AcasăDezvaluiriAncheteSRI are un gay la vârful DNA!

SRI are un gay la vârful DNA!

Marioneta serviciilor...

Încă este greu de crezut cum de a fost posibil ca nemernicia sistemului ticăloșit să fie dusă pe niște adevărate culmi staliniste. În care funcția, averea sau ”gura slobodă” te transformau automat în ”ținte vii” pentru niște procurori care ajunseseră se excite periculos de grețos, doar la ”decapări” sau ”paradit destine”. Sau chiar la imaginile unor alți procurori puși în genunchi și cerând iertare, de fapt libertate, pentru membrii familiei! În timp ce marii corupți le râdeau în nas tuturor victimelor ”prigoanei” Justiției paralele! Marii cotizanți în bani știind foarte bine că atâta timp cât vor furniza denunțurile dictate de procurorii DNA sunt la adăpost și pot fura oricât. Pentru că, ei bine, asta ajunsese de fapt ”lupta anticorupție” la apogeul mandatului ”Zeiței Cătușelor”.

Astfel că nu trebuie doar să nu uităm eșecul DNA… Ca și eșecul ulterior al SIIJ, de altfel… Însă chiar avem datoria să ne întrebăm cât mai tare, pentru a fi auziți până în marile Cancelarii occidentale, cum au fost posibile toate aceste anchete stahanoviste…?

Credibilitatea DNA pasată de la Kovesi și Bulancea la Bologa și Gavra

Cu mii de români care și-au pierdut astfel libertatea, averea, poziția și chiar viața… Și asta nu pentru că au fost dovediți vinovați sau nevinovați… Ci doar pentru că ”dinamica operativă” a impus aruncarea lor în ”malaxorul” anticorupției cu orice preț!

Au știut de la început!

Pentru că, totuși, un procuror al unei structuri de elită, și încă unul cu funcție de conducere și inamovibilitatea asigurată prin lege nu poate fi totuși chiar o ”frunză în bătaia sistemului”… Dar uite că a fost! Tocmai pentru că ofițerii ”de intelligence” implicați în avizarea lui ”consultativă”, dar obligatorie, la ”selectarea” pentru a trece la ”structurile de elită” ale DNA au identificat corect vulnerabilitățile majore ale viitorilor procurori DNA. Și le-au raportat, ce este drept… Dar nu oficial, ierarhic, ci doar pe persoană fizică… Astfel că tocmai magistrații documentați a fi cei mai vulnerabili la un eventual șantaj au sfârșit prin a fi propuși Laurei Codruța Kovesi pentru a fi avansați la Structura Centrală și chiar la conducerea Secțiilor!. După care au fost transformați în niște ”sclavi” ai actului de Justiție… Victime ale statutului de ”captivi informativi” ai ”plicurilor galbene” pe care ”ofițerii de legătură” aveau grijă să le îngroașe cu fiecare nouă documentare.

Cozi la DNA câmpuri tactice în sălile de judecată

Astfel încât ”oamenilor legii” astfel șantajați să le intre bine în cap că trebuie să execute tot ceea ce le impune ”dinamica operativă”… Cel mai relevant exemplu în acest sens fiind chiar cel petrecut și la cel mai înalt nivel… Pentru că, mult mai curând decât se așteaptă cei care încă își închipuie că se află la butoanele operative ale sistemului, vor ieși la iveală amănunte absolut halucinante despre ”prestările de servicii” judiciare ale unui ditamai procurorul de la chiar vârful DNA! Și se va dovedi că ”ofițerii de legătură” chiar nu glumeau atunci când își asigurau ”clienții” că respectivul procuror nu va face decât ceea ce i se va spune. Indiferent că este vorba să aresteze niște suspecți nevinovați sau să claseze niște infractori dovediți. Astfel că și ”clienții” ofițerilor de pe ”câmpurile tactice” ale Justiției plăteau ”prețul corect” pentru ca dosarele lor să ajungă sau nu la respectivul procuror. Mai ales după ce puteau viziona frânturi din filmulețele în care procurorul DNA fusese documentat ca fiind, fără putință de tăgadă, gay…

De bună voie și nesilit de nimeni…

Direcția Națională Anticorupție are și acum, pe sfârșitul mandatelor lui Crin Bologa și Codrin Gavra, exact aceeași credibilitate ca la finalul de drum al Laurei Codruța Kovesi și Marius Bulancea. Ceea ce și face ca ”falanga” sereistă care a ajuns să apere Constituția cu mijloace precum ”câmpurile tactice” pe care generalul Dumbravă nu le-a dezvăluit în niciun caz doar la un șpriț să fie la fel de sigură pe ea… Și pe faptul că operațiunea de resetare a activității de intelligence va eșua… Sau cel puțin va fi întârziată până ce se vor șterge toate urmele… Mai ales după ”Marea Extragere” reușită… Numai că, deși încă extrem de timorată, ”auto-curățirea” sistemului trebuie încurajată… Fiind singura soluție pragmatică pentru ca astfel de situații grotești să nu se mai repete. Astfel că este extrem de important semnalul dat că, uite că ”experimentul gay” nu a fost uitat…

Dacă nici generalul Dumbravă nu știa ce spune

Și mai ales că mai au și alte structuri filmulețele… Asta doar așa, să se știe că se știe… Și că dacă cel care a coordonat personal ”ofițerii de legătură” nu se retrage ”de bună voie și nesilit de nimeni”, atunci chiar că pata de rușine ce va fi aruncată asupra întregii activități a Direcției Naționale Anticorupție nu va mai putea fi ștearsă decât prin desființarea cu totul a structurii.

Procuror DNA ținut de mână de ofițerul de legătură

Până atunci însă, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră a fost deja aprins ”fitilul” contrainformativ al dezvăluirii publice a ”dosarului bombă” care va zgâlțâi și mai zdravăn ceea ce a mai rămas din ”șandramaua DNA”… Cu tot cu conturile din Florida ale miliardarilor neștiuți până acum că și-au plătit libertatea ”îmbrăcând tehnica” DNA…

author avatar
Catalin Tache