AcasăDezvaluiriAncheteSimion, pe burtă! Comanda la mine!

Simion, pe burtă! Comanda la mine!

Acesta este ordinul militar pe care George Simion îl va executa orbește, atunci când dinamica operativă o va impune. Bineînțeles, în schimbul tradiționalului bonus al unei sinecuri politice de consolare. De altfel, noul experiment al sistemului, George Simion – AUR nefiind decât repetarea rețetei de succes Nicușor Dan – USR.

Dacă nu se culcă singur pe burtă Simion știe ce pățește

Singura diferență fiind că acum adevărații băieți deștepți ai sistemului au captat nemulțumirile suveraniștilor, pe când Nicușor Dan a fost lăsat să crească în sondaje până ce USR-ul a strâns toate izvoarele progresiste din țară. După care USR-ul a fost predat celor pentru care de altfel generalul Coldea crease Uniunea de la bun început… Astfel că, exact după același prototip, ”noul Zelea” va fi de asemenea lăsat să crească până ce se va pune inevitabil problema cooptării AUR la guvernare. Iar de-abia atunci va fi resetată întreaga construcție politică.

Se repetă experimentul Nicușor Dan USR

Varianta de lucru a serviciilor prevăzând ca ”momentul zero” să fie reprezentat de retragerea ”de bună voie și nesilit de nimeni” a lui George Simion din fruntea AUR. Tocmai pentru ca locul acestuia să poată fi luat de un personaj mult mai ”frecventabil” de lumea bună a sistemului. Și care, bineînțeles, să treacă și proba funcției publice. Astfel că George Simion va fi brusc răscolit de ” amintirile tinereții”, atunci când se culca pe burtă la comanda ”cetățenilor” din serviciul secret al Ministerului de Interne. Exact ca atunci când a schimbat de unul singur traseul unui firav miting al Alianței 2012, ”circul” provocat ulterior având un singur rezultat concret: Jandarmeria a primit un buget exorbitant pentru achiziția de urgență a noi echipamente. Iar fosta DGIPI a putut da și ea legal iama în galeriile de fotbal controlate până atunci, în ”interes național”, de oamenii de casă ai generalului Gabriel Oprea…

Documentat de ”Doi ș’ un sfert”!

”Uniți sub tricolor” s- numărat printre grupările de ultrași cele mai temute, în ciuda denumirii mai mult decât pașnice. Numai că lista incidentelor violente, rasiste și xenofobe create de neobosiții ”hooligans” în tricouri negre conduși în tribune de șeful de galerie George Simion devenise deja prea lungă și chiar internațională, pentru ca ”organele” să își mai permită să neglijeze această grupare.

liviu dragnea
Dragnea tot mai singur împotriva tuturor

Mai ales că erau vremuri în care rapoartele informative ale Ministerului de Interne ”gemeau” deja de referiri la ”falangele paramilitare” care acționau sub acoperirea nucleelor dure ale galeriilor celor mai populare echipe de fotbal. Astfel că ”Doi ș’un sfert” –ul a declanșat o minuțioasă operațiune de infiltrare a galeriilor de fotbal. În unele cazuri reușită, în altele aflată încă în curs de desfășurare. Cert fiind doar că este la mintea cocoșului – dacă funcționează! – că ultrasul George Simion nu avea cum să nu fie documentat informativ de serviciul secret al Ministerului de Interne! Și încă de ani de zile! Sursele noastre susținând că moștenitoarea DIPI ar putea lucra deja cu ”materialul clientului”la orice oră, dacă i s-ar cere un raport detaliat pe acest subiect. Numai că…

Doar MSS…

Uite însă că peste acest raport- deși este gata întocmit, și nu ieri, de azi- continuă să se așterne praful. Chiar dacă, după ultima ”rebeliune” din curtea Palatului Parlamentului părea din nou momentul oportun pentru a se da cărțile informative pe masă. Numai că toate structurile informative interne și instituțiile de forță ale statului român cu atribuții legale în asigurarea securității naționale au întors din nou, feciorelnic, privirile. Liderii acestora știind foarte bine că încă nu a sosit momentul ”execuției sumare” a fulminantei cariere politice a lui George Simion. Bineînțeles, cu excepția care întărește regula că de Simion nu se atinge încă nimeni, până ce nu se va da ordinul de preluare a comenzii AUR de la acesta.

AUR va fi preluat de cine trebuie

Astfel că, după cum dezvăluiam în ”lovitura” din 22 decembrie, doar ”externii” și-au făcut din nou datoria. Structura contrainformativă care monitorizează avântul luat de spionajul economic chinez în România identificând inclusiv două întâlniri, în lunile mai și august, pe care George Simion le-ar fi avut, pe persoană fizică. Și la care a participat responsabilul Secției Politice din cadrul Ambasadei Republicii Populare Chineze la București. Și chiar dacă pretextul proiectului cultural a oferit acoperirea necesară, la acest nivel nimeni nu este chiar atât de naiv încât să nu știe că diplomatul chinez este reprezentantul de facto al MSS în România. Adică al Ministerului Securității Statului de la Beijing. Singurul serviciu secret care afișează oficial stema Partidului Comunist, ci nu pe cea a statului!

Se schimbă liniile!

Dincolo însă de această ”cortină” întinsă chiar de servicii peste ”bucătăria internă” a AUR, ”maurul” Simion continuă să își facă datoria. Astfel că eforturile disperate ale lui Liviu Dragnea de a reveni pe ”piața naționalistă” a politicii prin deschiderea unei noi ”tarabe suveraniste” sunt evident sabotate de partidul devenit practic a treia forță politică a țării. Astfel că soarta ”gladiatorului” Dragnea pare deja pecetluită, acesta fiind eliberat condiționat doar pentru a fi ”sfâșiat” în ”arena naționalistă”, de către ceilalți politicieni suveraniști. Cei care pot face orice, inclusiv să ia cu asalt Palatul Parlamentului, că serviciile nu se supără. Cel mai elocvent exemplu fiind că șeful de obiectiv de la Palatul Parlamentului nu a primit nici măcar o mustrare din partea conducerii SPP, întrucât acesta nu a făcut decât să urmeze ordinele primite.

Doi ș un sfert interes major pe galeriile de fotbal

Așa că Simion rămâne ”omul nou” din politică până ce acestuia i se va consolida poziția de ”sperietoare prezidențială” pentru viitoarele alegeri. Atunci când se va forța ”unidirecționarea” electoratului tradițional către ”candidatul dreptei unite”. Mai ales dacă ”new PSD” își va ține partea sa de înțelegere cu privire la ”trocul Palatelor”, cedând Cotroceniul pentru cel din Piața Victoria. Moment la care AUR-ul lui Simion va suferi o ”hemoragie sinucigașă” de informații… Și Alianța va putea fi în sfârșit preluată și oficial de cel pentru care de altfel a și fost creată…

author avatar
Catalin Tache
12.772 afisari

90 COMENTARII

  1. Suveranistii/patriotii trebuie sa se uneasca si nu sa se sfisie intre ei! De ce trebuie sa se sfisie intre ei??

    • pentru ca nu sunt omogeni, nationalismul ca ne place sau nu e sursa de conflicte. singurul lucru pentru care inca mai exista esta ca alternativa adica globalismul e mult mai rea.

      • Se referă la Călin Georgescu, o murătură care va face fîîîîssss. Anii trecuți tot Tache anunța că Departamentul Zero al României și-a creat Partidul Neamul Românesc. O adunătură de generali pensionari cu pretenții de zmei. După ce le-a făcut lipeala cu George Simion, ca să formeze AUR, președintele Ninel Peia a rămas pe dinafară. De aceea a început să dea din casă și să-l demaște pe George Simion că este orientat sexual pe din dosul masculilor.

  2. Slab articol pe departe documentat anapoda de unde reiese faptul că e făcut din burta spus neacademic.
    Corupția ia atins pe toți din structurile de forță din țară și sunt ținuți sub control unii pe alții cu fapte penale care sunt multe iar uni iau pensii mari datorită încrengăturii de infracțiuni comise, doctorate false, solde de merit cu parandarat, luate de toți inclusiv de cei puși să-i păzească vezi cazuri la Vaslui, București.
    Pai dădeau drumul la hoți din beciul domnesc sa meargă Sanchi la dentist și iei comiteau infracțiuni, mergeau la dame de consumație și sing.din fruntea poliției și cel de la DGPMB sanchi nu știau nimic se ocupau de alte nimicuri, de foști șoferi , subofițeri și noi venim cu articole slabe documentate informativ sau consumau iarba toți.
    Oamenii cinstiți din sistem suferă și azi când nu ai oameni cu care să lucrezi ce să faci suferă și cetățeanul de rând.
    Pe copii ăștia de la sindicate îi va agăța curând și vor face mare haz.
    In comentarii citești doar unul sănătos restul e nașpa zis neacademic, partidele care nu fac ce spun ei vor avea de suferit.
    Măririle de preț la energie sunt făcute cu acordul guvernului, al Parlamentului vă dați seama unde a ajuns corupția la noi, fugiți fraților cat mâie e timp.

    • Tu le zici bine, dar alternativa la această gașcă de golani este una incoerentă, neserioasă și nepregătită. Îl vezi tu pe George Simion, ajuns la putere și lăsând postul călduț pentru alții? Ai citit ce studii are Richard Târziu? Dreptul făcut la o facultate desființată. Târziu are cunoștințe de drept exact cât agentul de la colțul străzii. Ministerele sunt pline de otrepe. Doi – trei oameni capabili fac munca miniștrilor incompetenți iar restul freacă menta. România trebuie reformată din rădăcini, dar n-are cine s-o facă.

    • nu , doar incurca . Insa cu atat mai bine , ca d-nul Tache ne avertizeaza despre aceste planuri – romanii vor fi cu ochii pei ei ca pe butelie.

  3. Tache iar joaca la doua capete. Castiga serviciile, el isi mai ia o stea. Nu reusesc, el a avertizat AUR sa se fereasca…

  4. Silviu Predoiu a declarat cam ce se intampla in Pro Romania..acolo erau vlastarele SIE …adica nu aveau decat discutii si sfori sa faca bani. Avand in vedere ca alde Ponta este investitia lui SIE cum sa spui tu ditai fost sef ca ai dat tarii numai ratati?! Serviciile produc fatalai care sunt pusi la furat si nu sa faca ceva pentru tara…Asta spunea fostul sef al SIE…despre alte servicii..vorba unuia..arme, prostitutie, droguri si carausi de bani. Intelligence??? Doar interlopi mai curatei..

    • Nu neglija faptul că principalul antrenament pentru orice om al serviciilor (oricare ar fi acel serviciu secret) este cum să eludeze legea în țara în care activează.

  5. „… George Simion – AUR nefiind decât repetarea rețetei de succes Nicușor Dan – USR.” Cred că glumești! Poate că rețeta Mucușor este un eșec total, asta ai vrut să spui. Asta se vede cu ochii închiși. Uitați-vă la cum arată Bucureștii astăzi. Gunoaie, șobolani, gropi în asfalt, circulație rutieră enervantă, trotuare care prezintă un real pericol pentru pietoni, pasaje care încep să se ruineze etc. Norocul este că mai sunt 2-3 primari de sector care fac ceva. Dar și aceștia sunt sabotați de așa-zișii salvatori ai Bucureștilor.

    • Corect, poate schema nu e a USR cu nicusor,mucusor,plicusor ban, ci cea a PSD cu Dragnia inlocuit de ciolacu infinit mai docil si mai nepregatiti pt.functia de presedinte al celui mai mare partid al Romaniei..Poate asaa vor sa faca si cu AUR, sa-l schimbe pe Simion cu cv gen ciolacu,sau alt usrist undercover..

  6. De ce toti in jurul nostru au tarabe suveraniste si ne sapa si jecmanesc cu spor si la noi nu se poate au toti bube in cap ??!!! Se vede clar ca nici bruxelul nu va mai fi vreo mare branza de cand si a dat arama pe fata!!!

  7. Simion vrea să pară Messia 2. Însă Mama Natura nu l-a înzestrat cu vreo pricepere mai de Doamne-ajută. Singura lui îndeletnicire este sa urle din toți bojocii. Asemenea acelor actori mediocri care, iluminați de o brusca inspirație, devin interpreți (executanți) excelenți. De fapt, nici mediocritate nu-i poți spune. O mediocritate mai face umbra pământului, pe când o nulitate absolută nu e buna nici de sapun. E musai ca el să viseze o glorie de paraleu. Mi se pare patologică treabă asta, să o arzi in terțe, să driblezi. „Măscărici”, zic unii. Palavragiu nesimțit, care joaca rolul patriotului. Pfoa! Vârcolac mândru de behaielile sale patriotarde, spre oroarea tuturor. O maimuță in carnaval! Maimuța n-are ideal, nici obraz. Maimuța are numai bot.

  8. E adevărat, nu e nicio îndoială, saltimbancul desfigurat de ura Simion e hain ca un vrăjitor malefic. Cine nu știe că el este priceput la diversiuni? Are școala bună, fotbalistică. Și exploatează politic isteria, in mod ipocrit și cu multă sălbăticie.

    • Andrei de plm sa mai iei poponar userist bulangiu satanist ! Bineanteles, un gunoi neomarxist cu identitate falsă scăpat din bula de fesbuci !

      • Daca esti tare pe bulan si esti zmardoi , de ce te dai ” Anonim ” ? Hai sa ne frigem sa-ti dau perversa si mooie !

  9. Tache mare jeg de om ești ! Date n.plmcu analizele de căcat ! Și să i o sugi lui George Simion cacacios făcător de rahaturi de analiză la comanda unor segmente din servicii

    • Tache , iarta-ma , Raionu mi-a dictat , sunt un jeg , maine seara ne impacam , vin la redactie si iti interpretez un menuet divin din Debussy la flautul zburlit cu gusa , ai bonus si niste harsturi pe semaforul de la intersectia bulevardul fesier . Pupici !

  10. Stimați fani profani, Anonimi etc, zicea Târziu că Simion trăiește ca un pustnic numai că acest rrrom Târziu nu a recunoscut că rrromul Simion împarte același așternut cu un mascul femela. Sau femela masculă. Cre(s)tinul Simion este poponar de aur.

    • Distractiv și Richard Târziu ăsta, un rrrom pe cinste. Cică s-a cuplat cu Simion la referendumul pentru Familia Tradițională. El, ortodoxul dedicat, a uitat să menționeze cum s-a plictisit de prima nevastă, luându-și o puicuță mai fragedă. Cam asta-i familia tradițională. Ăstălalt, micul Simion a lansat zvonul că și-a tras amantă (e caraghios că nefiind căsătorit nu era nevoie să-i spună amantă) cu funcție de secretară. Știți cumva de când s-a convertit Simion și se preumblă prin biserici?
      Articolul vrea să demonstreze că serviciili sunt pe felie. Pe dracu. Se repliază din mers pentru că Simion le-a dat o sfântă …ue.

  11. Draga autorule, ne faci breasla jurnalistica de ras. Te rog ancoreaza-ți afirmațiile printr-o documentare pertinenta. De mult n-am mai citit o asemenea bazaconie.

    • Când a adus Tache argumente pertinente? El doar a aruncat pe piață nade cu titlu pompos de „informații din interiorul sistemului”. Îl urmăresc de ceva vreme și observ un tipar marca se.re.i. Altfel, ar fi fost demult măturat sau reformat. Da’ e util băiatul inclusiv pt noi; îl tratăm cum au făcut americanii cu „balonul meteo” din ’47, în Zona 51: aplicăm ingineria inversă!

      • Viteazule, de ce nu dai tu argumente pertinente pe numele tau??? Asa poti fi doar un Noe sereist…daca tot urmaresti de ceva vreme pe Tache…

        • Ce te-a deranjat atât de tare, Pădurarului? Latri sub pseudonim, „viteazule”, ceea ce înseamnă că ai curaj, nu glumă. Conchid că sunt aproape de adevăr, în ceea ce-l privește pe autorul „dezvăluirilor”. Și pt știința ta, băi, „pădurarule”, numele meu de botez este Noe.

          • Io poci sa-mi dau numili : Constantin Moldovean Tiraspol zis Amore Kostyusku Sugiuku , ma ocup cu hap-sarmaua zburlita in boschetii de sub pasarela garii Tiraspol .

  12. AUR a fost creat de o factiune din servicii, ca si AfD de prin alte zari, insa din momentul alegerilor atacul puternic impotriva AUR a fost declansat si este purtat si in prezent de o alta mare falanga din servicii – care desi a depus juramantul fata de Romania si poporul roman – executa ordinele externe ale stapanilor lor reali, dar ca de obicei in istoria acestui popor tradatorii acestui pamant si neam impartasesc, fara tagada, aceeasi soarta, adica ii va ajunge blestemul – stiu ei care blestem
    Asa ca aviz amatorilor!

    Aia care au transmis ei niste informatii de la Bucuresti catre Kremlin pentru conferinta anuala a lui Vladimir Vladimirovici (care este de multi ani mort, dar sosia Kremlinului se plimba cica pe post de presedinte) vor avea parte de fix aceeasi soarta – stiu ei care

  13. Adevaru e că ăstia de la guvernare cam merită să si-o ia pe coajă de la niște galerii serioase de băieți.
    Ca să simtă nițel frica-n oase asa cum bagă ei spaima în români de doi ani. Si să vezi după ce le trec figurile cu certificate si experimente pe cobai. Să le”vaccineze” băieții neamurile si după să vezi ce le tremură chilotii. S-a mers prea departe cu tot. Daca 2 ani am stat cu măşti de tot felul, acum sunt bune doar 2 tipuri. Ce comedie cu proşti e asta? Dacă cele textile nu au fost bune, de ce nu au spus. După asta se vede că totul este o afacere doar ca să iasă banii.
    Nu ii doare pe ei de sănătatea omului. Adevăratele afaceri s-au făcut in spital per caz de covid si apoi tot ce vine după. Iar altă mare afacere a fost aia cu funebrele.
    La 60 de mii de morți le-au curs banii gârlă celor cu firme de funebre. Iar in spitale medicii, asistentele si infirmierele au avut sporuri grase de covid.
    Iar aRAHAT s-a îmbogățit si nu numai el. Si voi vă luați de Simion.
    Ăstia care au condus țara in 2 ani merită trasi în țeapă.

    • Adevaru e ca merit sa o iau pe coaja de la romani , prea halesk mult k.kat cu polonicul in National , nimeni nu ma intelege ca sunt presat de Raion …

      • M-am suparat pi Taki , io am piostat si cu psiudonimilii ” Magiun „, ” Unteanu Leonard ” , ” Sorin ” . ” Noe ” , ” Vlad T „, nu ma mai satur consumand galesi cu masiun maro , sieman cu Tarrare si cu Charlica Domeryca , cu difierensa ca io sunt priofilat pi sisterni di la salubritati . Iaca asi : Adevarul .ro , azi , 8 ianuarie 2022 , ora 11:40 , articol de Cosmin Patrascu Zamfirache : ” Misterul medical inca nedezlegat : oameni care nu-si puteau potoli foamea si mancau inclusiv animale vii „.

  14. Articolul domnului Valentin Naumescu din Spotmedia.ro , astazi , 7 ianuarie 2022 , ora 12:15 : ” Batalia lui …………………………………” .

  15. AUR are doi copresedinti. Daca Georgica este incaltat, ramane Tarziu singurul stapan, ca oricum el este Capul. Dar partida suveranista este departe de a-si fi atins apogeul, pentru ca in scena nu a intrat un personaj de care Sistemul s-a temut la un moment dat, deoarece nu putea fi controlat: fostul prezidentiabil Marian Bataiosu. Baiat destept, Bataiosu s-a retras discret pentru a prinde momentul prielnic reintrarii in scena. Daca vi se pare ca Simion si Sosoaca au ceva valoare, stati sa-l vedeti pe Bataiosu. Omul a fost considerat un ultranationalist, desi nu este un ultras, ci doar un revolutionar din anii ’90, si un crestin infocat, ceea ce este real, dat fiind faptul ca este un mistic. Pe langa aceste calitati, Bataiosu este si un vizionar, proiectul lui de tara fiind profund adaptat vremurilor viitoare, si un artist extrem de talentat, chiar daca de formatie este inginer mecanic, dar si un luptator la propriu. Prin practicarea unor meserii foarte diverse (lacatus mecanic, mecanic de intretinere, bodyguard, operator de sondaje, anticar, pictor, etc.), Bataiosu dovedeste adaptabilitate, indemanare si o inteligenta peste medie. El a fost primul si se pare singurul politician care s-a pronuntat pentru Roexist, inca din 2009, pe considerentul ca UE se va prabusi, iar Romania nu trebuie sa se prabuseasca odata cu ea, dar si cel care a sustinut ferm ca NATO este ineficienta si ca aliatii vor trada Romania si o vor lasa singura in fata Rusiei.

    • Dacă Târziu este Capul, Simion o fi pielea organului. Oricum la acest organ se rezumă AUR. Mai devreme sau mai târziu adevărul despre acești băieți isteți va ieși la suprafață.

  16. Adevarul .ro , ieri , 7 ianuarie 2022 , ora 17 : 00 , articol de Cristina Ene : ” CEI ” PATRU FANTASTICI „DIN GRUPUL DE LA VISEGRAD PAR SA APUCE IN DIRECTII OPUSE : BALANTA S-A SCHIMBAT IN DOI CONTRA DOI „. Cehia si Slovacia merg in directia opusa Poloniei si Ungariei .

    • Domnul Putin ii poate ajuta daca le cere sprijin ca Nuzbargaiev. Acum e liniste dar nici nu mai canta cucu bate-l vina.

  17. Universul . net , ieri , 7 ianuarie 2022 , articoll de Laurentiu Mihu : ” POZITIA NATO-SUA INAINTEA DISCUTIILOR CU RUSIA ……………………..”.

  18. Adevarul.ro , astazi , 08 ianuarie 2022 , ora 09:42 , articol de Cristian Unteanu : ” Miza tuturor tensiunilor : speranta Kremlinului de a avea o ” zona tampon ” intre NATO si Rusia „. Cititi si comentariile .

  19. Adevarul .ro , astazi , 8 ianuarie 2022 , ora 10:43 , articol de Viorica Marin : ” SUA neaga ca negociaza cu Rusia reducerea trupelor in Europa de Est . NATO se pregateste de un esec al negocierilor ” . Wendy Sherman , adjunct subsecretar de stat : ” Am vazut informatii care sugereaza ca aceasta administratie are in vedere retragerea de trupe americane din Europa de Est pentru a se pregati aceste discutii . Vreau sa fie FOARTE CLAR CA ACEST LUCRU NU ESTE ADEVARAT . Daca Rusia invadeaza Ucraina , SUA si Alianta Nord-Atlantica VOR INTARI FLANCUL IN EUROPA DE EST „.

    • Wwndy Ruth Sherman are 72 de ani , este profesoara si diplomata americana , director al Centrului pentru Leadersschip Public la Harvard Kennedy School , consilier senior la Albright Stonebridge Group si Harvard Kennedy School Belfer – Centrul pentru Afaceri Internationale si Stiinta . Din 14 aprilie 2021 ( cand a depus juramantul ) , este prima femeie care detine functia de Secretar de Stat Adjunct ( sub conducerea lui Antony Blinken ). Din 1993 pana in 1996 a fost Secretar de Stat Adjunct pentru Afaceri Legislative , consiliera lui Madeleine Albright , coordonatorul politicii administratiei Clinton pentru Koreea de Nord pana in 2001 . A consiliat-o pe Hillary Clinton in 2008 , in 2011 a fost numita Subsecretar de Stat pentru Afaceri Politice , a condus echipa SUA in cele 6 runde de negocieri privind Programul Nuclear al Teheranului ( negociator sef la Geneva in 2013 , negocieri care au dus la incheierea Acordului cu Iranul la 14 iulie 2015 la Viena ).

  20. Adevarul.ro , astazi , 8 ianuarie 2022, ora 12:26 , articol de Maria Dinu : ” GEOANA , LA FINALUL REUNIUNII NATO DE LA BRUXELLES : ” ORICE TARA , INDIFERENT DE MARIME SAU DE GEOGRAFIE , ARE DREPTUL DE A-SI DECIDE ALIANTELE . NU VOM FACE NICI UN COMPROMIS „.

    • Comisarul.ro , astazi , 08.01.2022 , ora 08:15 : ” NU , NU ESTE VIORICA DANCILA LA BALUL BNR „.

  21. Dacă informațiile din acest articol sunt reale, atunci nu ne rămâne decât să facem rost de listele nominale cu cei care se cred indispensabili României și să-i trimitem la reeducare în Rusia, Vreo 30.000 de haimanale care fac jocurile prin spate, așa zisul „front nevăzut”, pot fi adunate rapid și trimise la scpos gazele din taigaua siberiană.

  22. Satano , tu vorbesti de lucruri reale si sfinte ? Ce mai este REAL in ziua de azi ? Postezi din taigaua siberiana ? Ai scos si aprins gazele si te perpelesti la foc incins ?

    • Sfinte Spiridoane te simți cu musca pe căciulă? Vezi cum au fost executați ofițerii SSI de către comuniștii atei. Istoria se repetă.

      • CARTEA MORTILOR ( din inchisori , lagare si deportari ) , FUNDATIA ACADEMIA CIVICA , mai 2013 – prefata de Romulus Rusan . Eu , SATANA , sunt cu musca pe caciula : str. Manoilov 42 Tiraspol .

  23. Sunt stapanul de la ” POARTA IADULUI ” din Darvaza , desrtul Karakum , Turkmenistan ( vezi articolul din National al lui Tudor Borcea , ora 15:45 ) , autoritatile vor sa-mi stinga caldurica cu vodca …..

  24. Pana nu e prea tarziu huliganul tuciuriu Simion Gheorghe, alias George ar trebui pus pe burta cu catuse la maini si lanturi la picioare. Oare chiar nu se mai termina cu toti huliganii iesiti din mocirla securist stalinist/nazista a regimului K.Iohannis? Sa nu uitati din aranjamentele facute de AUR/Simion/Sosoaca in Parlamnet au intrat si generalii criminali inainte si dupa dec.1989 din PNR/Ninel Peia/Onisor in frunte cu Neculai Roman ,Toba . Idiotii de cocalari ai lui Sosoaca vor criminali in Parlamentul tarii! Cu ei ce este de facut? https://www.g4media.ro/profil-de-aur-deputatii-militari-nicolae-roman-si-francisc-toba-personaje-controversate-in-tentativele-sangeroase-de-inabusire-a-revolutiei-din-1989-in-timisoara-si-sibiu.html

    • Pancurule , de ce te legi de turul pantalonilor lui K.Iohannis ? Speri sa te lase cu botu la slit ? „Mocirla securist stalinist / nazista a regimului K.Iohannis „. Serios ? Ba , navleaga , il confunzi cu bunicuta Iliescu , esti d-ala nostalgic , te dai smecher da cazi in gropi de prost !

  25. Numa ca la ce oameni am vazut la Aur i cam imposibil sa-i cumperi.Asa af ost si diliu Carol si maresalul si domnul Hitler Iar când nu au mai reusit au facut uz de plumbi. Apoi profanii se intreaba de ce omorau. Pai apropo cine pe cine vana?

  26. AUR si APP vor guverna Romania, chiar daca lumpenproletariatul, platit din greu, nu o vrea !

    • Rectific , macar de-ar guverna galeria echipei Avantul Prabusirea din categoria ratati …..

  27. Cate nu a facut kazacii pentru rusi. Daca nu erau kazacii si americanii Rusia perdea. O simbioza mongola-caucaza-tatar-rusa rezistenta la frig. Erau teribili. Manau caii prin zapada si de pe cal precum tatarii trageau din galop. Ajunsi in Romania un kazak observa o cireada de boi. Hop,,, cu o indemanare haiduceasca scoate baioneta🔪 injunghie 4 – 5 boi in 3 clipite calare pe ceafa, apoi intreg divizionu rus a mancat ciorba de bou romanesc si au savurat si baut fudulii de taur romanesc.

    • Lol cred ca vacaru a ramas masca aveam acum 3 secunde 100 de boi acum am inumarat 95…🤓… si foarte multi pe langa…

  28. Ar fi pacat ca rusii sa omoare kazaci. Mare pacat de Craciun.Sf.Serafim de Sarov de la Kursk se va mania.

    • Spiridoane , faci mare confuzie intre CAZACI si KAZAHI . CAZACII , sunt , in majoritate de origine slava , ucrainieni si rusi . KAZAHII sunt un popor din grupa popoarelor TURCICE .

        • Ori esti prost , ori esti prost . Alege ! CA ZACI ca o vita si te balegi ca boul pe coada , e problema ta , pune mana pe carte CA ZACI ca animalul in grajd pus la ingrasat , pretine sarman cu duhul …! Ce faci rescrii istoria ? CAZACII SI KAZAHII NU INTRA IN ACEEASI OALA !

  29. Penalii is disperati Aur conduce cu 5 procente nu s-a oprit la 10 cum profetea deontologii cand mintea.Are 15 si pnl – 10.De aci ura prin matrioskele tv asupra domnilor aur.

    • Din pacate Constantin a parasit plangand gara Tiraspol cu ordiin gara Almăti. Livia e pe buda e constipata dupa sarbatori, olimpicul Petrov e muci viseaza roz, iar Nuti e proaspat gravida. Deci cine poate fi?

      • Sunt eu , impegatul garii Tiraspol , l-am trimis pe Constantin cu marfaru la Almasii , am curcanii in siguranta ……

  30. Ca om care cunoște fenomenul ultras românesc vă pot spune că articolul este foarte departe de adevăr. „Uniți sub Tricolor” erau pistol cu apă în fața adevăratelor grupări ultras ale echipelor de fotbal. Nici pe departe feorce, cei mai obedienți sistemului, ce mai cuminți. Adevăratele peluze nici nu îi băgau in seamă. Având în vedere cât de eronat se referă autorul la aceasta grupare, „uniți sub tricolor”, pot presupune că și restul articolului e la fel de pe lângă față de realitate. Credibilitatea zero, a scris și cam ce își imaginează dar paralel cu realitatea.

    • Articolul confirmă exact ceea ce spui. Pentru cei care mai studiază istoria unor personaje gen George Simion, nu este o noutate faptul că acesta a lucrat în acord cu niște autorități care l-au dirijat. A se vedea și ultima acțiune în care scăpând câteva personaje turbulente de sub control a început să se dezică public de acestea. El vrea să pară perosnajul cel mai periculos din banda interlopă a AUR-iștilor dar va acăpa în curând lucrurile de sub control. Chiar nu știe câți nebuni circulă liberi pe străzi.

    • Aktual 24 , 7 decembrie 2021 , articol de Lavinia Popa : ” A fost prins AUR-istul care a furat portofelul reporteritei de la Romania TV . Acesta fusese adus din Bacau la mitingul AUR din Alba Iulia „.

      • Mai bine zis – a fost prins securistul care a furat portofelul. Securitatea subordonată oligarhilor străini e în fibrilații de când AUR câștigă teren așa că încearcă din răsputeri compromiterea AUR.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger