DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » STS a spart Signal-ul!

STS a spart Signal-ul!

Autor:

Gata, după ce adevărații băieți deștepți ai sistemului s-au debarasat deja de ”iconița” albastră de pe telefoanele mobile, la fel cum au făcut de altfel la momentul oportun și cu cea verde, ”Scandalul Signal” poate începe! Și va fi unul devastator, cel puțin la nivelul sistemului, acolo unde un raport contrainformativ absolut incendiar care va fi pus mult mai curând decât se așteaptă unii inclusiv pe masa de lucru a președintelui Klaus Iohannis ar putea duce la ”îngenucherea” definitivă a Serviciului de Telecomunicații Speciale. Serviciu care nici nu a fost bine lăsat să-și revină ”din pumni” după Caracal,  că tocmai ce este din nou ”înghesuit” în corzile sistemului  în urma unui scandal de spionaj fără precedent în România postdecembristă.

 

signal CAPP STS a spart Signal ul!Pentru că pur și simplu în altă parte s-a ajuns la concuzia că ”STS-ul are codurile Signal”! Și, drept urmare, convorbirile unor nume grele din sistem ar fi putut fi astfel monitorizate, ceea ce a produs o iritare extremă. Chiar dacă datele astfel obținute bineînțeles că nu vor putea fi folosite niciodată legal, în vreo instanță, ca și în cazul celor de pe WhatsApp, în lipsa unei eventuale percheziții informatice a telefoanelor propriu-zise. Numai că unii dintre cei care se simt vizați de informațiile privind ”spargerea Signal”-ului de către STS acuză și faptul că  la mijloc nu ar putea fi o simplă ”mână criminală” a vreunui angajat sau a unui grup interior de interese, ci chiar o întreagă strategie pusă în aplicare încă din momentul promovării ”Dragon”, propria aplicație de mesagerie instant a Serviciului de Telecomunicații Speciale. Și care, deși a fost anunțată ca fiind strict un fel de ”internet intern” al angajaților STS, a inflamat spiritele în restul sistemului încă dinainte de instalarea acestei controversate aplicații…

watsap 720x491 STS a spart Signal ul!

După whatsApp, nici ”signal”-ul nu mai este permis ”în pădure”

Spionaj sau răfuială…?

cladirea sts 720x288 STS a spart Signal ul!

STS, din nou în corzi

Acum, după ce de-abia am dezvăluit că ”se joacă la rupere” la nivelul sistemului în vederea schimbării totale a liniilor pentru declararea ”hegemoniei” sereiste, normal că pe unii îi poate duce gândul și la un veritabil ”atac raider” dus împotriva STS-ului. Cu toate că varianta de lucru a folosirii ”scandalului Signal” drept preambul al declanșării unei operațuni mascate de”preluare ostilă” este una greu de luat în calcule, ținând cont de ”nivelul” unde se joacă, dar și de faptul că ”suspiciunile rezonabile” și ”indiciile temeinice” pe care se bazează acuzele sunt deja pregătite pentru a fi supuse inclusiv informării președintelui și chiar a CSAT-ului deopotrivă. Desigur, trăim într-o țară în care aproape că nu mai este ”buticar” să nu fie sigur că este filat și interceptat… Numai că aici este vorba de ”lucruri serioase”, suspiciunile privind strict ”monitorizarea” anumitor factori de decizie strict din interiorul sistemului, ci nu a românilor de rând… Iar o altă dovadă că situația este cu adevărat una ”explozivă” este reprezentată de operațiunea fără precedent de ”instruire contrainfomativă” făcută deja ”prin păduri” de a se renunța ”de îndată” la abordarea oricărui subiect de interes pe ”Signal”… Ceea ce ar fi fost, totuși, prea mult pentru o simplă diversiune… Oricum, singura necunoscută este în spatele cui va fi pus ”scandalul STS”, mai ales dacă acesta nu va mai fi ”detonat” public și se va prefera ”spălatul rufelor murdare” în interiorul sistemului.

dragon sts 720x467 STS a spart Signal ul!

”Dragon”-ul, controversat de la bun început

 


13 comentarii to STS a spart Signal-ul!

 1. Anonymous

  A spart pe dracu. Citeste despre bug-ul din signal si despre backdoorul american. Au publicat chinezii acum 2 saptamani!

 2. Anonymous

  Castiga bani cu sondaje online
  Pentru participarea la sondaje primeşti între 0.20€ si 2,5€ pentru un sondaj
  Bonus la inregistrare 1,50 Euro
  Inscrie-te aici, e gratuit si usor!
  http://bit.ly/31pLncZ

 3. Dan

  Doar cei de la DGIA pot intercepta conversațiile și convorbirile aplicatiilor Signal, Whatsapp și Telegram.
  Dar…. nu oricine are acces la traficul de date.
  Nu se pot folosi împotriva cuiva, doar se pot ghida si trimite echipe de supraveghere operativă după cei vizați…
  La percheziție informatică tot ce s-a vorbit pe Telegram cu secret Chat activat, nu apare nimic.
  Doar pe whatsapp apare ce ai trimis, sters sau primit…
  Nici cei de la fosta Tonola nu au acces la traficul de date ale aplicațiilor sau codurile de acces cum le mai spun unii…
  Atentie! Cei care sunt puși să își lase telefoanele în vestiar, recepție, cutii sau in alte părți, pot avea surprize… să le instaleze un program spy care face clona instant la tot ce scrii sau trimiți, dar nu și ce vorbești pe aplicații…
  Parola se sparge în 3 minute după ce bagă mufa în teleofn…
  Nici cei de la DOS nu știu toți ce se poate sau nu…
  Sunt mulți care vorbesc, dar puțini care știu…
  Fostul director STS, Tudorel Tănase știe multe…
  La fel cum își ascundea banii din contracte în borcanele de murături acasă la mama lui (în zona Dristor)…
  Cel mai mare rau pe care l-a făcut cineva în acestă țară, a fost Băsescu și gașca lui.
  Iohannis nu este altceva decât o lavetă a europenilor…
  Un plăvan, SAS, ateu, trădător, mut și tut..
  Cei de la SIE vorbesc pe Telegram, la fel si Coldea, Dumbravă sau alți oameni “puternici”…
  Chiar credeți că ei nu au acces la cele mai bune și noi informații…

  • Mpk

   Asa’iegat de dgia! Dar oare nu ei au fost in spatele “telejustitiei” iar interfețe au fost bâtele de la SRI și D-na?

 4. Elena botezatu

  Sa fie ascultați trădători de neam și țară ,nu noi niste pirliti șovăi de capul nostru ,bătaia de joc a tuturor .
  Ne folosesc că pe niște marionete cînd au nevoie de noi .
  Iar în rest ,
  La coșul de gunoi .
  Asta suntem noi in ochii lor !
  Îmi pare rău !

 5. escu

  Scandalul are legătură cu punerea unei presiuni pe STS pentru a fi buni executanți în procesul electoral și să numere în favoarea alesului partenerului strategic și nu a celui dorit de români? Alo! TABLETA, se aude?

  • Florin

   STS nu numara voturile, prin tableta se verifica in baza de date, pusa la dispozitie de AEP, daca persoana in cauza nu a mai votat inca o data.

 6. Ninel

  Vedeti ca sunt softuri de criptare desi prin contract intimitatea convorbirii e protejata de lege si telfonie Voda Digi Ora. Deci e de datoria firmei sa asigure criptarea clientului… Criptarea inseamna ca, convorbirea e trecuta prin net si redata celui cu ce vorbesti ocollind orice centrala. Cel ce incearca sa asculte o sa inregistreze datorita conversiei un soi de bolborisot ca de apa.

 7. Ninel

  Deci pt cei cu cunostinte o melodie sa luam uite Shakira o melodie 🎶 mp3 e un format clasic al track ului initial al formatului compactat al sunetului care reda sunetul intr-o cantitate de informatie mica pe un program comun de PC. Alt format de redare revolutionar .ogg-ia melodia si o rescrie informatic sub forma asdddddxxccc45dddddd…. si literele continuă aceasta conversie ce necriptata inseamna Waka-Waka spre ex. Deja observam ca, cand deschizi fisierul cu ce nu trebuie ca acel Waka Waka pe care il stim toti din melodie, un ins ce pune mana pe fisier nu o sa inteleaga nimic din acel asdddddxxcccc45dddddd….
  Gen.

 8. Ninel

  Acum sa luam un furnizor urias Digi. El ia acel Waka- Waka pe care il vorbesc prin telefon cu un tert si il trece prin soft. Codarea lui va fi asemanatoare .ogg adica asddddxxcccc55dddddd… Insa cheia o are doar Digi acel 55 face diferenta intre o convorbire publica sau una privata pt ca nimeni nu va sti in fapt ca acel 55 din sir inseamna de fapt Waka-Waka iar conversia audio la cel ce asculta va suna Clok- Clok, cand de fapt in realitate convorbirea inseamna Waka-Waka.In fact cel ce asculta nu va sti si nu va intelege nimic nociodata din convorbire.

 9. Ovidiu

  ‘signal” e i pastă de dinți ieftina!?

 10. Suvorov

  Voro, stim ca ne urmaresti traficul de date….
  Sezi bland ca pleca Ghiul in maximum doua luni…
  Vezi ca baierii buni vorbesc pe Telegram, acolo unde nu poti sa faci nimic…

 11. Nana

  In strainatate unde si-a plasat softul STS? In Romania vad ca este un mister.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 17-11-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!