AcasăDezvaluiriAncheteUite cine a pus mâna pe Centrala de la Cernavodă!

Uite cine a pus mâna pe Centrala de la Cernavodă!

Senatul României a adoptat o ”decizie istorică”. Este vorba despre legiferarea acordului încheiat între România și Statele Unite ale Americii pentru modernizarea Centralei Nucleare de la Cernavodă.

AECOM din Chicago are pe mână 8 miliarde pentru pachetul Cernavodă

Acord ale cărei baze au fost puse în timpul întâlnirii pe care Klaus Iohannis a avut-o în Biroul Oval cu Donald Trump, atunci când de altfel a și primit celebra șepcuță din partea fostului președinte american. Și uite cum România tocmai ce s-a pricopsit cu o nouă ”investiție” americană, după domeniul celor deja brevetate și în alte domenii de activitate ale așa-numitului parteneriat strategic.

Împrumut ”în orb” de 8 miliarde dolari

Este greu de crezut că vreun lider de la București să fi avut curajul să bată cu pumnul în masa negocierilor – care negocieri?- și să se pronunțe că, totuși, oricât de parteneri strategici am fi, 8 miliarde este totuși prea mult pentru ”pachetul financiar” pentru Centrala de la Cernavodă. Adică un împrumut semnat ”în orb”, fără calcularea măcar a ratelor de rambursare și a dobânzilor, taxelor de import a aparaturii de peste Ocean și ”cota de participație” din profitul viitoarei investiții. Că doar oricum își iau americanii cât vor ei din cele 8 miliarde! Pe care nu le investesc în România, ci noi în economia americană! Pentru că AECOM, compania americană aleasă fără nicio licitație să implementeze pachetul financiar este expertă în astfel de ”proiecte strategice”.

Cât o să mai plătim pentru șepcuța lui Iohannis

Mai ales în Chicago… Dar fără însă ca vreun demnitar român să priceapă fie și după ”google translate” cine este de fapt controversata – chiar acasă, la Chicago! – AECOM! ”URS, an AECOM subsidiary, and Bechtel National used deficient material in their work on a nuclear weapons facility in Washington State. AECOM paid the US Department of Energy $ 57,4 milion in November 2016 to settle the claims, but denied wrongdoing”! Deci, uite cine este ACEOM, compania din Chicago care a pus mâna pe contractul de la Centrala Nucleară de la Cernavodă! Că de Bechtel, românii oricum s-au convins de mult…

author avatar
Catalin Tache
5.431 afisari

24 COMENTARII

  1. Taxa pe șmecherie plătită la uncle Sam. Da-ia le-au dat alții cu piciorul în fund la yankei iar acum îi jecmanesc pe românașii reprezentati de niște pupincuriști cărora yankeii le asigura spatele. Ba proștilor, pai produc ba reactoarele alea atâta energie sa plătim și creditul și dobânzile? Basca ca de muls le vor mulge tot yankeii. De ce sa facă chinezii pe banii lor când mai bine faceți voi proștilor de români împrumuturi iar de muls vaca o mulgem noi yankeii ca suntem zmecherii. De-asta toată lumea striga „Yanky go home” numai in Romanica sunt niște lepre care nu-și mai pot deslipi buzele de curul yankeilor. Împrumutul pentru Cernavodă plus contractele pentru fierul vechi numit tehnica de lupta vor baga definitiv România în faliment. Plătește romane dacă ești prost și te lași condus de banditi. Vreți ajutoare pentru pagubele de la inundații? Luați din părți ca cașcavalul îl iau yankeii.

    • NU SUNT ROMAN , steagul ( drapelul ) meu este pe fond rosu cu o dunga verde orizontala si , in coltul din stanga sus , are secera si ciocanul -( Transnistria ) .

        • Norocul tau e ca nu ma lasa mamuku sa-l irosesc anapoda , il vrea doar pentru ea , nimfomana .

        • ce ai ma Koos cu omu, de care te iei aiurea
          mai bine spune ce naiba au avut in minte cei ce a schimbat stema Romaniei inlaturand ciocanul si secera ( taranii si muncitorii) spicele de grau rperezentand agricultura noastra si sondele de petrol? Nici una din astea nu le mai avem In schimb le-au achizitionat strainii iar noi importam totul si exportam mana de lucru. Taci ca-i ”bine”

  2. Pe cand o sa avem si noi procese pentru tradare de tara? Kkatii din justitie care sunteti complici la ruinarea Romaniei, cu ce va justificati pensiile nesimtite? Ati facut spirala la INM cu Monica Macovei sau va ascundeti dupa sortuletele masoneriei? Tot in iad o sa va ia dracii sufletele alea vandute pe un toi si 3 mici…nu sunteti cu nimic mai altfel decat vaccinatii pentru mici…Ati facut kkatul praf intr-o viata de zdrente si cioflingari care au impartit taxa de protectie cu interlopii si politicienii…MAGISTRATI CU VALOARE DE 3 MICI SI O BERE…COMPLICI LA RUINAREA TARII…

  3. Barbule pe ăștia din servicii și justiție, cu pensii nesimțite, tot muricanii ii mângâie pe creștet, ca cu ei își fac treaba aici în Romanica. Ai impresia ca atașații militari ai ambasadei US nu știu de cloaca din servicii și justiție? Ba știe foarte bine și Departamentul de Stat al US, dar le convine. Scria prin presa odată pe timpul lui Bashescu ca un atașat militar american făcuse la Washington rapoarte negative de politie politica parca, despre Kovesi și Coldea, dar l-au chemat acasă, parca White în chema. Asta e cu yankeii, te vrajesc cu democrația apoi își instalează bazele militare, după care vin „investitorii lor” și te jefuiesc de te lasă în curu gol, ca-as-i în afacerile cu muricanii, are gheseft numai Ytzak. De ce crezi ca toată lumea s-a saturat de ei? De la astia ai tu așteptări? Poate sa ne duca iar în Evul mediu, ca asa sunt obișnuiți ei, cu sclavi pe plantație.

  4. Sclavii de pe plantatie ii asteapta cu bratele deschise pe muricani sa le scoata lanturile si sa-si recapete libertatea , pe unde a fost muricanu a lasat in urma democratie , civilizatie si progres , Coreea de Sud e cel mai bun exemplu .

  5. Vremelnicii astia din fruntea tarii (autointitulati clasa politica) nu si-au pus niciodata intrebarea : unde au adus americanii fericirea in multele locuri in care dealungul timpului si-au aratat muschii. Din Coreea (1956) pana in Siria (2020), trecand prin Yugoslavia, Afganistan, Orietul Mijlociu etc. nimic , zero barat. doar jecmaneala. Adica in loc sa ne plateasca ei pe noi ca-i lasam sa maraie la rusi prin „gardul nostru” (atata pot ca-n rest li-i frica), tot noi santem buni de plata. De fapt pupatul in cu..(dos) la romani e sport olimpic prin vechime. Totusi nu a cam inceput sa puta ?? Nimic, nimic ???

  6. Cine credeti ca este micul ” Anonim ” care a postat la 12:19:49 ? N-am avut curaj sa scriu Marele Anonim , imi tampona Blaga corola de min(ci)uni ……

    • Kostyuska , ramolitule , iti pute ? Marsh la o baie in Nistru , iti vine duhoarea prin san !

  7. ROMANII PLATESC TAXA PE PROSTIE DE #! DE ANI !.
    Daca in 90 puneau mana pe putere niste ROMANI DESTEPTI ,PATRIOTI SITUATIA ROMANIEI FARA NICI O DATORIE ERA CEL MAI GROZAV START UP !
    Cand golanii ,derbedeii ,leprele ,tradatorii,prostii si curvele si-au pus labele pe putere ,s-a ales praful ,iar ROMANIA A FOST PRADATA ZI DE ZI.
    VINDETI SAPCA DE PE DULAPUL SASESC SI LUATI MILIARDELE INAPOI !.
    CE PACAT CA PROSTIA NU DOARE !.

    • Andreesene , vinde-ti sapca , e canicula , abia iti mai racoresti chelia si neuronul ruginit .

  8. Atenție, propaganda îmi folosește pseudonimul și vrea sa bage zâzanie între postaci, asa cum a făcut Securitatea cu romanii în ultimii 30 de ani. Pe cei care avem alta părere decât ei ne cred dușmani. Dacă muricanii ne făceau și noua infrastructura și ne modernizau tara, ca la turci pentru baza de la Incirlik, jos pălăria. Dar asa ne-au pus în vârful rachetelor rusești, cum a spus chiar Putin, și ne mai și jefuiesc. Cu Romgazul care trebuia sa plătească lui Exxon investiția din Marea Neagra, nu se mai aude nimic? Alt jaf, ca de exploatat o mulg tot muricanii ca Romgazul nu are tehnologia necesara. Cine este ba pentru binele tarii? noi, postaci sau voi, propaganda muricanilor?

  9. O sa mai capete plavanu o sapca dupa cea cu Let’s make Romania Great Again si o sapca de la unchiuletu Joe cu – Putin is a criminal.

  10. Da si daca invinge si face americanii nucleul 3 o sa-i dau eu la plavanu o sapca cu Ciucas. Ca ne salta de la 20% la 40% curent eco si independent.

  11. SINGURA CALE PENTRU A PUNE CAPAT SPORTULUI NATIONAL CUNOSCUT CA „TRADARE DE TARA SI NEAM” ESTE SA PUNEM MANA PE ARME !

    La arme

    Ajunge văicăreala, popor român la arme
    Ajunge rugăciunea şi jalbele la poartă,
    Nu aştepta pomană când stâncile se sfarmă,
    Nu ai de-ales române, tu eşti stăpân pe soartă!

    De ce suporţi minciuna şi vorbele deşarte
    Când clasa hrăpăreaţă te-a-ngenuchiat cu sila,
    Ia sapa şi securea şi singur fă-ţi dreptate,
    Nu te sfii să spânzuri în piaţă camarila.

    Nu te-amăgi cu vorbe oculte din scriptură,
    Biserica şi popa îţi predică de moarte,
    Ridică eşafoduri, condamnă impostura,
    Ea te ţine de veacuri în neguri fără carte.

    Cu rugăciuni la ceruri ei zilnic te îmbată,
    Cu vorbe globaliste, cu-o lume fără ţară,
    Nu te lăsa sedus de-o vorbă idolatră,
    Renunţă să mai duci o viaţă băjenară.

    La arme fraţi români cu inima vitează.
    Amanetând o ţară la hoarde migratoare
    Mai toţi parlamentarii te vând şi te trădează,
    Şi pentru tine casa acum e o-nchisoare!

    Când ţara e condusă de hoţi şi haimanale,
    Când guşti pâinea amară de grâu din altă ţară,
    Fă-ţi tancuri din tractoare, din seceră pistoale,
    Nu vezi că ne vândură şi Roşia Montană!

    Cum justiţia e oarbă vândută pe arginţi,
    Cu-armata fără arme plină de generali
    Cu preşedinţi de ţară ce par ieşiţi din minţi,
    Visteria e goală plină cu şobolani!

    La arme fraţi români se ne-rolăm sub arme,
    Din optzecinoua- ncoace suntem o colonie,
    Ţara-i secătuită, copii ne mor în spasme,
    Părem o ţărişoară numai pe o hârtie!

    La arme rupeţi lanţuri, spânzuraţi camarila
    Nu aşteptaţi zadarnic pe Dumnezeu cu mila!

    Virgil Ciucă ,New York, august 30, 2010
    Comentarii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger