Cauta

SRI o pune șefă la DIICOT! Război total cu Kovesi!

Gata, începe din nou ”mare păruială” dintre cele două procuroare care de ani de zile, mai ales după decaparea ”feciorelnicei” Alina Bica își dispută statutul de ”doamna de fier a Justiției”. Ce este drept, odată cu promovarea la ”next level” european și impunerea ei de către ”noul Napoleon” Macron ditamai procurorul șef al EPPO, Laura Codruța Kovesi părea să fi tranșat definitiv această rivalitate de moarte. Pentru că, ei bine, Kovesi și Hăineală se urăsc așa cum doar două femei o pot face! Cu patimă! Și o dușmănie viscerală, care a dus la nenumărate victime colaterale!

Hăineală sau Kovesi

Și care va mai duce… Pentru că, alertat de spiritul de vendetă afișat tot mai ostentativ de o Laura Codruța Kovesi care chiar nu a mințit când a spus că nu își dorește o candidatură la Președinția României – pentru că poate face mult mai mult rău din actuala postură! – sistemul a reacționat rapid! Și a reactivat-o de îndată pe vechea rivală a Laurei Codruța Kovesi, Oana Schmidt Hăineală! Punându-i pe masa acesteia un rechizitoriu făcut ca la carte, așa cum nu a mai fost de mulți ani de zile, în toată România! Astfel că Hăineală a devenit marea beneficiară a operațiunii încrucișate a DIICOT și IGPR, prin structurile de specialitate, în frunte cu DOS, de ”destructurare a cartelului columbian de droguri Cali din România” și ”anihilarea primului laborator de sinteză a cocainei din România”… După cum ține propaganda operativă ”capul de afiș” al opiniei publice de câteva zile bune.

Chestorul pe invers Bogdan Despescu a pus IGPR la dispoziția viitoarei șefe DIICOT

Și uite cum, deși nu a dus la bun sfârșit, în cam toată cariera ei strict de birou, nici măcar un dosar mai de Doamne Ajută, tocmai Oana Schmidt Hăineală, ajunsă acum un banal procuror oarecare din teritoriu a destructurat ”falanga columbiană” a Cartelului Cali din Columbia!!!

Pâțu, sacrificată! Militarul, pe loc repaus!

Oana Schmidt Hăineală făcându-și astfel intrarea triumfală pentru intrarea în cursa finală pentru șefia DIICOT. Pentru că, așa după cum dezvăluiam recent, în vara aceasta se va purta un război total pentru preluarea controlului Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. Iar ”procurorul șef adjunct direcție” aflat vremelnic la conducerea operativă a DIICOT pare a avea deja zilele numărate pe funcție… Mai ales că Oana Daniela Pâțu a fost ”ținută în viață” până acum la șefia DIICOT doar prin intensa sa legendare, la vârful sistemului, drept ”singurul procuror care mai lucrează dosare anti – drog, așa cum ne cer americanii”.

Operațiunea Cocaina din Cali derulată pentru Hăineală

Astfel că protectorii ”operativi” ai SRI-ului și-au putut face toate ”mendrele” cu o structură centrală a DIICOT-ului ajunsă simpla ”anexă” informativă a serviciului. Și în care șefii de facto ai DIICOT-ului intrau ca la ei acasă. Ce este drept, pentru scurtă vreme a reprezentat un ”mic pericol” intrarea în cursa fie și neoficială pentru șefia DIICOT a unui procuror de sorginte militară. Numai că acestuia i s-a ordonat deja ”pe loc repaus”. Așa că, peste noapte, din pustietatea informativă a biroului său din Brașov, Oana Hăineală Schmidt a reușit ceea ce niciun alt procuror român sau structură informativă din întregul sistem nu a mai reușit până acum! Și anume destructurarea laboratorului de obținere a cocainei a temutului Cartel columbian din Cali! Culmea, fără sprijin anunțat al atotinfluentei agenții americane DEA! Și destructurarea rețelei din care făceau parte nu doar traficanți români și columbieni, dar și un om de afaceri israelian!!!

Pîrlog, ciocul mic!

Cum câmpurile tactice din Justiție funcționează nu doar pentru ”sistemul tradițional”, dar și pentru ”radicalizații rezist”, procurorul militar Bogdan Pârlog nu doar că fusese avertizat de ”mutarea surpriză” de la DIICOT, dar și ”asmuțit” să pregătească atacul ”haitei” useriste împotriva Oanei Schmidt Hăineală. Cea care nu a lucrat niciun dosar în toată cariera ei, în timp ce aleasa USR-ului Laura Cdoruța Kovesi ar fi umplut pușcăriile patriei! Numai că ”guralivului” Pîrlog i s-a transmis deja ”ciocul mic”, sistemul reușind să îi fabrice Oanei Schmidt Hăineală ”dosarul secolului”! Cu toate că, în acest scop, secretarul de stat cu stelele pe invers Bogdan Despescu a trebuit să ”unidirecționeze” activitatea mai multor structuri subordonate din cadrul IGPR, pentru a pune astfel pe masa lui Hăineală tot probatoriul necesar. Astfel că, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, întregul sistem intern este aliniat la această oră în spatele Oanei Schmidt Hăineală. Lucru oarecum de înțeles, din moment ce și aceasta a fost întotdeauna trup și suflet alături de sistem.

Pahonțu oricum este la picioarele ei

Nu doar atunci când a condus Consiliul Superior al Magistraturii sau chiar DIICOT-ul. Dar și atunci când doar SRI-ul știe cum a ajuns consiliera de taină a lui Liviu Dragnea! Și a reușit ”marea implozie” a guvernării pesediste prin promovarea ”sinucigașei” Ordonanțe 13! Atunci când ”maura” și-a făcut datoria, chiar dacă a trebuit să plătească prețul retragerii ordonate într-un banal birou din Brașov. Iată însă că roata sistemului s-a învârtit și Hăineală este acum din nou pregătită pentru preluarea conducerii DIICOT. Mai ales că, în afara Serviciului Român de Informații și a omului de serviciu al acestuia de la vârful Ministerului Afacerilor Interne, secretarul de stat Bogdan Despescu, Hăineală se poate baza și pe sprijinul total al generalului Lucian Pahonțu.

Pa Pâțu pa

Cel care oricum i-a pus la dispoziție acesteia și până acum tot ce își poate dori o procuroare femeie de la un șef de serviciu secret bărbat… Așa că SRI-ul și SPP-ul fac de această dată front comun pentru venirea Oanei Schmidt Hăineală la conducerea DIICOT!

Miza : Dosarele economice!

Protectorii ambițioasei Hăineală sperând ca astfel să își securizeze și ”hegemonia” din ultimii ani asupra secției economice a DIICOT. Pentru că, după ejectarea Laurei Codruța Kovesi din fruntea DNA, dosarele economice ”care contează” au mai fost lucrate doar la nivelul DIICOT. Acum, vorba vine ”lucrate”…

Miza dosarele economice

Însă fie și așa, spaima că, din postura de procuror șef european Laura Codruța Kovesi are competența de a își băga nasul în ”jurisdicția” dosarelor economice de la DIICOT și chiar de a deschide altele noi este atât de mare, încât sistemul este gata de orice pentru a își impune ”pavăza” Hăineală acolo! Mai ales că și aceasta din urmă de-abia așteaptă să sară direct ”în ciuful” Codruței, celei căreia nu îi poate ierta… sepepiștii știu bine ce!

Ultimele stiri

  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Polițiști înjurați și amenințați de mai mulți indivizi, în plină stradă. Imaginile publicate de Sindicatul Europol – VIDEO
  • Ciucă: „Șansa PNL este să aibă candidat la președenție”
  • SUA avertizează că nu acceptă un joc la două capete al Chinei. Ori cu occidentul, ori cu rușii!
  • VIDEO| Putin și Xi își anunță frăția și condamnă Statele Unite
  • Guvernul mai împrumută 1,3 miliarde!
  • Exit mobile version