AcasăDezvaluiriAncheteSUA apără România cu patru avioane!

SUA apără România cu patru avioane!

Într-adevăr, nu se ajunsese până acum la un asemenea hal de colaborare militară în cadrul parteneriatului strategic, dar uite că se poate și mai mult!

Patru avioane F 15 atât ne trimit americanii ca să i speriem pe ruși

Cu toate că propaganda operativă a Ministerului Apărării Naționale, puternic alimentată din fondurile operative ale Direcției Generale de Informații a Armatei și după ”decaparea” generalului Gherghe a ”împachetat” noul eșec într-o ”poleială” triumfalistă.

CASTLE FORGE

”Începând cu 16 octombrie, Forțele Aeriene Române (ROAF) participă cu forțe și mijloace la exercițiul CASTLE FORGE, în cadrul căruia efectuează în comun cu partenerii americani și canadieni o serie de misiuni în zona Mării Negre” informează chiar ROAF. Care subliniază și că ”exercițiul are ca scop principal demonstrarea coeziunii în aplicarea măsurilor NATO de reasigurare a flancului estic al Alianței Nord – Atlantice , precum și capacitatea de dislocare rapidă a Forțelor Aeriene ale Statelor Unite ale Americii din Europa (USAFE) în scopul susținerii acestor măsuri ”. Astfel că ar trebui să te simți mândru ca român că ai un ministru ca generalul liberalo – rezervist Nicolae Ionel Ciucă! ”Eroul de la Kandahar” care iată că, după peste 12 miliarde de euro pompate până acum în conturile samsarilor americani de armament a reușit să protejeze spațiul aerian al țării de o asemenea măsură. Numai că, surpriză, tot ROAF recunoaște că exercițiul internațional care ar trebui să le bage rușilor mințile în cap reprezintă de fapt o ”desfășurare de forțe” cel puțin jenantă.

”În cadrul misiunilor de zbor în comun, Forțele Aeriene Române participă cu aeronave F-16 MLU și o aeronavă C-130 Hercules, iar Componenta Operațională Aeriană coordonează, planifică forțele și mijloacele participante și asigură controlul aerian asupra aeronavelor. Forțele aeriene ale Statelor Unite ale Americii în Europa vor participa la exercițiul CASTLE FORGE cu patru aeronave F-15 dislocate, cu acest prilej, de pe locația Larissa, Grecia, în baza 86 Aeriană ”Locotenent Aviator Gheorghe Mociornița”, Borcea”! Deci Forțele Aeriene ale SUA participă cu patru (4) avioane… F-15… Iar canadienii cu ”aeronave dislocate la Baza 57 Aeriană”… Deci probabil nici măcar patru, dacă nu se menționează numărul acestora…

author avatar
Catalin Tache