DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Udrea – FBI : Țintă ORACLE!

Udrea – FBI : Țintă ORACLE!

Autor:

”Udrea, martor protejat FBI” titram pe 30 octombrie 2018! Dezvăluind că va urma o mega-operațiune de ”autocurățire” a intereselor americane în România, Administrația Trump forțând eliminarea ”rămășițelor democrate” care încă fac legea în țara noastră. Dar pentru a nu exista nici cel mai mic dubiu, iată integral chiar începutul ”Loviturii lu’ Tache” din urmă cu nouă luni : ”Arestarea lui Udrea, operațiune 100% a SUA dezvăluiam pe 10 octombrie. Iar peste doar două-trei zile, toată presa exploda, fiecare împăunându-se cu tot felul de exclusivități pe surse proprii că serviciile americane ar fi implicate în priponirea femeii care a condus de facto România bună parte din al doilea mandat prezidențial al lui Traian Băsescu. Iată însă că azi trecem la next level și anunțăm că deja Elena Udrea a intrat în pâine ca și martor protejat al FBI, dând deja în primire influentului Birou american Lotul Proprietatea. Deci, deja femeia care și-a ținut gura ani de zile, în ciuda presiunilor la care a fost supusă într-o vreme în care atâția bărbați de stat s-au sifonat între ei de-i sictiriseră cu excesul de zel până și pe procurorii anticorupție a înțeles că singura ei șansă de a-și crește fetița este să colaboreze cu anchetatorii americani de la FBI. Cei care sunt mai mult decât interesați în primul și-n primul rând de tot ceea ce are legătură cu Fondul Proprietatea și privatizările astfel girate. Fond condus, să nu uităm, de fostul ambasador al Administrației Democrate a SUA la București, Mark Gitenstein”!!!

 

02 aa03 Udrea – FBI : Țintă ORACLE!Ce ar mai fi de adăugat la dezvăluirea din 30 octombrie anul trecut? Doar că între timp ancheta ”dospită” sub stricta supraveghere a agențiilor guvernamentale de peste Ocean a ajuns la stadiul în care, gata, s-a putut trece la următorul nivel al planului. Și anume ”stoarcerea informativă”, sub presiunea anchetei DNA a primului lider din ”Lotului Proprietatea”. Pentru că nu trebuie uitat că dincolo de succesul în afaceri al companiei ORACLE, Sorin Mîndruțescu este mai ales… președintele Comitetului Reprezentanților Fondului Proprietatea!!! 02aa 03 4 Udrea – FBI : Țintă ORACLE!Așa că beneficiind de clemența controlului judiciar, Mîndruțescu are destul timp să se gândească dacă merită sau mai degrabă nu să se sacrifice pentru Mark Gitenstein… Cel care este adevărata ”țintă în mișcare” a acestei anchete care a isterizat aiurea analiștii care chiar se mai amăgesc că un biet procuror DNA ar avea așa ”cojones”, încât să se dea la colosul amercan ”ORACLE” pentru niște fapte din 2009 și fără ”OK”-ul agențiilor guvernamentale de peste Ocean!

Klemm încă este aici!

Desigur, strategia procurorilor români este să ascundă atât de unde a pornit această anchetă, dar și ”destinatarul” ei final. Astfel că la denunțător a fost ”bifată” Irina Socol, deja ”fata de casă” a DNA. Iar grija de a ”dezminți” că Mark Gitenstein ar fi în acest moment parte în dosar nu face de fapt decât să pună și mai multă presiune pe fostul ambasador american. Cel care știe foarte bine că ”ranga în dinți” aplicată bunului său prieten român Sorin Mîndruțescu nu este de fapt decât un ultim avertisment pentru el… 02 03 3 Udrea – FBI : Țintă ORACLE!Iar atâta vreme cât ambasadorul democrat Hans Klemm încă se află la post la București, lucrurile nu se vor opri aici. Mai ales că DNA nu este decât ”unealta” adevăratei anchete conduse din umbră de căre FBI-ul american, cel care a declanșat operațiunea după ce a primit ”muniția” informativă necesară de la Elena Udrea, după reținerea acesteia în Costa Rica. Și care s-a întors bine merci în România, știind că nu mai riscă nimic, cu atât de puțină vreme înainte de ”băgarea în corzi” a lui Mîndruțescu și declanșarea operațiunii ”Lotul Proprietatea”, via ORACLE…

loading...

14 comentarii to Udrea – FBI : Țintă ORACLE!

 1. Anonymous

  nu elena canta

 2. Anonymous

  Madam’ esti penibila…

 3. MARCU ANTON care-tz toarna-n @ass beton

  Abureală! Îl doare-n cur pe Trump de Romania! Dovada? A venit la putere deja de 3 ani și înca nu l-a schimbat pe ambasadorul democrat-Klemm! Banon omul lui Trump a sprijinit fortele nationaliste din Italia,Polonia,Ungaria,Cehia etc.În Romania pe cine a sprijinit ca forță naționalistă? PSD-u? Pe Dragnea care e bagat pe repede inainte la puscarie pe alegeri fraudate? Răspuns-PE NIMENI DIN ROMANIA! Poate ca vrea sa arate rapacitatea politicienilor democrati din Europa și Romania in contextul viitoarelor alegeri pt. președintia SUA-2020.Iar dupa alegeri sa le ia locul politicienii republicani,astora din fondul Proprietatea asa zișilor politicieni democrati..

 4. zap

  Tacheții, lasă subiectul ca esti pe lângă el ! Nu mai spun ca “protejata ” tot o sa facă câțiva ani de pârnaie,stat bland si nu mai fabula cu eliminarea ” rămășițelor democratice ” dovada fiind nemuritorul klemm si vorba unuia de mai sus: nici in cur nu-l doare pe Trump de Romania

  • Anonymous

   Aici te inseli! Barr l-a umflat pe Epstein imdiat ce a venit din Romania! De ce crezi ca se da de ceasu mortii Basescu, plange, ameninta, numai sa se inchida Caracalul! Comney era des pe aiaci!

 5. Faust

  Băiețașilor, Udrea e prea deșteaptă că da pățească ceva, mai ales că , dacă “mirosea” ceva nu mai venea în vecii vecilor la rhomanica !

  • Onut

   Da e muci un soi de Bercea un Dinca la nivel de deget la Nana cu intrare pe la sepepeu.

 6. Dorina

  Ministrul Dezvoltarii! Din ciclul … nu menstrual… ci… Romania inimaginala!

 7. Onut

  Pai mai traia in parnaie in Costa Rica daca macanea?

 8. ??????

  @Se pare și că Gitenstein și Elena Udrea ar fi restanțieri la impozitul pe proprietăți,etc., FBI încercând probabil amânarea la pată a restanțelor, prin “intervenții”, “discutabile”, ca legalitate, ? Remarcați și faptul că grecii ,pentru a-și echilibra veniturile și cheltuielile ,și-au vândut proprietățile și americanilor ;i germanior, israelienilor, arabilor, etc., încasând impozite de la proprietarii, probabil ceea ce au încercat și Tăriceanu și Băsescu cu proprietățile românilor, îndeosebi cu cele publice, ?

  https://www.g4media.ro/exclusiv-compania-americana-exxonmobil-a-transmis-guvernului-ca-vrea-sa-renunte-la-proiectul-din-marea-neagra.html
  ?

 9. ??????

  Remarcați și faptul că domnul Tăriceanu afirma și că democrația este un sistem costisitor, dumnealui afirmând și că totuși că e bine să fie democrație și alegeri libere, ca să nu fie dictatură, ?

 10. ??????

  Opinați totuși că Tăriceanu se confruntă cu faptul că nu a fost confirmat de alegători ca stat de drept,?

 11. Gelutu

  Ma asta nu e amanta chiorului?

 12. Penes

  Daca pana si Nuti amanta puti si spaima constituti a fost penetrata de Fbi..


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 24-08-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!