AcasăDezvaluiriAncheteSIFON de 500 MILIOANE EURO pentru GHIȚĂ!

SIFON de 500 MILIOANE EURO pentru GHIȚĂ!

”Contextul macroeconomic nu este cel mai fericit și atunci este normal să avem încă semne de întrebare privind apetitul pentru achiziții al Orange, Vodafone, Telekom Mobile și RCS&RDS, chiar dacă aceștia au primit concesii importante”… Astfel ”se sparge” în analize financiare ”Dumnezeul TELECOM”, Vlad Stoica…

Șeful Cancelariei lui Ponta i a luat locul lui Grindeanu la ANCOM

Totuși, președintele ANCOM face pe ”Mafalda” marii Licitații 5G pe care o va organiza peste atât de puțină vreme, ”el unul” pronosticând un ”preț corect” de 500 milioane euro. Adică jumătate de miliard de euro!

”Ideal, o licitație de succes înseamnă să se vândă tot spectrul disponibil. Dacă analizăm statistic istoria acordării licențelor în România, niciodată nu s-a cumpărat tot. Practic, dacă se cumpără tot spectrul, luăm minimum 693 milioane de euro.

Iar i o trage Ghiță statului român

Dacă facem o comparație cu ce am avut până acum,ce a oferit statul român și ce au achiziționat operatorii în ceea ce privește utilizarea spectrului, și facem o estimare, ar fi între 450 de milioane și 500 de milioane de euro – estimările reale și realiste pe care le-a avut guvernul întotdeauna”…

A făcut coadă la DNA…

Vai, mai că te și minunezi cum le știe el domnul președinte al ANCOM pe toate… Mai ales cu cât se va da ”Licitația Secolului”, cea mai mare din anul 2012 până acum organizată de statul român… De parcă nici nu zici că este același avocățel care se ascundea noaptea prin barurile rusești din Centrul Vechi, plătind notele la mesele ”băieților de oraș”, doar nu l-or dibui pe acolo ”haidamacii” unui ”senior” al Partidului Social Democrat care îl alerga la propriu, ca să îl bată! Și pe el, și pe Victor Ponta! Lider care de atunci a avut numai belele cu DNA-ul care s-a ținut scai de el, deși nu știe nici acum cine este colegul de partid care l-a turnat… Sau același ”Vlăduț” care intra pe ușa din spate a Direcției Naționale Anticorupție mai ceva decât în ”muncitorescul apartament” din Buftea unde se văita că se înghesuie cu toată familia… Vlăduț cel care, odată ajuns ditamai șeful Cancelariei premierului, s-a ocupat de organizarea la București a Forumului Economic Europa de Est – China…

Pe mâna cui au lăsat licitația 5G

Atunci când ofițerii de contrainformații mai să facă infarct atunci când ”Vlăduț” Stoica a autorizat ca fiecare membru al Cabinetului Ponta, al aparatului central de la Palatul Victoria și demnitar sau înalt funcționar al ministerelor și agențiilor guvernamentale să primească ”gratis”, din partea companiei HUAWEI, un telefon de serviciu ”sigur”, ”Made in China”, ca să vorbească între ei cele mai sensibile subiecte SSID – Secrete de Stat de Interes Deosebit. Și inclusiv cu ceilalți demnitari din restul statelor membre ale Uniunii Europene! Numai că toate ”dosarele” DNA în care a fost cercetat Vlad Stoica și-au ratat în cele din urmă ținta… Milimetric… Până și în dosarul Duicu, cel în care stenogramele interceptărilor erau pur și simplu unele ”beton”. Însă, de fiecare dată procurorii Direcției Naționale Anticorupție au ”avut milă” de ”Vlăduț al nostru” și nu l-au mai trecut și în rechizitorii la inculpați. Oare de ce…?

”Vlăduț, unde este milionul de la Halalai?”

Aceasta este întrebarea pe care, odată citită în ”NAȚIONAL”, procurorii i-au tot pus-o lui Vlad Stoica. Ancheta fiind declanșată după seria de ”lovituri” în care dezvăluiam posibilul trafic de influență exercitat de către nimeni altul decât fostul șef al Cancelariei premierului la numirea președintelui EXIMBANK. Documentele inclusiv notariale și bancare intrate în posesia noastră și publicate în exclusivitate dezvăluind cum a ajuns cel mai intim prieten al lui Vlad Stoica, controversatul bancher Traian Halalai, în fruntea bănciii de stat EXIMBANK. Pe când amicul ”Vlăduț” era nu doar șeful Cancelariei, dar și reprezentantul Guvernului în Consiliul Director al EXIMBANK!

Cui a dat Halalai un milion ca să îi deschidă ușile EXIMBANK

Așa că acum, când ”domnul președinte al ANCOM, Vlad Stoica” se pregătește să ”organizeze” licitația de cel puțin 500 milioane de euro, poate ar fi bine să își aducă aminte și alte structuri ale statului de cum l-a pus Vlad Stoica pe Traian Halalai în fruntea EXIMBANK. Deși acesta avea un trecut ”pătat”, fiind amendat de către CNVM pentru mai multe neregularități. Însă chiar înainte de desemnare, Halalai a împrumutat sume uriașe de bani, pe persoană fizică… Inclusiv un milion de euro de la grecii Kouninis Efsathios și Kitsopanos Alexandros, directori la Banca Românească.

Vlăduț niciodată nu a stat la coadă la DNA Nici în dosarul Duicu

Cea între timp ”înghițită” de EXIMBANK-ul lui Halalai. Documentele intrate în posesia noastră arătând că grecii Efsathios și Kitsopanos i-au dat lui Halalai, ”cu sacoșa”, în urma unor contracte de împrumut fără dobândă, suma de 800.000 euro. Iar prin vânzarea unor apartamente a strâns un milion de euro cash, bani ”predați” chiar înainte de numirea sa drept președinte al EXIMBANK. Cui…? Ai vreo idee, ”Vlăduț”…?

Contractele EXIMBANK

La fel cum ar trebui să ai și de ce ”fugarul” Sebastian Ghiță a deschis deja șampania la Belgrad, convins fiind că ”licitația 5G” va ieși ”așa cum trebuie”…? Da, da, același Sebastian Ghiță care vă punea pe tine și Victor Ponta să îi turnați la mese! Și nu doar în pahar…

author avatar
Catalin Tache
5.091 afisari

36 COMENTARII

  1. Pai cum naiba a cazut în pișoari Vlad aista?
    Sigur îi scriitor și el pă undeva!
    Vladuț mai umbli cu ditamai caramida cash după tine?

  2. DOMNULE CATALIN TACHE
    INTAMPLATOR CUNOSC SUBIECTUL.
    DOUA AFIRMATII LA NIVEL TOP MANAGEMENT.
    1.NECESARUL DE SPECTRU RADIO AL OPERATORILOR ESTE ACOPERIT PE DEPLIN DE LICENTE ACORDATE OPERATORILOR PANA ACUM.
    ADICA RAPORTAT LA NUMARUL DE USER-I DIN ROMANIA,SECTRUL RADIO ATRIBUIT ACUM OPERATORILOR ASIGURA VOCE /DATE NELIMITAT FARA PROBLEME INDIFERENT CA E VORBA DE 3G/5G/5G ETC.SI NU UITATI.SUNT FOARTE MULTI PLECATI AFARA,IN ROMANIA NU STIU DACA MAI SUNT 15 MILIOANE.
    2.MARJELE DE PROFIT ALE OPERATORILOR SUNT MICI IAR PIATA LIMITATA,ADICA ROMANIA NU ARE 1.4 MILIARDE LOCUITORI CA INDIA SAU CHINA SI NICI UN ABONAMENT NU COSTA 50 EURO CA IN GERMANIA
    IN ALTA ORDINE DE IDEI VODAFONE VA FACE EXIT LA ANUL DIN ROMANIA.
    CA AU VENIT NISTE BAIETZI SI FETITZE LA BUCURESTI CU ITU E ASA,SA MA EXPRIM CIVILIZAT,MANCARE SI BAUTURA IEFTINA LA DISCRETIE SI „FETITZE DULCI CA-N BUCUREST” PARCA ERA UN CANTEC
    DACA VRETI SA INVESTIGATI CEVA VEDETI LEGATURA DINTRE SECRETARUL ITU Houlin Zhao SI FOSTUL PRESEDINTE ANCOM Catalin Marius Marinescu.
    SE CHELTUIESC MULTI BANI DE LA BUGET,ADICA DE LA OAMENI CU ACEST EVENIMENT INUTIL.
    VOR DISCUTA DESPRE „INTELIGENTA ARTIFICIALA” SI 5G,AICI CHINEZII PRIN HUAWEI AVEAU UN INTERES ECONOMIC FOARTE MARE SA VANDA DAR S-A CAM TERMINAT.
    VODAFONE ITALIA A ANUNTAT CA 5G IN EUROPA NU SE VA MAI FACE DATORITA CRIZEI ENERGETICE.
    RCS-RDS A DAT AFARA ANUL TRECUT APROAPE 2.500 OAMENI SI ARE DATORII DE VREO 9 MILIARDE.
    PAI CAM ATAT.
    SPER CA E SUFICIENT.
    TOATA STIMA!!!
    114 afisari

    • „necesarul de spectru” este indeplinit,
      intradevar
      NUMAI CA
      5G inseamna ca spectrul ala VA SA FIE UMPLUT CU RADIATIE,
      5G elimina limita de putere de emisie,
      de radiatie:
      va fi ca in cuptorul cu microunde,
      vor pocni maselele ca „pop-cornu”
      (masele,ovare,amigdale si alte organe)

      -se spune „unde hertziene”
      dupa numele jidovului „Heinrich Hertz”,
      contine elemente „etnice”(sectare) de eruv si taiere imprejur.

  3. Si cum plmea a calculqt Vladut asta ca in loc de 693 milioane sa luam doar 450???nu aveam ce face cu 200 si ceva de milioane???

  4. In tara unde Mafia conduce toate structurile statului si stabileste tot cursul evenimentelor NU mai exista nicio speranta… A fost candva o tara… Acum ce a mai ramas din ea?!
    Recent am vazut, intamplator, cateva franturi din nivelul unora din anumite structuri de forta/servicii, pur si simplu NU mai are cine sa poata face ceva coerent concret pentru tara, nivelul este si prea slab si Mafia are interese prea multe si prea adanc inradacinate si alaturi de alti stapani externi in biata Romanie … Nici macar presa nu isi mai respecta menirea, este prea infiltrata si prea totul este doar la comanda in slujba atator sectiuni ale Mafiei

    Romani, poate intr-o zi o sa va treziti pentru cum a ajuns tara voastra!

  5. Cine iti da 1.000.000 euro imprumut fara dobanda si fara termen returnare,pe persoana fizica????

  6. 1 Aktual 24 . ro , 28 septembrie 2022 : ” GIORGIA MELONI STRICA BUCURIA …… . MESAJ PUTERNIC CATRE KIEV : ” PUTETI CONTA PE SPRIJINUL NOSTRU LOIAL PENTRU CAUZA LIBERTATII POPORULUI UCRAINEAN ” – DPA , citata de AGERPRES . 2. Aktual 34 .ro , 27 septembrie 2022 : ” SI ISRAELUL ARE UN MESAJ TRANSANT PENTRU …… : ISRAELUL RECUNOASTE SUVERANITATEA SI INTEGRITATEA TERITORIALA A UCRAINEI SI NU VA RECUNOASTE REZULTATUL REFERENDUMURILOR IN REGIUNILE DE EST ALE UCRAINEI ” – AFP , citata de AGERPRES . 3. Universul . net , 27 septembrie 2022 : ” SUA : OCCIDENTUL NU VA ” RECUNOASTE ” NICIODATA REFERENDUMURILE DE ANEXARE DIN UCRAINA ” – AFP , citata de AGERPRES .

  7. National . ro , 28 septembrie 2022 , ora 12:20 , articol de Tudor Borcea : ” Alegeri in Italia . Ce contine programul coalitiei conduse de Giorgia Meloni , marea castigatoare „.

  8. Comisarul . ro , astazi , 28.09.2022 , ora 16:56 : ” Expert : …………………………………..”.

  9. & Să vă zic , pe sistemul lu’ Tache , despre „afacerea Gheorghe Dincă-Caracal”, o afacere cu implicații politice și instituționale , cum am visat noaptea trecută, că ar fi fost o afacere oneroasă deci și cu implicare lui Halalai fiind cu bani, de canibalism , deci și Cătălina Avramescu și Valeriu Stoica fiind și cu avocatură, cu implicarea forțelor NATO care vegheau și nu interveneau, zburând și ei pe acolo, cu implicarea Elenei Cârstea care a spus despre bărbați că sunt niște porci și a lui Ștefan Bănică jr. care are hituri despre Crăciun și ritualurile de Crăciun, cu implicarea șefilor instituțiilor locale de ordine publică și siguranță a cetățeanului care nu au intervenit la combaterea fenomenului fiind numiți politic, deci șefii parchetelor poliției și jandarmeriei, fiind o afacere care oferea și unele avantaje politice , deci și cu implicarea lui Grindeanu, Ponta și chiar și a Gabrielei Firea și Olguța Vasilescu care ascund firele afacerilor pestilențiale, cu implicarea lui Tucă care comite diversiuni în scopuri politice în zona Oltenia-Caracal, Cu implicarea lui Nicolae Manoloescu și Emiliei Șercan care nu critică eficient funcționarea instituțiilor și nu denunță plagiatele ăn timp util folosindule în scopuri de negocieri și obțineri de foloase avantaje materiale și politice, ajungându-se și la plagiate precum cele ale lui Gheorghe Dincă și cu implicarea preotului Alexa Visarion care nu trimite așa vise la cei care au competențe și sunt instalați, îndeosebi politic, pentru a rezolva și asigura chestiunile de ordine publică și siguranșă a cetățeanului, ?

  10. & Și cu implicarea lui Ghiță că era cu porci și a arabilor care nu sunt de acord cu consumul cărnii de porc, ? Se observă deci, la lidei politici și instituționali ,,groștenirea politică”, ?

  11. @ ,,Fi-r-ar mama voastră a dracu cu spectralitatea de pe voi, !”, așa am făcut noaptea trecută, după care am dormit nederanjat și liniștit, ?

  12. & Deci, dacă era și cu avioane era și cu Hăpău, d’ăștia de la armate, d’ăștia cu spectre, ?

  13. @ Și ca să ,,adormiți cu ei în gând”, Tucă, Cristoiu, Nistorescu s-au mutat sau bântuie pe la „Gândul”, Cristoiu după ce își făcuse, pentru „găinile fidele”, blogul „Gîndul” , ?

  14. @ Deci, cu bani, o „afacere țigănească”, despre care probabil că ar fi util să fie chestionați și bulibașa romilor și guvernatorul și Consiliul de Administrație de la BNR, afacerea aia cu Gheorghe Dincă, ?

  15. @ Chirovici, care zice că e și mason , cică a scris o carte după un film cu Bruce Lee și că i-ar fi zis ăia de la Holliwod că o să facă un film cu ceea a ce a publicat în carte, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger