AcasăDezvaluiriAncheteUdrea, terminată! A turnat pe cine nu trebuia!

Udrea, terminată! A turnat pe cine nu trebuia!

Informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră arată că Elena Udrea a redevenit ”ținta în mișcare” care era atunci când i se cerea să se lepede de Băsescu. Mai ales dacă își dorea ca astfel viața ei tihnită din Costa Rica să rămână neobservată în continuare.

Mark Gitenstein revine în forță

Numai că, alarmat de posibilitatea ca femeia pe care a încercat să o impună chiar președintele României și căreia în ultima perioadă a celui de al doilea său mandat îi predase practic întreg aparatul operativ al regimului băsist, fostul șef al statului a făcut o mutare surprinzătoare. De fapt o vizită surpriză… Pentru că, așa după cu dezvăluiam în ”lovitura” intitulată ”A fost la Udrea în Costa Rica”, vizita incognito a lui Băsescu ar fi avut loc la mijlocul lunii martie, 2018. Iar chiar dacă mulți pot pune riscanta escapadă a lui Băsescu pe seama unei noi slăbiciuni sentimentale față de blonda sa preferată, inițiații sistemului au decodat la acel moment gestul ca fiind unul extrem de pragmatic.

Charles Michel îl așteaptă la Bruxelles

Și prin care Traian Băsescu a vrut să se asigure că femeia care îl putea ”îngropa” definitiv dacă deschidea gura, nu o va face! Sau o va face doar pentru a turna un alt ”obiectiv” de interes major pentru anchetatori. Cei americani, care de altfel au și preluat-o informativ pe Elena Udrea, după spectaculoasa reținere a acesteia de către Interpol, pe străzile din Costa Rica.

Mîndruțescu s-a sacrificat pentru Gitenstein

”Arestarea lui Udrea, operațiune 100% a SUA” dezvăluiam în ”lovitura” titrată ”Udrea – FBI : Țintă ORACLE”. Atunci când insistam că Elena Udrea deja a intrat în pâinea de martor protejat al FBI, după oferta de nerefuzat venită din partea ”Biroului” pentru a își negocia libertatea strict în condițiile ”turnării” așa-numitului ”Lot Proprietatea”. Totul într-un moment în care Administrația Trump forța eliminarea ultimelor rămășițe democrate aflate încă al butoanele operative ale obedientului stat român. Astfel că, după ce Udrea a rezistat mai eroic decât toți ceilalți ”bărbați de stat” la un loc presiunilor de a îl ”sifona” pe Traian Băsescu, aceasta a acceptat însă să dezvăluie tot ceea ce știa în legătură cu Fondul Proprietatea și privatizările astfel girate. Fond condus de fostul ambasador al Administrației Democrate la București, Mark Gitenstein. Iar după primele ”stropeli” ale Elenei Udrea, s-a putut trece la următorul nivel al planului.

Joe Biden l a numit ambasador la UE

Și anume stoarcerea informativă, sub presiunea anchetei DNA a primului lider al Lotului Proprietatea. Pentru că nu trebuie uitat că, dincolo de succesul în afaceri al companiei ORACLE, Sorin Mîndruțescu era mai ales … președintele Comitetului Reprezentanților Fondului Proprietatea! Astfel că , beneficiind de clemența controlului judiciar la care a fost plasat la acea dată, Mîndruțescu a avut tot timpul din lume să se gândească bine dacă merită sau nu să se sacrifice pentru adevărata țintă a anchetei, Mark Gitenstein. Cert fiind însă acum doar că niciun procuror DNA nu s-a dovedit în cele din urmă a avea ”cojones” să se dea la colosul american ”ORACLE”. Astfel că ancheta a fost ”lălăită” până ce democrații s-au întors la Casa Albă iar Gitenstein nu doar că a răsuflat ușurat, dar s-a și întors în Europa mai avid de răzbunare ca oricând.

Charles Michael nu îi refuză nimic!

Numai că, la sfârșitul lunii iulie, Elena Udrea a primit cea mai proastă veste posibilă. Și anume că omul pe care l-a turnat ca să rămână în libertate a fost numit de către președintele democrat Joe Biden ambasador al Statelor Unite ale Americii la Uniunea Europeană. Acolo unde fostul ambasador american în România și apoi conducător al Fondului Proprietatea este deja așteptat cu brațele deschise de președintele Consiliului European, Charles Michael declarând că abia așteaptă să lucreze cu el.

Udrea nu l a trădat pe Băsescu dar

Insistând și că au deja de pus în practică o agendă transantlantică și globală amplă. În timp ce Gitenstein a promis deja că Administrația Biden va consolida relația cu aliații europeni ai SUA, spre deosebire de mult mai sceptica Administrație Trump. Gitenstein având un cuvânt cu atât mai greu de spus în tabăra democraților, cu cât el este un apropiat al președintelui Joe Biden, cu care a lucrat în calitate de consilier al Comisiei Judiciare a Senatului la respingerea de către Senat a candidatului ultraconservator la Curtea Supremă, Robert Bork.

Chiar îi lasă banii…?

Acum, că o fi intervenit tradiționalul exces de zel românesc sau Mark Gitenstein chiar o fi apucat să se intereseze la Bruxelles de soarta celei pe care a identificat-o drept denunțătoarea sa, cert este doar că pe Elena Udrea o așteaptă din nou zile grele. De fapt, la un anumit nivel al sistemului vorbindu-se chiar că ”blonda lui Băse” este terminată!

Îi lasă proiectul imobiliar pus pe numele partenerului Alexandrov

Singura întrebare care se pune acum la acest nivel fiind doar dacă Elena Udrea va mai fi lăsată sau nu să își plaseze banii în siguranță, în cadrul proiectului imobiliar Transilvania Smart City, din Cluj Napoca. Acum, ce este drept, primarul Emil Boc s-a dus deja pe fenta acestui proiect imobiliar de fițe și în care Elena Udrea ar participa cu nu mai puțin de 20 de milioane de euro, ”bani împrumutați”… Primăria clujeană eliberând deja autorizațiile necesare. Într-adevăr, nu direct pe numele Elenei Udrea, ci a partnerului acesteia, Adrian Alexandrov. Cel care însă, oricât de om de afaceri s-ar da el, tot nu are cum să își justifice potența financiară de a dezvolta cel mai mare și mai modern proiect imobiliar din întreaga Românie.

În Costa Rica preluată de FBI de la Interpol

Este vorba de Transilvania Smart City, care va include nu mai puțin de 10.000 de apartamente, un mall, școli, clădiri de apartamente în sistem hotelier, spații de birouri , parcuri și săli de conferință. Ca să nu mai vorbim că proiectul prevede și telegondole și drone de supraveghere, cu o investițiue totală aproximată la un miliard de euro! Așa că Elena Udrea nu riscă doar o condamnare definitivă la închisoare sau deschiderea a noi dosare, după ce a turnat pe cine nu trebuia, dar și o veritabilă ”daună totală” din punct de vedere financiar.

author avatar
Catalin Tache
9.220 afisari

56 COMENTARII

  1. Tache, de la 20 mil EUR, partea blondei din Pescoi pana la 1 mld, diferența, ai cui crezi ca sunt banii? Iar acest Alexandrov crezi ca a răsărit în bratele blondei din spuma marii?, după ce Dorin Cocos a fost „epuizat”. Chiar crezi ca Băsescu și-ar lasă banii pe mana oricui? Concluzia, tot serviciile sunt amestecate în acest complex rezidențial din Cluj! Referitor la Gitenstein e vorba de corupția din imperiul în putrefacție. Dacă ar fi fost FBIul din alte vremuri, Gitenstein era de mult „ascuns”. Asa este când sa se aleagă praful, chiar și de America. Lozinca rezistilor e adevarata adică corupția ucide, chiar și un Imperiu. De fapt ea a fost una din cauzele prăbușirii tuturor imperiilor. Acum a venit rândul Americii. Am zis. (Iar o sa facă propaganda spume la gura).

  2. Sa faca propaganda spume pina n o mai putea.Sare chiar de 2 miliarde proiectul Blondei si al lui Chioru Traian Petrov Basescu cu toata camarila lor portocalie coruptă.au furat cu retrocedarile la greu‐Oltean Tractoristul de la Bistrița.

  3. Io centrez , io dau cu capu , sunt prostu de serviciu , am bagat 8 postari swi vad ca nu ma baga nimeni in seama ….

  4. NU SUNT ROMAN si nu mai aduc nici GERU cu schimbarile astea climatice , fac plaja cu eschimosii in Siberia .

  5. Tache , ti-a placut articolul Claudiei Marcu despre ministrul Ciuca , articol aparut in National , azi , 10 august 2021 , ora 17:31 ? Ai sunat-o sa o feliciti ?

  6. Kostea , talambule , e sarbatoare la Tiraspol , Sheriff Tiraspol a eliminat-o pe Steaua Rosie Belgrad , columbianul Castaneda i-a pasat conationalului sau Danilo Arboleta si acesta din urma a inscris . Iesi pe faleza , sari din boscheti , e rost de labuit portofele de la matoli in noaptea asta . Rujeaza-te strident , scutura peruca de purici si marsh la produs , hahalera puturoasa !

  7. Mi a faszert csinelod ezt, mai anonimule de la 21:22:39? Nu distingi culorile? Nu e vorba de portocaliu, e vorba de fuxia. Ce, te oftici ca la noi la kolozsvar se face smart city si ca pt tine si toti iliescienii facem dumb city?

    • Ai dreptate , fuchsia cu flori rosii , daca i se administreaza din belsug ingrasamant Pokon , este mai rezistenta la caldura si arbustul poate atinge 3 metri . M-am nascut pitic , insist pe ingrasamantul Pokemon cu iz de stevie macerata , am contract cu Raionul si salubritatea sa-mi livreze fara numar , am sa devin baschetbalist cu atatea polonice bagate la mat .

  8. Alexandru Alexandrov se recomanda a fi de loc din Sulina…Dar localnicii nu il prea stiu de fiu al Sulinei…lumea spune ca numele lui nu prea ar fi asta…dar butonul de comanda i-ar sta in mana unuia care isi zice Samson….

    • Un postac nu poate detine ciocanelul judecatorului . Nimeni nu e mai presus de lege , sa lasam Justitia sa-si urmeze cursul , legea nu se aplica in functie de dorintele unora , legea se aplica in baza unor probe , cand sunt intrunite toate conditiile si exista material probator beton .

        • Sunt cadavrul viu , n-am bani de coparseu , incerc sa ma strecor pe lista alora cu covid , barem ma arunca la groapa comuna in sac .

  9. Sa mori tu ma anonimule? Nici tu nu crezi, te umfla rasul si pe tine cand ai vorbit de ciocanel.
    Care probe? Ca la Ploiesti?
    Un procuror dicta, Un procuror scria si punea pe cineva sa semneze denunțul. Si uite asa era beton denuntul.Probe indubitabile se fabricau.Cunosti fenomenul f bine!

  10. Lu mamuku i-a placut melodia ” O , Caterino , vedea-te-as moarta / Cu-n dric la poarta / Si cai mascati ” si m-a botezat asa sa-mi mearga bine in viata . Si-asa a fost , ma prezint mereu la completul de judecata pentru furturi din buzunare si obtin indulgenta dupa ce morfolesc ciocanelul zburlit al judecatorului ….!!!

    • Sunt ECATERINA , turbeaza foliculii in ovare , sunt fierbinte spre incinsa , jar mananca ” T ” daca nu imi produce orgasmul !

  11. Atatea servicii sunteti mobilizate impotriva lui Tache si tot v o trage zi de zi.vedeti ma leprelor ce inseamna daca el si a luat stelele pe merit,nu pe pile?asta e general cu doua stele!isi da poza zi de zi!voi chestorii p lii si cand il injurati o fsceti ca posyaci anonimi

    • NU SUNT ROMAN , SUNT CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL Zis KOSTEA SUGIUK , un POSYAC boschetar senil ce taie frunza la caini in boschetii din spatele garii Tiraspol in pauzele cand nu este angrenat in amor pe ritmuri conga .

  12. Asta inseamna sa fi genetal GRU!!!!adica tradator de NATO!!!dar da,de neintelrs frica serviciilor romanesti in fata celor rusesti,mai ales criminalii lui Putin de la GRU!Tache e general GRU,se stie,nu il mai cititi

  13. V a facut la psihic Tache idiotilor care sunteți 😂😂😂.Sa l pupati în dos.
    Merge cu o volga neagră! Mare atentie leprelor corupte!

  14. Intelegeti cine sunt si ce hram port ? Ma gasiti la rubrica ” Comentarii ” si in editorialele lui Cornel Nistorescu unde postez cu pseudonimil ” gelu ” , ” un roman ” , valahul ” etc, toata lumea stie ca sunt troll-ul Constantin Moldovean Tiraspol zis Kostea Sugiuk , un futevant boschetar de pe malul stang al Nistrului .

  15. Pentru idiotul care a postat cu T si pentru Sugiuk am un mare cadou pentru voi. Multe placute Suedeze.Pentru cel care a postat cu T si pentru familia lui si ce o mai avea el drag!

  16. Băsescu Boc Udrea Alexandrov si toti interpusii ‐finii ai lu Udrea si ai cui dreacu or mai fi sunt buni de chemat la bară si intrebati de unde au banii, nu i pot justifica , sa le fie confiscati .

  17. Sunt Kostyuska poponautul , am sigilat rozeta , trebuie sa merg la croitor sa o coasa ca s-a labartat si franjurat , mizdresc placute Volvo , n-am de ales , am buzele ca piftia ……hihihihihihihi

  18. Ciupalacul care se da din tiraspul mai du te dupa Suvorov imbecilule.ai mare grujă sa nu te duci după Navalnâi.

  19. Iar a bhelit Nuti plescoiu.
    Mai bine lasi bani lui Mironov la rusi decat sa tii ia jidanii sa i bage in Sorosi via Popolgbt.

  20. M-au gonit in Orientul Indepartat , acum sunt in Kamceatka , execut menuete divine la flautele zburlite cu barba si gusa cicutilor , evenilor , koriacilor si itelmenilor . E mult de munca , abia astept sa-mi termin pedeapsa si sa ma intorc la boschetii mei dragi din spatele garii Tiraspol .

  21. Rusi folosesc sti tezaurul mai gasesti la cate un rusprin casa un Grigorescu, ba stiloul lui Hasdeu, ba sfesnicul lui Rebreanu, ba niste uscaturi de Luchian. Da jidanu ia banu si face numai ticalosii Pegasus Cube si Sorosi marxistul, cat stai tu 50 de ani la Târgsor .

  22. Cum facea Serghei Nicolaievici filme cu patrimoniul regal. Si can iesi din parnaie Nuti ce intareste cariciu, sa faci un film porno cu Petrov sa te mai intremezi pecuniar.

  23. Au boala rusii nu stiu le place colectia ce incape pe mana, sa stranga ceasuri paltoane chestii mici stilouri nasturi monezi chestii.

  24. Csokolom mai cocoselule de la 12:50:41. Ma bucur ca iti place sa dansezi la bara, te astept sa-ti probezi talentul. Ma gasesti la Budapesta, Lendvay utca 28. Daca corespunzi exigentelor ajungi balerina in trupa de botaniste szekely condusa de emeritul Arus Zsolt din Csikszereda.

  25. Eheee Ehehe EHEHEHE EHEHEHEHEHEHH… EHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE
    Luțule unde ai pus ciasu ala scumpu

  26. Respect Elena Udrea ! ❤️🌹
    Respect Traian Basescu ! ❤️
    Respect Alina Bica ! ❤️🌹

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger