AcasăDezvaluiriAncheteSUA au trimis comisar politic în România!

SUA au trimis comisar politic în România!

Un nou succes fulminant al ministrului român al Apărării. Obedientul general Nicolae Ionel Ciucă simțind probabil o mare mândrie patriotică prin faptul că Statele Unite ale Americii și-au dovedit încă o dată ”atașamentul” față de parteneriatul strategic cu aliații români.

Bohn de la Ramstein a venit până la Kogălniceanu

Bineînțeles, de o manieră proprie, deja marcă înregistrată ”Made in USA”! Totuși, propaganda operativă a generalului Ciucă a căzut imediat pe spate pentru a putea aplauda mai bine, ”ca focile”, vizita în România a lui … Brent Bohne, de la baza Ramstein din Germania… Cel care a sosit însă la București la invitația Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România!

Alt funcționar pentru ”Colonie”…

Și uite cum militarii români au fost instruiți cât de mândri trebuie să fie că ”în perioada 19 – 20.05.2021, delegația condusă de domnul Brent Bohne, Political Advisor ( POLAD) la Comandamentul Aerian Aliat (AIRCOM), Ramstein, Germania a efectuat o vizită de lucru în România, la invitația Ambasadei SUA la București”. Tot ce au priceput militarii români fiind doar că America le-a trimis un nou ”comisar politic” ca să le dea alte ”prețioase indicații”. Unul al cărui rang de funcționar la o bază militară din Germania spune multe despre adevărata ”dimensiune” a Tratatului Strategic…

Iar a întărit Ciucă parteneriatul strategic

Dar chiar și așa, șeful Statului Major al Forțelor Aeriene, generalul maior Viorel Pană s-a înghesuit să dea asigurări despre asumarea ”problemelor specifice Forțelor Aeriene în contextul actual de securitate și modalitățile de susținere a măsurilor de asigurare stabilite de NATO pentru flancul estic al Alianței”. În timp ce ”înaltul oaspete” al Ambasadei SUA în România ”s-a documentat” în timpul vizitelor la Baza 90 Transport Aerian ”Comandor Aviator Gheorghe Bănciulescu”, Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu și la Baza 86 Aeriană ”Locotonent aviator Gheorghe Mociorniță”, după care a plecat cum a venit!

author avatar
Catalin Tache
4.305 afisari

25 COMENTARII

  1. Cine face vizite si pleaca cum a venit , precis e comisar politic . Aia care n-au mai plecat in 45 au fost parfum , apa de colonie , unii si-acum le adulmeca mirosul …

  2. Cei că tine sunt născuți sclavi. In plus sunteți descendenți din Rhesus. Nimic de făcut. Rhesus in slujba patriei…

  3. Bai anonimule, pana au venit ăștia la care le pupați voi dosul, romanii au înlocuit opaitul cu becul, au construit scoli și spitale, fabrici și șosele, unde va lăsați voi opincile și va aplecați sa beți apa când vedeați asfaltul, au făcut din România o tara respectata care a mediat pacea între arabi și israelieni, între americani și chinezi. Ce-a făcut Occidentul? A distrus tot ce se construise, a furat resursele naturale, a pus romanii in bejanie, 4 milioane, ce mai mare migrație în timp de pace. Ce mai apărați voi bai fariseilor, doar salariile voastre grase și avantajele nemuncite.Apărați voi tara de rusi? O sa ajungem sa ne rugam de rusi sa ne dea mâncare după ce Occidentul ne-a lăsat săraci lipiți și datori vânduți. Stai puțin ca se termina grauntele cu care amăgiți voi mulțimea. Vine ea și vremea adevărului, pregătiți-vă elicopterul dacă veți avea unde merge, ca Occidentul după ce s-a folosit de voi va va spune NIET!

    • Toate considerațiile făcute sunt, dintr-un anumit punct de vedere, corecte. Dar chestiile alea două, alea două păci, între arabi și israelieni și aia între americani și chinezi nu sunt prea clare. Ce este acum în Gaza și în Siria & Irak e pacea aia de care vorbiți? E cam cu morți!!! De bucurie că e pace, nu-i așa? Iar între China și USA este numai lapte și miere?

    • Și, ca să nu uit ce este cel mai important: unde este și ce mai face distrugătoarea cu ochii verzi ca zmaragdele, Mihaela Nicola a lui Cătălin Tache??

  4. Gica , nu mai face chisu contra vantului , iti sare in ochi . Te faci ca uiti de tezaur , sovromuri si etc ?

  5. Cresterea economica a Romaniei este spectaculoasa . Universul.net , 20 Mai 2021 , articol de Alexandru Leman : ” ROMANIA A DEPASIT RUSIA LA PRODUSUL INTERN BRUT ( PIB ) PE CAP DE LOCUITOR „. Asa ne-au lasat „saraci lipiti „Occidentul ?

    • PIB-ul este cel mai important indicator economic al unei tari , fiind foarte important pentru evaluarea fundamentala a unei monede . Publicarea PIB-ului ramane cea mai importanta statistica care trebuie urmarita pentru tranzactionarea stirilor . PIB -ul ESTE INDICE DE SANATATE A UNUI SISTEM ECONOMIC .

  6. Ba Floceo , NU ESTI ROMAN ! ” SUNTETI ” te deconspira ca esti venetic si alogen . Conform Iliadei , Rhesus a fost fiul lui Eioneus , un rege legendar TRAC care a participat la razboiul troian . Elenii l-au considerat pe Rhesus un ZEU TRAC al Zeitei Mama Rhea , uneori identificat cu Orfeu , initiatorul cultului dionisiac . Sunt si maimutele Rhesus , macacii Rhesus din Asia de Sud , acolo sa-ti cauti tu originile .

  7. Postarea de la 8:14:30 ii este adresata lui Kostea Sugiuk Tiraspol care a postat cu pseudonimul „Vlad” la ora 21:42:28 .

  8. Am origini sanatoase , Cercopithecidae Macaca Muellata Colloquially , sunt zburdalnic , fac tumbe prin marfarele din depou , labuiesc geamantane din sala de asteptare a garii Tiraspol si altoiesc sugiukuri rapide la bananele zburlite ale navetistilor de Rabnita pe principiul musca si fugi , un fel de hap-sarmaua si tunde-o sa n-o iei pe carca de la meletia garii …..hihihihi

  9. pana la plecarea sovieticilor din Romania erau consilieri sovietici la ministerele cele mai importante , acum o sa avem conslieri americani.
    Pe cand si alti consileri sa zicem germani francezi etc?

  10. NU SUNT ROMAN , SUNT CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL zis KOSTEA SUGIUK , tai frunza la caini prin National si pacalesc Raionul sa ma plateasca degeaba cu 3 copeici postarea .

  11. De ce nu permiteti ROMANILOR sa posteze cu pseudonimul ” Roman ” si permiteti acest lucru alogenilor si mancurtilor de pe malul stang al Nistrului ?

    • Asa este , am incercat sa postez cu pseudonimul ” Roman ” si nu se poate trimite comentariul , e permis doar mancurtilor nistreni !

  12. Vad ca vorbiti de sclavi si obedienti fara sa stiti ca atat in Nato dar si in Afganistan dar si in baze Nato din tara sunt comandanti romani ce conduc inferiori americani, francezi, britani, si restul soldatilor din cele 30 de tari aliate. Eu stiu si militari romani sau de origine romana ce conduc in armata americana.

  13. Acum am pretentia la americani sa aduca oameni integrii nu mascarici ca ala care a taiat panglica la scut si a spus- Bine ati venit la Budapesta! Adica ala era pe spaga politica adus in Romania, daca esti atat de prost sa confuzi 2 capitale europene. Nu ma refer la un american de rand ca nici eu nu pot delimita Nevada de Arkansas pe harta. Dar am pretentii la un diplomat sau trimis special sa stie macar capitalele de pe unde manca sau caca.

  14. De cand chinezii incearca sa insamanteze creierul uman in macaca mulatta vad ca pana si creierul cretinopatilor de pe lista ziarului a evoluat sau in orice caz au invatat sa faca copy-paste.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger