AcasăDezvaluiriAncheteȘoc german: AHK se leapădă de Cîțu!

Șoc german: AHK se leapădă de Cîțu!

Iată că situația s-a schimbat radical după debarcarea lui Dragoș Anastasiu din fruntea Camerei de Comerț și Industrie Româno – Germană (AHK România). Pentru că, sub conducerea acestuia, AHK era cunoscută drept portavocea de facto a ”mărețelor realizări” ale companiilor germane în România. Și cum se știa că aceeași Cameră de Comerț Româno – Germană îi este atât de dragă președintelui Klaus Iohannis, nimeni nu îndrăznea să miște în frontul trasat de la Cotroceni.

Andreas Lier i a luat locul lui Dragoș Anastasiu

Iată însă că, așa după cum dezvăluiam la acea vreme, Anastasiu l-a deranjat totuși pe Iohannis, după ce ar fi început să îl ia gura pe dinainte în fața unor investitori germani. Astfel că la conducerea AHK a venit Andreas Lier, CEO BASF România. Iar acum AHK România îi dă o adevărată lovitură de imagine în moalele capului premierului Florin Cîțu, Camera de Comerț Româno – Germană solicitând oficial ”un guvern capabil”!!!

Ultimul avertisment!

Iar poziția oficială a celei mai puternice organizații a investitorilor străini în România este una fără echivoc : ” În contextul actualelor evenimente politice, Camera de Comerț și Industrie Româno – Germană (AHK România) dorește să informeze toți factorii de decizie politică că actualele evoluții politice au dus la pierderea încrederii companiilor germane în implementarea reformelor necesare și urgente. Capacitatea de reformă și, prin urmare, configurarea condițiilor cadru ale viitoarelor politici economice în România depinde în mare măsură de factorii de decizie politică, care nu ar trebui să se concentreze pe apariția crizelor politice, ci pe implementarea continuă a reformelor.

Cîțu nu mai este dorit de AHK

România are nevoie de un guvern capabil să acționeze pentru a face față provocărilor economice imense, de la Green Deal la transformarea digitală a economiei și pentru a menține competivitatea amplasamentului investițional. În loc de noi probleme și incertitudini legate de viitor, companiile din România au nevoie de toată atenția și sprijinul politic și administrativ. De exemplu, subvențiile oferite de UE trebuie să ajungă în economie, administrațiile trebuie să devină mai profesioniste și mai digitalizate și, astfel, nivelul de trai al populației să crească semnificativ”.

Acest comunicat tranșant aparținând unei Camere de Comerț care numără peste 550 de firme cu drepturi depline și care susține companiile germane atât la intrarea lor pe piața românească, dar și la desfășurarea ulterioară a activității! Și a cărei influență extremă este întărită și de componența Consiliului Director al AHK România : Andreas Lier – CEO BASF, Sebastian Metz, Chiristian von Albrichsfeld – Continental Automotive, Daniel Gross – PENNY, Marco Alpert – WIEBE, Michael Beier – CLAAS Regional Center South East Europe, Gunter Krasser – Infineon Technologies, Claudia Hesselman – Arensia Exploratory Medicine, Simona Melnic – Medic Hub, Florin Sabou – Sialtpro, Volker Raffel – E.ON România SRL, Petre Rușeț – Siemens Energy…

author avatar
Catalin Tache
4.784 afisari

14 COMENTARII

  1. tpti nemtii care nu sunt miltumiti de cat de slugi au fost unii pot sa se duca acasa pt ca Ro,amia a ajuns la fundul sacului datorita investitorilot strategici si a celor mari iubitori de green deal taie padurile ei cu nesat!!!!!!!!!!!go , go home!!!!!!

  2. Tache, nu e nici un soc. CaCitu e omul amerlocilor iar teutonii ii vor plecați pe yankei din Europa. Am mai postat chestia asta. De-asta s-au iscat discuții cu NATO, condus de amerloci, când Borrell a ridicat problema înființări unei forte de intervenție rapida a Europei. Nu mai este mult pana când Germania și Federația Rusa vor face iar legea în Europa dar prostii noștri de la butoane vor rămâne agățați tot de turul nadragilor yankeilor pricinuind mult rău Tarii. Sunt toate condițiile pentru repetarea situației dezastruoase din timpul WWII, când alți tâmpiți au mers pana la capăt pe mana Germaniei perdante, obligați și de faptul ca amerlocii împingeau Tara în bratele URSS, aliatul lor.

  3. Gica , tu vrei alt pact Ribbentrop- Molotov si toata Europa sa aplaude ? Nu prea ai loc de Unchiul Sam vrei sa-i imbuzezi si stai agatat cu botu de slitul de la nadragii yankeilor ?

  4. Bai Kostea, Treziti-va! Uncle Sam nu mai este ce a fost! E istorie. Uită-te la figura lui Bideu și vezi neputința Americii. De fapt Bideu e de forma președinte și șef al armatei. Acolo dictează corporații, dar când un Imperiu nu mai are o comanda unica, e mort! Basca criza economica și sociala în care a intrat și nu o sa mai iasă decât cu picioarele înainte. Numai datoriile cât îl cocoseaza, pe lângă altele 1000 de probleme grave. Voi de ce credeți ca nemții au curajul sa sara la gatul amerlocilor și le cer sa plece din Europa. Voi va uitați la tehnica militara? Aia nu „merge” fără bani, foarte mulți, pe care America nu-i mai are! S-a văzut în Afganistan! Dar problema cea mai mare e concurenta, știți voi care. Ăia vor „ajuta” America cu-un brânci, sa se ducă la vale pe toboganul istoriei. Dar astea sunt problemele lor, noi trebuie sa ne vedea de-ale noastre, cât nu e prea târziu.

  5. Gica , iar ai avut vise umede cu amerlocii si te-ai sculat cu falcile umflate si rozeta tandari ? Nu mai are America bani si se duce pe topoganul istoriei ? N-au mai sarit japonezii si nemtii la gatul americanilor si s-au ales cu sepuku si kaput ? Sincer , aseara ai lins ultima damigeana cu mitilic si-ai atins nirvana abia la 8:01:54 dimineata ?

  6. Constantin Moldovean Tiraspol e un geniu pustiu , un introvertit care nu si-a definitivat cautarile launtrice , are dese polemici cu sine si se schimonoseste in oglinda acoperind-o cu saliva in retorica avantata cu personaje fictive . Gica se uita contra la Kostea si Kostea se uita contra la Gica pana se sparge oglinda si situatia ramane in coada de peste . Zilnic o ia de la capat , d-aia au disparut oglinzile de la buda garii Tiraspol , emana atata energie negativa incat impegatul l-a trimis la un curs de geamgii …

  7. CăCâțu sau CăPârțu oricum nu este bun de nimic. Si pe post de marionetă este mult prea slab. Degeaba vrea PNL un şef ca el pentru că PNL piere oricum. E soarta lor. Nu se găsea o mână de grei din PNL să schimbe lucrurile. Toți au profil si cv de slugi mute.
    Dar stiți că roata este rotundă si se învârte. Pregătiți-vă să fiți şocați de către cetățenii români. Vine vremea!
    JOS NAZI!

  8. Cine credeti ca este perfidul politic nazi stalinist de la 9:15:10 care a descoperit roata ?

  9. Ce asemanari gasiti intre postarea lui „Gica conta sistemului ” de la 21:01 si „Perfidul politic ” de la 9:15 ?

  10. Haide, domnule, Johannis întrece orice limită. Acum se dezice, după cel care l-a făcut general, zis și Orban cel Bun, și de slugoiul de Atanasiu, cel care ducea românii cu turma la cules de sparanghel în plină pandemie? Ce naiba, și lui acesta i s-au tocit buzele de pupat în fund?

  11. Tache, sunt prea mulți prosti sau farisei pe care ii lași sa zburde pe tarlaua ta. Din cauza lor vad ca nu mai ai prea mulți postaci care sa rezoneze cu mesajele articolelor tale. De scârba lor nici eu nu voi mai posta, poate excepțional, dacă voi mai avea atunci unde sa postez. Mizeriile postate de propaganda amerloca pe post de contraargumente „e pe bani și foloase multe” pentru ei. Idioții ăștia vor merge pana la capăt cu amerlocii și vor duce Tara în fundul prăpastiei. Dar poate asa vor și idioții ăștia care se considera partenerii strategici ai unui Imperiu și pupa dosul amerlocilor. Bai, propaganda, coif de hârtie, costum și nas de clovn nebun va mai trebuie. Din păcate în România nu are cine să-i oprească și numai Divinitatea aranjand jocul dintre superputeri va mai putea scăpa Tara de dezastru. Și atunci va venii timpul alinierii lor pentru primirea suturilor de rigoare în curul cu care gândesc ei acum. Am zis.

  12. Tache , nici io nu voi mai posta , poate exceptional , intru in silenzio stampa . Pana la ora 19:30 , cand iti apare noul articol , jur ca sunt mucles …..hihihihihihi !!!! Credeati ca las tarlaua goala ? Vreti sa se invete clonele puturoase ?

  13. Tristi si negri ne sun norii / Toamna cand pleaca cocorii …. Vine iarna , iar n-am bani , nenorocirea e ca nici vara n-am , cu ce intretin regimentele de trompete ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger