Cauta

SPP, scos din Guvern de la ora 19.00!

Dragnea nu uita si nu iarta ! Astfel ca marele castigator al ultimului razboi politic a inceput deja sa-si plateasca politele, prima „tinta in miscare” a celui care acum a preluat cu totul fraiele guvernarii fiind chiar „dracul” Lucian Pahontu. Adica exact cel identificat ca fiind personajul „veninos” care, asa dupa cum aratam in seria de dezvaluiri din „National” ar fi incercat „filarea paralela” a ministrilor actualei coalitii de guvernamant prin intermediul aghiotantilor instruiti de „garda pretoriana seseista” a generalului care, iata, deja conduce SPP-ul de 13 ani! De aceasta data insa fidelii lui Dragnea au trecut imediat la actiune chiar de marti seara, la ora 19.00, cand i s-a solicitat generalului Grigoroaia, seful Sectiunii a 3-a sa-si retraga toti oamenii din Palatul Victoria!

Iar daca aceasta lovitura l-a lasat fara replica pe generalul Grigoroaia, care nu a mai putut face nimic altceva decat sa-l informeze personal pe Lucian Pahontu de „perversa” sub centura incasata din ordinul direct al lui Dragnea, ceea ce se  va intampla in perioada urmatoare va reprezenta o adevarata „ranga in dinti” pe care liderul PSD i-o va administra sefului Serviciului de Paza si Protectie si inclusiv presedintelui Iohannis, marele beneficiar al „stropelilor” acestuia. Pentru ca, dupa cum sustin sursele noastre, toti ministrii viitorului cabinet, in frunte cu chiar premierul Viorica Dancila vor cere sa li se retraga protectia SPP, urmand ca paza sa le fie asigurata doar de cadre loiale din cadrul Ministerului de Interne. Iar daca aceasta lovitura de imagine nu va putea fi si transpusa cu totul in practica, din ratiuni de securitate pe care le-ar impune fisa postului, atunci in fiecare zi, incepand cu ora 19.00, „sifoanele” generalului Grigoroaia vor fi ejectate atat din interiorul Palatului Victoria, cat si de langa „obiectivele” aflate in supraveghere. Totul cel putin pana ce Grigoroaia insusi va fi zburat din post in baza notelor contrainformative deja existente cu privire la afacerile „pe PFA” si Gabi Cretu va prelua locul lui Pahontu, numindu-l in schimb sef al Sectiunii a 3-a pe Adrian Mladinoiu, asa cum prevede planul acestora de debarcarea a directorului SPP!

 A rupt latul !

Grigoroaia este unul din generalii cu viata de nabab din interiorul SPP, loialitatea excesiva fata de Lucian Pahontu fiindu-i rasplatita cu influentul post de sef al Sectiunii a 3-a, cea care are „exclusivitate” pe protectia membrilor Guvernului Romaniei.  Post din care, in afara de asigurarea „fluxului informativ” de la soferi si aghiotanti catre Lucian Pahontu, nu prea se mai face remarcat decat prin afisarea prin obiectiv cu Audi-ul 5 de care este atat de mandru. Ce-i drept, generalul Grigoroaia nici macar nu a simtit ca i se va trage presul de sub picioare atat lui cat si oamenilor de incredere din subordine, acesta fiind cu totul luat prin surprindere de solicitarea din seara de marti,16 ianuarie, cand simtind ca a castigat deja batalia pentru impunerea unui nou premier, Dragnea a dat ordinul ca dispozitivul SPP ce „vegeta” prin Palatul Victoria sau pe langa unii ministri  sa fie pur si simplu scos in strada ! La propriu! Si astfel Dragnea si-a tinut deja promisiunea ca, atunci cand situatia o va permite, se va elibera de „latul” informativ al generalului Pahontu si nu va mai permite supravegherea intima a oamenilor sai de incredere de catre sepepistii generalului Grigoroaia.

Sectiunea a 3-a, in somaj tehnic

Insa „vendetta” lui Dragnea va fi una totala, cadrele Unitatii Militare 0315 putand intra in somaj tehnic cu tot cu Grigoroaia daca membrii noului Cabinet Dancila vor refuza in corpore „serviciile” de protectie oferite de SPP. Ceea ce ar putea fi „inceputul sfarsitului” pentru Lucian Pahontu, cel care, deconectat astfel de la sursele sale informative de pe langa ministri, si-ar pierde si mare parte din „necesitatea” pentru care a fost pastrat in fiunctie pana acum. Mai mult, oamenii acestuia de incredere vor fi „izolati” unul dupa altul, surubul urmand a se strange incepand chiar cu seful Sectiunii a 3-a, cel care se aude ca ar fi vizat de mai multe note informative cuprinzand date atat despre tot felul de „combinatii”, cat si situatia materiala de exceptie, inclusiv afacerile cu mobila ale familiei. Informatii ce reprezinta tot atatea „mingi la fileu” ridicate membrilor Guvernului pentru ca acestia sa refuze protectia lui Grigoroaia. Mai mult chiar, urmeaza si ca alte institutii vitale ale statului, dintre care enumeram acum doar  Camera Deputatilor si Curtea de Conturi sa refuze ofiterii de protectie ai lui Pahontu, ceea ce va arunca o anatema greu de sters sau de neglijat asupra serviciului secret condus inca din 2005 de cel considerat de multi drept „ultima veriga” a statului paralel…

Mladinoiu, in locul lui Grigoroaia !

Iar presiunea care va fi pusa pe capul generalului Grigoroaia va fi cu atat mai mare cu cat postul acestuia este deja promis lui Adrian Mladinoiu. Cel care ar da oricand postul de secretar general adjunct al Guvernului si s-ar intoarce in SPP, de aceasta data chiar la varful serviciului, pentru a se putea face astfel si mai util lui Liviu Dragnea. Caruia i-a fost la randul lui sofer si aghiotant, stiind astfel bine toate „secretele murdare” ale meseriei. Mai mult, acesta pare sa faca in ultima vreme echipa cu generalul Gabi Cretu, cel care astfel spera nu doar ca sa-si pastreze actualul post de adjunct, dar chiar si sa-si vada indeplinit visul de a deveni noul sef al SPP. Iar in noua ecuatie  mai trebuie adaugate si alte „brese” intervenite in ultima vreme la varful SPP, printre care nemultumiri de genul lui „Coldica”, suparat nevoie mare ca nu a primit steaua promisa de general cu ocazia zilei de 1 Decembrie si ar cam vrea astfel sa rastoarne „buturuga mica” din fruntea Sectiunii 1, unitatea de elita condusa de acum deja atat de regretatul Cristian Cioc.

„Lerestizarea” misiunilor externe

De asemenea, un alt „butoi cu pulbere” care sta sa explodeze este cel al nemultumirii luptatorilor care sperau sa prinda si ei o misiune externa care tocmai au aflat cu stupoare, dupa finalizarea „listening”-urilor la engleza, ca unii dintre „alesii” care au trecut aceste teste fac parte tocmai din „gasca de la Leresti”, comuna natala a sefului SPP. Astfel ca, de aceasta data, razboiul pentru controlul SPP tocmai ce a intrat in faza finala, ramanand de vazut ce asi mai au ascunsi prin maneci principalii combatanti…

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version