AcasăDezvaluiriAncheteȘoc în sistem! MOSSAD nu uită și nu iartă!

Șoc în sistem! MOSSAD nu uită și nu iartă!

”Alertă MIT în servicii! Grupul de la Cluj, tribuit lui Erdogan” titram ”lovitura” din 10 noiembrie. Atunci când avertizam că, luat probabil de valul ”noii expansiuni otomane” promovat cu frenezie de ”Sultanul” Erdogan, Mili Istihbarat Teșilati – MIT s-a cam riscat cu anunțul destructurării unei pretinse rețele de spionaj a MOSSAD.

Erdoganii s au pus cu cine nu trebuie

Pentru că, iată că au trecut doar două săptămâni după ce propaganda de la Istanbul, minuțios coordonată de chiar fiul președintelui, controversatul personaj din umbra serviciului secret turc, Bilal Erdogan a exultat după arestarea a 15 spioni care primeau ordine de la Tel Aviv de pe teritoriul României. Au trecut doar două săptămâni … Și riposta deja a venit! Una de trei ori mai puternică, după obiceiul MOSSAD…

Peste 50 de arestări

Deci 15 colaboratori ai serviciilor secrete israeliene au fost arestați pentru că ar fi filat membri ai organizației Hamas din Turcia. MIT grăbindu-se să se împăuneze public, la nivel internațional, cu ”destructurarea” rețelei MOSSAD care acționa inclusiv prin agenții de legătură de la București. Răspunsul a venit sub forma unui comunicat cât se poate de sec, conținând un ultim avertisment din partea ministrului de Externe al Israelului, Yair Lapid : ” Birourile Hamas din Turcia trebuie închise.

Peste 50 de agenți Hamas arestați simultan

Trebuie să prevenim aceste acte odioase de terorism împotriva cetățenilor israelieni de pretutindeni și în orice condiții”. Totodată, de la Tel Aviv s-a anunțat și că ”peste 50 de agenți Hamas au fost arestați în Cisiordania pentru o presupusă implicare în celula teroristă și simultan au fost confiscate mari cantități de armament, plus o sumă de bani”. În plus, s-a recunoscut că arestările celor peste 50 de agenți Hamas au fost amânate până ce s-a reușit eliberarea a doi cetățeni israelieni, soții Mordy și Natali Oknin, șoferi de autobuz în localitatea Modiin, care fuseseră reținuți timp de opt zile de agenții MIT, pentru că ar fi fotografiat Palatul Erdogan.

author avatar
Catalin Tache