AcasăDezvaluiriAncheteSUA desfac ”conservele” SIE! Ponta a expirat!

SUA desfac ”conservele” SIE! Ponta a expirat!

Ponta, încă obsedat de ”miracolul chinez”

Fără putință de tăgadă, implementarea rețelei 5G are o uriașă miză financiară. Fiind considerată o adevărată ”fabrică de bani” pentru mulți ani de zile de acum înainte, ceea ce și explică în bună măsură ”lupta de gherilă” care se dă nu doar în România, dar și în multe alte state eurpene pentru impunerea ”hegemoniei” 5G. Numai că așa cum se întâmplă de obicei, în România lucrurile deja au luat-o razna! Strategia liderilor politici de la București de a juca din nou ”la două capete” dovedindu-se de această dată mai păguboasă decât oricând.

Ambasadorul Zuckerman ultimatum pentru guvernul român

Astfel că după nenumărate avertismente a căror duritate s-a întețit de-a lungul timpului, ieșirea publică de zilele trecute a ambasadorului american chiar că este în măsură să șocheze bună parte a opiniei publice. Dar nu și pe inițiații sistemului, care știu foarte bine de ce s-a umplut paharul răbdării partenerilor strategici americani și care a fost ”picătura” care a făcut să se reverse iritarea fără precedent la acest nivel a diplomatului Adrian Zuckermann. Cel care a dat practic un adevărat ultimatum părții române de a răspunde la informările agențiilor guvernamentale de peste Ocean,  care alertau atât serviciile secrete, cât și guvernanții să nu se mai joace ”cu focul HUAWEI”.

După cum susțin sursele noastre, partea americană punând la dispoziția ”beneficiarilor legali” detalii care ar proba ”legătura intolerabilă dintre compania HUAWEI și serviciul de spionaj al Armatei Republciii Populare Chineze, identificat drept Departamentul IV, cel care răspunde de spionajul electronic”! Însă cum decidenții români preferă doar să ”se împiedice” elegant, fără a lua însă o decizie care să supere vreuna din părți, din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră reiese că partea americană și-a pierdut deja răbdarea și SUA vor desface ”conservele expirate” ale vechii gărzi din SIE care s-au baricadat pe linia HUAWEI.

Vlad Doicaru nepotul spionajului ceaușist conduce HUAWEI

Un ”proiect de țară” implementat ”cu japca” de fostul premier Victor Ponta încă de când dezvoltarea rețelei 4G a fost făcută sub nasul generalului Silviu Predoiu strict în ”parametrii tehnici” care să favorizeze apoi compania condusă de Vlad Doicaru. Adică nimeni altul decât nepotul lui Nicolae Doicaru, fostul șef al ”Centralei” de spionaj ceaușist DIE în perioada 1959-1978.

”HUAWEI, un povider important pentru România”!

Însă dacă ambasadorul Statelor Unite ale Americii a răbufnit cu adevărat de-abia acum, asta nu înseamnă că tărășenia nu a început cu mulți ani în urmă, odată cu instalarea la Palatul Victoria a ”chinezului” Victor Ponta. Fostul premier deturnând mandatul său în fruntea Guvernului într-o adevărată obsesie de a face ”culoar” în România pentru compania acuzată de serviciile de contrainformații din SUA, Marea Britanie, Australia sau Canada că ar activa sub ”acoperirea” Departamentului IV, structura militară de spionaj electronic din cadrul Armatei Chineze.

Ținta Transelectrica salvată de serviciile românești

Iar obediența pro-China a lui Victor Ponta a atins limite halucinante odată cu oferirea tuturor angajaților Guvernului României a câte unui performant telefon HUAWEI, drept mulțumire pentru participarea la organizarea controversatului Forum Europa de Est – China, organizat la București! Iar dacă structurile contrainformative românești, alertate de către vicepreședintele american de atunci, Joe Biden mai aveau vreun dubiu cu privire la posibila penetrare a celor mai înalte structuri guvernamentale de către spionajul militar chinezesc, Victor Ponta nu a făcut decât să inflameze și mai mult spiritele printr-o declarație care a făcut imediat înconjurul marilor Cancelarii occidentale. ” Nu întâmplător suntem una din primele țări din UE care își dezvoltă tehnologia 4G și Huawei va fi un provider important pentru companiile de telecomunicații din România”.

Dăncilă și Dragnea au promis dar nu s au ținut de cuvânt

Ceea ce a condus la apariția de urgență a unui raport contrainformativ incendiar, care a făcut furori inclusiv pe culoarele CSAT. Și care avertiza că astfel premierul Ponta înlesnește ”participarea HUAWEI la construcția sistemului de informații și comunicații naționale, la sistemul de monitorizare și supraveghere a traficului sau la proiectul rețelei integrate a Transelectrica, multe dintre acestea fiind sisteme critice pentru securitatea națională”. Iar cum marele favorit al licitației 5G era încă de atunci Sebastian Ghiță, resorturi nevăzute ale complicatei mașinării de constraspionaj a fiecărei țări au fost puse în mișcare pentru salvarea unor campanii strategice precum Transelectrica de căderea în mâinile unui pol străin de interese geo-globale ale statului român.

Povestea DIE continuă…

Însă în ciuda tuturor presiunilor internaționale ale partenerilor strategici, ale moratoriilor și angajamentelor externe asumate de la președintele Klaus Iohannis la fostul premier Viorica Dăncilă și chiar ale celui care era ”el lider maximo”, Liviu Dragnea, ”imperiul HUAWEI” din România tot nu se clatină! La fel ca în trecut, atunci când dacă suna telefonul scurt în biroul vreunui demnitar toată lumea se întreba dacă nu o fi cumva din nou Anca Alexandrescu, ”cureaua de transmisie” care părea însărcinată cu protejarea ”obiectivului HUAWEI”. Unul condus de Vlad Doicaru. Fiul lui Vladimir Doicaru.

Și nepotul lui Nicolae Doicaru, ”eminența cenușie” a spionajului ceaușist și care a condus Direcția de Informații Externe nu mai puțin de 19 ani. Iar ”saga” familiei Doicaru, uneori tragică, alteori cu momente de influență extremă la nivel inclusiv internațional pare a continua și până în ziua de azi. Legendată fiind și de puzderia de rezerviști SIE, marea lor majoritate apropiați de actualul consilier al lui Victor Ponta, generalul Silviu Predoiu. Și care fac ”zid” acum în jurul oricărei încercări de scoarere a companiei din procedurile pentru implementarea rețelei 5G.

Însă dacă zilele trecute ambasadorul Adrian Zuckerman a ajuns să declare fățiș că planul HUAWEI este de a spiona în România prin rețeaua 5G iar autoritățile române nu reacționaează, în ciuda memorandumului semnat cu SUA înseamnă că, gata, se trece la ”next level” al războiului tehnologic între Washington și Beijing. Unul la care americanii vor trece efectiv la deschiderea ”conservelor SIE” suspectate că ar sprijini inamicul public numărul unu al Administrației Trump. Iar primul politician român căruia i se va verifica din nou ”termenul de valabilitate” va fi Victor Ponta, acesta fiind deja identificat ca și o ”conservă expirată”…

author avatar
Catalin Tache
5.909 afisari

19 COMENTARII

  1. Asa o fi, dar spionajul american, CIA o fi strain de reteaua 5G ?! Interesele economico-financiare , adavarata miza , nu sunt esentiale si pentru Romania ?! Care or fi mai ,,rentabili” pentru noi, americanii sau chinezii ? Greu de spus.

  2. CARLANUL ordinar Cand a fost RECRUTAT de catre SIE nu avea nici BACUL LUAT. O CORCITURA ordinara ALBANEZO-IZRELIANA CARE A CARAT GENTILE CU BANI, DE LA SALILE DE SPORT PROVENITE DE LA PRIVATIZARILE ROMANIEI IN TIMPUL GUVRNARII NASTASE face acum pe desteptul NATIUNII si anticoruptul cand el este la fel ca orice PRAPADIT AL STRAZII…….daca nu era baronul de Gorj MISCHIE maica-sa nu-l mai recupera cu ajutorul ministrului de externe NASTASE. din Italia unde era inrolat pe DROGURI.

  3. Alo Dom’ Tache Conashu-i acasa? Cum care…conashu Razvan. Ca vroiam sa-i las un mesaj da a inchis mesageria. Ori e beat de prost ori e stupid si nu mai rezista! Sa-i zici ca l-am cautat. Daca nu dau de el sa-i spui ca e ca si-a uitat tineretea la noi in frapiera….pacat, avea talent de betzivan dar fiind balbait…nu stia pe care pahar sa-l bea primul

  4. Domnule Tache , apropo de conserve expirate , nu rata in articolul de azi bomba zilei aparuta in ”# NEWS-PUTEREA STIRILOR ” , miercuri , 02 sept.2020 : ” PONTA , IN CONFLICT CU PRESEDINTA FAN-CLUB-ului LUI DRAGNEA ”, articol scris de Iulia Kelt . UN DOCUMENT , SECRET DE SERVICIU , despre Jean Uncheselu ( procurorul care l-a anchetat pe Victor Ponta ) , document ce trebuia sa ajunga la Razvan Savaliuc , jurnalist la Lumeajustitiei .ro-Luju . N-ai vrea sa ne luminezi si pe noi in speta asta ce pute de la o posta a santaj si puscarie ? Cine i-a livrat lui Ponta acel document ? Plicul cu documentul si scrisul lui Ponta pe plic privind destinatarul au fost aratate de Anca Alexandrescu in direct la televiziune , Coldea l-a sunat pe Ponta sa-si vada de treaba lui . Pai , nu zicea Ponta ca el nu a avut treaba cu ” statul paralel ” ? Lumineaza cititorii in speta asta , sa vedem si noi daca Pinnochio e pe faras pe merit sau nu si daca nu cumva a devenit victima propriilor minciuni . Abordeaza acest subiect cu curaj , conserva stricata tot a explodat in presa si la tv , suntem curiosi cum abordezi acest subiect incendiar .

  5. Rache draga bati campii. daca crezi Chibnei ca sa ne spioneze ii trebuie compania Huawei esti naiv sau faci pe naivul. Retele 5G sunt o mare afacere si americanii sunt capabili de orice sa nu piarada firmele americane banutii. Trump a spus clar – America is first!!! O doare pe SUA drept in cot ca s-ar putea ca Romania s fie spionata de China, dar ii pasa de mliardele pe care reteaua le-ar aduce. Lacomia nesfarsita americana s-a vazut ca s-a DEDULCIT pana si la 200 milioane euro pentru rachetele de coasta, creind un conflict clar intre Romania si Franta care le-a adjudecat la licitatie pe numai 137 milioane. Deci setea de bani si resurse ale SUA sunt nelimitatate si ar face orice pentru asta. ideea lui Ponta de a deveni un punct important in noul drum al matasii a fost genial. China este singura tara capabila sa aduca investitii importante in tara, dar noi am cotit-o dupa americani si in loc sa prfitam de pe urama unor relatii economice cu o tara care are bani, ne-am dat pe mana a LACOMIEI americane…Tache spunemi si mie un singur lucru facut de SIA pe gratis pentru Romania sau o singura investitie americana care a adus beneficii majore Romaniei…una singura,,,

    • Omule, bati campii fara gratie sau esti un trol maoist. Compari democratia americana cu comunismul chinezesc ? Ai stat macar o saptamana in China sa vezi cum e viata reală acolo ? Ai idee ce se intampla in Hong Kong ?

  6. Concluzia: sa nu ne spioneze chinezii, sa ne spioneze „partenerul strategic”. Cu chinezii mai faceam de ex. o autostrada (Ploiesti- Brasov). Dar cu partenerul ce facem? Dam bani grei pe fier vechi.

    • Bat campii cu CHIBNEZII , sunt bolnava de spionita , nemernicul de Kostea Sugiuk Tiraspol imi ciordeste din borcanele de stevie si i le duce amantului sau Rammstein , o sa-l fac sa crape de foame sau sa treaca pe licheni de Siberia si dude . Lacomul de Kostea , dihorul asta poponaut , trebuie prins in fapt , facut zdrente si aruncat la fier vechi . Kak zakalialasi stahl !

  7. Pe american il intereseaza doar banii. Ca ne spioneaza chinezii, ungurii (astia o fac oricum) , rusii (si astia o fac) sau americanii este sigur, ori cu HUAWEI ori fara. Important este ce castiga Romania din batalia granzilor. In rest oricum ne belesc toti ca santem ‘prostii satului”.

  8. Din nou un articol bun al domnului Tache , un articol ce suscita interes fiind preluat ( cu mentionarea ”SURSA : NATIONAL” ) si de Comisarul .ro , astazi , ora 07:17 cu titlul : ” UITE UN ARTICOL SI UITE O INTREBARE : OR FI SI BANI CHINEZESTI IN SPATELE ASCENSIUNII LUI PONTA IN SONDAJE ? CA PONTA SI HUAWEI = LOVE ”.

    • Daca intrebarea o pune comisarul.ro, un site jegos, se pare ca este a lui Rares Bogdan, in mod sigur este o calomnie. Nu imi da exemplo din asemenea „sciituri”… Eu ii primesc pe chinezii care vor sa investeasca miliarde in Romania cu flori…

      • Trebuie sa specific faptul CA NU SUNT ROMAN , in zona unde locuiesc in Transnistria nu este picior de chinez , oricum , la o adica sunt pregatit , locuiesc intr-o cripta din cimitirul din Rabnita si nu duc lipsa de flori , astia vin intempestiv , fara invitatie , ca-n Siberia . Am scris mare la poarta cimitirului adresa criptei si numele meu : CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , exilat in Rabnita , am inceput sa iau lectii de mandarina …

        • baiete draga esti tare bolnav cu capul. Eu nu am nimic in comun cu Tiraspolul….vezi ca te cauta Strucikov ca cica ai furat 100 de ruble in vizita ta din sediul KGB Tiraspol///Cica nu-i trebuie adresa ta din cimitir ca i-a soptit-o deja Kostea, suparat ca nu ai impartit cu el „prada”

          • Baiete draga , ai dreptate , sunt bolnav cu capu , abia am iesit din Gvardinskaia nr.9 , io sunt corespiondent Sputnik , numele Kostea e acoperirea , ne intalnim cu Rammstein in hogeacul lui Livia ….hihihihihihi…

      • Florarule, foarte frumos ca ai florile pregatite, acuma te poti odihni linistit in faimosul geamantan chinezesc din parcul Herastrau.

  9. Inseamna ca se fura in draci informatii de e lupta asta. De la mine nu au ce sa fure ca am cateva melodii cateva poze sexy cu Andra si cateva cu Sakira si atat.

  10. Jaj istenem! Ma bucur ca cireada anarho-socialista, manata cu strasnicie de vacarii de la Savushkina 55, a invatat sa mugeasca chinezeste in timp ce bate toba eurasianismului vestit de Dughin. Se distinge anonimul cornut si rusofon de la 1:49:34 care e indragostit de anarho-cornuta Livia. Astia doi, si-au unit destinele sub privirea imparatului Xi Jinping si a lucratorilor de la Biroul 610. In marinimia sa, partidul comuist chinez le-a dat in dar un telefon huawei ca sa poata raporta cati dusmani ai poporului, transformabili in donatori de organe, se gasesc pe drumul matasii.
    Za rodinu! Za Phutina! Za Xi Jinping!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger