AcasăDezvaluiriAncheteUcraina ne cheamă în Crimeea!

Ucraina ne cheamă în Crimeea!

Iată că gluma cu proiectul american privind ”alianța militară” ucraineano- română se îngroașă pe zi ce trece. Iar pasivitatea sinucigașă a autorităților de la București de a nu se lăsa atrase în această capcană internațională care poate avea rezultate dezastruoase pentru securitatea geo-globală a României încurajează și mai mult strategia Kievului de a atrage un stat membru al Uniunii Europene și mai ales al NATO în ”dezghețarea” conflictului dintre Ucraina și Federația Rusă.

Președintele Ucrainei cere României să se implice în Crimeea

Experimentul românesc fiind adus acum la ”next level” prin apelul de ultimă oră făcut de Ucraina guvernului României, pentru a se implica direct în situația din Crimeea.

E și problema României!

”Crimeea nu este doar problema Ucrainei. Este problema întregii regiuni a Mării Negre, în privința securității, libertății de navigare și a consecințelor economice și ecologice. România este partenerul nostru în a aborda amenințările de securitate determinate de militarizarea Crimeii de către Federația Rusă” a declarat Petro Beșta, șeful Direcției Politice din cadrul Ministerului de Externe al Ucrainei. Acesta adăugând că ” vrem să dezvoltăm parteneriatul cu România. Iar contracararea diferitelor forme ale agresiunii ruse, inclusiv în ceea ce privește Crimeea este scopul nostru comun de politică externă. În acest moment, avem sprijin de la fiecare stat vecin, de la fiecare partener-cheie din regiune. Aproape toți partenerii vor fi reprezentați la acest summit al Platformei Crimeea și în activitățile ulterioare ale acesteia. Ne așteptăm ca Guvernul României să ia parte la summit la cel mai înalt nivel”.

author avatar
Catalin Tache
4.423 afisari

35 COMENTARII

  1. Crimeea este problema Rusiei și Ucrainei. Punct. Voi pupincuriștii amerlocilor aveți putintica răbdare sa ridicați de la sol vechiturile alea de F 16 luate de la portughezi, sa ajungă în tara și copaile alea arhaice contractate de Ciuca pe care sa le combinați cu alte antichități luate de la englezi și apoi puteți pleca la lupta dreapta sa eliberați Crimeea. Penibililor. Dacă sunteți bine furajati n-ați înțeles ca rusii Nu vor sa ocupe niște tari falite pentru ca nu vor sa dea de mâncare la 70-80 de milioane de flamanzi, adică noi și ucrainenii. Ucrainenii dacă au vazut ca US și Perfidul Albion au eșuat lamentabil în provocarea Rusiei, iar acum au pe agenda Iranul, a început sa sune goarna prin vecini, poate poate s-or găsi niște fraieri dispuși sa moara pentru interesul lor. Bulgarii și polonezii le-au dat cu SIKTIR. Vad ca sunt gata sa răspundă la ordin comandanții de opereta ai Armatei romane. Am zis.

    • Gica , dupa ce ai dat iama la cotet , i-ai cumparat curcani in loc impegatului garii Tiraspol sau l-ai despagubit in natura ?

    • Gica, rusii nu vor sa dea de mancare la 70-80M de flamanzi pentru simplul motiv ca si ei sunt la fel de flamanzi. N-ai vazut ca PIB-ul pe cap de locuitor e mai mare in Ro decat in mama Rusia?

  2. Spun ca-i dau lui Ion o placuta suedeza cand ma uit in oglinda , sa-l invat minte sa-mi faca gesturi obscene cu degetul mijlociu .

  3. Venim acum in Crimeea. Intii ne oprim cam o suta de ani in Bucovina de Nord, Herta si Transcarpatia. Ce ziceti, sunteti de acord ?

  4. Stati calmi , lasati desuetismul ! E ca si cum ne-am baga capul in gura leului ! Lasati Rusii, ca toti sint rusi, sa-si rezolve problemele. Infantilismul e bun la gradinita, scoala etc.. Noi lipseam de acolo ! Ati inebunit dragi ramani ? Limba rusa s-o mai invatam ! Sa duca Bulgarii, ucrainienii si cine dracu doreste ! Pe front nu mai muream! Sinteti nebuni !

    • Comisarul.ro . astazi , 09.08.2021 : ” OMUL DE AFACERI DRAGOS SAVULESCU A FOST RETINUT IN GRECIA „.

  5. Comisarul .ro , ieri , 08.08.2021 :” DRUM BUN SI CALE BATUTA / CUM SE DIZOLVA AUR DUPA CE A INCEPUT SA SANGEREZE MASIV PARLAMENTARI „

  6. Aktual 24 , ieri , 08.08.2021 , articol de Ioana Hurdea : ” BIRCHALL , REVOLTATA DE TRUCAJELE DE LA ANTENA 3 SI RTV LEGATE DE CLOTILDE : ” ESTE INGRIJORATOR CUM STIRILE FALSE , DEVIN DIN CE IN CE MAI PREZENTE „

    • Comisarul .ro , astazi , 9 august 2021 , ora 07:40 : ” LINSAJELE LA ARMAND , DE LA RTV LA ANTENA 3 / NOUA LUNI DE FAKE NEWS….”

  7. 1. Comisarul . ro , ieri , 08.08.2021 , ora 11:25 : ” VIDEO / N-O SA VA VINA SA CREDETI , DAR IMAGINEA ESTE DIN ROMANIA , DE PE SANTIERUL UNEI AUTOSTRAZI ! ” 2. Comisarul . ro , astazi , 09.08.2021 , ora 07:38 : ” VIDEO / NU VA FI „MUZEU” / IMAGINI CU DRUMURILE DE ACCES ALE PODULUI SUSPENDAT DE LA BRAILA „.

  8. Comisarul.ro , astazi , 9 august 2021 , ora 08:17 : ” ROMANIA , SINGURA TARA DIN LUME CU RATING EXCEPTIONAL PENTRU RECOLTA AGRICOLA DIN 2021 ” . Evaluare cu calificativul ” EXCEPTIONAL ” facuta de Group on Earth Observations Global Agricultural Monitoring Initiative PENTRU TOATE CULTURILE DE PE TERITORIUL ROMANIEI .

  9. PENTRU CINE SA TRECEM PRUTUL ????????????????,PENTRU CEI CARE NE-AU OCUPAT NORDUL BUCOVINE SI TINUTUL HERTEI !,PENTRU CEI CARE NE-AU OCUPAT JUDETELE BOLGRAD SI ISMAIL !,PENTRU CEI CARE IN 1992 ERAU ALIATII RUSILOR SI ASIGURAU ARMATEI A 14 RUSA ACCESUL LIBER SPRE TIRASPOL SI TIGHINA ,PENTRU UCRAINIENII CARE AU SABORDAT NAVA ROSTOC PE CANALUL SULINA !,PENTRU CEI CARE NE-AU OCUPAT INSULA SERPILOR !,PENTRU CEI CU CARE NE-AM JUDECAT LA HAGA PENTRU PLATOUL NOSTRU CONTINENTAL !,PENTRU CEI CARE AU OMORAT PESTE 3000 DE ROMANI LA BISERICA ALBA !. L-ATI ACUZAT PE ANTONESCU !,ACUM IL DEZGROPATI ?,II RIDICATI STATUI !, OR AZI AMERICA ESTE GERMANIA DIN 38-40 !!!!!!!!!!!,CE NE ASTEAPTA ?,SUNTEM NEBUNI ?,ORI IDIOTI !!.

    • Sa nu uitam , ca foarte recent, le-a fost interzis copiilor celor peste 1 mil.de romani,traitori in actualele granitze ale Ucrainei sa invetze in limba romana.De ce nu intervin americanii pentru acordarea de drepturi egale nationalitatilor din teritoriu? Romania, ca stat serios ar trebui sa conditioneze acest „ajutor” de rezolvarea acestei probleme !!! In plus de ce nu intervin in retrocedarea provinciilor romanesti furate prin asa zisul pact Ribentrop-Molotov? Aud ??? Dar noi trebuie sa oferim ajutoare,inclusiv militarea ,cotropitorilor !

  10. ERATA : Vestul Basarabiei ( Cahul , Bolgrad , Ismail ) , au fost retrocedate Moldovei de catre Rusia in 1856 in urma Tratatului de la Paris . Bugeacul A FOST REOCUPAT DE CATRE IMPERIUL RUS IN 1878 . Mihai Eminescu : ” Daca Rusia voieste intr-adevar sa realizeze teoria granitelor naturale , atuncea ar trebui sa anexeze toata Romania , daca cerinta de granite naturale ar fi …un drept . Noi stim ca sub pretextul de -a avea granite naturale s-ar putea cuceri intreg universul . Rusia voieste sa ia Basarabia cu orice pret ; noi nu primim nici un pret „. La Biserica Alba au fost omorati peste 3000 de romani de catre trupele sovietice , Ucraina nu exista ca stat national de sine-statator , comanda era la Moscova .

  11. Comisarul .ro , astazi , ora 11:49 : ” CINE ESTE FUGARUL DRAGOS SAVULESCU , INFRACTORUL CARE A PRIMIT 50 DE MILIOANE DE EURO DE LA PRIMARIA CAPITALEI IN MANDATUL GABRIELEI FIREA „.

  12. Aktual 24 , azi , 9 august 2021 , articol de Ioana Hurdea : ” SECTIA SPECIALA . POLONIA A CEDAT , A RAMAS DOAR ROMANIA . RISCAM SANCTIUNI DE 2.3 MLD. EURO ANUAL , ANUNTA TREI ASOCIATII ALE MAGISTRATILOR „.

  13. Aktual 24 , azi , 9 august 2021 , articol de Ioana Hurdea : ” Antena 3 RECUNOASTE CA NU CLOTILDE A FOST IN SALA CU VOTURILE „.

  14. In Ucraina se apropie alegerile. Presedintele Zelinski, de dragul castigului, flutura cu probleme razboinice – Crimeea, Donbasul. Vrea s-o faca pe eroul, dar sa puna sub lovitura pe altcineva. Imi este antipatic Putin si politica imperialista a Rusiei, care nu incape in imensitatea pe care o are. Totusi, de dragul adevarului, trebuie de recunoscut ca Crimeea chiar nu poate apartine Ucrainei – au primit-o sub obladuire de la rusii din URSS, pe la mijlocul secolului trecut de rusi. La fel, cum a primit pamanturi basarabene. Asa ca ar fi bizar ca Romania sa se lase atrasa intr-o cursa periculoasa pentru a satisface poftele Kievului , in timp ce teritoriile romanesti sunt si acum la ucraineni – tara care are si o politica discrimintorie fata de romanii de acolo.

  15. Sa se duca cine a semnat protocolul de colaborare. Numai acolo nu murise romani. Sa – si rezolve problema singuri ca doar vorbesc aceeași limbă.

  16. Sa se duca SASUL ca si asa are unghia in gat de cand talpa rusa a facut pra f Berlinul si CATU ca mincinosul ca sa nu zic pr….l ii ameteste pe rusii.LUPTATORII DE ELITA

  17. CRIMEEA a fost a Rusiei inca de pe vremea tarinei Ecaterinei a II-a a Rusiei
    Hrusciov a dat-o Ucrainei asa ca sa ne mai lase in pace Ucraina cu pretentii asupra Crimeii.
    Ucraina ar putea retroceda teritoriile romanesti primite cadou de la acelasi Hrusciov.

  18. CRIMEEA a fost a Rusiei inca de pe vremea tarinei Ecaterinei a II-a a Rusiei
    Hrusciov a dat-o Ucrainei asa ca sa ne mai lase in pace Ucraina cu pretentii asupra Crimeii.
    Ucraina ar putea retroceda teritoriile romanesti primite cadou de la acelasi Hrusciov.

  19. Hai salut, tuturor!
    E cea mai mare prostie omeneasca sa intervii intre neamuri de aceeasi limba si cultura care traiesc de sute de ani impreuna, si impart acelasi teritoriu si bine si la greu…
    Deci un Nu categoric, Romania sa isi vada de problemele nerezolvate ale ei, dar slabe sperante cu asemenea guvernanti…
    si ca sa fiu mai clar si concis, Romania si alte state vecine din CE, sa realizeze gradul de vasalitate la cere s-au expus si continua sa cedeze in continuare in fata unor tari care nu au nimic cu demnitate si democratia cu care se bat cu pumnii in piept…, sincer apreciez razvratirea Ungariei in fata lor, bravo…, Romania poate comenta ceva in fata Germaniei sau Frantei?
    Niciodata pentru ca in primul rand suntem cinsiderati de ei ,popor de sclavi, pe nedrept, sa citim putina istorie mai intai, …multa sanatate tuturor!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger