AcasăDezvaluiriCatalin TacheTE-A MÂNCAT să-l bagi pe MURAD în AUR? TE SCARPINI!

TE-A MÂNCAT să-l bagi pe MURAD în AUR? TE SCARPINI!

George Simion încă este roșu în obraji, de la galopul de sănătate provincialo – electoral. Și chiar dacă nu va atinge pragul asumat de 35 la sută la alegerile europarlamentare și la nivelul marilor municipii, cu siguranță AUR-ul lui Simion îl va depăși în multe alte județe! 

Acolo unde greii politici locali fac eforturi parcă deja prea ca la țară, ca să nu opună niciun concurent mai acătării celor ai lui George Simion.

Ghici cine a furat startul!

De parcă astfel s-ar opera conform unui ”punctaj” dinainte stabilit! Tocmai pentru ca propaganda operativă să poată rostogoli și mai lesne, imediat după alegerile europarlamentare de la începutul verii viitoare ”sperietoarea” AUR! În frunte cu un ”Bau-bau” George Simion menit a convinge mai mult partenerii străini, decât oricum îndobitocitele ”hoarde” electorale autohtone că, după județe cu 50 la sută, ”AUR trebuie oprit acum”! ”Până ce nu este prea târziu”!

Și așa după cum dezvăluiam nu cu multă vreme în urmă, de-abia după europarlamentarele de la începutul lunii iunie va fi declanșată subversiva operațiune de ”fărâmițare” și ”deplină demonizare” a actualei Alianțe pentru Unirea Românilor. Pentru ca la parlamentare să se poată alinia doar ”alergătorii” agreați, pe ”culoarele” de dinainte stabilite.

Numai că, totuși, uite că în ciuda acestui ”deal” de la vârful sistemului, o structură a furat totuși startul.

Iar ”maurul” Mohammad Murad a fost rechemat de urgență din Liban, pentru a își mai face încă o dată datoria față de sistem.

Și uite cum, în ciuda ”fugii libaneze”, Murad este din nou cocoțat pe valurile politicii bucureștene. ”Aterizând” direct în AUR! Acolo unde, în aceste zile, tocmai se negociază pentru el un loc eligibil pe listele AUR pentru alegerile europarlamentare.

Hopa… S-a dat drumul la dosar!

Poate să se testeze George Simion antidrog și de trei ori pe săptămână și să facă ”dușuri de imagine” la ”radicalizații” din studioul DIGI TV, că nu de aici i se va trage… Inițiații sistemului fiind convinși că întoarcerea în țară a ”fugarului” Mohammad Murad chiar nu are cum să fie una întâmplătoare. Mai ales că acesta s-a lipit deja ca marca de scrisoare de un George Simion care poate că nu este prea târziu să îl întrebe pe prietenul Dan Diaconescu dacă a avut o idee bună prin băgarea lui Murad în AUR.

Mai ales că, stranie coincidență, la doar câteva zile după ce Simion și l-a băgat pe Mohammad Murad în AUR, Judecătoria Constanța a decis că se poate începe judecata în dosarul în care Dan Diaconescu este acuzat de către procurori de ”acte sexuale cu minori și folosire a prostituției infantile în formă continuată”.

De asemenea, aceeași Judecătorie ”respinge, ca neîntemeiate, cererile și excepțiile formulate de apărătorii aleși ai inculpatului, D.C.D. În baza art. 346 alin. (2) C. proc.pen. constată legalitatea sesizării Judecătoriei Constanța cu rechizitoriul nr. 1865/P/2023 din data de 31.07.2023 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, privind pe inculpatul D.C.D.”

”I-a pus la dispoziție locația”

Rechizitoriu în care se rețin, printre altele, și probe care pot dinamita, de acum din interior, întreaga Alianță pentru Unirea Românilor…

”În jurul datei de 20.09.2020 și în jurul datei de 22.09.2020, inculpatul D.C.D. a întreținut raporturi sexuale și acte sexuale consimțite cu persoana vătămată T.A., cunoscând că aceasta este minoră și că practică prostituția, contra sumei de 800 de lei (400 de lei la data de 20.09.2020 și 400 lei la data de 22.09.2020) în timp ce se aflau în camera unui hotel, situat în stațiunea Olimp din județul Constanța”…

”În concret, în sarcina inculpatului s-au reținut următoarele:  În jurul datei de 19.11.2020 și în jurul datei de 22.11.2020, D.C.D. a întreținut raporturi sexuale și acte sexuale orale consimțite cu persoana vătămată T.A., cunoscând că aceasta avea la acel moment vârsta de 15 ani și 4 luni, contra sumei de 300 de lei, în timp ce se aflau în camera unui hotel situat în Municipiul București”.

