AcasăDezvaluiriSudul Bucureștiului, acaparat de Mafie! Se strâng sume astronomice din combinații ilegale,...

Sudul Bucureștiului, acaparat de Mafie! Se strâng sume astronomice din combinații ilegale, autoritățile se fac că nu văd!

Pe zi ce trece, Sectorul 4 este perceput ca un rai al infracționalității din cauza clanurilor de sportivi, a interlopilor infiltrați în Poliție sau a traficanților de droguri și țigări. Cum s-a ajuns aici? Cum se face că nimeni, nicio autoritate a statului nu intră în profunzimea afacerilor controlate de noua specie de mafioți cu gulere albe și chiar și cu epoleți?

Răspunsul reiese tot analizând articolele de presă disponibile pe internet și este evident pentru orice minte liberă, neimplicată nici politic, nici la nivel financiar în ceea ce se întâmplă în sectorul 4 al Bucureștiului. În ultimii 8-9 sau chiar 10 ani, mafia s-a „spălat”, odată ce zona s-a dezvoltat. Liderii reali ai interlopilor fie s-au stins din viață, fie au intrat la pușcărie și si-au pierdut influența. Unii dintre locotenții acestora au înțeles că imaginea publică chiar contează pentru a-și umple în continuare buzunarele, așa că în loc de bătai de stradă asumate au ales să-și ascundă șantajul și teroarea sub paravanul unor mici afaceri, aparent legale. N-au făcut însă asta fără să aibă o plasă de siguranță, așa că având pușculițele pline, au reușit să obțină chiar și protecția unor oficiali de rand înalt din Ministerul de Interne.

 Teroare și amenințări în Parcul Orășelul Copiilor

Unul dintre „afaceriștii” care până de curând a ținut apăsat piciorul pe „gâtul” sectorul 4, pentru ca această comunitate să nu poată avea pretenția de a se dezvolta, este un anume Mihai Mitrache. Reputația numelui comun este mult depășită de porecla acestuia, căruia i se spune „Câine”. Prin teroare și amenințări cu bătaia sau chiar și cu moartea, Câine controla terasele și cârciumile parcului Orășelul Copiilor, potrivit cetăteanul.net. Nimeni nu putea mișca în parc fără acordul lui. În schimb, el își făcuse cârciumă pe spațiul verde, fără autorizație și înglobând efectiv în clădire copaci seculari. Și a funcționat așa ani la rând, fără să fie deranjat nici de autoritățile de mediu, nici de cele administrative, nici de cele judiciare, desi localul său ridicat ilegal era doar un paravan ce ascundea traficul de droguri, prostituție și alte ilegalități!


Clădirea lui Câine, construită ilegal pe spațiul verde din parc si demolată de primarie , înglobase la propriu mai mulți copaci

 Când simte că pierde controlul, Mafia strigă Mafia!

Multe dintre activitățile interlope ale lui Mihai Mitrache, zis Câine, au ieșit la iveală abia după ce actuala conducere a primăriei sectorului 4, pe care acesta nu a reușit s-o „ungă” și s-o facă să joace după muzica lui, s-a apucat de curățenie în parcul Orășelul Copiilor. Odată cu verificarea actelor tuturor teraselor și a restaurantelor din parc, primăria a descoperit amploarea ilegalităților ce au stat la baza înființării cârciumii lui Câine, numită pompos Restaurant Medieval.

Așadar, bodega cu pretenții de local pretabil chiar și pentru nunți, a fost ridicată pe amprenta unui contrucții provizorii ușoare, căsuță din lemn cu o suprafață de 80 mp. Aceasta a aparținut înainte de anul 1998 companiei Librării SA, care a vândut-o altor persoane fizice. Mihai Mitrache a intrat în posesia căsuței în anul 2004, după ce l-a tras în piept pe cel de la care trebuia sa cumpere legal. În 2011, Mitrache a mansardat clădirea, fără autorizație și a solicitat înscrierea în evidențele fiscale. Pentru ca primăria Sectorului 4 să nu-i demoleze mansarda de 42 mp, afaceritul a pretins că așa a cumpărat clădirea. Asta cu toate că în documentele cadastrale și în contractul de vânzare-cumpărare nu se pomenea de nicio mansardă.

În 2012, Mihai Mitrache a trecut imobilul, în acte, unei rude – Silvia Mitrache. Peste noapte, locul mansardei a fost luat de un etaj în toată regula. Acolo susține că ar fi avut apartamentul penru familia sa, însă realitatea, confirmată de surse apropiate lui, că spațiul ar fi fost folosit de fapt ca bordel, unde seară de seară, femei frumoase erau vizitate de bărbați generoși, politiști, procurori, etc…

Între vizitatorii de vază ai cârciumii ilegale a celui supranumit câine, se află, după cum arată aceleași surse, chiar și comisarul Contantin Negoiță de la Agenția Antidrog din subordinea Ministerului de Interne. Alături de el, la petrecerile udate cu bătură scumpă și condimentate cu droguri (se aude prin parc că erau mulți consumatori), participa un alt interlop cu afaceri în Orășelul Copiilor, Mihai Mușat.

Tot fără autorizație de contruire au mai apărut un balcon și o tereasă de 25 mp, întinsă ilegal pe domeniul public. În 2013, primarul Cristian Popescu Piedone a emis o autorizație de construire dubioasă pentru „recompartimentări interioare, închidere și extindere terase acoperite”, beneficiarul fiind firma Medieval Select SRL, administrată de Mihai Mitrache. Deși legea nu permitea decât construcții provizorii pe spațiul verde, rezultatul a fost o clădire în toată regula, cu o suprafață desfășurată de 378 mp.

Restaurantul lui Câine a funcționat 3 ani fără autorizație de funcționare. Ultimul acord privind ocuparea domeniului public de către Medieval Select SRL a expirat la sfârșitul anului 2016. Mihai Mitrache trebuia să achite, pentru ocuparea domeniului public, o taxă de 4.640 de lei, dar a refuzat să o plătească. Ba mai mult, își extinsese afacerea mafiotă pe domeniul public (240 mp), așa cum s-a constatat în urma mai multor controale. Primăria Sectorului 4 a refuzat să mai elibereze un alt acord de ocupare a domeniului public, așa cum prevede legislația. În lipsa acestui acord, localul deținut de familia Mitrache nu a mai obținut nicio autorizație de funcționare pentru alimentație publică. Între timp, datoriile lui Mitrache și ale membrilor familiei sale, pe numele cărora a trecut de mai multe ori restaurantul, au depăsit suma de 100.000 de euro.

 A distrus barierele de acces în Orășelul Copiilor și i-a agresat pe paznici

Primăria Sectorului 4 a încercat să demoleze clădirea amplasată ilegal pe domeniul public, dar nu a reușit până în luna mai a acestui an. Funcționarii primăriei au aplicat amenzi, dar Mihai Mitrache nu le-a plătit niciodata.

Mafiotul și-a vărsat nervii pe angajații primăriei care păzeau parcul! În noaptea de 30 noiembrie 2018, Mihai Mitrache a intrat cu mașina în barierele de la intrarea în parc (Postul de pază nr. 7 Piscului) și i-a alergat pe paznici. În iunie 2019, povestea s-a repetat. „Câine” a distrus bariera care restricționa accesul în Parcul „Orășelul Copiilor” și l-a agresat fizic pe paznic. Primăria a depus plângeri la Poliție și Parchet, dar deocamdată dosarele încă sunt în lucru.

În decembrie 2017, Câine încerca să se închidă gura contestatarilor amenințându-i cu moartea chiar pe Facebook

Și-a făcut buletinul în parc, iar Evidența Populației a municipalității stă cu mâinile-n sân. Autoritățile nu au cercetat nici modul în care soții Mitrache au reușit să obțină cărți de identitate pe adresa „Orășelul Copiilor”. Motivul invocat este stupefiant: „În contractele de vânzare-cumpărare prezentate pentru a face dovada adresei de domiciliu nu este menționată destinația de spațiu comercial și nici faptul că imobilul în cauză este situat în Parcul Orășelul Copiilor”.

Mărturiile celor terorizați de Câine-Mitrache

Abia când primăria a arătat că nu stă la cheremul lui Mitrache, cei terorizați de acesta au prins un pic de curaj și pus pe hârtie toate mizeriile la care au fost supuși. Pe unii i-a bătut ori a intrat peste ei în cârciumi din cauză că nu se comportau cum voia el. Multora le-a amenințat soțiile, iar pe cei care păzesc parcul îi scuipa, îi amenința cu bătaia și îi înjura.

Plângerea unuia dintre comercianții agregați de Mitrache arată amploarea terorii pe care acesta o instituise în parcul Orășelul Copiilor

„Cred că era singurul din tot parcul care nu avea casă de marcat. Într-o zi bună de duminică, când vremea era superbă și venea multă lume, noi făceam 100 de milioane vechi, iar el, care avea doar trei mese, făcea câte 450 de milioane. Nu e cusută cu ață albă? Eu cred că spăla banii unora, că prea veneau aceleași persoane mereu”, a declarat un patron de restaurant, care a dorit, de teamă, să rămână în anonimat.

Potrivit investitorilor din parc, Mitrache este prieten cu șefi de poliție, judecători și chiar politicieni, oameni pe care îi șantajează cu diferite înregistrări audio. Multe dintre plângerile făcute de „camarazii” lui de cârciumi au ajuns simple hârtii aruncate la coșul de gunoi! Pentru „Câine” au intervenit oameni grei din justiție care au decis, cu de la ei putere, să-l scoată nevinovat din toate ilegalitatile.

MItrache a scăpat basma curată chiar și după ce a amenințat cu pistolul doi angajați din cadrul Serviciului Disciplină în Construcții, al Primăriei Capitalei, care au vrut si-i verifice documentele restaurantului.  De ce? Pentru că nimeni nu putea să se lege de el datorită prieteniei pe care o are cu Constantin Negoiță, fostul director general al Angenției Naționale Antidrog.

Mitrache se lăuda pe Facebook cu fotografii ale unor persoane publice, ca să-și consolideze poziția în parc

ȘI, CUM MAFIA STRIGĂ ÎNTOTDEAUNA MAFIA, Câine-Mihai Mitrache se duce la DNA și face, tot la intimidare, un denunț împotriva angajaților din Poliția Locală și din primărie, sub pretextul că aceștia i-ar fi cerut șpagă. După un an de drumuri la ușile procurorilor, se constată că oamenii primăriei nu au nicio vină și că singura lor „greșeală” a fost că s-au atins de cuibul de prostituție și trafic de droguri al lui Mitrache.

author avatar
Andrei Coman
1.835 afisari

1 COMENTARIU

  1. La fel ca si livada de” Portocala” intinsa pe tot cuprinsul Patriei,la toate Parchetele,clientela de interlopi mana in mana cu politienii mei,cu judecatorii mei,politicienii mei,se stie de un secol ca au pus stapanire pe biata Tara al carei” Sef” ARE O GRAMADA DE TINICHELE,OSARE PENALE LEGATE DE COADA.Si-atunci cin e sa mai faca ordine ? Taica Lazar ? Luluta sefa „brigazilor de elita”? Sau poate Bogdan Rares ‘prietinul” lui Calin Mitica,tiganul potcovar analfabet,ajuns milionar,si asta cu nu se mai stie cate Dosare penale tinute sub pres,bagat inainte de baieti, „In afaceri” cu CFR-ul devalizat,ajuns o ruina.Luati-va dupa Catu,nu vedeti ca traiti intr-o „Romanie moderna” ? Dupa cum ne-a informat la Clubul diplomatilor,multumindu-i lui Ciolhanis pt. „marrili realizari”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger