AcasăDezvaluiriAncheteȘOC! Procurorul general, vânat informativ!

ȘOC! Procurorul general, vânat informativ!

Procurorul general Gabriela Scutea a adus o brumă de liniște într-o instituție nu doar greu încercată, dar care și risca să fie ”radicalizată” iremediabil. Mai mult decât atât, tot Scutea a fost cea care i-a pus ”cu botul pe labe” pe ”fanaticii” din magistratură care au forțat preluarea Ministerului Justiției de către USR – PLUS.

Gabriela Scutea documentată de Stelian Ion și Bogdan Pîrlog

Iar în lipsa unor contra-argumente juridice, neo-marxiștii Justiției au trebuit să bată în retragere, lingându-și rănile în așteptarea unui ”moment operativ” prielnic. În tot acest timp ”răgușind” cu cererile lor deșănțate de demitere a procurorului general. Un procuror general sub al cărui mandat perchezițiile nu se mai fac doar pe criterii de ”presiune psihică”, la șase dimineața. Ci, în cazul sediilor de firme suspecte mai ales, după ora 9.00! Atunci când barem este cineva la lucru. Și în mod civilizat, fără ca mascații să mai spargă ușile pentru a ”captura în flagrant” contabilitatea de acum un deceniu! Numai că tocmai această normalitate pare să-i fi scos din minți pe useriști, cei care odată cu ”plantarea” fostului avocat al lui Radu Mazăre în fruntea Ministerului Justiției au reluat atacurile subterane la adresa Gabrielei Scutea!

Binomul Pîrlog – Ion

Astfel că, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, ”procurorul 10 August” Bogdan Pîrlog și ministrul Stelian Ion se joacă ”de-a operativii”, încercând să găsească pretextul necesar declanșării unei noi operațiuni de debarcarea a Gabrielei Scutea. Astfel că nici cozonacul nu le-a priit celor doi ”justițiari”. Unii atât de ”orbiți” de misiunea asumată de înlocuire a Procurorului General care nu le face jocurile, încât pur și simplu au uitat că la acest nivel de ”intelligence”, oricând te poți transforma din ”vânător” în ”vânat”. Astfel că ministrul Justiției ar face bine să nu se lase atras în astfel de ”vânători informative”, mai ales că poziția sa la Palatul Cotroceni oricum este mai șubredă decât oricând. În schimb ce Pitu de la SPM nu are decât să se spele pe cap cu Pîrlog, până ce nu va fi prea târziu însă…

author avatar
Catalin Tache
3.734 afisari

9 COMENTARII

  1. Nu Scutea-i cățeaua care zicea că procurorii-s „mai egali” decât avocații???
    Când se normalizează această situație? AVOCATUL SĂ FIE EGAL CU PROCURORUL???

  2. Gabriela Scutea a adus batista pe tambal..au terminat procurorii si magistratii lupta anticoruptie, nu mai vaneaza, ca sa nu fie vanati, pesemne! Un dosar cu hotiile din pandemie nu au lucrat! L-au lasat pe Arafat sa cumpere ce a vrut, TIR-uri turcesti, masti chinezesti, izolete cacanesti…omoruri in spitale ca in lagarele de exterminare nemtesti…magistratii nici nu se mai feresc sa faca vacante si calatorii cu inculpatii….au case dosnice si locuri bine ascunse de controlorii militiei…Nu mai exista justitie…doar clanuri interlope!

  3. Doar asa mai face si Scutea stiri, cand apar sagetile securistilor din presa sa ii planga de mila.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger