AcasăDezvaluiriCatalin TacheSUGAR DADDY… BAD BOY!

SUGAR DADDY… BAD BOY!

SOFT SPION: Inteligența Artificială preia ARMATA și Externele” – 26 septembrie… ”RUȘINE! Ce i-a făcut Hăpău lui Oprea pe Muntele Athos” – 10 octombrie… ”JIHAD în SERVICII între MASONI și POCĂIȚI” – 16 octombrie… ”PUCI DCiSM: Târfe și Cocaină” – 23 octombrie… ”Țară de sifoane: Încă două servicii secrete, în Decembrie” – 25 octombrie.

Aceasta este succesiunea ”loviturilor” din ultima lună, prin care avertizam că ”se pregătește ceva” la vârful sistemului. Acolo unde ”Contrainformațiile Militare” din cadrul Direcției Generale de Informații a Armatei furaseră startul delimitării noilor sfere ”gri” de influență de dinaintea ”nebunului an” electoral 2024.

”Turnătorul” lui Oprea

Așa după cum vom documenta încă o dată, mișcarea în forță a generalilor ”ocultelor” Contrainformații Militare nefiind făcută musai în scopul de a obține și mai multă influență… Și mai ales fonduri operative de ”tocat”… Pentru că oricum aveau mai multe astfel de fonduri, inclusiv cele de ”război”, decât toate celelalte structuri contrainformative din sistem la un loc. Ci mai ales pentru a șterge urmele tuturor ”mizeriilor subversive” făcute până acum! În mod ”deplin ilegal”! Deși ofițerii ”pe deplin acoperiți” ai Direcției Generale de Informații a Armatei puteau efectua astfel de misiuni – ce este drept, unele extrem de riscante – doar în cadrul misiunilor extreme și sub stricta supervizare a centrelor de comandă ale Alianței Nord-atlantice. Numai că ei au făcut-o aici, jucându-se de-a războiul, unul de miliarde, cu civilii patriei. Cei care habar nu aveau că, din varii motive, cel mai adesea de natură strict pecuniară, ajunseseră ”obiective militare”!

Ca să nu mai vorbim de demnitarii și politicienii care de prea multă vreme nu mai îndrăznesc să își ridice barem feciorelnicele priviri la ”ploaia de stele” care continuă să se abată, într-un ritm de-a dreptul halucinant, asupra Armatei Române. Cea care oricum are mai mulți generali pe cap de militar decât orice altă armată profesionistă a întregului NATO.

Iar ”alegerea aleatorie” a vrânceanului Angel Tîlvăr în fruntea Ministerului Apărării Naționale părea să le fi venit mănușă temuților generali de Contrainformații militare, în frunte cu Gabi Stan. ”Turnătorul” la propriu și la figurat al unui Gabriel Oprea căruia încă i se permite exercitarea unui ”lobby” deja la limita penalului.

Astfel că ”blajinul” Angel Tîlvăr fusese deja etichetat de către oamenii generalului ”Stan Filaj” drept un ”Sugar Daddy” neputincios, al cărui mandat se anunța unul ca ”agheasma”…

Astfel că minților înfierbântate de putere și bani de la Direcția de Contrainformații și Securitate Militară a DGIA nici măcar nu le-a trecut prin cap că va eșua ”puciul” dat sub forma depunerii în obedientul Parlament al României al unui proiect de lege asumat de chiar conducerea Ministerului Apărării Naționale. Adică de chiar un Angel Tîlvăr care în curând ar fi aflat că a rămas astfel ”singur împotriva tuturor”…

Pentru că în proiectul trimis deja zilele trecute în Parlament, acolo unde senatoarea Nicoleta Pauliuc ar fi urmat să conducă operațiunea de votare cu ”toate mânuțele sus”, DGIA nu doar că trecea sub tutela prea timoratelor Comisii de Apărare… Și căpăta și personalitate juridică…

Fac ce vor!

Dar, mai ales, Contrainformațiile Militare primeau atribuțiuni strict secrete care, la această oră, pe teritoriul României cel puțin, revin, prin lege, doar Serviciului Român de Informații!

Printre care misiuni de ”filaj pe deplin acoperit”! Ceea ce ar fi presupus și intrarea ”incognito” în domiciliile românilor de rând, montarea de tehnică și apoi ”extragerea” acesteia, când aveau chef ”Contrainformațiile Militare”! Fără să dea socoteală nimănui! Singurele explicații urmând a fi date cel mult într-un raport anual prezentat în spatele ușilor închise ale Comisiilor Parlamentare de Apărare!

Dar mai ales ”rularea fondurilor operative” prin societăți comerciale pe care ofițerii DCiSM ar fi avut dreptul să le înființeze ”din fonduri proprii de la buget”, să le gestioneze și să le ”toace” profiturile cum aveau chef!

Nu că nu ar fi făcut asta și până acum! După cum de altfel am mai documentat în succesiunea de ”lovituri” vizând deturnarea Contrainformațiilor Militare de la misiunea lor legală… Numai că acum ”spălarea fondurilor operative” ar fi putut deveni una pe deplin legală, aducând astfel profituri greu de calculate, din moment ce este totuși greu de justificat de ce le trebuie ofițerilor acoperiți ai DCiSM societăți comerciale proprii în România, atunci când FOS pe care ar trebuie să le protejeze contrainformativ acționează în cadrul unor misiuni externe!

Singura justificare ”scursă controlat” în ”unitățile media operative” pentru înființarea ”noii DGIA” se referea la impresionarea opiniei publice cu ”posibilitatea extragerii ofițerilor pe deplin acoperiți” aflați în riscul de a fi  deconspirați”. Jenant… Pentru că astfel DCiSM nu a făcut decât să confirme că ”pe deplin acoperiții” lor chiar nu sunt ofițeri de  Contrainformații Militare! Ci doar niște ”plângăcioși” care beneficiază de sporurile operative aferente. Fără a trece însă ”linia roșie” a ”frontului nevăzut”! Așa cum însă, din fericire, o mai fac încă destui ”ilegali” ai celorlalte structuri militare românești! Spre satisfacția a chiar partenerilor strategici americani, structurile similare ale US Army și Agențiilor guvernamentale exprimându-și nu de puține ori admirația față de ”curajul nebun” al acestor cu adevărat ”pe deplin acoperiți”!!!

Contraofensiva de după retragere!

Numai că, ghinion, avertizat de toate aceste dezvăluiri ale noastre  pe care probabil le-a verificat prin ”sursele alternative” aflate la dispoziție, ministrul Apărării a avut tăria rareori întâlnită la politicienii români de a retrage din Parlament, în chiar data de 27 octombrie, propriul proiect de lege! Cel prin care DGIA devenea un ”stat în stat”! Și bine a făcut!

Nicoleta Pauliuc nu mai are ce trece prin Parlament

Angel Tîlvăr demonstrând astfel că nu este chiar ”Sugar Daddy” de care începuseră să își bată joc îmbuibata ”Frăție a generalilor”! Și dacă acesta tot a primit la recenta ”informală” din Italia ”OK”-ul necesar, poate că, după ce deja și-a dezlipit eticheta de ”Sugar Daddy” pusă de DCiSM, ar trebui să și-o lipească singur pe cea de ”Bad Boy”! Unul care să nu mai permită ”descinderile” pensionarului Gabriel Oprea prin Minister și propriul Cabinet, cu tot felul de ”pile” trase după el de mână! Și, mai ales să susțină un nou proiect de lege privind reorganizarea DGIA! Pentru că Ministerul Apărării Naționale chiar are nevoie de o Direcție puternică de Informații! Însă una menită a face muncă informativă, ci nu doar bani! Așa cum s-a întâmplat până acum! Iar un nou proiect nu poate fi promovat decât după ce ministrului Apărării i se va da raportul cu privire la obligatoriul ”audit” al cheltuirii fondurilor operative din ultimii ani! Mai ales a sumelor demente ”decontate” pentru ”monitorizarea” unor inexistenți agenți GRU!

Nu de alta, dar dacă cu adevărat ”promițătorul” general Petru Băiceanu nu reușește să îi țină pe ”țucălarii” pensionarilor Hăpău și Oprea în frâu, atunci ”căderile” succesive ale ”Pușculiței” Iulian ”Cristi” Gherghe,  ”Mamei” Mihaela Andrițoiu și ”Creierului” Marian Sima nu vor părea decât niște ”vise erotice”! Față de ”coșmarul” prelucrării contrainfromative a ”Contabilei” cu trei stele Ileana Chiriță!

Asta doar așa, să se știe că se știe! Dar ce s-ar face ”subversiva” conducere a DCiSM dacă ar ști și USSOCOM despre ”conturile paralele” ale U.M. 02605 București…?

author avatar
Catalin Tache
6.689 afisari

33 COMENTARII

 1. Armata de generali izmenari tradatori care nu stiu decit sa fure si sa isi faca vile din fondurile operative.

  • Esti dus cu pluta , trebuiesc surse din interior , cum sa-l intrebe un procuror militar pe Tache ce se intampla intr-o unitate militara ? Unitatea aia n-are ofiteri de contrainformatii si nu-si cunoste sifoanele ? A lasat Tache jurnalismul si a inceput instructia prin unitati militare ?

 2. Universul . net , astazi , 29 octombrie 2023 , articol de Laurentiu Mihu : ” CU ONESTITATE DESPRE DOUA RAZBOAIE NECINSTITE : …………………… …………………………………………………….. „

 3. Ziare . com , 29 Octombrie 2023 , ora 20:19 , articol de Teodor Serban : ” CTP , IN DISPUTA CU PATRIARHUL DANIEL : ” ……………………….. ……………………………………………………………………………………………. „.

 4. Europa Libera Romania : ” ZELENSKI , MESAJ IN MALTA : FORMULA DE PACE IN 10 PUNCTE …………………………………………………………………. „.

 5. Digi 24 . ro , astazi , 29.10.2023 , ora 21:20 : ” MISTERIOASA LUME DISPARUTA DE SUB GHEATA ANTARCTICII . ………………………………………… ………………………………………………………….. ” – Will Dunham – REUTERS .

 6. Aktual 24. ro , astazi , 30 Octombrie 2023 , articol de Gabriel Tudor : ” DECLINUL MENTAL AL LUI DONALD TRUMP , TOT MAI VIZIBIL : …………… ………………………………………………………………………………………………………………. VIDEO : 0:17 min . „.

 7. ROMANIA MILITARY . RO , ASTAZI , 30 OCTOMBRIE 2023 , ORA 6:00 , ARTICOL DE GEORGE GMT : ” O NOUA ORDINE MONDIALA ? ! ” – 25 DE COMENTARII – ” OK . SCHIMBAREA ORDINII MONDIALE SA FIE . DAR , CARE E OFERTA , CE PUI IN LOC ? ” .

 8. SPOTMEDIA . RO , ASTAZI , 30.10.2023 , ORA 06:12 , ARTICOL DE IOANA ENE DOGIOIU : ” SINGURUL CONDUCATOR AL ROMANIEI CU SANGE DE DAC ” . PIERDEREA REPERELOR „.

 9. Dcism este deprofesionalizata și capusata de rude, amante etc. Ofițerii tineri nu mai sunt dispuși sa acopere cu munca lor aceste găști de interese și pleacă. Au ajuns în punctul critic în care nu mai are cine sa muncească pentru nemunca găștii.

 10. Mulți se adunară sa vadă lucruri nemaivăzute dar corbul lua totul în gheare și au rămas toți mască că la dentist.
  Acum intervine marele alb și ia totul în serios și face ordine în casa de pe muntele sfânt.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri