AcasăDezvaluiriAncheteȘoc! Cine sunt sponsorii lui Cîțu

Șoc! Cine sunt sponsorii lui Cîțu

„Cîțu, trimis la spălat vase în SUA de Talpeș de la SIE!” Astfel titram ”lovitura” din 7 iulie anul trecut! Atunci când dezvăluiam că, deși s-a dat ”fată mare” în cariera prezentată ca începând prin spălatul de vase prin restaurante pentru a se putea întreține ani de zile la costisitorul Grinnell College, Florin Cîțu ar fi ajuns în Statele Unite ale Americii cu ajutorul fostului șef al Serviciului de Informații Externe, Ioan Talpeș. Ridicând atunci totodată și marea întrebare despre cât ”a costat Omenia” Minodorei Ilie, cea prin intermediul căreia bătrânul combinator al SIE își desfășoară încă și acum operațiunile acoperite.

Florin Cîțu trimis de Talpeș la Grinnell College

pe banii Minodorei Ilie

Subiect de presă care a devenit unul ”EXCLUSIV” pentru g4media.ro în data de … 13 ianuarie 2022! Atunci când a dezgropat astfel ancheta despre ”susținerea lui Florin Cîțu cu relații și din banii personali în SUA”…

Sentimentele materne ale Minodorei…

Și pentru a mai ”updata” din ”exclusivitatea” din 13.01.2022, să reluăm și alte piste demne de urmat, prezentate însă în ”NAȚIONAL”-ul din… 07.07.2021!

”Ioan Talpeș a venit în fruntea Serviciului de Informații Externe în aprilie 1992, cu câteva luni înainte ca Florin Cîțu să fie trimis, nu se știe încă pe ai cui bani, în SUA… Și care a stat în fruntea SIE până în 1997, în timp ce Cîțu a absolvit Grinnell College la sfârșitul lui 1996. Astfel că, stranie coincidență, visul american al actualului premier s-a desfășurat strict în mandatul lui Talpeș la Serviciul de Informații Externe. Cel în care Telpeș a fost singurul șef de serviciu secret din întreaga Europă Centrală și de Est care a predat necondiționat americanilor lista completă, cu identitățile reale aferente, ale tuturor ofițerilor acoperiți ai statului român care acționau peste Ocean! Viitorii parteneri strategici revanșându-se cu păstrarea pe funcție a lui Talpeș, în ciuda raportului contrainformativ privind coruperea acestuia, înaintat oficial de generalul Ciobanu. Raport în care se informa că Talpeș ar fi primit 6 milioane de dolari de la Zaher Iskandarani, ca să îl salveze de la arestare.” Tot în iulie dezvăluind și cât de urât a ajuns să îmbătrânească Talpeș la marginea sistemului, ” cu tehnica după el”, de a ajuns să fie ocolit până și la mesele pe la care atârna la ”Isoletta”: ” Izolarea acestuia putând avea legătură și cu „activitatea benevolă„ de la Fundația Internațională OMENIA, acolo unde își face veacul alături de o altă fostă glorie de pe vremea mandatelor prezidențiale ale lui Ion Iliescu, încă extrem de influenta Minodora Ilie. Amfitrioana Fundației OMENIA încă din vremurile în care se spunea că miniștrii, fie ei social-democrați sau liberali se puneau de fapt la recepțiile Minodorei. Cea ale cărei sentimente aproape materne față de Florin Cîțu dau deja de gândit…”

author avatar
Catalin Tache
10.587 afisari

22 COMENTARII

  1. Interesant Tache, foarte interesant!!! Madam Minodora Ilie nu era și pe la PNȚ-CD, în vremurile de glorie ale acestui partid?

  2. Ati ajuns la „kernel” la nucleul informatiei….de fapt acesti mari Calareti…legendati si vopsiti in toate felurile…sunt cu adevarat papusati de niste unii „fosti” de aici.Din Romania.Felicitari.

  3. Oho, veșnica Minodora Ilie. Îmi aduce aminte de combinațiile din jurul patriarhului Daniel și de legendarea acestuia ca tătic potent de fată năstrușnică. Trăiască Vadim pe lumea aialaltă. Vorba aceea, prea se discuta despre pidosnicele plăceri patriarhale! Iar Talpeș, gheneralul, care anunța profetic că în curând va veni anul 2033 care ar aniversa 2000 de ani de la răstignirea unui personaj devenit Dumnezeu. Ha, ha, ha! Băi dar ce maeștri mai avem și noi în grădina zoologică numită pompos Grădina Maicii Domnului. Maimuțele sunt superinteligente pe lângă aceste primate inferioare.

  4. Emil Constantinescu il avea consilier pe Dorin Marius Marian care se facea saltea pentru fiica, spre a sluji tatalui. Tot Minodora Ilie era patroana sa si Daniel Ciobotea. Via Tel Aviv, mai, mai!

  5. National .ro , 07 iulie 2021 , ora 16:45 , articol de Catalin Tache : ” Citu trimis la spalat vase in SUA de Talpes de la SIE „. Cu ce difera articolul de azi ? Miroase a ciorba reincalzita ?

    • Nu este doar ciorbă reîncălzită. Minodora Ilie, combinatoarea de la Fundația OMENIA, care se lăuda că ea pune și episcopii din Biserica Ortodoxă Română este un personaj important. Mai important decât un trecător șef de serviciu secret.

      • Ce poti face-n hibernare ? Am postat la ora 3:59:05 pentru ca il ador pe Conectter : Eu iarna nu dorm , hei / Nu am somn , nu am somn / Zorii zilei ma prind / Cum pe taste ma plimb / Pentru ca iarna nu dorm ……hihihihihihihi

        • Livia mi-a dat un ghiont , se scrie Connect-R , pe malul stang al Nistrului merge si Conectter .

        • Vezi că cei de la G 4 Media au publicat aceeași informație despre influenta Minodora Ilie.

  6. Ce fățău are pletosu!
    Este clar că ascensiunea lui se bazează pe ceva dubios si putred, indiferent de persoanele implicate în urcarea pletosului pe „tron”. Partea proastă este că i s-a urcat la cap. Dar, vine si decăderea. Chiar si marile personaje ale lumii au avut propria lor decădere, iar pletosul nu face parte din categoria mari personaje. Deja îl „ronțăie” colegii din peneleu.

  7. Dacă „Cârțu” asta a fost trimis de Palmeș la „studiu” în state ne băgăm în ele inteligențe și ne lăsăm de manevre avansate. Băiatul asta nu este calificat nici în chelner mă că și acolo trebuie să ai stil. Fac o paranteza Malmeș este o altă tragedie a inteligentei. Asta măcar era calificat în carciumar trădător.

  8. Piaza rea ,gandire nebuna
    Talpes sa traiasca si Sri ul
    Daca nu erau ei sa le canti in struna
    Erai tot sudor la schimbat boghiul!

    Acum ai idei nebune,, da” dreapta
    Nu ti pasa de tara de ai ei pamanteni
    Nici nu e nevoe sa ai grija noastra
    Dar respecta legea cu ai tai grobieni!

    Spune- ne si noua dupa care lege
    Ai ajuns acolo ca sa ne conduci
    De ce iei salariul cand nimic nu merge
    Ai tu competenta ,cu ai tai mameluci?

    Tu de la prostime ai pretentii multe
    Spui ca nu i platesti de nu -s competenti
    Dar tu in ce baza ,dupa ce oculte
    Iei un sac de bani cu ai tai clienti?

    Ce ai facut tu bine pentru tara asta
    Meriti sa ocupi functia inalta?
    Ai indatorat tara ca napasta
    A cui sluga esti si a cui unealta?

    Cu 12 la suta cat ai in sondaje
    Tu tipi la popor,ai tu competenta?
    Sluga ilegala, lingator de javre
    Mars de acol’ de sus,sluga obedienta

    Tara ai adus jos, de rasul lumii
    Ne ai ucis parintii ,surorile ,fratii
    Te vor blestema copiii,strabunii
    Gunoaie scarboase ale astei natii

  9. Talpes l-a trimis in America, dansu-si seama cat de prost este, stia ca are comportament de cioflingar autentic, s-a sters cu el la cur

  10. Cam vag.. Mâtzu e copil de mingi a lui Mișu de la ASF (ograda de muls globalist bankeristă.. Cityins. tra la la.. Scutroșu)
    Misu cu Neulander jr, pupatori la Edmond Scutroșu din anii 90.. Chiar se băteau pe întâietate la luat cuvantul iarna la sky, in februarie la Davos.. Detalii.in fantezia policier, action, „cum m-am iubit cu ambasadoru'” si am tras cu Măguritoru’
    Pam pam.. Tra la la

  11. HotNews.ro , astazi , 15 ianuarie 2022 , ora 06:39 : ” 15 IANUARIE , ZIUA CULTURII NATIONALE . 172 DE ANI DE LA NASTEREA LUI MIHAI EMINESCU ” . 15 ianuarie , ziua de nastere a poetului Mihai Eminescu , ESTE SI ZIUA CULTURII NATIONALE IN REPUBLICA MOLDOVA .

  12. Comisarul.ro , astazi , 15 ianuarie 2022 , ora 11:33 : ” ISTORIA CELOR PATRU FOTOGRAFII CUNOSCUTE ALE LUI EMINESCU SI PRIMUL FILM DOCUMENTAR DESPRE POETUL NATIONAL , REALIZAT IN 1914 „. Urmariti PRIMUL FILM DOCUMENTAR DESPRE EMINESCU realizat in 1914 de Octav Minar .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger