DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Tutilescu, back in business la MAI!

Tutilescu, back in business la MAI!

Autor:

Șoc ca niciodată la conducerea Ministerului Afacerilor Interne, după ce Marcel Vela a schimbat deja brusc macazul formării echipei de conducere! Și după ce l-a șters bine de praf și l-a reevaluat este acum gata să  îl  instaleze drept șef de cabinet, consilier personal și noul  ”stăpân al inelelor” pe nimeni altul decât rezervistul Marian  Tutilescu! Cel care la rândul său a și făcut prima combinație specifică, propunând-ul drept viitor secretar general al MAI pe chestorul”frontierist” Mihai Ivănescu! Asta la doar câteva ore după ce dezvăluiam execuția iminentă a lui Pandelea Pelmuș, cel care fiind pus pe funcție de Ică Voinea chiar că nu mai avea cum să reziste oricum pe funcție.

 

cap tuti Tutilescu, back in business la MAI!Oricum, revenirea în afaceri a ”nemuritorului” Marian Tutilescu este cu atât mai surprinzătoare cu cât astfel acesta i-a luat fața pe ultima sută de metri marelui favorit Grigore Stolojescu, cel care a rămas în cele din urmă doar consilier al noului ministru. Asta după ce avusese ”rezervat” mai întâi postul de secretar de stat în locul lui Dumitru Daniel Chirilă, cel care se dovedește încă o ”nucă prea tare” și pentru liberali, la fel cum a fost și pentru pesediști! Stolojescu  fusese apoi retras strategic pe postul de secretar general, pe care însă acum marele favorit care să îl preia este omul de încredere al chestorului Buda, Bogdan Mihail Ivănescu. În plus, după ejectarea de urgență a foștilor consilieri Doru Dumitrescu și Cătălin Breazu, în noua echipă de consilieri a ministrului Velea și-a făcut prezența și o altă apariție surprinzătoare, ”civilul Piți”, ”anonimul” care cel puțin vine din afara MAI, dacă nu a sistemului cu totul…

vela Tutilescu, back in business la MAI!

”Tuti” știe jocul…

stolojescu 720x477 Tutilescu, back in business la MAI!

Grigore Stolojescu a rămas doar consilier

Iar  după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, vechea frăție pedelisto-pesedisto-penelisto, că doar oamenii au fost cu oricine s-a perindat la putere s-a reactivat în forță, Tutilescu forțând deja numirea lui Ivănescu drept înlocuitorul lui Pandelea pelmuș în fruntea strategicului Secretariat General al MAI. Iar cu Ivănescu la ”centrarea” actelor de la SG și cu Tutilescu ”la primire” la cabinetul ministrului, chiar că poate Velea să declare război cui vrea el, că nu va mai fi inițiat al sistemului care să îl bage în seamă, oricâte intenții bune ar avea! Pentru că ”Tuti” știe ”jocul” mai bine ca oricare altul! Și nu de ieri, de azi, ci de atâta amar de vreme, inclusiv de când conducea Poliția Capitalei, Departamentul de intrare în Schengen sau pe când era consilierul Guvernului de la Chișinău! Iar rețeaua interpersonală creată în tot acest timp de chestorul Tutilescu este una atât de întinsă, încât chiar ultima oară  când activa în Republica Moldova, tot dispunea de cea mai bună ”echipă operativă de documentare” de la vârful MAI! Concluzia fiind deci una singură: noul ministru de Interne nu mai este Marcel Vela, ci Marian Tutilescu, dacă acesta apucă să pună mâna pe cabinet!

poza site Pelmus cu Ivanescu Tutilescu, back in business la MAI!

Pandelea Pelmuș, înlocuit cu Mihail Ivănescu


31 comentarii to Tutilescu, back in business la MAI!

 1. Alex

  Echipa nemuritorilor se reintregeste avându l vârf de lance pe nemuritorul Buda. Bravo vouă PDL!

  • I. PITULESCU

   CE NU STIE VELA SARMANUL CA PANA IN 1989 IN ROMANIA SE FOLOSEA UN SABLON ,UN ANUMIT CALAPOT Marxist-Stalinist PENTRU A SCOATE PE BANDA RULANTA MILITIENI, SECURISTI SI MILITARI.
   TUTI MILITIANUL ARE PESTE TOT IN ACTIVITATE “COLEGI” FORMATI ODATA CU EL fara DUMNEZEU , FARA MAORALITATE SAU INTEGRITATE NU MAI VORBIM DE STIINTA ORI COMPETENTA.
   CEI FORMATI IN ACEST SABLON SUNT DE MULT “LASATI LA VATRA” IN TARILE CIVILIZATE ALE U.E. sau ale LUMII.

 2. Frontierist

  Mi-aș fi dorit să nu-l cunosc..Nemuritorul Buda?,borfașul ăla ordinar șpagarul ăla notoriu sa stea naibii in banca lui și să aștepte citațiile de la DNA care vor veni curând,. trepădușul asta, nu e in stare să scoată doua vorbe, creierul lui oricum a fost mic, acum e atrofiat întrucât limbajul lui convențional se reduce la câteva cuvinte, te ajut, te susțin, cat dai? Posibil să-l lase și vederea pentru că nu se uita decât după plicuri și genti acolo unde chestiunile sunt serioase și el știe la ce mă refer…așa că, sa stea mai mult sau mai puțin liniștit și să numere ce a adunat până acum. Un citat celebru,reinterpretat și adaptat personajului: Stai liniștit Ioane, DNA veghează!

 3. Anonymous

  Unde e Irina Alexe? Unde e?

 4. Anonymous

  Tuti? Pai abia ce a plecat fi-su Psd de la M Muncii…

  • Anonymous

   Esti un militian cretin, misogin, rau intentionat si plin de frustrari (vezi comentariile facute de tine si cu alte ocazii)…..

 5. LILIANA

  ROMANIA SE AFLA SUB MARE BLESTEM NU POATE SCAPA DE IUDE , DE TALHARI, DE NAROZI, DE TICALOSI, DE TRADATORI ETC CARE II DISTRUGE VIITORUL .
  Acest TUTILESCU MUUUUU… CRESCUT LA ORFELINAT nu stie de mama sau de tata ESTE FORMAT SUB TUTELA LUI Ioan Talpes născut la data de 24 august 1944, în comuna Topleţ judeţul Caraş-Severin.CEI DOI SUNT STAPANII CLISURII DUNARII.
  Acest Tutilescu are pe fiul sau TUTILESCU CATALIN-MARIAN secretar de stat la Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, absolvent al Universitatii “Spiru Haret”-Bucuresti in 2004 O NULITATE UMANA.
  DL Marcel Vela DACA DORRITI INTEGRITATE SI PERFORMANTA IN M.A.I ati pornit cu stangiul si in deriva…………..

  • comisaru"

   Se vede ca dreptul la opinii care de care mai idioate il au toti prostii !
   As intreba sa ca pe bulevard : Tu de unde mortii ma-tii cunosti capacitatile organizatorice a lui Tutilescu ? Stii tu ce valoare are ? stii tu ca era cel mai pregatit ofiter pana in 30 ani ? stii tu ca nu a fost pus pe functii cheie tocmai ca era roman, corect, cinstit, valoros si probabil teapa pentru hoti ? Atunci de ce iti dai cu presupusul ca fiul lui a ,,tras” multe fete asta e altceva !
   de ce cei din afara , de pilda Elvetia l-au considerat cel mai tare si mai corect politist roman ? spune proasta dreaku !

  • Comisaru"

   in unele locuri se impune ?????
   dar, prostia fara margini a frustilor m-a enervat. Scuze !

  • comisaru"

   Se vede ca dreptul la opinii care de care mai idioate, il au toti prostii !
   As intreba asa ca pe bulevard : Voi de unde mortii mamelor voastre cunosti capacitatile organizatorice a lui Tutilescu ? Stiti voi ce valoare are ? stiti voi ca era cel mai pregatit ofiter pana in 30 ani ? stiti voi ca nu a fost pus pe functii cheie tocmai ca era roman , corect, cinstit, valoros si probabil teapa pentru hoti ? Atunci de ce va dati cu presupusul , frustratii dreaku ? incompetentii dreaku, javrele dreaku ? Ca fiul lui a ,,tras” foarte multe fete asta e altceva !
   De ce, cei din afara , de pilda Elvetia l-au considerat cel mai tare si mai corect politist roman ? Vomit cand aud de prosti ca voi !
   Trei generali au avut internele de valoare : Tutilescu, Florea si Andreescu ! Restul la baie !

   • Anonymous

    Bai nea cunoscatoru … ca tot te pricepi la sisteme 🙂 . Ia mai vezi de ce a fost adus la bucale si mai ales de cine? Doi, mai intreaba prin sistemu matale cam ce a facut pe la pretenii moldoveni si cam ce hartii s-au scris despre marile fapte de arme. PS Un hint ptr un looser ca tine … incepe cu nea albu/l…nu ca zapadul.

    • Comisaru

     De stiti asa multe amanunte dvs ce sunteti ? Usa de biserica ? M-as mira !

  • Comisaru

   Atac la persoana facut de javre

  • Comisaru

   Se pare ca dvs sunteti un ,, muuuu” cu ” doar doua …..!

  • Comisaru

   De ce afirmati aceste lucruri ?
   Pe cine intereseaza ca nu a avut parinti ? Si daca ai parinti idioti e mai bine ? Atac nemilos, crud, nesimtit, ilogic si inutil.
   Cata prostie !
   Important este ca Titi e inteligent si pregatit si cu carisma, restul este neintetesant !
   Bravo Tuti ! Distruge-ti dusmanii de tot felul ! Bravo !

 6. Matei

  De acord cu tine Liliana mai puțin chestia cu orfelinatul aici nu are nicio vină,spre deosebire de alții,el a răzbit în viață.

 7. Sinderel

  E bine ministru a zis ca intreaba specialistii inainte sa nu faca vre-o prostie. Asa a intrebat si tanti Dan… Specialistii stie cel mai bine se vede de 4 luni la Caracal…

 8. Anonymous

  Castiga bani cu sondaje platite!
  Pentru participarea la sondaje primeşti între 0.20€ si 2,5€ pentru un sondaj
  Bonus la inregistrare 1,50 Euro
  Inscrie-te aici, e gratuit si usor!
  http://bit.ly/31pLncZ

 9. Dorina

  Bine ca nu il aduc pe Ghitac! Sa il faca robokop si sa il puna la treaba!

 10. Adrian

  Încurcate sunt căile Domnului, foarte încurcate!

 11. Aladin

  Pleacă ai voștri, vin ai noștri, noi rămânem tot inteligenți și Gorniști.

 12. Steluță Luluță

  Când freci Lampa, iese câte un rezerviști.

 13. escu

  Hă, hă, hă, când am spus că șerpăria din MAI este mare și că Velea va fi pus repede cu botul pe labe, probabil nu m-a crezut nimeni. Vendeta va fi numai la pitici, plevușca fiind cea care va suferi.

 14. Ninel

  Numa sa nu patim de la prostie ca Mexic si Columbia care au pierdut razboiul cu traficantii, noi o sa pierdem razboiul cu interlopii, daca ne mai fataim atat in propaganda electorala o sa patim ca Stan si Bran cand trebuia sa cante la o nunta si se suie la cuseta… Atat s-au scremut sa se culce incurcandu-se in lenjerie izmene si pijamale ca in sfarsit in cele din urma reusesc sa-si gaseasca locurile si sa se culce. Numa ca dupa 10 secunde conductorul ai anunta ca au ajuns la destinatie… In graba lor de a coborî uita si instrumentele in trenul ce pleaca. Bran nervos o sa vedeti 😂

 15. Ninel

  Stan si Bran cu trenul 20 min de ras sanatos
  https://www.youtube.com/watch?v=wXt7tnih1Fw

 16. ??????

  @ Ce mai caută astfel de pensionari “sugative pe bugetul public”, ?
  Apreciați și că astfel de pensionari a căror consiliere este de neînlocuit ar trebui plătiți din resursele proprii de către cei ce le solicită consilierea, ?

 17. ??????

  @Ceea ce este ciudat totuși este că aceia care au fost instalați în funcțiile de conducere pentru competența lor solicită și consiliere din partea unor pensionari, ?

 18. ??????

  @Și Mihai Șora a mers la vot să își aleagă viitorul, însă nu mai candidează și Ion Iliescu care l-a pus ministru la învățământ,?

 19. Anonymous

  Restructurarea MAI….asta e solutia.
  Toti șefii de direcții centrale au fost puși de PSD.toti șefii de servicii de asemenea.
  De la zero totul….Asteptam sa vedem ce face PNL ..este nevoie de acest lucru.
  Ăștia sunt pe funcții de ani de zile.Asa ceva nu este posibil

Leave a Reply

Your email address will not be published.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 17-11-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!