AcasăDezvaluiriAncheteSPP, Templu Masonic în Deltă!

SPP, Templu Masonic în Deltă!

În plină caniculă, săptămâna trecută, directorul adjunct al Serviciului de Protecție și Pază, generalul Daniel Ion Bălașa a avut ghinionul să i se strice aerul condiționat din birou. Astfel că, normal, acesta a cerut să vină de urgență cei de la întreținere, ca să repare aparatul. Numai că nu a venit nimeni!

Generalii masoni Nedelea și Bălașa investesc în Delta Dunării

Și cum, totuși, Bălașa este nu doar adjunctul ”liderului suprem” Pahonțu, dar și cel care coordonează SSI-ul, cu tot cu secțiunile de protecție internă și contrainformații, acesta a cerut explicații. Și astfel a aflat că nu are cine să îi repare aerul condiționat, pentru că ”meseriașii” nu sunt în sediu! Iar pentru ca șocul să fie unul total, Bălașa a primit ”decisiva” atunci când i s-a comunicat că angajații de la întreținere sunt ”pe teren”, executând lucrări la o pensiune pe care și-ar construi-o generalul Costin Nedelea, ”stăpânul informațiilor” din SPP! Și de parcă toate acestea nu ar fi fost de ajuns, Bălașa a aflat că ”dușmanul de moarte” Nedelea ar fi în spatele tranzacționării unui lot de 1.000 metri pătrați în Delta Dunării, unde și-ar construi o pensiune! Iar în acest timp, avertizat de proprii oameni de ”curiozitatea” lui Bălașa, a aflat și Nedelea că și acesta are exact aceleași planuri ca și el. Cu un teren tot de 1.000 de metri pătrați! Tot în Deltă! Și tot destinat construcției unei pensiuni! Iar dacă ironia sorții chiar ar face ca, deși s-au ferit unul de altul, șeful Informațiilor și cel al Contrainformațiilor din SPP să își facă pensiuni ”acoperite” în ”fundul” Deltei Dunării, chiar unul lângă altul, generalul Pahonțu este cel mai în măsură să afle.

De ce nu a avut cine să repare aerul condiționat din sediul SPP

Dacă într-adevăr cei doi și-au luat terenuri de câte 1.000 metri pătrați în Deltă și își fac pensiuni fără să știe unul de altul sau doar își bat joc de el! Așa cum sunt și inițiați ai  sistemului care știu că generalii Bălașa și Nedelea sunt masoni de frunte, după cum am probat inclusiv cu fotografii. Și că poate cei doi nu fac decât ”lucrarea” lojelor cărora aparțin, fie că este vorba despre cea regulară – Nedelea sau Ritul Scoțian – Bălașa. Situație în care am putea asista chiar la apariția unui templu masonic SPP-ist în Delta Dunării!

”Generalul Șorțuleț” Nedelea, șeful Informațiilor

Dar mai întâi să vedem cine este cel din cauza căruia Bălașa a transpirat la birou, la propriu și la figurat…Costin Nedelea este general în cadrul Serviciului de Protecție și Pază, unul dintre cei mai vechi și influenți. Multă vreme a condus temuta SDI – Secțiunea Documentare  Informativă, adică ”SRI”-ul SPP-ului. Fiind astfel omul cel mai la curent cu toate informațiile secrete care sunt strânse de la oamenii ”plantați” în alte Secțiuni.

Geme SPP ul lui Pahonțu de șorțulețe

De doi ani de zile, după schimbarea de la conducerea U.M. 0163 I, a fost avansat ”mâna dreaptă” a ”frățiorului” Bălașa, discretul general care răspunde oficial atât de strângerea de informații, cât și de contrainformații… Iar ținând cont de aceste poziții ocupate și de jurământul militar depus statului român, generalul Costin Nedelea avea obligația legală să raporteze de urgență orice schimbare din viața sa, chiar generalului Bălașa. Numai că, după cum reiese din halucinanta fotografie intrată în posesia noastră, același general Costin Nedelea, ofițer activ șef al Informațiilor din SPP a mai depus un jurământ ”frățesc” de credință. Acesta fiind și membru activ al LOJEI ”SEVER FRENȚIU” nr. 85 ORIENTUL BUCUREȘTI, din cadrul Marii Loje Naționale a României!

Generalul mason Bălașa, ”sifonul” lui Iohannis!

Iar acum să vedem cine este generalul Daniel Ion Bălașa, fost membru de marcă al ocultei ”Frății a Frontieriștilor” de la vârful IGPFR. Și care a fost ”plantat” de la Cabinetul lui Gabriel Oprea direct în coasta lui Iohannis, ca adjunct al lui Pahonțu. De atunci întreținând o întreagă rețea de relații la vârful celorlalte structuri, multe dintre ele pe persoană fizică. Acesta conduce deopotrivă informațiile, protecția internă și contrainformațiile SPP! Postură din care s-a dovedit indispensabil lui Klaus Iohannis, președintele nefiind chiar atât de naiv încât să le lase cu totul doar pe mâna unui Lucian Pahonțu tot mai izolat în sistem. Numai că Bălașa nu l-a executat pe ”rivalul” Nedelea, după publicarea fotografiei acestuia ”cu șorțuleț”. Și în loc să îl trimită în fața Consiliului Militar, Bălașa i-a înființat acestuia o nouă unitate , numai pentru el! Generozitate cu atât mai greu de ”digerat”, cu cât la rândul său Bălașa a fost documentat de ”regularul” Nedelea ca având Gradul 33, cel mai mare în rivalul Rit Scoțian Antic și Acceptat!

Creierul Burian s a retras la Baia Sprie cu tot cu subofițerul bucătar

Dar poate că Nedelea și Bălașa au și alte secrete comune, de au evitat să se execute reciproc atunci când s-au avut la mână. Și nu este vorba aici despre lucrarea de diplomă ”copy paste” a generalului Bălașa. Dar nici de ”banala” adeverință salarială a acestuia, una ”șmenuită” la Serviciul Financiar pentru ca Bălașa să plătească o pensie alimentară mai mică. Astfel că, dacă Lucian Pahonțu nu doar s-ar amăgi că el unul conduce serviciul, ar afla poate că Nedelea s-a pus la adăpost printr-o informație ”rușinoasă” pe care ar deține-o despre ”frățiorul” Bălașa. Cel care, la rîndul lui, l-a tot ținut în șah pe Nedelea cu dedesubturile Dosarului penal 4970/118/2014, unul soldat cu ”condamnarea la pedeapsa închisorii de 4 (patru) ani și dispunerea executării pedepsei în regim de detenție, conform art. 60 Cod penal”…

Burian și Ușurelu…

Însă ”blestemul” investițiilor în pensiuni și tot felul de case de vacanțe este unul care a lovit mai de mult la vârful SPP-ul. Încă de pe vremea ”creierului” Burian, generalul care nu doar că l-a salvat practic de la moarte pe Traian Băsescu după ”soluția salvatoare” a cirozei acestuia, dar s-a și ocupat personal de înființarea celebrului grup ”ZEUS” din cadrul SPP. Iar după ce s-a pensionat în urma seriei de dezvăluiri din ”NAȚIONAL”, acesta s-a retras la pensiunea din Baia Sprie. Acolo unde – asta aroganță! – a fost detașat și un subofițer SPP, pe post de bucătar recompensat de Burian inclusiv cu un ceas de fițe. În cele din urmă subofițerul plecând și oficial de la SPP, pentru a activa în bucătăria generalului Alexandru Burian. După cum și vila de la Novaci poate atrage atenția asupra ”finanțistului” Ușurelu al SPP-ului, mai ales în contextul anchetei cu contractele pentru construcția noului Centru Medical…

author avatar
Catalin Tache
12.873 afisari

87 COMENTARII

    • Balasa asta a fost casatorit de fro 5 ori… asta cam spune totul despre el… cat de zdreanta e !! Profesional, tot cu ochii de faianta…
      Pacat de aceste serviciu, ca a incaput pe mana acestor combinatori de prim rang !!
      Pentru unii orice e permis, chiar si ceaiuri cu agenturili, gen cretzica .. pt altii , daca ridica o bariera cu 2 sec intarziere, e dezastru !! Aici s a ajuns !!

  1. Primul material obiectiv al lui Tache despre SPP.pentru ca saracul Pahontu chiar nu conduce Serviciul,doar isi inchipuie…isi bat musonii😅🤣joc de el

  2. Nedelea toată ziua ziulica umbla cu un BMW seria 5 negru prin oras,dar nu in interes de serviciu aia e problema,ci după muncitori Pentru pensiune.Numa de munca nu mai au ei chef in perioada asta
    Toata gasca lor vin la serviciu sa faca afaceri ,sa si pregătească pensionarea cu toate sporurile la maxim.

  3. Balasa,ce ai facut Bobita,nu au fost muncitori sa ti repare aerul conditionat?Tu ditamai adjunctul lui Paho,n ai stiut? Ti a tras presul bosorogul de Nedelea? El nu stie ca i esti sef?

  4. MILIIIIIII ,TUUUU CEEEE PAZEEEESTI BAAAA BAAAAIAAAATUUUULEEEEEE?
    TU TII DE 6 LA MAGARIILE ASTORA CU UMĂRUL PLIN DE STELE?
    TU PE FOND NU ESTI RAU ,DAR CHIAR ASA ÎI LASI SA SI FACA DE CAP PE GENERALII ĂȘTIA COMBINATORI?

  5. Traiul bun la SPP,functii mari,timp liber ,masini de serviciu last generation,combustibil free .I au lucrat -documentat bine pe cine trebuie din timp si acum la apusul carierei s a dat liber la japcă pe față!
    Au un obiectiv la Uslina pe bratul Sf Gheorghe cei de la SPP si daca tot au văzut ca i frumos la Uslina au zis sa si faca si ei ceva în genul,dar afurisitul de Tache cum a facut cum n a facut,uite c a aflat…si i a dat in fapt.

  6. Pahontuleee,ce i acolo in curte la tine? Cumnatul lui Codrut Olaru vinde steroizi,ăștia îsi fac pensiuni,ti se pare ca lucrurile sunt in regulă ?

  7. Prea multi incompetenti au avut fctii de comanda pe aici, unii nici n aveau ce cauta in sistem, gen rostogol, rauta, balan, ganea, voro, bogdaneci, nica, istrate, bertea ( poate citeste sotia lui ca a fost in concediu cu el in ethiopia, ca ea nu cred ca stie c a fost… de fapt el mergea acolo la o negresa…. a povestit lis acordeonistu , inclusiv cum se plimba cu sacosa de rafie n aeroport la dubai ), capata, nistor,micutzu, m popa si muuulti altii…
    Vai de mama lor, pot avea bani, grade, functii si chiar pensiuni, degeaba daca n au ONOARE !! Majoritatea celor mai sus numiti, habar n au ce i aia !!

  8. Takeee,ești șarlăăă perversă, ai speculat ca a aflat Cretu ca SSI ul l a lasat din brațe la ordinul lui Pahontu si acum îl exploatezi pe Rambo la maxim.Inca mai are si el cativa oameni prin serviciu care l tin la curent cu ce se întîmplă pe acolo. Ei pe el si el pe tine,copoiule ….

  9. Astia sunt fripturisti ce onoare sa aiba ei,ei care au venit sa plece in misiuni externe,doar pentru asta au venit descultii astia.
    Capătă a fost bucatar in Libia nu team leader,praf la toate ,da la TOATE si uite ca l a pus taranul din Leresti si pe el ca si pe Gegea mare comandant la Sectiunea a doua,doi retarzi,doi oligofreni care au sanse mari sa ajunga generali,vai mama lor.

    • Fii pe pace, doamne doamne nu doarme.. voro are un baiat poponar, care sta pe la viena, ss istu moldoveanu si a pierdut familia n accident auto, dragos olteanu, alt nenorocit de ssist are un copil autist… toate vin la randu lor

  10. Ce sa l exploateze, care rambo ?? Un umflat care n a facut o flotare de cand avea 15 ani !!
    Agatat de politicieni, cu functii create din neant.. s a vazut la sfarsitul carierei ce a invatat !! O barat !!!
    L au gasit intr o pensiune, vai mama lui de drogat, cu chilotii n vine !! No comment !

  11. Dwgeaba postezi fake,voronene,ca tot tu esti sifonul.ai dat vina pe balasa atata vreme,dar…

  12. Asa e ,dar Rambo vrea sa si ia revansa si i da n primire lu Take.Pahontu a aflat unde merge Rambo a tacut si l a ars.

  13. Da i in plm de infractori, sa se dea n primire unul pe altul,ce crezi ca n a scris Crețu cand a fost audiat?

    • Asta i replica lu nica, tanchistu dobitoc de a ajuns comandant.. sotul cocosatei.. am auzit ca si ea a luat oscaru si a iesit cu 100 mil pensie !!
      La naiba !! Facea numa lucrari de exceptie la personal !!
      Cat sa va mai rabde pamantul si tara asta ??

  14. Ghiul de la Dragnea pentru tine cu dedicatie niste placute suedeze!!! Sa trăiască si sa fie bine primite Ghiul,da?Promiti?

  15. In adunari te laudai nea Lucica ca esti Vector de Securitate,ca aperi Romania, de parca ar fi traba ta,in fond tu esti Vector de profit personal.

    • Vai mama lui cate prostii spunea…servicu de elita, era cel mai des sau serviciu special….habar n are ce zice !!

  16. MAXIM comandant de batalion poti Ghiul si Rambo de detasament la jandarmi,spagarilor,hotilor,securistilor si sarlatanilor ce sunteti.Niste escroci,aia sunteti.

      • Ba , vanga cufurita de stevie , te privesc cand ma uit in oglinda si te compatimesc , citeste ” Agora.md ” : „Fostul lider de la Tiraspol Evghenii Sevciuc ar putea fi tras la raspundere pentru cel putin 3 infractiuni „. M-am reprofilat si m-am dezis de el , nu-i mai colectez propolisul de la ugerul lasat , habar n-am ce mai invarte , am muls si la ” parlament ” la romanul Mihai Burla pana a-ntarcat , acum am operatiune inghinala secreta la navetistii de Rabnita , baieti care ma asigura ca munca cu falcile ma inobileaza …..hihihihihihi

  17. Paunica,poate faci si tu ceva poze si i le trimiți lui Tache la redactie,fa un bine.

  18. N a avut cine sa i repare aerul conditionat A colo colcae de tot felul de servanti bine platiti care asteapta cate doua saptamani sa faca si ei cateceva pe salarii grase ,iar la primaria capitalei nu se poate ca Mucusor Dan a desfiintat firmele primariei !

  19. Sunt tot yo , Kostea Sugiuk Tiraspol , am zis sa mai dau o tura la ora suplimentului ….

  20. Da da da asa zicea balbaitul ,suntem serviciu secret,suntem serviciu special.saracu,cum o vedea special sau secret in creierul lui limitat numa el stie.

  21. sunt balbait , mi se trege de la capatanile de miel zburlite primite in mufa , normal ca a fost lezat si creierul deja clocit .

  22. sunt , Kostyuska , aud voci si sunt ventriloc , vorbesc din abdomen , nu misc buzele si nu deschid gura decat cand sunt solicitat la urgente de musterii . Lasa-ne , mai am cateva polonice aburite cu magiun ranced , am norma de la Raion , nu-mi da peste mana ….

  23. Ziarul de Garda .MD , Reportaj , 6 iulie 2021 : „VIDEO – Marturiile supravietuitorilor din ghetarii Siberiei „. 72 de ani de la cel mai mare val al deportarilor . Marturiile supravietuitorilor . In 1949 , peste 35 mii de oameni din Basarabia si Bucovina de Nord au fost incarcerati in vagoane si dusi la munca in Siberia .

  24. Ghiul, Rambo si cum dracu le-o mai zice, lce neghiobi! Lume buna, nimic de zis. Ce oameni de nimic, ce jeguri, ce împuțiciuni au ajuns să reprezinte ” autoritatea ” pizdei, într-o Românie vîndută şi tranşată ca la măcelărie, pe care labagiii ăştia sînt chemați şi jurați să o apere!

  25. NU SUNT ROMAN , sunt Constantin Moldovean Tiraspol , romanii adevarati le transmit compasiune si puterea de a-si vindeca ranile sufletesti , nu respectul deportarii fortate .

    • Si yo fac parte din „autoritatea „pi zdei bucale din tufisurile din spatele garii Tiraspol , jegurile impucitiuni boschetare sunt invidioase ca am iesit campion la clantaneala ….

  26. GHIUL ce ne zici intr un comunicat de presă despre SPP istii care au fost luati ostatici in Libia ,cati au fost, circumstanțele in care s au petrecut evenimentele si despre evenimentul neplacut consumat cand prostul tău Capătă Bogdan era bucătarul echipei tot în Libia.Idiotul asa de Capătă nu trece testarile psihologice si tu l ai trimis mare sef de echipă si după ce a venit in țară, si a tinut gura …. si l ai pus pe fraier mare comandant înaintea multora care sunt mai capabili si care meritau din plin sa fie comandanti.

  27. Cine da raportul unui mancurt poponaut care n-a trecut nici o testare psihologica la Raion ?

  28. Ce sa mai vorbim de libia , ca doar si strete a fugit din calea dusmanilor, lasand si demnitarul si principala acolo!!!
    Vai mama lor de luptatori !!
    Nu inteleg cum dupa acest eveniment a putut sa mai lucreze la spp !! E peste puterea mea de intelegere !!!

  29. Eu macar am tras doar un cartus in resedinta demnitarului .
    Nasu Istrate e mai jmeker ! A tras doua deodata !! Apoi a nceput sa schelalaie : “cariera mea, cariera mea !! “ de parc ar fi fost vreodata ceva de capu lui !! Mi e nas, da tot pica testarile psihologice, n am ce i face !! Cica i prea impulsiv !!
    Zice el, lumea stie ca i un dobitoc inadaptat la viata !!

  30. Vezi ca l pune comandant la S 4 pe Istrate ,au belit o baietii de la S 4.In fiecare dimineață la 7 suna subofiterii din posturile de pază de la resedintele demnitarilor,aiurea. Nimeni nu a facut asa ceva,sunt sefi de tură, sefi de obiectiv si el suna ca…

  31. Pai normal ca l pune pe nasu !!
    Pai gaseste paho altu mai tampit ???
    Moldoveanu poate fi doar comandant ! Sa le arate bajetilor cum se trag cartuse la ncarcarea armamentului !! Nu unu, chiar doua !!

  32. Sa moara mamuku de sunt sanatos la mansarda , iar ma interneaza la ospiciul de pe str. Gvardinskaya din Tiraspol !

  33. Adevarul .ro , azi , 9 iulie 2021 , ora 21:55 , articol de Ion Gaidau : ” SFARSIT DE CAMPANIE IN REPUBLICA MOLDOVA : SANSA NEMAIINTALNITA A UNUI PARTID PRO-EUROPEAN IN FATA UNEI TABERE PRO-RUSE CARE AGITA FANTOMA RAZBOIULUI „. PAS ar putea forma o majoritate parlamentara de unul singur , Dumitru Matcovschi: ” BASARABIE / CUVANT CA O SABIE / FURATA , TRADATA MEREU / ESTI FLOARE DE FOC BASARABIE / ESTI LACRIMA NEAMULUI MEU ! „

    • PRO-TV-Chisinau , ieri , 09 iulie 2021 , ora 19:47 : ” MOSIA ……………..”

  34. Timpul .md , azi , 10 iulie 2021 : ” PROPAGANDA MOLDOVENISTA NU COSTA 2 BANI ! MOLDOVENII LUI VASILE LUPU ( 1646) STIAU CA VORBESC ROMANESTE ( VIDEO ) .

  35. Realitatea .md , astazi , 10 iulie 2021 , ora 09: 05 : ” VIDEO / EMILIAN CRETU DEZVALUIE CU CAT IL RASPLATESTE MAIA SANDU PENTRU ” PROMOVARILE ” PERIODICE PE PAGINA SA DE INSTAGRAM „.

  36. Manolica , uite-asa , mi-ai picat simpatic , vino la Tiraspol sa-ti fac un smotru in regiunea inghinala .

  37. Cu dihorul castrat de Kostea n-ai nici o sansa , stai adiba cand ies navetistii de Rabnita de la schimbul 2 , dintr-un pluton o rasari vreo samanta –-

  38. Adevarul.ro , astazi , 10 iulie 2021 , ora 14: 26 , articol de Marius Diaconescu : ” ALEGERILE DIN REPUBLICA MOLDOVA SUNT DESPRE EUROPA SI RUSIA . CUM VOTEAZA DIASPORA MOLDOVENEASCA ? „

  39. Si Julien a studiat intrarea in absolutul chişãcios cu Grig. Un soi de mason si Grig tare in ordin in cadere si aplecare.

    • Bai nene lasati ne cu comentariile astea care n au de a face cu subiectu !!
      Kostea, vezi ti tata de rabnita, transnistria , tiraspolu tau !! Noi suntem romani, nu ne intereseaza ce scrii tu p aci.. numa prostii !! Du te n moldova ta !!

      • Yo sunt Kostea Sugiuk Tiraspol , bag si yo asa sa pacalesc prostii . Da , scriu numai prostii , nu e vina mea , primesc plicu de la Raion , doar postez , nu pun intrebari . Ma duc sa ma fardez si sa ma rujez , am o crauneala in noaptea asta cu doi zdrahoni din Comrat , sper sa scap de reanimare …. Pupici !

  40. Boierii Neagoe si Dragan vor sa ma gajbeasca la Cetatuia , daca nu scap , spuneti-i Ruxandrei sa nu se marite cu Radu Paisie sau cu frate-sau , Mircea Ciobanul .

  41. CETATENII CU DREPT DE VOT DIN REPUBLICA MOLDOVA SI DIASPORA VOTEAZA PARTIDUL ACTIUNE SI SOLIDARITATE ! JOS CORUPTIA SI HOTIA !

  42. Ziarul de Garda MD : ” FOTO si VIDEO / ANTICIPATE 2021 : Mobilizare in diaspora . Cetatenii R.Moldova aflati in strainatate , la vot , inainte de deschiderea sectiilor . : ” ASTAZI FACEM SCHIMBAREA „.

  43. Deschide .MD , azi 11 iunie 2021 , ora 09:27 , autor Pavel Maftei : ” MOBILIZARE FARA PRECEDENT A DIASPOREI – PANA LA ORA 09:15 AU VOTAT DE PATRU ORI MAI MULTE PERSOANE DECAT IN 2019 „. In primele ore ale diminetii au votat peste 18.000 de persoane ( doar 3.500 au votat in 2019 pana la aceasta ora ).

    • Peste 32.000 de cetateni din R.Moldova care muncesc peste hotare au votat pana la ora 10:00 –

  44. Prieten mi-e Platon , dar mai prieten imi este adevarul . Aktual 24 , ieri , 10 iulie 2021 : ” Cum functioneaza ” FERMELE DE POSTACI ” pe Facebook : ” 15 tineri gestionau cate 5 profile de Facebook de fiecare „. SERVICIUL SECRET DIN R. MOLDOVA A DESCOPERIT O RETEA FINANTATA DE UN MOGUL IMPLICAT IN POLITICA „- ( PLATON ).

  45. URMARITI LIVE IN COMISARUL.RO , ASTAZI , 11 IULIE 2021 , ORA 10:46 : ” LIVE / ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA / PREZENTA LA VOT LA ORA 10:00 , DE TREI ORI MAI MARE DECAT LA PARLAMENTARELE DIN 2014. / MOBILIZARE FARA PRECEDENT IN DIASPORA „.

  46. AU VOTAT 617.000 DIN CARE : 547.000 IN R.MOLDOVA SI 70.000 IN DIASPORA . MAI SUNT 9 ORE DE VOT !

  47. Aktual 24 , astazi , 11 iulie 2021 : ” MAIA SANDU : ” ASTAZI CETATENII SE POT ELIBERA DE HOTI . SA CURATAM PARLAMENTUL , SA CURATAM CELELALTE INSTITUTII ALE STATULUI „.

  48. Ziarul de Garda MD , azi , 11 iulie 2021 : ” VIDEO – DOUA CAZURI DE TRANSPORTARE ORGANIZATA A ALEGATORILOR LA SECTIILE DE VOTARE DESCHISE LA COPANCA SI REZINA , DESTINATE VOTANTILOR DIN REGIUNEA TRANSNISTREANA „. Pana la ora 12:00 , au votat 16.000 de cetateni din Transnistria .

  49. Duceti va dreaq in moldova !!
    Nu intelegeti ca nu ne intereseaza ???
    Nu mai postati prostiile voastre !!
    Daca ne intereseaza vedem la stiri cine ce a facut !!!

    • NU SUNT ” Vlad Tepes ” , sunt Kostea Sugiuk Tiraspol , am luat-o in mufa si azi …..hihihihihihi

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger