AcasăDezvaluiriUite ”caracatița” proprietăților lui Murad din Sudul Litoralului!

Uite ”caracatița” proprietăților lui Murad din Sudul Litoralului!

Iată că în timp ce candidatul ”independent” Mohamamd Murad continuă să acționeze ca și ”iepurele” candidatului pesedist Zanfir Iorguș, pozând în ”marele investitor salvator” al Mangaliei și Sudului Litoralului deopotrivă, ies la iveală noi dovezi halucinante privind imperiul imobiliar al acestuia din zona peste care își dorește atâta ca să devină primar colegul său de proprietăți.

Pentru că, da, asta pare a fi de fapt singura  strategie electorală a ”conului Zanfir”, cea de a își pune niște ”iepuri” care să îi facă ”pârtie” pentru a înșela astfel electoratul de dreapta în cursa pentru Primăria Mangaliei. Iar cel mai vizibil ”iepure” este chiar Mohammad Murad, cei doi fiind de altfel cei mai mari latifundiari din Sudul Litorallui. Ceea ce înseamnă implicit că interesele lor imobiliare converg…

Interes comun : Pădurea Comorova

De fapt, existând chiar teama ca nu cumva  interesul comun al celor doi este doar cel de a putea construi în Pădurea Comorova, acolo unde dețin direct sau prin intermediari zeci de hectare. Exact după modelul ”brevetat” la Năvodari, acolo unde s-a construit până ”în buza mării”… Însă actualul PUG le interzice construcția în Pădurea Comorova, la fel ca în alte parcuri sau spații verzi din stațiuni, pe care Zanfir Iorguș și Mohammad Murad le dețin. Iar pentru a fi sigur că se poate da drumul la ”proiectul imobiliar” din Pădurea Comorova, același Zanfir Iorguș și-a mai asigurat doi ”iepuri” în cursa electorală pentru Primăria Mangaliei, ambii de pe dreapta eșichierului politic. Unul fiind așa-zisul candidat al USR, trimis să candideze la Mangalia din chiar primăria ”pesedistă” a Constanței, acolo unde este angajat. În timp ce ”candidatul” PMP este nimeni altul decât vechiul partener de afaceri al familiei Iorguș, Petre Mihai Crăciun.

Imperiul imobiliar!

Iar pentru a înțelege mai bine dimensiunile imperiului imobiliar deținut de Mohammad Murad în Sudul Litoralului publicăm integral documentele prin care acesta a devenit practic ”stăpân” peste Stațiunea Jupiter , în urma ”marii privatizări” a fostului ministru al Turismului, Dan Matei Agathon. Cum ar fi contractul semnat de Muncipiul Mangalia cu SC Jupiter SA pentru 13, 2 hectare. Terenuri dintre care unele au fost vândute iar altele se află încă în proprietate. Dar și actele privind proprietățile Perla Majestic, cu complexul Craiova și cei 7.000 mp de la Village Tour. Și apoi actele afacerii  ”Phoenicia Express”- prin divizare Neptun Olimp, Olimp Estival, Neptun Estival, Unita Turism, în cele din urmă ajung la Phoenicia Express – complexul Amfiteatru – Panoramic – Belvedere. Urmează ”lotul” de acte intitulat ” Proprietăți Transilvania Estival 2002 – Majestic Olimp”. Dar și proprietățile Verry Food Investment – Restaurantul PRAHOVA, care este ”SpringTime” din Neptun și restaurantul BANAT. Și nu în ultimul rând ”Proprietăți Zodiac 2000 ”, fiind vorba de  restaurantul  Zodiac și niște bungalow-uri cam ”fără acte”… Plus niște căsuțe care au fost demolate…Ca și proprietățile vândute unui anume Hanafi Abdelkhalwk, însă ulterior aceste contracte de vânzare – cumpărare au fost reziliate  și s-au întors în patrimoniul Zodiac 2000.

Datorii de 2.300.000  lei

Iar toate aceste societăți au debit la primărie pe taxe și impozite locale pentru terenuri și clădiri de aproximativ 2.300.000 lei, datorii neachitate…

Documentele care arată adevăratul imperiu mobiliar al lui Mohammad Murad din Sudul Litoralului și proprietățile familei Iorguș din Pădurea Comorova:

 

Contract vc - Municipiul Mangalia - Jupiter SA 13.2 HA

 

Proprietăți Perla Majestic

 

Proprietăți Phoenicia Express

 

Proprietăți Transnilvania Estival 2002

 

Proprietăți Verry food investment

 

Proprietăți Zodiac 2000
author avatar
Andrei Coman
2.736 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri