AcasăDezvaluiriAncheteSoțul șefei DIICOT, arestat de DNA!

Soțul șefei DIICOT, arestat de DNA!

Iată că gestul ”eroic” făcut de Felix Bănilă în chiar ultima clipă a vremelnicului său mandat în fruntea  DIICOT a fost anulat încă dinainte ca să-și intre în rol Codruț Olaru. Pentru că prima mare grijă a Georgianei Hosu după ce nici nu se așezase bine în  scaunul interimar de la conducerea DIICOT a fost să trimită de urgență către Consiliul Superior al Magistraturii o cerere prin care să retragă cererea lui Bănilă! Cea prin care se solicitase retragerea detașării Oanei Schmidt Hăineală ca și procuror- șef adjunct la DIICOT…

Acum, gestul noii șefe DIICOT nu este chiar de neînțeles pentru inițiații sistemului, cei care știu foarte bine ce le leagă atât de puternic pe Georgiana Hosu și Oana Schmidt Hăineală: Laura Codruța Kovesi! De fapt, aversiunea personală față de fosta șefă a DNA, ceea ce a și dus la starea de alertă din sistem din ultima vreme, când oricând se putea depăși ”linia roșie” a declanșării vendetei. Asta după ce Dan Hosu, fost ofițer de poliție judiciară la BCCO și soțul actualei șefe a DIICOT a fost reținut pentru 24 de ore de către Structura Centrală a Direcției Naționale Anticorupție condusă pe atunci chiar de Laura Codruța Kovesi!

Afaceri cu morți!

Dan Hosu este polițist în rezervă și fost ofițer de BCCO, specializat în combaterea criminalității organizate. Soțul șefei DIICOT Georgiana Hosu a fost acuzat de către Direcția Națională Anticorupție în august 2016 și chiar reținut pentru 24 d eore! Principala acuză a procurorilor Laurei Codruța Kovesi fiind că ar fi urmărit să încheie mai multe înțelegeri patrimoniale cu urmașii persoanelor decedate în accidente de circulație cu scopul obținerii unui procent semnificativ pentru sine din sumele ce ar fi urmat să fie acordate de către societățile de asigurări responsabile civilmente. Concret, după cum explică surse judiciare implicate în această anchetă a DNA, Dan Hosu contacta familiile celor decedați în accidente rutiere și le propunea să-i reprezinte în fața societăților de asigurare, pentru a obține astfel despăgubiri cât mai mari.

Mită de 500.000 euro!

Georgiana Hosu, cea puternic susținută la un moment dat de Victor Ponta, și-a dorit întotdeauna crearea unei structuri proprii a DIICOT de poliție justițiară, proiect pe care probabil îl va relua acum. În ceea ce privește ”mapa profesională” a noii șefe, fie și interimară doar a DIICOT, există bile ”albe” și ”negre”. Astfel, aceasta a soluționat dosarul în care omul de afaceri israelian Sorin Beraru a fost anchetat pentru farudarea cu peste 3,5 milioane de dolari a societății CICO. Și în care, după ce a încercat să o mituiască pe procuroarea Georgiana Hosu cu suma de 500.000 euro a fost condamnat definitiv la șapte ani de închisoare. În schimb, tot Georgiana Hosu a condus și biroul de combatere a macrocriminalității economico-financiare, a cărui actvitate a supervizat-o și ca procuror -șef adjunct. Într-o perioadă în care ”marile dosare economice” ale DIICOT s-au rezumat mai mult la ”hingherirea” patronilor români și impunere aunor sechestre uriașe, de cele mai multe ori doar pe baza proceselor verbale ale unor inspectori ANAF. În timp ce marile companii străine nu au fost deranjate nici măcar cu o audiere…

author avatar
Catalin Tache
23.311 afisari

13 COMENTARII

  1. Acest articol cred ca fost scris cu piciorul stâng in gips! Am ajuns in secului 31 sa ne bată limba romană la cur! Analfabeți cu facultate de jurnalism!

  2. ROMANIA NU ESTE FACUTA COLONIE DE VREO PUTERE STRAINA CI DE CATRE ROMANII; TAMPITI, TICALOSI, IDIOTI, CRETINI, RETARZI, PANARAME, HOTI, BANDITI, MAFIOTI, PROSTITUATI,TRADATORI ETC care ajutati de MASONERIE, SECURITATE SI MAFIA AUTOHTONA au ajuns in functii publice la PRESEDENTIE, IN DIPLOMATIE, IN GUVERN SI MINISTERE, IN ADMINISTRATIA CENTRALA SI LOCALA unde cu instinctele lor animalice jefuiesc tara, batjocoresc populatia si accentueaza disolutionarea institutiilor statului grabind astfel distrugerea si ingroparea ROMANIEI.
    TOATE ACESTE ATROCITATI ABOMINABILE SUNT POSIBILE PENTRU CA CEA MAI VALOROASA MASA A POPULATIEI EMIGREAZA CONTINUU DE SCARBA SI SILA , IAR CEA RAMASA IN TARA ESTE MENTINUTA IN ADORMIRE SI PROSTIRE DE ACESTA NOUA BURGHEZIE COMUNISTA care este mult mai hidoasa si mai periculoasa DECAT CEA ORIGINALA pentru viitorul neamului nostru………

  3. koveshi a luat spaga ….si va mai spun ceva, cine nu este santajabil, nu ajunge mai sus punct.
    La Bruxelles este vb decat de plan si decizii .
    Daca Rovana era in plan, era comisar cu sau fara votul comisiei juri.punct
    planurile sunt altele .punct

  4. Aceste vorbe ne doare! Deoarece nu stim sigur daca a luat… sau daca a dat…pentru ca nu ne-a anuntat ca sa venim si sa fim de fatza, banuiesc ca vorbele…e vinare de vint, cum se zice. Ce nu stie lumea (mare) este ca, asa cum intr-un colectiv de puturosi e musai sa fie si cativa fraieri care sa munceasca, tot asa, si la sediul „verzei de brusel”, intre atatia hotomani e musai si niste dame cinstite ca sa poata fi puse la panoul de onoare. Parerea mea!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger