niciodată să ajungă ministru! Ce este drept, precedentul asalt pentru ocuparea portofoliului Ministerului Apărării Naționale a eșuat după ce a ”încasat în plin” dezvăluirile noastre din ”lovitura” titrată ”Avem Rețeaua Ciucă: Nicoleta Pauliuc – generalul Tabarcia”. Dar mai ales după ce dezvăluirea a dus la audierea la Secția Militară a Direcției Naționale Anticorupție a lui ”Vlădică a lui Tender” în cazul ”avansului – paraîndărăt” de 5 milioane de euro de la contractul Piranha 5…

Astfel că, acum, Nicoleta Pauliuc s-a reorientat către conducerea Ministerului Afacerilor Interne! Că doar, vorba ceea, minister de forță să fie, ce mai contează dacă Apărare sau Interne! Mai ales că partea militarizată a sistemului încurajează deja de-a dreptul deșănțat visurile de mărire ale senatoarei peneliste Nicoleta Pauliuc. Numai că, ghinion, uite că ”prețul corect” de 4 miliarde euro ce urmează să fie plătit de la bugetul național este considerat deja ”nesimțit de mare” de către singura structură contrainformativă cu adevărat din ”Colonia zilelor noastre”…

Afacerea ABRAMS

Și acum, sincer vorbind, de ce nu ar susține-o sistemul pe Nicoleta Pauliuc, cel puțin atâta vreme cât ”mașinăria de vot” pusă pe roate în Parlament și ”unsă” de aceasta de fiecare  dată când ”interesele transpartinice” au cerut-o funcționează încă ireproșabil!

”Vlădică al lui Tender”, audiat la DNA!

Cea mai bună și recentă dovadă fiind afacerea ABRAMS. Cea prin care România va plăti direct, fără licitații internaționale sau astfel de ”prostii birocratice”, o primă tranșă de 1 miliard de euro! Dintr-un total de 4 miliarde de euro!

Așa că nici nu mai are rost să calculăm câte autostrăzi, spitale sau grădinițe am fi putut face cu acești bani.

Mai ales că ”palma a fost bătută”… Și ”deal”-ul făcut…

Drept urmare, propaganda operativă având permisiunea să ”disemineze public informația” potrivit căreia ”comisiile de specialitate” vor aviza favorabil proiectul de achiziție direct de tancuri americane Abrams.

”Costul inițial” al unui prim batalion de 54 de tancuri Abrams fiind apreciat în ”documentația” prezentată parlamentarilor care vor ”ridica toate mânuțele sus”, ca de obicei, la 1 miliard de euro. Numai că proiectul complet prevede condiții de ”interoperabilitate NATO” care obligă la achiziția de tancuri pentru echiparea a patru batalioane! În valoare totală de peste 4 miliarde de euro!

În condițiile în care, exact în ziua în care parlamentarii din ”rețea” luau obedienta poziție ”ghiocel”, o altă informație, de această dată din sursă externă, anunța că deja primele 31 de tancuri americane Abrams au fost livrate pentru ”antrenarea trupelor ucrainene”.

Și uite cum, din nou plătim cu bani grei și înainte exact ceea ce ucrainenii primesc gratis. Și pentru antrenament…

Dar, să revenim la ”Afacerea Abrams”. Cea care a debutat la începutul anului trecut. Atunci când, ”de bună voie și nesilită de nimeni”, România a semnat o scrisoare de intenție prin care s-a ”milogit” de partenerii americani să mai primească și noua ”ofrandă” de 4 miliarde euro. Solicitând subcontractorilor americani să ne vândă tancuri Abrams, printr-un al nu se mai știe câtelea acord ”G2G”, ”Guvern la Guvern”, cu achiziție directă…

Chiar generalul – rezevisto – liberal proaspăt instalat pe atunci premier asumându-și, prin aprobarea pe propria semnătură, a Memorandumului cu tema ”Solicitarea Ministerului Apărării Naționale către Parlamentul României privind obținerea aprobării prealabile pentru inițierea procedurii de atribuire a contractului aferent programului de înzestrare Tanc principal de luptă, etapa 1”.

”Generalul – breloc” Incicaș

Iar după ce ”balul Abrams” a fost deschis de către chiar ”comandantul suprem” Nicolae Ionel Ciucă, a venit rândul ”generalului – breloc” Teodor Incicaș să asigure trecerea la ”next level” a operațiunii cu un cost total de 4 miliarde euro. Astfel că acesta a ”scăpat controlat” informația că Armata Română trebuie să cumpere, într-o primă fază, cel puțin un batalion format din 54 de tancuri Abrams. Iar cum în scrisoarea de intenție era prevăzut deja ”pragul” de aproximativ 200 de tancuri, deja este clar că ”ținta finală” este de 4 batalioane. Adică 216 tancuri și o ”plată cu banii jos” de 4 miliarde euro. Ca să nu mai vorbim cât or să ne coste și ”anexele” la acest tip de contracte cu încredințare directă de la americani! Cele care, de obicei, mai duc la un ”adaos comercial” de 25 – 30 la sută din costul inițial!

Și totul în condițiile în care, bineînțeles, ”G2G”-ul pentru Abrams nu prevede condiții de offset nici măcar în valoare de un eurocent…

Comisia Pauliuc

Și uite cum, chiar la ora scrierii acestor rânduri, ”Comisia Pauliuc” – Comisia pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională din Senat se mobiliza ca de obicei pentru avizarea ”Afacerii Abrams”.

Una care, insist, va costa în total 4 miliarde de euro! ”Prețul corect” stabilit pentru ca senatoarea liberalo – iohannistă Nicoleta Pauliuc să fie băgată în cărțile pentru șefia Ministerului Afacerilor Interne. Acolo unde șeful acesteia de partid, încă secretarul – general Lucian Bode doarme pe el…

Totuși, cam mult… 4 MILIARDE EURO! Poate că ”dincolo” era mai ieftin…

Dar, ce este drept, la această sumă, și ”paraîndărăturile” sunt altele… Și nu ne referim aici doar la tradiționalul comision la vedere de 2%, prevăzut în marea majoritate a contractelor de armament…

7.406 afisari

82 COMENTARII

 1. Nu e mult deloc 4 miliarde de euro , ne vor fi livrate 200 de tancuri Abrams , nu se pot lauda multe tari cu Patriot , Himars , tancuri Abrams . Prea radeau unii de dotarea armatei romane , o sa avem si submarine si corvete . Avem F-16 , timpul trece , la orizont vor apare si F-35 …

  • Bai , Realist de c.cat , cat plateste Polonia pentru inzestrarea armatei ? Nu platim deloc ca prostii , nu te aperi cu ciomege , pietre si prastii , oricarui inamic ii piere cheful sa atace cand stie cu ce armament esti dotat . SIKTIR !

   • Piedone, te aperi cu prastii si ciomege, pentru ca ai dat banii dar murikanul nu ti-a livrat ce ai platit, iar cand iti va livra armele, le vei da automat urkanilor pe gratis, asta era ideea.

    • ideea este ,domne,ca pt mine ,de azi,zuckerberg nu mai exista.Sa fie sanatos ,si cu mesengeru lui.Ceva de comentat?

     • Neluta , canta la alta masa , americanii livreaza CE trebuie , CUM trebuie si CAND trebuie , nimeni nu ramane descoperit ! Mai ai prastia aia miraculoasa cu care omori vrabii sa-ti domolesti foamea ?

   • Dar cine ne ataca? Poate Propaganda belicoasa a SUA care a bagat Europa in fecale si incearca sa vinda fiare vechi si inutile pt un razboi deocamdata imaginativ. Probabil si chinezii sunt vizati de marele NATO. Tot ce pune in pericol rolul de hegemon mondial al Americii inseamna razboi si afaceri cu arme. Iar daca inamicul nu reactioneaza asa cum se doreste facem noi ceva sa-l provocam. Treaba-i deja clasata. Daca-i vom aduce pe rusi in stare de razboi nuclear primele victime vor fi statele europene precum Polonia sau România condusa de niste tradatori fara scrupule si fara nici cel mai mic respect pt poporul care-i accepta vrind nevrind la conducerea tarii. Probabil se doreste disparitia statului român. Un deziderat mai vechi al sasilor nolstalgici dupa vechiul imperiu Austro-Ungar unde au avut cele mai mari privilegii.

 2. Ca de obicei, mananci kakat cu roaba!!! Baboule, asta nu e radiosant!!! Da’ ce sa inteleaga un oligofren!!! SICTIR!!!

 3. 1. Aktual 24.ro , astazi , 16 Mai 2023 , articol de Mara Popescu : ” VETO-UL BUDAPESTEI A ESUAT , UCRAINA ESTE DE ASTAZI MEMBRA A CENTRULUI NATO PENTRU APARARE CIBERNETICA „. 2. Universul . net , astazi , 16 mai 2023 : ” PATTERN -URI DICTATORIALE . ………………………………………………………………………. ” – Sursa : Meduza – Interviu Margarita Liutova cu Erica Frantz ( profesoara asociata la Michigan State University ). 3. Universul . net , astazi , 16 mai 2023 : ” GEORGE FRIEDMAN : GEOGRAFIA REGIUNII ASIA -PACIFIC SE SCHIMBA IN DETRIMENTUL BEIJINGULUI . CHINA A FACUT GESTURI CATRE O SCHIMBARE DE POLITICA ” – Geopolitical Futures .

  • NU EXISTA NUMELE PAULIUC IN UCRAINA . Numele PAULIUC PROVINE DIN NUMELE UCRAINEAN ” PAVLUK ” . Acest nume poate fi gasit in urmatoarele judete : Suceava = 47 , Maramures = 21 , Bucuresti = 20 , Iasi = 11 , Constanta = 10 , Satu Mare = 9 , Cluj = 7 , Caras Severin = 7 , Neamt = 6 , Alba = 5 , Botosani = 5 , Galati = 5 , Hunedoara = 4 , Bacau = 4 , Arges = 3 , Arad =3 , Brasov = 3 , Vaslui =2 , Valcea = 2 , Calarasi = 2 , Prahova = 2 , Salaj = 2 , Sibiu = 2 , Dolj = 1 , Ilfov = 1 . Tarile in care NUMELE PAULIUC este prezent : Romania = 201 , USA = 11 , Italia = 3 , Franta = 3 , Canada = 3 , R. Moldova = 1 , Ungaria = 1 , Norvegia = 1 . IN UCRAINA NU FIGUREAZA NICI UN CETATEAN CU NUMELE PAULIUC .

 4. ADEVARUL . RO , 16.05.2023 , ORA 23 : 46 , AGERPRES : ” LONDRA DORESTE SA CONSTRUIASCA O ” COALITIE INTERNATIONALA ” PENTRU A LIVRA AVIOANE F-16 UCRAINEI ” – SURSA : AFP .

 5. 1. Adevarul . ro , 16.05.2023 , ora 19:22 , articol de Cristina Ene : DE CE UCRAINENII NU S-AU GRABIT SA LANSEZE CONTRAOFENSIVA ……………………………………… ” – Sursa : Washington Post . 2. Adevarul . ro , 16.05.2023 , ora 21:28 , articol de George – Andrei Cristescu : ” CUM SI-A TORPILAT RUSIA INFLUENTA IN REPUBLICA MOLDOVA ” – Galia Ibraghimova – The Moscow Times . 3. Adevarul . ro , 16.05.2023 , ora 23:45 , articol de Valentin Bolocan : ” VIN TANCURILE ABRAMS , DAR VIN PREA PUTINE ” – VIDEO ( 10 min , 02 sec . ) .

 6. Am mai avut noi o femeie ministru de interne si nu a facut mare scofala.
  Acum vrea alta ?
  Eu cunosc o zicala : „Daca baba avea un c_i, era ministru de razboi”, vorba spusa de Tudor Musatescu.

 7. 1. DefenseRomania . ro , 16 mai 2023 , ora 09:00 , articol de Gheorghita Orjanu : ” SUA DISLOCA AVIOANE F-22 CAPABILE SA DISTRUGA ORICE APARARE ANTIAERIANA , LA 200 KM …………………………………………………. ” – Baza aeriana Amari din Estonia . 2. DefenseRomania . ro , 16 mai 2023 , ora 13:31 , articol de Darius Muresan : ” MITUL HIPERSONIC ………………………………………………….. „. 3. Digi 24 . ro , 16.05.2023 , ora 21:37 , Editor : Adrian Dumitru : ” SEFUL CONTRASPIONAJULUI MILITAR UCRAINEAN SPUNE CA A NEGOCIAT IN SECRET CU LUKASENKO ” – Sursa : Ukrainska Pravda . 4. Digi 24 . ro , astazi , 17.05.2023 , ora 08:00 , Editor : Raul Netoiu : ” FOREIGN POLICY : ROMANIA SI RESTUL FLANCULUI ESTIC AL NATO , NOUL CENTRU DE GREUTATE AL ALIANTEI ” – Mike Rogers , presedinte al Comisiei pentru Serviciile Armate in Camera Reprezentantilor a Statelor Unite – Forign Policy . 5. RomaniaMilitary . ro , astazi , 17.05.2023 , ora 6:00 , articol de George GMT : ” SI S-A INTAMPLAT … „.

 8. ce?un blestemas?undeva n am chef sa ma mai uit la chestii de o vechime de 18 ani,ca numi mai aduc nici un fel de beneficiu,in afara de inaintarea spre o pensie anticipata.Citesc,daca citesc ,propozitii clare,cu subiecty si predicat pe continutu intrebarii.Zau

  • Di undi piensie antisipata daca am taiat frunza la caini prin publicatiili romaniesti ? As hali k.kat da am pierdut polonicu , vai di batranietili mieli de agramat ….

 9. se pare ca azi nu conteaza sa cunosca cineva meserie ca sa zic asa pt a conduce un minister ca internele sau apararea , e destul sa aiba pile si carnet de partid. adica cineva de genul lui Postelnicu . de exemplu.Vai de noi !
  PS
  Cred ca si un plutonier sau agent de politie cu experienta ( toata stima pt subofiteri) ar fi mai potrivit ca ministru decat un politician doar cu carnet de partid

 10. trebuie,trebuie neaprat cautat un romanas,ca eu te las.fa linistit ce ti place,si lasa ura interetnica:))).
  semnat dna Roman(sau dsoara)

 11. Comisarul . ro , astazi , ora 06:31 : ” NOI ” SUCCESE ” ALE LUI ORBAN ( Viktor ) , IDOLUL LUI SOSOACA SI SIMION ! ECONOMIA UNGARIEI RAMANE IN RECESIUNE TEHNICA . IN TRIMESTRUL I DIN 2023 , PIB – UL A SCAZUT CU 1,1 % ” – ” INFLATIA IN UNGARIA ESTE DE 24 % ” – ” ECONOMIA ROMANIEI A CRESCUT CU 2, 8 % PE AN IN PRIMUL TRIMESTRU 2023 „.

 12. Stiu,domne.Sunt un jeg si o sa raman asa.Are grija mintea mea de mine:)))))))))))
  si un pisat,iar tu,printesa din dubai,care se distreaza cu sobolanu prins in odaie.Pupici

 13. La AMANET AUTO nu exista in timpul contractului o crestere a comisionul. La Amanet Auto se plateste doar comisionul stabilit prin contract indiferent de cresterea Robor sau a altor indicatori ascunsi in contractele de credit.
  Noi practicam comisioane decente iar in 10 minute pleci cu banii.
  Ai nevoie doar de actele masinii si buletinul.
  Informatii la telefon 0724998826
  http://www.amanetcar.ro
  #amanet auto
  #automobile
  #masini
  #amanetauto

 14. Ma trezesc in fiecare dimineata,sa i aret boului,cat de „mult” inseamna pt mine,si nu o sa incetez NICIODaTA.Si dragu system ceausist ,pus in desfasurare de fosilozauri,ma ajuta sa fac asta,in slujba Paatriei.Iti zic jeg,iar la repu sistemului sarumana,domnu x.Ce faceti?Ce fain e

 15. Universul . net , astazi , 17 mai 2023 : ” CUM A PORNIT PRIGOJIN AFACERILE CU ARMATA , …………………………………… ” – Sursa : The Insider .

 16. Fereasca Dumnezeu,aceasta fiinta care s a miorlait la toata tara ca era bolnava si nu stiu care o jignea sa ajunga pe acest post???

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Școala Gimnazială „Herăstrău”, 135 de ani de excelență în educație

Școala Gimnazială „Herăstrău”, una dintre cele mai vechi instituții de învățământ din Capitală, a sărbătorit zilele trecute 135 de ani de activitate. Excelență în...

Voucher-ul uriaş, de 72.500 lei, pe care autorităţile se pregătesc să-l acorde românilor. Ce condiţii trebuie să îndeplineşti

Autorităţile se pregătesc să acorde românilor un voucher uriaş, în valoare de 72.500 lei. Bonificaţia e cuprinsă în "RePowerEU" un program national de eficiență...