AcasăDezvaluiriAncheteUcraina primește de la UE militari români în Crimeea

Ucraina primește de la UE militari români în Crimeea

Uite că până la urmă încăpățânata Ucraină nu renunță la planul său ”nebun” de internaționalizare a conflictului cu Federația Rusă. Și, pentru prima dată de la anexarea Peninsulei  Crimeea este gata să primească ”importurile”solicitate.

Militarii români ar urma să îi instruiască pe cei ucraineni

Dar nu doar de tehnică militară, de această dată. Și chiar dacă Armata Română nu va fi încă implicată efectiv în planul eliberării Crimeii, deja sunt șanse foarte mari ca primii noștri militari să staționeze în Ucraina.

Trimitem instructori militari!

Totul după ce surse germane au dezvăluit deja public că Uniunea Europeană ”intenționează să își demonstreze angajamentul pentru Parteneriatul Estic prin misiuni de instruire militară a Armatei Ucrainene”. Astfel că Serviciul European de Acțiune Externă ar avea în derulare pregătirea unei misiuni de instruire a ofițerilor ucraineni. Adică exact cam ceea ce au făcut Statele Unite ale Americii în Irak, Afganistan și alte zone părăsite între timp… Iar cum excesul de zel al autorităților de la București este deja unul recunoscut la Bruxelles, militarii români retrași din Afganistan vor fi cel mai probabil trimiși în Ucraina. Acolo unde tot mai năstrușnicul președinte actor de comedie Volodimir Zelenski a declarat zilele trecute că de această dată se va implica personal în readucerea în Ucraina a fostului președinte georgian Mihail Saakașvili, recent arestat la Tbilisi. Asta de parcă nu era și așa destulă ”agitație politică” în Georgia. În plus, pe 29 septembrie Guvernul de la Kiev a aprobat Planul de acțiune pentru punerea în aplicare a ”Strategiei pentru dezocuparea și reintegrarea teritoriului ocupat temporar din Crimeea”. Strategia asumată de premierul ucrainean pentru ” neutralizarea amenințărilor rusești” fiind rezumată astfel :” Atragem cei mai buni experți și analiști din întreaga lume către această problemă, lucrăm, de asemenea, cu partenerii noștri și în cadrul organizațiilor internaționale, astfel încât subiectul Crimeii să fie în permanență pe agenda mondială”.

author avatar
Catalin Tache
3.637 afisari

16 COMENTARII

  1. stati ca draqcu ca va scarpinati cand nu va mananca! ce experienta au soldatii romani cand ei, pe unde au fost au asigurat paza obiectivelor si erau copii de mingi ai americanilor. ne facem de ras dar si intram nevinovati intr-un conflict ce nu ne prieste deloc!

  2. TOTAL DE ACORD CU GEORGE
    ne sculam in cap Rusia Poate ne taie gazele de tot
    Si apoi Ucraina de ce tace legat de teritoriile romanesti pe care le detine acum? de ce nu le restituie?

  3. Nu cred ca am citit o gogoritza mai mare in ultimii 5 ani… Armata romana in Crimeea… Mai tovarisci Tachitza, nu te-a informat angajatorul tau ca Crimeea e deja a rusilor de vreo 7 ani si ca de acolo mai pleaca doar cu picioarele inainte??? Hai ca ai fumat iarba ramasa de la Citzu, sigur… Si doar ti-am spus ca ala fumeaza gazon de pe stadionul Dinamo, uscat intr-un catalizator de tedei gaurit pe dinauntru sa iasa fumul la liber…

  4. ne mananca adanc de tot, am trecut de anus si am ajuns in colon cu mancarimea, stai sa vezi cum o sa fie scarpinarea!

  5. Hai, domnule, nu vezi ca macaie ??? Adica rusii ucrainieni (ca rusi is), nu numai ca nu vor sa auda de autonomie pentru tinuturile romanesti ocupate, dar au interzis pana si invatamantul in limba romana (fara ca miticii din Bucale sa miste un deget), si acum le trimitem (auzi) instructori pentru armata lor. Pai, astia pana mai ieri au fost instruiti de rusi, acum au uitat deodata ce-au invatat si trebuie sa mearga (caratorii nostri de apa la linia frontului) sa-i invete, CE ??? Pai, a lor nostri le sar pistoalele din jeb cand fug, ce sa mai instruiasca pe altii. Ca vor rusii sa-i bage la inaintare si pe altii in scandalul Crimeii, da, sant de acord, dar sa sari tu (nimelea din drum), primul, dupa ce te-au umilit pe unde te-au prins (vezi canalul Bastroe, insula Serpilor), basca te mai pui rau si cu rusii lui Putin, ca si asa santem vai de noi, mi se pare una dintre catastrofele PROSTIEI de care poti avea parte. Nu-mi vine sa cred ca santem chiar atat de incuiati.

  6. Inventati probleme si dupa , mizgaliti ecranele cu timpenii de creiere bolnave ! Cred ca stati prost cu capul, ar trebui sa mergeti la munca bagabontilor ! Sau la dr. ! Se duce cineva sa se confrunte cu rusii, credeti ca ROU a innebunit ? Haimanale atotstiutoare ! La munca cu voi, neispravitilor !

  7. Fugi mă Tache, dar fugi tare! Dai bombardele de presă (era să scriu preș) ca să fac trafic! Clickbait de două parale scrie pe articolele matale! Papagalule! 😁

  8. Daca erau destepti isi opreau si ei o dolofana sau o faceau nevazuta pe vremea cand CCCP isi tinea micutii la ei. Atunci putere nuclear, Rusia nu le mai sterpelea ziua in amiaza mare, Crimeia. Nume predestinat la crime peninsula de tatari nimic de pierdut nimic de castigat o stanca cu pasuni rari….. marunti

  9. OARE DE CE AVEM CELE MAI MARI PRETURI LA GAZE DIN EUROPA?DATORITA POLITICII DUSE DE IOHANIS CU SLUGA SA AURESCU IMPOTRIVA RUSIEI.VEDETI POLITICA DUSA DE GERMANIA,UNGARIA,FRANTA SI CE PRETURI AU LA GAZE.

  10. 1/ Nu avem ce cauta la dusmanii nostri.
    2/Cine ne implica in asemenea probleme, in care tarile
    puternice ale ue nu se baga si chiar si Polonia nu se
    baga.
    3/ Noi nu vom avea nici un beneficiu in urma acestei actiuni
    de toata cacaua ,dar cine va profita de pe urma noastra,
    ba chiar ne vom inrautati relatiile cu Rusia ,care si asa sunt
    belite ,spre bucuria vecinilor nostri care au relatii f.bune cu
    rusii.
    4/Am luat-o peste bot in al doilea razboi mondial ,chiar nu am
    invatat nimic despre ,,aliatii” nostri germani si apoi despre
    sovietici?
    5/ Oare cine are interesul sa avem cat mai multi dusmani ?
    6/ Ucrainenii sunt vicleni si avand sprijin al acestui Biden ,vor
    prin implicarea noastra sa forteze NATO, caci tarile central
    europene nu se implica, mai ales ca sunt constiente de faptul
    apartenentei Crimeii la Rusia.
    Bai lideri de doi lei ,lasati armata noastra atat de mica si
    nemodernizata in pace ,nu mai serviti interese straine de
    Romania.

    4/

    • Pai, tocmai asta e schema ..otan nu se poate implica direct si au bagat prosta satului la inaintare. Ukrainezii sunt ca si cum ar apartine de alianta , fara formalitatile de integrare ( iar consultanta militata a fost facuta de americani ).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger