Udrea, 10 ani!

”Udrea, terminată! A turnat pe cine nu trebuia” titram ”lovitura” din 10 august. Și iată că nu a trecut decât ceva peste o lună și blonda pe care Traian Băsescu a crezut că o va putea face prima femeie președinte din România a simțit deja pe propria piele ce înseamnă ”răzbunarea” sistemului!

De la Gitenstein i se trage

De fapt a uneltelor acestuia, disperate la rândul lor să își scape propria piele din ghearele altor dosare de corupție. Astfel că la ultimul termen din dosarul Hidroelectrica, martorii s-au mobilizat exemplar, cu excesul de zel caracteristic denunțătorilor de serviciu, pentru a o îngropa definitiv pe cea care a făcut greșeala de a îl turna la rândul său pe fostul ambasador american la București. Pe când nu știa că Mark Gitenstein va reveni pe cai mari, odată cu instalarea Administrației Democrate la Casa Albă…

Era la butoane!

Aceasta este declarația de pe urma căreia procurorii care au cerut maximum de pedeapsă pentru Elena Udrea sunt de acum gata să bage mâna în foc că se va depăși ”pragul” de 10 ani. Ceea ce, ținând cont atât de condamnarea precedentă, cât și de celelalte dosare care, după ”Hidroelectrica” o ajung deja din urmă, înseamnă că de această dată chiar se va obține ”anihilarea” definitivă a celei în fața căreia cam toate numele grele ale sistemului se ploconeau în urmă cu ceva ani.

Dacă nici Buzăianu nu mai știe să colaboreze cu Justiția

Mai ales că denunțătorii Bogdan Buzăianu și Radu Budeanu au spus tot ce trebuia, primind la schimb izbăvitorul Acord de Recunoaștere a Vinovăției. ”Decisiva” a venit însă la termenul din 27septembrie, de la Curtea de Apel București, ”martorul cheie” al acuzării recunoscând în fața judecătorilor că ”s-a spus cu subiect și predicat că Elena Udrea era la butoanele afacerii Hidroelectrica”… Astfel că deja inițiații sistemului se întreabă cât va mai rezista și Elena Udrea… Mai ales că din palmaresul DNA lipsește încă un cap de președinte… Ceea ce de altfel ar fi un bun exemplu de arătat și unui Klaus Iohannis care se apropie deja vertiginos de a doua jumătate a ultimului său mandat…

author avatar
Catalin Tache
7.739 afisari

12 COMENTARII

  1. Si va iesi bine merci…pt buna purtare dupa vreo 4 ani….mai bogata decat a intrat…cam ca Nastase…10-11 case…

    • Udrea investește în Cluj 2 miliarde de euro construiește 10.000 de apartamente , oraș Smart cu telegondola,

  2. Udrea, a putut ea singură de capul ei sa facă afacerea la hidroelectrica?Plavanul tace si face, ia case la greu si nimeni nu l întreabă de nimic, prejudiciul cauzat statului roman nu l a returnat.In Europa nu mai este niciun președinte penal la conducerea unei țări.

    • Nu cred că vrei să-l vezi și să-i asculți aberațiile pe la rtv ! Nu te -ai săturat să-i vezi moaca de 32 de ani ? Eu mă rog domnului să le urmeze drumul și Ioha coruptul chiar înainte de sfârșitul mandatului .

  3. Udrea investește în Cluj 2 miliarde de euro construiește 10.000 de apartamente , oraș Smart cu telegondola,

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger