AcasăDezvaluiriAncheteStelian a cedat! Procurorul ”rezist” Pîrlog preia Justiția!

Stelian a cedat! Procurorul ”rezist” Pîrlog preia Justiția!

Bogdan Pîrlog”sare etapele”...

După ce printr-o declarație care rămâne de văzut dacă a fost sau nu ”nefericită”, useristul Ion Stelian a trimis la pensie ”cohorte”de judecători, ministrul Justiției tocmai ce este pe cale să facă o nouă mutare care va șoca întreg sistemul. Pentru că, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, acesta ar urma să și-l aducă drept consilier pe nimeni altul decât pe procurorul militar Bogdan Pîrlog!

Ion Stelian oripilează sistemul

Adică nimeni altul decât cel mai controversat procuror din România, de la ”Portocală” încoace! Aflat în miezul a nenumărate cercetări interne și scandaluri, precum cele provocate de poziția belicoasă de pe scările Palatului de Justiție, la protestele #rezist. Sau de ”autosesizarea” din noaptea de 10 August, atunci cînd a dat buzna în Unitatea de Comandă a forțelor de ordine. Ca să nu mai vorbim de solicitarea ”sinucigașă” de desființare a chiar structurii în care activează, Parchetul Militar! Iar acum tocmai Pîrlog este alesul lui Stelian pentru a deveni mâna sa dreaptă, useristul urmând a îi preda de facto un minister care se dovedește deja prea greu pentru fostul avocat al familiei Mazăre de la Constanța!

Bologa sau Scarlat, cine-i șef la DNA?

Mai mult decât atât, această numire care ar urma să fie oficializată chiar zilele viitoare ar fi totodată și ”trambulina” prin care procurorul Radu Mihăiță Cazacu ar urma să preia conducerea Secției Militare a DNA, care se vacantează la sfârșitul acestei luni. Pe lângă ”haștagianul” Pîrlog, acesta fiind văzut cu ochi buni și de adjuncta DNA, Mădălina Scarlat! Cu totul altfel par a sta însă lucrurile cu actualul procuror șef al DNA, Crin Bologa încercând să mențină un echilibru în structura pe care o conduce. Și culmea este că mișcarea useristă a aducerii celui mai ”nefrecventabil” procuror din sistem – pentru chiar colegii săi!- la butoanele Ministerului Justiției ar putea avea tocmai efectul invers scontat. Mai ales că Secția Militară a DNA, acolo unde se va da prima bătălie pentru preluarea sa nu pare a fi totuși structura potrivită pentru astfel de ”experimente”…

author avatar
Catalin Tache
5.028 afisari

3 COMENTARII

  1. Bai dusmanosule,pai jandarmeria Romana este la nivel de gradinita fata de jandarmii dela Paris,Munchen,Amsterdam,nu mai vorbesc de politistii tembeli,criminali din America.Tari cu „traditie democratica”.Problema in dicutia articolului este despre „procurorii mei”,oameni de nadejde cand e vorba sa-i infunde pe „cine nu e cu noi „,sau sa bage anumite Dosare la sertar sau sub pres.Ca asa functioneaza Justitia mea independenta in Statul de drept in fund.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger