AcasăDezvaluiriAncheteTRUICĂ, ȘEFUL PROCURORILOR MILITARI, FILMAT CÂND FUGEA LA MOSCOVA!

TRUICĂ, ȘEFUL PROCURORILOR MILITARI, FILMAT CÂND FUGEA LA MOSCOVA!

Conducerea Parchetului Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel este asigurată de Procuror general militar – colonel magistrat dr. Paul Truică. Cel care astfel este șeful de facto al tuturor procurorilor militari din România. 

Generalii Pahonțu și Hăpău au pus mâna pe Justiția Militară

Postură în care s-a găsit multă vreme și șeful și mentorul colonelului Truică, generalul Adrian Cornel Nicolau. Chiar dacă fostul procuror general militar al Parchetului Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel a ajuns acum doar un simplu procuror de execuție.

Procurorul militar general filmat când intra în unformă în Ambasada Rusiei

Cuplul Nicolau – Truică reprezentând practic Justiția Militară din România. Cu atât mai gravă, halucinantă, îngrijorătoare și de neînțeles fiind decizia acestora de a fraterniza, în plină invazie rusă în Ucraina sprijinită de  Alianța Nord-atlantică din care facem parte, cu  autoritățile Federației Ruse!

Și ”alerta” de ultimă oră declanșată de USSOCOM – structura informativă și de Operațiuni Speciale a US ARMY va trece cu siguranță la ”next level”… Imediat ce DCiSM din cadrul Direcției Generale de Informații a Armatei va plasa în fluxul informativ probatoriul video prin care a fost documentată activitatea ”paralelă” cel puțin alarmantă a colonelului Paul Truică și generalului Adrian Cornel Nicolau. Fiind greu de crezut că, de acum doar un ”biet pensionar”, generalul Marian Hăpău își mai poate exercita influența pentru a nu fi puse la dispoziția beneficiarilor legali filmulețele, fotografiile, înregistrările și toate plângerile și documentele oficiale aflate la acest moment în posesia Direcției Contrainformații și Securitate MiIitară  din cadrul DGIA! Adică exact ceea ce este obligat să facă prin lege orice ofițer de contrainformații – mai ales militare ! – care nu a uitat că a depus jurământul militar doar în fața statului român! Și mai ales atunci când există ”indicii temeinice” cu privire la posibila operațiune de racolare a doi înalți magistrați militari români de către structurile informative rusești!

În uniformă, la Ambasada Federației Ruse!

Ce este drept, un prim pas s-a făcut prin finalizarea raportului contrainformativ în care apar nume grele ale Justiției Militare din România. De la generalii Adrian Cornel Nicolau și Gheorghe Cosneanu, chiar fostul șef al Secției Parchetelor Militare, până la colonelul Paul Truică și ”unchiul” acestuia din sistem, nimeni altul decât consilierul prezidențial pe probleme de securitate, generalul argeșean Ion Oprișor.

Raport din care astăzi prezentăm o primă parte a informațiilor care – insistăm! – se află în filmulețele aflate în posesia Contrainformațiilor Militare ale DGIA…

”În anul 2022, luna (…), ziua (…), colonelul magistrat, dr. Paul Truică s-a prezentat în uniforma militară la sediul Ambasadei Federației Ruse din România, pentru a intra în posesia unei invitații speciale de vizitare a Moscovei. Menționăm că există informații privind faptul că invitația pe numele procurorului militar general al Parchetului Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel a venit personal din partea ambasadorului rus aflat la post.

Colonelul dr. Paul Truică a apelat la sprijinul șefului său nemijlocit de atunci, generalul de brigadă Adrian Cornel Nicolau, cel care de altfel i-a și aprobat acestuia efectuarea vizitei la Moscova, în baza invitației primite din partea ambasadorului Federației Ruse la București.

Uite cine voia să îi ancheteze pe americanii de la Kogălniceanu

Deși, potrivit reglementărilor legale, generalul Nicolau avea obligația de a informa de îndată conducerea Parchetului General cu privire la acest fapt, fostul procuror militar general a ținut sub tăcere aprobarea acestei vizite.

Menționăm că înregistrările video de pe teritoriul României probează această situație de fapt, ca și alte ”activități specifice” desfășurate, în baza relațiilor personale de prietenie care îi leagă, de procurorii militari general Adrian Cornel Nicolau și colonel dr. Paul Truică.”

Are acces SSID – NATO!

La fel ca de atâtea alte ori și după cum vom dezvălui mai jos și în alte cazuri, generalul Hăpău a preferat să folosească toate aceste informații parvenite legal strict în interesul transformării celor documentați în ” slugile” sale.

Numai că ”Omerta” impusă de generalul Hăpău cu privire la vizita la Moscova a colonelului Truică – una aprobată doar de generalul Nicolau! – a fost spulberată în urma unei avertizări USSOCOM. Pentru că, procurorul militar cu cel mai ridicat acces la documentele de nivel SSID ale NATO a ”dat iama” și în baza militară americană de la Mihail Kogălniceanu. Acolo unde s-a băgat în seamă, preluând coordonarea anchetei judiciare privind furtul de combustibil. Iar atunci când structura informativă a Operațiunilor Speciale ale US ARMY a aflat, în cele din urmă, că șeful procurorilor militari români și cel care are acces SSID la nivel NATO, strângând probe și informații inclusiv din baza militară americană de la Mihail Kogălniceanu a fost de capul lui, timp de o săptămână, cu pașaportul de serviciu, la Moscova, normal că s-a cerut ”documentarea” de urgență a tuturor celor implicați. În frunte cu chiar generalul Nicolau și colonelul Truică.

Generalii Lungulescu și Călimănescu, sechestrați!

Și astfel ies la iveală noi și noi rapoarte informative privind ”activitatea” celor doi șefi ai procurorilor militari…

”Șeful DMRU al Ministerului Apărării Naționale și adjunctul acestuia, generalii Lungulescu și Călimănescu au fost victimele fabricării unui pretins dosar penal, în încercarea de intimidare a acestora pentru a îi acorda generalului Nicolau cea de a doua stea iar colonelului Truică avansarea la gradul de general.  Dosarul cu nr.(…) a fost înaintat formal, spre rezolvare, procurorului Mușeanu. În data de (…) din vara anului trecut, cei doi conducători ai Parchetului Militar al Curții i-au ”invitat” în aceeași zi, la aceeași oră și la aceeași cameră din sediul din (…) pe generalii Lungulescu și Călimănescu. Cei doi șefi ai DRMU aflând ulterior, cu stupoare, că au fost astfel ”convocați” doar pentru a li se cere părerea despre cum pot primi avansările în grad generalul Nicolau și colonelul Truică”.

Soția Cristina… Amanta Maria…

Într-un alt raport contrainformativ, situația generalului Nicolau devenind deja una tragicomică. Totul după ce, după divorțul de soția sa Cristina Nicolau, angajată la Direcția Juridică a Serviciului de Protecție și Pază și cunoscută drept unul dintre oamenii cei mai de încredere ai generalului Lucian Pahonțu, generalul Nicolau ar fi intrat în conflict și cu numita (M…). Cea care de altfel a și formulat o plângere penală detaliată, pe cinci pagini – să se știe că se știe! Și în care, prezentându-se a se fi aflat într-o relație asumată de concubinaj de peste șapte ani de zile cu generalul Nicolau , acuză că  în timpul concubinajului cu acesta i-ar fi ajuns cuțitul la os, ”motivul fiind faptul că, în nenumărate rânduri am aflat de la colegii acestuia că pârâtul întreținea raporturi sexuale contra cost, cu prostituate pe care le racola de pe site-urile cu escorte ale publicațiilor Anunțul Telefonic și de pe internet, folosindu-se în acest scop de cartele prepaid”.

Doarme în birou, de frica sârbilor

Ce este drept, denunțul cu număr de înregistrare – așa că degeaba ar mai încerca cineva să șteargă urmele, ceea ce ar reprezenta o infracțiune agravantă! – a intervenit în momentul în care amanta Maria a aflat de o altă relație a concubinului său, generalul Nicolau. Cel care ajunsese să doarmă în biroul din sediul păzit de jandarmi al Parchetului Militar, ”de frica sârbilor”.

Oricum, cu toate că în cele cinci pagini erau descrise în amănunțime ”apucăturile neortodoxe” ale generalului Nicolau constatate în cei șapte ani de concubinaj, șeful de atunci al Secției Parchetelor Militare, generalul Gheorghe Cosneanu a clasat și arhivat lucrarea. Sub ridicolul pretext că ”denunțul nu cuprinde toate datele de identificare ale numitei M…”. Răspunzând astfel ”comenzii” primite din partea generalilor Lucian Pahonțu și Marian Hăpău, șefii SPP și DGIA.

Bomboane ”LEONIDAS” pentru ”ȘEFA MARE”

Acum, interesul generalului Pahonțu este de înțeles, ținând cont că generalul Nicolau se afla la conducerea structurii de Parchet care ancheta devalizarea jocului de tip CAR de la SPP. Iar soția acestuia îi apăra, din postura Direcției Juridice a SPP, pe membrii ”Brigăzii Costea” acuzați de fraudarea a zeci de milioane de lei.

La fel cum și generalul Hăpău își permitea să îl convoace când avea chef, în biroul său, pe generalul Nicolau. Să îl informeze astfel despre scandalul valutei operative a DGIA, anchetă ”unidirecționată” care a dus la arestarea și scoaterea din joc a generalului rival ”Cristi” Gherghe. Numai că adevăratul scop al planului, cel al ”plantării” de către Hăpău a generalului Nicolau drept adjunct al SPM a eșuat, cu toate ”bomboanele LEONIDAS și florile” duse ”șefei cea mare”.

Iar cum procurorul general al României a evitat ”capcana” DGIA, Nicolau a trebuit să se mulțumească, drept consolare, cu autoturismul Audi A8 cu 5.000 cmc., pe benzină, pus la dispoziția sa din ordinul personal al generalului Hăpău.

Numai că acum, de toate acestea întreabă americanii… Agențiile de peste Ocean având astfel posibilitatea de a se ”delecta” cu filmulețul intrării în sediul Ambasadei Federației Ruse la București, în uniforma de gală, a procurorului militar român cu cel mai înalt nivel de acces SSID al NATO!

author avatar
Catalin Tache