Și uite cum, din acest moment al trimiterii în judecată, Dan Diaconescu conștientizează și el că 10 ani de închisoare, pedeapsa prevăzută pentru infracțiunile de care este acuzat, pot fi foarte lungi. Mai ales dacă îi ispăsești pentru ”sex cu minori”…

Așa că, deși la audierile din fața procurorilor a tăcut, Dan Diaconescu va fi din nou întrebat, de această dată de către judecători și în stare de libertate, al cui era ”hotelul din Olimp”… Dar și ”hotelul din București”… A cui era mașina pusă la dispoziție și în care a căzut pe tehnică… Cine i-a prezentat cele două prostituate minore…

Interes legitim al judecătorilor, mai ales că, să nu uităm, și mama ”drogatului ucigaș” de la 2 Mai a fost arestată pentru că ” a pus la dispoziție locația”…

Astfel că, dosarul în care la acest moment Mohammad Murad este doar martor, ar putea fi ”deturnat” în orice moment, de la chiar prima declarație a lui Dan Diaconescu în fața instanței de judecată…

ULTIMA ORĂ! Din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, numele proaspătului posibil ”europarlamentar” Mohammad Murad mai este ”agățat” în alte două dosare aflate în plină ”procedurizare operativă”. Ambele având legătură cu ”al naibii” de complicatul dosar ”Duty Free” de pe Aeroportul Otopeni. Saadeh știe care! Dar și Bălan!

author avatar
Catalin Tache
8.572 afisari

28 COMENTARII

  1. Go! Rares! Go!! Ce va mai place savarina de la Phenicia! 100% ati fost online actori trasi pe CD! Cand vrea muschii lu Murad santeti in genunchi!! Fain Puff!! Mai sant si alti mega bossi care au gustat savarine proaspete sub 18! Ca deh robba fresca e mai buna decat ce au acasa! Asteptam cu nerabdare poze/filme cu Bunga Bunga din apartamentele lu Murad!

    • Votati-va intre voi si nu mai indemnati si pe altii , electoratul roman este matur , nu mai este cel din 90 si stie cu cine sa voteze . Crezi ca daca nu votam AUR d-aia nu mai ploua ?

  2. Se spune ca puterea îți ia mințile. Ce l-a determinat și mai ales de ce tac ceilalți auristi văzând ce „personalități ” aduna Simion în jurul lui. Am crezut și ca mine cred ca sant multi, ca după „jocul de gleznă ” din parlament, figurile DEGEABA vor fi trecute la și alții, iar în partid vor fi „inregimentati” oameni serioși. Uite ca m-am înșelat, asa ca adio și un praz verde. Auzi diaconescu și murad în AUR…sictir… sa va voteze cine v- a înființat…

  3. Extrema dreapta castiga alegeri in toata Europa. Si in Romania va fi la fel. De ce sa alegi toti afumatii si partidele lor?Ptr o mermeleala? Sa votam adevarat! Ori la bal ori la spital.

  4. Spotmedia . ro , ieri , 23 , 11. 2023 , ora 07:36 , articol de Magda Gradinaru : ” SOLUTIA CARE SA-L MULTUMEASCA SI PE NEHAMMER SI SA SI NE BAGE IN SCHENGEN – INTERVIU ” – Europarlamentar Dragos Tudorache .

  5. ” iN TARA CARE M-AM NASCUT / SI PRIMII PASI AM PETRECUT / ACOLO TOATA-I LUMEA MEA / SI INIMA , SI VIATA MEA ––––––––––– MA POARTA CU DURERE GANDUL / SPRE TARA CARE M-AM NASCUT ––––––––––––––- ” CONCLUZIE : NU EXISTA -N LUMEA ASTA / TARA CA MEA !!!

  6. Nici o problema daca te mananca in c,,,ur SIMIOANE,Te scarpina DANUT DIACONESCU,ca doar prietenul la nevoie se cunoaste.

  7. Simion e un alt papagal care crede ca ne fraiereste. Pacat ca si celelalte partide au ajuns sa fie conduse tot de rahati si golani. Poate se darama odata toata structura asta politiuca din Romania si apare ce si cine trebuie…un dictator luminat, un partid de tineri, dar nu USR, niste academicieni sfatosi, niste profesori universitari de-adevaratelea, poate niste militari patrioti (nu mincinosi si spoliatori ai bugetului national si slugi),. Poate varianta cu dictatorul luminat e mai la indemana poporului roman, ca sunt exemple din istorie…

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri