Cauta

Târgul de la Severin: Ghiță vinde AUR la bucată!

Sebastian Ghiță își asumă ”ascendența” asupra ”noilor” naționaliști

Cum Poliția de Frontieră nu a fost în stare nici acum, după atâta amar de vreme, să întocmească barem un amărât de raport al ”anchetei” interne declanșate de fuga frauduloasă din România, de sub chiar nasul autorităților judiciare, a inculpatului Sebastian Ghiță, normal că nu ne așteptăm acum de la IGPFR să fie mai pe fază. Și să aibă informațiile necesare, dacă i se solicită, cu privire la ”naveta” pe care același fugar Sebastian Ghiță ar face-o în ultima vreme la Drobeta Turnu Severin, ”de peste drum”, de la conacul pe care îl deține în Serbia, pe celălalt mal al Dunării. Pentru că, după ce Curtea Supremă de Justiție a Serbiei a decis extrădarea ”omologului” său bulgar, miliardarul fugar Țvetan Vasilev, Sebastian Ghiță ar fi fost monitorizat tot mai puțin la Belgrad. Acesta părăsind de fapt cu totul impozanta vilă închiriată în ”Orașul Alb” după ”lovitura” din 2 decembrie! Atunci când dezvăluiam că ”Serverele ASESOFT au fost confiscate de FBI”!

Deja se sparge AUR

Demonstrația de forță a FBI, care a trimis o ”echipă de desant” formată din mai mulți agenți la București demonstrând că autoritățile de peste Ocean iau extrem de în serios ancheta privind informațiile ”virusării” campaniei electorale din SUA inclusiv de pe serverele ASESOFT! Astfel că, în ciuda măsurilor de prevedere luate atât pe bani mulți, cât și pe colaborarea intensivă cu mai multe servicii secrete, inclusiv străine, Sebastian Ghiță ar putea fi totuși extrădat! Dar direct în SUA! Astfel că încercările disperate ale acestuia din urmă cu câteva zile, chiar în preajma Crăciunului, atunci când ar fi încercat să încheie ”târgul de la Severin” cu importanți poli de influență din statul român, fie el cel de drept sau paralel s-ar putea să nu îl mai ajute deloc. Cu toate că, trebuie să recunoaștem, oferta lui Ghiță a fost una cu adevărat atractivă pentru mai toți liderii politici și chiar șefii din sistem. Numai că, ghinion, uite că mai avem și structuri contrainformative într-o Românie încă sfâșiată de lupta pentru putere. Și unde zecile de voturi parlamentare pe persoană fizică girate de Sebastian Ghiță chiar că pot înclina oricând, într-o parte sau alta, balanța Puterii!

Singur în gura lupului!

La adăpostul sacoșelor cu bani care încă îi parvin ”cash”, la fiecare două săptămâni, de pe urma afacerilor controlate direct sau prin intermediari în România, Sebastian Ghiță are într-adevăr ”logistica” necesară pentru a își lua toate măsurile de prevedere și a nu risca nimic.

Frăția Frontierei o ști pe unde intră Ghiță în Mehedinți

Astfel că, pe lângă ”fortăreața” din Belgrad, Sebastian Ghiță și-a mai tras un ”bârlog” și într-un colț uitat de lume, într-o mică localitate de pe malul sârbesc al Dunării, dar de unde se poate vedea lesne Severinul. Ceea ce nu a făcut decât să întărească și mai mult varianta de lucru că acesta nu ar ezita să intre singur în ”gura lupului”, în timp ce autoritățile române încă se fac că îl caută, de o manieră deja penibilă de acum. Iată însă că după descinderea FBI presiunea este deja una uriașă pe Senastian Ghiță, de vreme ce, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, acesta ar fi riscat totul chiar de Sărbătorile de Iarnă. Astfel că de Crăciun, ”Moșul Ghiță” le-ar fi adus în dar interlocutorilor de la Severin o ofertă cu puternice implicații politice. Aceștia urmând a se decide acum dacă este vorba de un ”cadou otrăvit” sau dacă, deja ”hingherit” de agențiile americane cărora se pare că le-a cam înșelat încrederea, nu cumva ”miliardarul sistemului” merge la cacealma…

40 de voturi!

Pe zi ce trece și ancheta FBI va înainta, mai ales după ”confiscarea” serverelor ASESOFT, lui Sebastian Ghiță îi va fi tot mai greu să facă față presiunii americane. Astfel că semnalele pe care Ghiță le tot trimite în ultima vreme cum că afacerile sale din domeniul IT ar fi ” pe val” mai mult decât oricând, însă ”scârbit” de România este dispus să cedeze pe un ”preț corect” din acțiunile sale deținute prin intermediari ”miros” mai mult a ”țeapă” decât a ofertă serioasă de business.

Agenții FBI nu au plecat cu mâna goală de la București

Cu totul altfel par a sta însă lucrurile cu cele 40 de voturi parlamentare pe care Sebastian Ghiță le-ar fi scos deja ”pe taraba” negocierilor secrete. Nu pe bani, ci pentru ”puțintică liniște”… Iar momentul ofertei este unul cum nu se poate mai bun, nefiind formațiune politică parlamentară care să nu conștientizeze că actuala alianță guvernamentală nu doar că nu are cum asigura stabilitatea pentru următorii patru ani, dar deja fiecare partid implicat în guvernare caută noi aliați. Și la fel și PSD-ul… Însă cum AUR este și va rămâne o formațiune politică ”nefrecventabilă”, fie și doar în urma presiunilor internaționale, Sebastian Ghiță a avut pragmatica idee de ”a vinde” AUR”-ul la bucată”! Adică nu ca și grup întreg, ci parlamentar cu parlamentar…

Cât va fi lăsat să se ridice George Simion

Ghiță garantând, după cum susțin sursele noastre, că poate oricând sparge AUR-ul lui George Simion în nu mai puțin de 40 de ”bucăți”! Reprezentând tot atâtea voturi ” de aur” în Parlament! Iar cercetările prealabile declanșate în urma ”târgului de la Severin” arată că legăturile dintre Sebastian Ghiță, George Simion și alți lideri ai AUR sunt mult mai surprinzătoare decât s-ar aștepta până și mulți inițiați ai sistemului. Cei care ori nu au putut, ori mai degrabă nu au vrut să avertizeze asupra ”exploziei mămăligii” AUR… Numai că, ținând cont că ”vânzarea” a 40 de voturi în Parlament, indiferent către cine și pentru ce reprezintă, din orice punct de vedere ai privi ”tranzacția” o veritabilă vulnerabilitate la adresa securității naționale este greu de crezut că anumite instituții ale statului vor îndrăzni să se prefacă și de această dată că nu văd nimic. Mai ales atunci când agențiile americane vor solicita informații suplimentare!

Ultimele stiri

  • Primarul Capitalei, Nicuşor Dan: „Am nenumărate lucruri pe care mi le reproşez” – VIDEO
  • Nicolae Ciucă îşi lansează cartea: Sunt gândurile mele despre ce a însemnat tranziția de la om de armată la om politic
  • Incident șocant la Parchetul Vaslui: o angajată ar fi dat foc unor documente şi ar fi încercat să se sinucidă
  • Ce acte trebuie să duci statului dacă vrei o pensie mai mare. Veste de la Simona Bucura-Oprescu
  • Ai grijă unde bei berea la mare! Poţi primi o amendă de 1.500 euro
  • Miron Cozma, audiat la PG: „Care Mineriadă? Toţi îl susţineţi pe Iliescu. Nu a existat Mineriadă”
  • Ayatollahul Iranului amenință: „Dacă avem și cea mai mică dovadă, vom reacționa dincolo de orice imaginație!” (VIDEO)
  • Cât te costă o noapte de cazare la mare cu „Litoralul pentru toţi”. Programul, în perioada 31 mai – 20 iunie
  • Prețuri de lux la restaurantele din București. Cât costă să iei masa în oraș. De banii ăștia, faci un city-break la Milano!
  • Cu „dedicaţie” de la Guvern, pentru şoferi: benzina şi motorina se scumpesc, de la 1 iulie 2024! Cât cresc accizele
  • Exit mobile version