AcasăDezvaluiriCatalin TacheȘOC! A cui era MINA de la COSTINEȘTI!

ȘOC! A cui era MINA de la COSTINEȘTI!

Românii tocmai ce au fost asigurați, de la cel mai înalt nivel, că Forțele Navale Militare aduc ”siguranță în Marea Neagră”! Și prima întrebare de ”Radio Erevan” ar fi … care Forțe Navale Militare Române?

Minele care au fost găsite până acum au fost fotografiate…

Oricum a fost suficient ca, în timp ce Germania a anunțat și oficial că nu va acorda nici în ruptul capului 2% din PIB domeniului Apărării, ”marii bărbați de stat” de la București se pregătesc deja intens de depășirea pragului de 3%…

I-a scos dopul din ureche

Oricum, exact cu 24 de ore înainte de mult trâmbițata Zi a Marinei de la Constanța, a fost rostogolită de-a dreptul isteric știrea exploziei ”minei militare rusești de la Costinești”! Cu atât mai mult propaganda operativă insistând că românii ar trebui dați pe spate de ”curajul” demnitarilor români care, și în aceste ”condiții de război”, au făcut totuși deplasarea la Constanța.

Acolo unde au informat că ”frații ucraineni” vor lupta cu rușii ”până la ultimul leuț românesc”…

Chiar nimeni nu a mai auzit nimic, în afară de ăla cu dopul în ureche?

Când mult mai simplu ar fi fost ca Forțele Navale Militare Române să dea peste nas oricărui ”Toma Necredinciosul” cu prezentarea publică a pozelor cu mina de la Costinești… Sau barem ce a mai rămas din ea… Fiind totuși greu de crezut că explozia unei mine militare într-un dig de ciment nu lasă chiar nicio urmă, dar nici una…

Isteria ”minei de la Costinești” fiind astfel construită în special pe declarația unui tânăr civil atletic, cu ”șosete albe” în ”șlapii de serviciu”, care nu doar că a auzit ”explozia asurzitoare”, dar care chiar a fost transportat de urgență la Spital! Acolo de unde i s-a pierdut imediat urma, probabil după ce ”i-au scos dopul din ureche”…

Așa că ori dați drumul la fotografia cu mina de la Costinești sau ce a mai rămas din ea, ori prezentați și declarațiile celorlalți martori oculari, dacă există și aceștia…

9.897 afisari

117 COMENTARII

 1. Forțele Navale Militare Române, ce banc bun! Trimit scafandrii cu hidrobicicletele sa dezamorseze minele 🙂

 2. Tocmai Rusia se aproape vertiginos de PIB-ul Germaniei asa ca nu mai minti ca-ti creste nasul si nu te crede mai destept decat esti.Si nu prea esti.

 3. Oricum Rusia a juns anul trecut pe primul loc in Europa si al 5-lea in lume cu un pas inaintea Germaniei.
  Daca se merge in ritmul asta nu ca Rusia va ajunge prea departe dar Europa se duce de rapa.
  Dar noi, tot mandri europeni ne v-om considera, desi nu se uita nimeni la noi, tot sclaveti si spalatori ce cururi si WCuri am ramas.
  Poate acum domnul Alex sa ma contrazica sau completeze?
  Va rog.

 4. Alooo , gara ? PIB ( IN USD ) PE LOCUITOR IN 2023 : GERMANIA : 66.132 , ROMANIA : 41.634 , TURCIA : 41.412 , RUSIA : 34.834 .

  • @ anonim Radu 2023-08-17 21:27 21:27:19
   Discutia nu e simpla…exista un pib ppp si un pib nominal….care e structura pib-ului….bunuri-servicii….cresterea din ultimii ani in ro s-a bazat doar pe consum,nu pe export sau productie industriala…am citit mult despre subiect….economia=dezastru…poate stie mai bine combinatorul de la cluj vasile dincu care a spus ca „politica e un dans in jurul resurselor”…va spun ca unul care a trait aici…ultimii 40 ani de cand Ceausescu a inceput cu cultul personalitatii si apoi jaful facut de iliescu reprezinta 40 ani irositi….2 generatii irosite….probabil ca in ultimii 34 ani au plecat de aici 10 milioane oameni si asta e cea mai mare pierdere….repet….asa cum arata economia si ce datorii aveti=Faliment&Dezastru

  • Rusia depășește Germania pentru a deveni a cincea cea mai mare economie din lume în PIB pe bază de PPP
   În termeni nominali, economia Rusiei este de aproximativ mărimea Italiei, dar în termeni PPP tocmai a depășit Germania, iar dacă numărăți în dimensiunea industriei sale și în bogăția materiilor sale prime, atunci este un jucător mult mai puternic în economia globală decât pare. / bne IntelliNews
   De Ben Aris la Berlin 7 august 2023
   răposatul senator american John McCain a numit odată Rusia o benzinărie care se mască ca țară și faptul că PIB-ul nominal Russias este aproximativ la fel ca și Italys a fost folosit de mult timp pentru a-l concedia ca fiind neimportant.

   Cu toate acestea, economiștii au susținut de mult timp că, având în vedere doar PIB-ul nominal al Rusiei de aproximativ 2 trilioane, este de a subestima puterea economică. Din punct de vedere argumentarea Rusiei în ultimul deceniu a dus la o eroare de la lideri occidentali să calculeze greșit cât de vulnerabil este Kremlinul la sancțiuni.

   Privind la PIB-ul în termenii PPP (paritatea puterii de cumpărare) elimină diferențele de nivel de preț și permite o mai bună comparație, în special a standardelor de viață, între țări.

   În acești termeni, Rusia tocmai a depășit Germania pentru a deveni a cincea cea mai bogată economie din lume și cea mai mare din Europa, în valoare de 5,3 trilioane.

   Evaluarea PPP a economiei funcționează deoarece echivalentul rublei de 1 poate cumpăra mult mai mult de 1 poate cumpăra în SUA, ceva ce Economist capturat cu faimosul său Big Mac Index: în prezent un Big Mac costă 5,15 în SUA și echivalentul rus (McDonalds a fost preluat de un analog rus anul trecut și a devenit de atunci liderul pieței de fast-food) costul în iulie 2,44.

   Sancțiunile asupra Rusiei au fost concepute pentru a sărăci Rusia și pentru a face imposibilă comiterea războiului său în Ucraina, dar pe măsură ce restul Europei alunecă în recesiune, economia rusă s-a dovedit a fi remarcabil de robustă după o recesiune inițială ascuțită. The FMI și-a modernizat din nou perspectiva economică pentru acest an la o creștere de 0,7%. în aprilie, în timp ce prognoza oficială este pentru ceva mai aproape de 2%. De asemenea, sancțiunile petroliere impuse 5 decembrie și 5 februarie trebuia să taie Kremlinul de la sursa sa principală de venit, dar ca bne IntelliNews raportat, veniturile bugetare au crescut în iunie, pe măsură ce exporturile de petrol și-au finalizat trecerea din Europa în Asia, iar Russia Inc. a revenit în profit.

   Sancțiunile ar fi trebuit să zdrobească economia rusă. În schimb, este acum mai mare decât cele ale Germaniei (și când tăiați serviciile, și concentrați-vă doar pe industrie și producție, ceea ce contează în război, probabil mai mare decât atât.) Costul pentru Europa? Deindustrializare, inflație”, D M Collingwood, redactorul BritanniQ, a spus într-un tweet.

   Cu toate acestea, unii academicieni declară că chiar și evaluarea PPP subestimează puterea economiei Rusiei. În ultimele decenii, economiile occidentale au văzut că serviciile au crescut rapid în importanță, dar economia Rusiei rămâne puternic ponderată în direcția producției și a capului industrial al spectrului. Într-un război, având o bază industrială mare este un mare avantaj, deoarece rata pe care o țară poate produce arme este un factor cheie în luptă. În acești termeni Rusia este chiar mai mare decât Germania, nu în sine o țară industrială medie, potrivit cercetarea De jachete sapir.

   Statisticile simple privind PIB-ul au ademenit în mod argumentabil Occidentul într-un fals sens de securitate. În funcție de PIB, economiile occidentale par dominante și capacitatea lor de a impune sancțiuni decisive. Cu toate acestea, Occidentul se bazează pe sectoarele de servicii și pe slăbiciunea relativă a sectoarelor direct productive, cum ar fi fabricarea, mineritul și agricultura, introduce vulnerabilități critice în lanțurile de producție și aprovizionare de bunuri. În vremuri de pace și de comerț neîngrădit, astfel de vulnerabilități pot părea nesemnificative. În perioadele de deglobalizare, concurența geopolitică și de stat contra-stat, aceste puncte slabe pot avea un impact profund, în timp ce sectoarele productive de bază au o importanță mai mare, a declarat Sapir.

   PIB-ul măsoară bogăția, dar nu reușește să capteze valoarea reală a puterii de cumpărare a monedei în modul în care se face indicele Big Mac. Cu toate acestea, ambele măsuri nu captează capacitățile productive ale unei țări din industria sa. Puneți mai simplu: indicele Big Mac vă spune câți burgeri puteți cumpăra cu o rubla, dar nu spune nimic despre câți burgeri pe zi poate face Rusia și cum se compară cu capacitatea de a face burgeri din SUA.

   Privind la un PIB nominal, atunci partea Rusiei din economia globală a fost de 1,9% în 2019, față de 24,4% din SUA și Chinas 16,4%, potrivit Fondului Monetar Internațional (FMI).

   În ceea ce privește PPP, Rusia se descurcă mai bine cu o cotă de 3,1% din PIB-ul global ajustat, SUA fiind pe locul doi cu 15% față de China.

   Metoda cursului de schimb [PIB nominal] subestimează semnificativ dimensiunea economiilor chineze și rusești, declară Sapir. Folosind metoda cursului de schimb, dimensiunea economiei rusești este jumătate din cea a germanilor și aproximativ 130% din Spains. China, în timp ce crește mai rapid, este de aproximativ două treimi din economia SUA în 2019. Cu toate acestea, prin metoda PPP, profilul economiilor rusești și chineze se schimbă drastic. Economia rusă devine aproape egală cu economia germană, în timp ce economia chineză a atins paritatea cu economia SUA în 2016 și a preluat de atunci un ușor lider.

   Importanța sectorului productiv

   Capacitatea productivă răspândește imaginea și mai mult spre Rusia și China. Sectoarele serviciilor au crescut mai rapid decât producția de bunuri și formează o parte din ce în ce mai mare din economiile occidentale, care, în cursul conducerii globalizării din ultimele două decenii, au exportat un număr tot mai mare din activitatea lor productivă pe piețele emergente și în special China. Acest lucru a devenit relevant în ultimii trei ani ca mai întâi pandemia globală și apoi ciocnirea cu Rusia a început să anuleze globalizarea într-o creștere din ce în ce mai mare lumea fracturată. În apropiere de a preluat funcția de conducător al investițiilor pieței emergente care caută o muncă mai ieftină, dar și lanțuri de aprovizionare mai scurte.

   În timpul războiului, serviciile își pierd importanța față de agricultură, industrie și construcții. Apoi devine necesar să se calculeze cota sectoarelor producătoare de bunuri din diferite economii, pentru a avea o înțelegere exactă a modului în care acestea se compară cu adevărat”, spune Sapir.

   Rusia este situată între China, unde serviciile reprezintă doar 49% din PIB, iar țări precum Statele Unite, Franța și Italia, unde serviciile reprezintă cel puțin 75% din PIB. Germania se află într-o poziție intermediară, cu 69% din PIB-ul său provenind din servicii. Poziția Rusieipoate fi explicată prin dimensiunea sectoarelor sale industriale și agricole „” un machiaj care îi afectează greutatea reală.

   Privind la cota industriei productive din economia Rusiei în comparație cu Germania și Franța, ambele din punct de vedere nominal mai mari decât Rusia și Germania reprezintă doar 90% din dimensiunea Russiei în ceea ce privește industria productivă, în timp ce Franța este doar 44% din puterea industrială din Rusia. China este și mai în față, Germania echivalentă cu doar 11% din industria productivă a Chinei, iar chiar și SUA reprezintă doar 34% din puterea productivă Chinas.

   GDP-ul Rusiei și Chinas sunt semnificativ mai mari atunci când luăm în considerare doar activități direct productive. Economia Chinei devine de nouă ori mai puternică decât cea din Statele Unite ale Americii și de trei ori mai puternică decât cea din Statele Unite ale Americii. De asemenea, economia rusă ajunge să depășească economia germană și să se deplaseze cu mai mult de două ori mai puternică decât economia franceză. Acest lucru schimbă complet viziunea noastră asupra acestor economii, departe de afirmațiile că Rusia se află la același nivel cu Spania sau că China încă rămâne cu mult în urmă cu Statele Unite ale Americii, susține Sapir.

   Indicele de inovare

   Cu toate acestea, analiza se poate încheia cu o mulțime de fabrici mari. Calitatea ceea ce fac ei joacă și un rol important. Și pe acest scor Rusia cade, deoarece rămâne foarte dependentă de tehnologia occidentală, ca bne IntelliNews raportat într-o scufundare profundă în Rusia. unelte de precizie sector, Kremlin ၹ s sancțiuni moi sub burtă.

   Inovarea poate fi măsurată imperfect prin numărarea numărului de brevete depuse în fiecare an sau prin conținutul tehnologic de ultimă oră al bunurilor produse.

   Rusia avea cercetări științifice de clasă mondială, în special puternice în științele grele, dar s-a prăbușit după căderea Uniunii Sovietice și ca bne IntelliNews raportat, a ratat două revoluții în tehnologie de atunci. Are puține șanse de a ajunge din urmă în următoarele generații. Cu toate acestea, după cum arată tabelul, a investit puternic în tehnologie și a depășit deja Occidentul în mai multe domenii importante, tehnologia din surse regenerabile și fabricarea fiind cheie printre acestea.

   Cu acest indicator, China încă iese pe deasupra cu o marjă largă, dar Rusia revine pe locul 6. Mai larg, numărul combinat de brevete din China și Rusia este aproape dublu cu cel al Statelor Unite, Japonia, Coreea de Sud, Germania, Franța și Marea Britanie combinate, oferindu-ne o idee despre echilibrul puterii pe acest front, declară Sapir.

   Produse cheie

   Factorul final de luat în considerare este de a evalua rolul unei țări în exportul de intrări cheie. Rusia are o cornucopie de materii prime și domină exportul multor produse critice necesare de industrie. În acest sens, Rusia depășește cu mult China, care este lipsită de resurse majore de materii prime, deși a devenit un lider mondial în prelucrarea materialelor exotice, cum ar fi pământurile rare care sunt esențiale în orice număr de industrii.

   Rusia se află printre cei mai mari producători de petrol, gaze, cereale, lemn și o varietate largă de metale care sunt greu de furnizat în altă parte, cum ar fi titanul. Este, de asemenea, un producător major de uraniu, dar la fel ca China, a devenit, de asemenea, principalul rafinăr de uraniu care a făcut U235, combustibilul nuclear. Atât Kazahstan cât și Uzbekistanul sunt surse majore de uraniu, dar niciunul dintre ele nu are nicio capacitate de rafinare și se bazează pe Rusia.

   Rusia capacitatea de a afecta prețurile petrolului prin limitarea producției și de a accelera lucruri precum aviația și dezvoltarea EV prin restricționarea exportului de titan sau cupru, îi conferă o energie enormă de piață. Importanța acesteia pentru piața globală a combustibilului nuclear înseamnă că Occidentul s-a îndepărtat până în prezent de a impune sancțiuni asupra întreprinderilor nucleare ale Rusiei.

   În 2019, Rusia a fost al doilea producător de platină, cobaltand vanadium, al treilea producător de aur și nichel, al patrulea producător de aur și nichel, al patrulea producător de argint și fosfat, al cincilea producător de minereu de fier și al șaselea producător de uraniu și plumb. Principalul produs al agriculturii rusești este cerealele; Rusia este cel mai mare exportator de grâu și cel mai mare producător de orz, grâu de grâu, secară de ovăz, precum și al doilea producător de semințe de floarea-soarelui, declară Sapir. Desigur, Rusia este cel mai mare exportator de gaze din lume (și are cele mai mari rezerve ale lumii) și al doilea cel mai mare exportator de țiței. Acest lucru oferă Rusiei, dincolo de capacitățile sale industriale, o poziție centrală în comerțul cu materii prime, o poziție care explică alianța sa cu China. Orice întrerupere sau reducere ascuțită a comerțului cu Rusia va cauza întreruperi majore pe piețele de mărfuri.

  • Aktual 24.ro , 18 August 2023 , articol de Gabriel Tudor : ” Rusia , la un pas de colaps economic – deputatii din ……………………………………………………. ” – Nikolai Arefiev , Vicepresedintele Comitetului pentru politica economica …………………………………. .

   • Ziare . com , astazi , 18 August 2023 , ora 01:34 , Autor : George Titus Albulescu : ” MOMENTUL ADEVARULUI ………………………. A SOSIT : ……………………………………………………………………………………………………. „.

 5. RomaniaMilitary . ro , 17 august 2023 , ora 6:00 , articol de George GMT : ” RAZBOIUL AERIAN PE FRONTUL UCRAINEAN . . . „.

 6. Universul . net , 17 august 2023 : ” PENINSULA DAMNATILOR . CUM DECUPLEAZA UCRAINENII ………………………………………………………………….. ” – Sursa : THE INSIDER .

 7. Adevarul . ro , 17.08.2023 , ora 22:30 , articol de Valentin Bolocan : ” REVIN DISCUTIILE DESPRE O FLOTA COMUNA A NATO LA MAREA NEAGRA . CARE AR FI AVANTAJELE ” – Sursa : 24 chasa ( Bulgaria ) , citat de Rador .

 8. PALMĂ DATĂ M.A.I. – Fosta polițistă Andrada Voicu lansează un nou atac la adresa șefilor din Poliție: „Când stai în poziție de drepți la 40 de grade atâtea ore, poți să crăpi. Vă mai plângeți că nu mai vin tinerii la școlile de miliție”
  https://www.nationalisti.ro/palma-data-m-a-i-fosta-politista-andrada-voicu-lanseaza-un-nou-atac-la-adresa-sefilor-din-politie-cand-stai-in-pozitie-de-drepti-la-40-de-grade-atatea-ore-poti-sa-crapi-va-mai-plangeti/

 9. Singura tara sclavagista din Europa este colonia Romania, asa ca nu ne mira nimic din ceea ce face pentru a respecta ordinele primite.

  • Brava , fa , puturoasa zglobie , colonia Romania apartine imperiului transnistrean ? Fa , tu ti joci de-a istoria ? Lasa fitili si puni oala pi foc ca-ti rup carca …

    • Livuskina , nu ti mai fandosi , ma duc sa sirvesc micu dijun cu lactate , storc din simpoaie nisti sana si-mi riglez larinjita ….hihihihihihihihi

 10. ADEVARUL . RO , ASTAZI , 18.08.2023 , ORA 07:44 , ARTICOL DE GEORGE-ANDREI CRISTESCU : ” V ASILE BANESCU , DUPA PROTESTUL AUR : ” POPULISM IMBRACAT TRICOLOR CARE LUPTA CU FANTOME IESITE DIN CEATA CONSPIRATIONISMULUI ” – Simion si Tarziu au dat bir cu fugitii de la protest , pe site-ul AUR era stabilit pas cu pas ce urma sa se intample la Ministerul Sanatatii . ” Stegarul Dac ” iar l-a interpretat pe ” Omul – Paianjen „.

 11. Adevarul . ro , ultima actualizare : 18.08.2023 , ora 08:22 , articol de Ion Gaidau : ” CUM RISCA PUTIN SA INTRE IN RAZBOI CU NATO IN MAREA
  NEAGRA ? EXPERT TURC ………………………………………………………………………………………….. ” – ” Putin pune la incercare rabdarea lui Erdogan ” – 1 comentariu .

 12. Adevarul . ro , astazi , 18.08.2023 , ora 07:12 , articol de Gabriel Nitulescu : ” LIVE TEXT / RAZBOI IN UCRAINA . MOARTE SUSPECTA …………. ……………………………………………………………………………………………………………. „.

 13. UNIVERSUL . RO , 17 AUGUST 2023 : ” EXPOZITIE INTERNATIONALA DEDICATA MARTIRILOR PERSECUTATI DE REGIMURILE TOTALITARE , DIN 23 AUGUST LA MEMORIALUL PITESTI ” – ” Povestile a 27 de barbati si femei din intreaga lume , ………………………………………………………………………… „.

 14. 1. ” SEA BABY ” ? DefenseRomania . ro , 17 aug 2023 , ora 20:06 , articol de Ciprian Dumitrache : ” O SOLUTIE MAI IEFTINA PENTRU ROMANIA : O FLOTILA DE DRONE ……………………………………………………………………………………………. „. 2. DefenseRomania . ro , 17 aug 2023 , ora 22:18 , articol de Ciprian Dumitrache : ” MISIUNE ( IM ) POSIBILA ? SUA VREA SA CREEZE CEL MAI PROTEJAT SPATIU AERIAN DIN LUME IN GUAM …………………….. ……………………………………………………………………. ” – Sursa MW ( Military Watch ) . 3. DefenseRomania .ro , 18 aug 2023 , ora 09:30 , articol de Ciprian Dumitrache : ” SUA AU APROBAT TRIMITEREA DE AVIOANE F-16 DIN OLANDA SI DANEMARCA IN UCRAINA ” – Sursa : REUTERS .

 15. Adevarul . ro , 18.08.2023 , ora 09:44 , articol de Mariana Iancu : ” DRAMA DIN SPATELE CELEBRULUI PARFUM MISS DIOR : CEA CARE L-A INSPIRAT A FOST O LUPTATOARE IN REZISTENTA FRANCEZA SI TORTURATA DE GESTAPO ” – CATHERINE DIOR .

  • Io folosisec ” Macho Dihor ” , marca unica niumulogata , cu ixtract di intirior di siubota combinat cu balsam forti di la cuibu di piupaza a lu Livuska , ie un ilixir , cucoanili isi scot instant ivantaili cand triec tantos pi piron ….hihihihihihihi

    • Mai ghini ti tin in gazda si papam fiofoneii , iubire , am loc sufisient sub selofanu di sub pasariela . Cu atata baniet indulcim meltetzia garii , impigatu , pi Livuska si ni cumparam si vria muschiu nostru in materie di machiaj si vistimintatie sexy , poati schimb si jigoasa aista di piruca . Ai mari grija la Livuska , baga vastu , ramai fliu-fliu la buznare si ti intorsi lieftir cu marfaru …

 16. Ce parere aveti despre autoturismul Lada Aura care costa 2 milioane de ruble (22.000 dolari) iar salariu minim pe economie in Rusia este de 16.242 ruble (178 dolari, adica 800 lei), rusii laudandu-se ca 90% din Lada este din piese fabricate de ei. Intreb pt. ca am citit niste comentarii care spun can PIB-ul nu are treaba cu veniturile oamenilor.

 17. DefenseRomania . ro , astazi , 18 aug 2023 , ora 10:30 : ” UNGARIA , UN ALIAT DEFECT ? ORBAN – INTRE OCCIDENT SI RUSIA . RAZVAN MUNTEANU , LA OBIECTIV EUROATLANTIC LA DEFENSEROMANIA ” – Tudor Curtifan , interviu cu Razvan Munteanu , expert in relatii internationale – VIDEO : 39 min , 40 sec .

 18. Kostea ,mai bine te-ai duce in aia a matii scarbosenie neom ! Nu te-ai plictisit de atata prosteala ?Chiar iti place atata impostura si rautate ?Daca da inseamna ca esti bolnav mintal De 10 ani aceeasi placa ,acelasi vocabular de wc public ?Nu te-ai mai saturat ,saturate-ar pamantul ,nebunule!

  • Posibil , asa e la razboi , pierzi o batalie , castigi alta … Poate fi si o dezinformare , sa adoarma inamicul .

 19. Adevarul . ro , astazi , 18.08.2023 , ora 21:11 , articol de Cristina Ene : ” FORTELE UCRAINENE INLATURA RAND PE RAND OBSTACOLE MAJORE IN CALEA CONTRAOFENSIVEI . ” LUCRURILE AU INCEPUT SA INCLINE IN FAVOAREA UCRAINEI ” – Analiza publicata in THE ECONOMIST .

  • Szmaurasul statut mi-a altoit o perversa in moalele bostanului ca am adormitara si nu mai pliescai , am scapatara si nisti vanturi puturoasi di emosie …

 20. Aktual 24 . ro , 18 August 2023 , articol de Victor Mihalache : ” STOCURILE DE GAZE DIN EUROPA AJUNG LA 90 % . SANTAJUL ………………….. ………………………………………………………………………………………………………………………….. ” – Sursa : POLITICO .

 21. Adevarul . ro , astazi , 19.08.2023 , ora 08:39 ( ultima actualizare ) , articol de Gabriel Nitulescu : ” LIVE TEXT / RAZBOI IN UCRAINA . GRU AR FI INCERCAT ………………………………………………………………………………………………………………………. „.

 22. Bila alba pentru Biden : Universul . net , 18 august 2023 , articol de Dan Perry : ” ORICE ACORD SAUDITO – ISRAELIAN TREBUIE SA-I INCLUDA PE PALESTINIENI – PENTRU BINELE ISRAELULUI „.

 23. Cotidianul . ro , 18 august 2023 , articol de Liliana Vornicu : ” ZELENSKI VINE LA BUCURESTI . CINE FACE ANUNTUL ? „. Este posibil ca Zelenski sa vina la cea de a VIII – a editie a Summitului Initiativei celor Trei Mari ( I 3 M ) – Bucuresti – 6 septembrie 2023 .

 24. Universul . net , astazi , 19 august 2023 : ” VIDEO / SCANDAL IN BISERICA …………………………………………………………………………………….. ” – Sursa : AFP , potrivit NEWS . RO .

 25. Europa Libera Romania , 19 august 2023 , interviu realizat de Yazha Tavberidze cu Anne Applebaum ( jurnalist si istoric american de origine poloneza ) : ” ANNE APPLEBAUM , LAUREATA PULITZER : …………………………………………………………………………………………………………… „.

 26. 1. DefenseRomania . ro , 19 aug 2023 , ora 09:23 , articol de Ciprian Dumitrache : ” TROICA SUA – JAPONIA – COREEA DE SUD ISI CONSOLIDEAZA LEGATURILE DE SECURITATE SI ENERVEAZA BEIJINGUL / ………………………………………………….. „. 2. DefenseRomania . ro , 19 aug 2023 , ora 09:53 , articol de Ciprian Dumitrache : ” MAIA SANDU : VICTORIA UCRAINEI VA DESCHIDE CALEA SOLUTIONARII CONFLICTULUI DIN TRANSNISTRIA ” – Sursa : RadioMoldova .

  • S.zmauras , ti pacaliesc , nu ti manc tot , vrieau sa bag la gurikk mandretia ta di falus , ie ase di zburlie si dulsica …

 27. 1. RomaniaMilitary . ro , 19 august 2023 , ora 6:00 , articol de Nicolae : ” CE-AS FACE EU DACA AS VEDEA O MINA MARINA PLUTIND IN DERIVA „. 2. Ziare . com , 19 August 2023 , ora 15:25 , articol de Veronica Andrei : ” SUA AVERTIZEAZA TURCIA CA AR PUTEA IMPUNE SANCTIUNI COMPANIILOR TURCESTI CARE AJUTA RUSIA SA OCOLEASCA RESTRICTIILE ” – Sursa : WSJ ( The Wall Street Journal ) .

 28. Aia e interesu statului și a boului de la turism sa oblige proprietarii de plaje și edilii sa monteze plase care oprește mina în ele asa se face plaje la Odesa. La fel stabilopozi antitorpile in larg domnul Hitler mai tragea asa cate o torpila cu rasucita de mai gaseau englezii in Bahamas si se minunau ca nu explodeaza apoi exploda…

 29. Eu nu am nimica cu cei ce platesc, au platit sau vor plati. Problema mea e cu cei ce fug de plata sau nu platesc.

 30. DefenseRomania . ro , astazi , 20 aug 2023 , ora 11:16 , articol de Ciprian Dumitrache : ” PILOTAREA F-16 E CA TRECEREA LA iPHONE 14 ” . UCRAINA INCEPE ANTRENAMENTUL PE F-16 , DAR SURPRIZA AR PUTEA VENI DIN PARTEA SUEDIEI , CU AVIOANELE SALE GRIPEN „.

 31. CIUCA GENERALUL CU CHILOTI DE TABLĂ SI GHETE DE 157 DE $ CUMPARATE IN AFGANISTAN ( PRODUSE IN ROMÂNIA) TREBUIE TRIMIS LA DEMINARE CU TOTI SPECIALIII ,ADMINISTRATIE CENTRALA ,LOCALA ,MAGISTRATII SPECIALI ,SRI ,SPP ,SIE ,STS ,MAI ,MAPN ,,DECONCENTRATE ,MINISTERE TOATE ACESTE PLOJNITE ORDINARE CARE DE ZECI DE ANI FURA BANII DE PENSII SI DE SALARII ,SA CRAPE TOTI EI SI FAMILIILE LOR LOVIIAR CANCERUL ,SIDA ,EBOLA ,TOATE BOLILE PAMANTULUI DE LACOMI .

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

România, deja cu un pas în Schengen! Austria şi-a dat acordul. Marcel Ciolacu: „Am spart gheața, merităm”

Veste bună pentru România. Suntem cu un pas mai aproape de Schengen. Cancelarul austriac Karl Nehammer și ministrul de Interne Gerhard Karner ar fi...

Horoscop – duminică, 10 decembrie 2023. Sfat pentru toţi nativii: bucuraţi-vă de micile plăceri ale vieţii!

Horoscopul zilei de duminică, 10 decembrie 2023, ne atenţionează că ar trebui să ne bucurăm de micole plăceri ale vieţii. Berbecii sunt brutal de...