AcasăDezvaluiriAncheteSoc in Justitie: Cad dosarele ANAF!

Soc in Justitie: Cad dosarele ANAF!

Mii de investitori romani pot rasufla usurati dupa ani de zile in care au fost ”hingheriti” mai rau decat pedofilii si traficantii de droguri la un loc in urma unor procese verbale halucinante mazgalite de inspectorii Directiei Antifrauda din cadrul ANAF si transformate in dosare de ”mare evaziune fiscala” de niste procurori DIICOT care aveau totusi cu totul alte atributii in lupta cu crima organizata. Numai ca o noua hotarare revolutionara a Curtii Constitutionale pune capat acestei prigoane, judecatorii CCR luand decizia sa sparga ”fratia” dintre procurori si ANAF.

Astfel ca, in afara faptului ca procurorii nu vor mai putea colabora pe baza unor protocoale declarate ilegale cu inspectorii ”paraditori de destine” de la Antifrauda ANAF-ului, procesele verbale ale celor din urma nu mai constituie mijloace de proba! Astfel ca este de asteptat ca miile de dosare din instanta bazate aproape exclusiv pe ”probele” reprezentate de ”fituicile” ANAF-ului sa cada cu totul. In timp ce, de acum inainte procurorii nu isi vor mai putea face mendrele si sa trimita dispuna sechestre, arestari sau trimiteri in judecata distrugand  oameni si afaceri doar pe baza unor simple procese verbale intocmite de niste ”experti” care, sa nu uitam, de multe ori fusesera angajati la Antifrauda direct din posturi de padurari, soferi sau secretare. Totul in perioada in care fostul premier Victor Ponta a declansat ”Jihadul” impotriva firmelor romanesti…

Cine plateste?

CCR a declarat neconstitutionale o serie de prevederi din vechiul si noul Cod de procedura fiscala prin care societatile comerciale puteau deveni ”tinte in miscare” pentru procurorii care trimiteau peste el controalele ANAF pana ce se gasea ceva… Insa cea mai importanta urmare a deciziei Curtii Constitutionale este, fara indoiala, ca procesele verbale ale inspectorilor ANAF pe baza carora s-au facut zeci de mii de dosare, au fost inchise mii de firme si sute de mii de angajati au ramas fara un loc de munca nu pot reprezenta probe nici in rechizitoriile procurorilor si drept urmare nici in dosarele din instanta. Numai ca, pentru a se face pe deplin dreptate, trebuie gasit si raspunsul la intrebarea ”cine plateste” pentru prejudiciile de miliarde de euro aduse oamenilor de afaceri, ca sa nu  mai vorbim despre dramele personale ale acestora…

author avatar
Catalin Tache
3.595 afisari

2 COMENTARII

  1. Remarcați totuși că sunt reglementări referitoare la probe, la procese verbale și în Codul Penal și în Codul de Procedură Penală ?

  2. Nimeni nu plateste. Legea raspunderii magistratului o mazgalitura care nu a produs nici un efect pana acum. Este bine de repetat ca si cu ajutorul pisicutului ponta, cel care se batea cu pumnul in piept ca nu a fost lasat sa faca autostrada Brasov au fost distruse firmele romanesti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger