Cauta

Soferii lui Pahontu, judecatori la Curtea Suprema!

Iata ca odata cu prabusirea campurilor tactice din justitie ”insemanate” cu ofiteri acoperiti de generalul SRI, Dumitru Dumbrava ies la iveala noi amanunte pur si simplu halucinante. Inclusiv cu privire la faptul ca, daca procurorii anticoruptie de la ”unitatea de elita” a DNA din Ploiesti se specializasera in ”fetisuri” cu ”paradit destine”, la unele instante de judecata se trecuse deja de mult la ”next level”, cel al unui adevarat ”genocid” al dosarelor ”tintelor” indezirabile statului paralel. Iar aici generalul sereist Dumitru Dumbrava trebuia sa faca fata ”concurentei neloiale” si a altor servicii si grupuri de interese, de la cel al informatiilor militare controlate de Gabi Oprea, pana la oamenii sefului Serviciului de Protectie si Paza, generalul Lucian Pahontu. Cel despre care, dupa cum reiese dintr-un raport contrainformativ incendiar intrat in posesia noastra, insusi presedintele Klaus Iohannis ar fi fost informat, la inceput de mandat, ca ar avea ”mana buna” la niscai ”culoare” din justitie, mai ales acolo unde ”arde” cel mai tare, la varful inaltei Curti de Casatie si Justitie. Adica exact acolo unde se pronunta sentintele definitive care nu mai pot fi reparate ulterior, eventual victimele condamnate ramanand doar cu despagubirile morale castigate pe banda rulanta la CEDO.

Si odata ”legendat” ca ar fi fost pe vremuri ”cureaua de transmisie” dintre fostul presedinte Traian Basescu si controversatul judecator de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, Iulian Dragomir, al carui nume apare inclusiv in interceptarile din dosarul legaturilor cu interlopul Bercea Mondialul, generalul Pahontu probabil a fost luat ”de bun” si de catre Iohannis. Insa cum vremurile s-au mai schimbat si Comisia parlamentara de control a ”politiei politice” de la SPP ii sufla deja in ceafa, Pahontu ar fi recurs la cativa soferi de incredere, de la ”garajul fantoma” din ”buza Patriarhiei” pentru a pastra legatura cu judecatorii ”hastagieni”. Iar ”documentarea” acestei retele acoperite si intens folosite inca de pe vremea cand Elena Udrea insasi a beneficiat ”acoperit” de soferi sepepisti si masini ”colorate” de la garajul acoperit adus la deconspirarea legaturii prin soferi cu unii membri ai Curtii Constitutionale. Dar, extrem de grav, inclusiv la identificarea unor soferi acoperiti de la SPP care fac pe ”parking valetii” pentru unii si aceiasi judecatori de la Curtea Suprema! Varianta de lucru care cu siguranta va fi investigata si de catre membrii comisiei parlamentare speciale de control, mai ales daca este vorba despre acelasi celebru ”complet negru” de cinci judecatori de la inalta Curte care a dat ”decisiva” atator politicieni in frunte cu Liviu Dragnea,  multor oameni de afaceri precum Puiu Popoviciu, dar l-a ”albit” in schimb pe Calin Popescu Tariceanu! Si cum insasi presedinta ICCJ, Cristina Tarcea face orice, numai sa nu se aplice prevederile legale intrate deja in vigoare in urma cu ceva vreme privind noua tragere la sorti pentru ”completele negre”, iata ca, pe langa ”plicurile galbene” ale sereistilor lui Dumbrava este foarte posibil ca unele complete de la Curtea Suprema sa fi functionat cu ”dubla comanda”, ceea ce ar insemna ca adevaratii ”judecatori” de la ICCJ au ajuns sa fie nici mai mult nici mai putin decat soferii lui Pahontu detasati pe sest de la unitatile acoperite ale SPP!

Garaj fantoma

La cat geme organigrama SPP-ului de seseisti, sedeisti si alti acoperiti, aproape ca nici nu ar mai trebui sa ne mire ca structura generalului Pahontu si-a tras de multa vreme si un ”garaj fantoma”, in timp ce alte servicii au probleme mai mult decat grave cu intretinerea onorabila a propriilor parcuri auto. Insa nu este vorba doar de un simplu ”Service” unde se repara masini, fie ele si acoperite, pentru ca sepepistii ”civili” care deservesc ”garajul fantoma” aflat chiar in ”buricul Capitalei”, in zona Parcului Carol au o cu totul alta misune, fiind ”detasati” la diverse ”obiective”, marea majoritate cu importante functii in statul roman. De altfel, dupa cum dezvaluiam cu ceva vreme in urma, inclusiv Elena Udrea ar fi beneficiat, atunci cand nu mai indeplinea conditiile legale, de protectie asigurata prin soferi de la ”garajul fantoma”. In timp ce altii ar fi fost „detasati”, fara a fi insa astfel regasiti si pe foile oficiale de parcurs, la niscai procurori, la judecatori de la Curtea Constitutionala a Romanii sau Inalta Curte de Casatie si Justitie! Pista pe care, din cate sustin sutin sursele noastre, se vor arunca si membrii comisiei speciale de control.

 Iohannis, cinci placute!

Ca si verificarea informatiilor care arata ca sepepistii de la SEAMI, sectiunea al carei comandant este nepotul Barbu Robert ar fi ajuns sa foloseasca pentru masinile DUSTER care fac naveta  la Sibiu insotindu-l mai mult sau mai putin discret pe presedintele Klaus Iohannis nu mai putin de cate cinci randuri de placute de inmatriculare. Asa ca, inainte sa se amuze de ”glumita” cu placuta PSD-ului, poate ca seful statului ar fi bine sa stie ca are si el propriile ”placute problema” si inca in coloana oficiala!

”Completul negru”!

Iar accelerarea verificarilor soferilor ”detasati” de la ”garajul fantoma” al SPP-ului se poate explica si prin faptul ca orice eventuala legatura cu ”completul negru” care a zguduit in ultimii ani intreaga societate romaneasca prin sentintele sale ar putea reprezenta taierea ”nodului gordian” al ”campurilor tactice” din justitie. Pana atunci insa, mai este atat de putin pana ce vicepremierul Paul Stanescu, care il are drept consilier personal pe fostul ofiter SPP, Mihai Novacescu  va deschide balul audierilor la comisia parlamentara, dezvaluind chiar el numele enigmaticului emisar al generalului Pahontu. Evitand astfel completarile altor initiati ai sistemului…

NU RATA! DOCUMENTELE PENTRU CARE SERVICIILE O URMARESC PE GABRIELA FIREA! In numarul urmator.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version